Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 uşağum yine çok hoş bir şiirdi.. bi kezde terketme be çekirdek babam..git üstüne üstüne..atının terkisine at,kaçırıver.. senin şu başı dumanlı dağında vardır bi kulubecik..ilkin direnir sonra alışır o naturel hayata..ama birazcik zorba olucan..Cüneyt abimiz gibi.. saçlarını eline dolayıp sürüyecen,kaçmaya çalışınca elini ayağını bağlayıp dövecen.. bu kadın kısmısı tuhaftır..biraz eziyet et bak gör nasıl dize geliyo..sonrasında kovsanda gitmez.. unutulmaması gereken not;benim gibi bir akıl hocan olduğu içün ne kadar şanslı olduğunu sakın ola aklından çıkarmayasın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 işte geldim burdayım... çok işim var çok kendime gelmem lazım... İğdelerin en güzel kokulusu... kalplerimizden kopartıp verdiğimiz parçalar karşılık buldumu yada yerine tam oturdumu bunu bilmiyorum... ama kalplerinden birer parçayı bana verenlerin emanetini saklıyorum... İğdem, benimkide kevgir gibi ama şimdi sen demişsinki kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bu durumda yüzümdemi kevgir gibi olar ... sana verdiğim parça heç küçük değil Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bidenem benim sana verdiğim parçaya parça deyip geçmek komik olur.. şu kalbinin yüzüne yansıması hadisesine gelince.. benim kimin makyajla kapatmışsın kevgir deliklerini diicem ama sen naturel bi güzelimizsin..bu sebeple onuda diyemiyorum..belki kalbin kevgir ama yüzün ay..bu ne yaman çelişki be Sardunyam.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 gelen geçen sizi vurdu da hep kalbinizden mi isabet aldınız.. Ramazanın hayırlı olsun bidenecik yaz yağmurum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bidenem benim sana verdiğim parçaya parça deyip geçmek komik olur.. şu kalbinin yüzüne yansıması hadisesine gelince.. benim kimin makyajla kapatmışsın kevgir deliklerini diicem ama sen naturel bi güzelimizsin..bu sebeple onuda diyemiyorum..belki kalbin kevgir ama yüzün ay..bu ne yaman çelişki be Sardunyam.. ekstra duble diyorsun yani canım bir tokuşturalım istersen makyaj yapınca yüzüm kaşınıyor rimel sürünce gözüm kaşınıyor anacım ben zaten söğüş bir insanım istesemde fazla kremalı olamıyorum... canım yumurtamı çekti ne sen varya sen bir içim su gibisin, duru, yalın, gizemli, sır gibisin... gelen geçen sizi vurdu da hep kalbinizden mi isabet aldınız.. Ramazanın hayırlı olsun bidenecik yaz yağmurum.. Leylam, tomurcuğum kalbimiz isabet alıyor galiba bize siper oluyor ve hep o yaralanıyor... tıpkı senin gibi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 gelen geçen sizi vurdu da hep kalbinizden mi isabet aldınız.. Ramazanın hayırlı olsun bidenecik yaz yağmurum.. keşke başka yerimizden alsaydık yarayı gökkuşağım..daha çabuk geçerdi acısı.. seninde Ramazanın hayırlı olsun canım gökkuşağım.. ekstra duble diyorsun yani canım bir tokuşturalım istersen makyaj yapınca yüzüm kaşınıyor rimel sürünce gözüm kaşınıyor anacım ben zaten söğüş bir insanım istesemde fazla kremalı olamıyorum... canım yumurtamı çekti ne sen varya sen bir içim su gibisin, duru, yalın, gizemli, sır gibisin... tokuşturalım bidenem.. bak benim extra duble parçam senin kevgirin çoğu deliğini kapayacak büyüklükte haberin olsun.. bana kaşıntı deme sarmaşığım..bana kaşıntı deme.. yerim seni söğüş sarmaşığım benim.. krema bozar seni..sen öylece olduğun gibi tadının doruğundasın zati..bu güzelliği bırak hiç bişey bozmasın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Bendeki kevgirin deliklerini doldurdun bile... iyiki varsın... peki sana KAŞINTI demem papatyalar sen varsın diye o kadar güzeldiler... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 teşekkür edrim k...konusundaki duyarlılığın içün.. papatyalar hemi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 çok duyarlıyımdır KAŞINTI konusunda evet papatyalar çok güzeldiler çünkü orada sen vardın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bu duyarlılığın beni o kadar duygulandırdı ki..bi elim klavyede diğer elimle kaşınıyorum..düşün yarattığın tesiri.. papatyalar.. canım benimmm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 tesirimden sakınınız geçmiş olsun bitanem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 valla ben sizin kadar etkili ilaç görmedim diyebilirim.. bütün şikayetlerim geçiyor inanınız.. bir yan etkiniz var sadece kaşındırıyosunuz.. canım bu kadar kusur kadı kızında da olur di mi ama..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bide kendi kelime merhem olabilseydim iğdem sen cadım ve leylam varsınız ya, ben sizinle daha mutluyum. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 terzi kendi söküğünü dikemezmiş sarmaşığım.. bende sizinle mutluyum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 inanmayacaksınız ama,ben de iki gündür minicik,göremediğim ve yakalayamadığım,ısır-kaç taktiğiyle saldıran sivri sineklerin çok gelişmiş hali ile karşı karşıyayım kol ve ayaklarım kaşınmaktan artık cayır cayır yanıyor ve tıpkı sen gibi yaz yağmurum,bir elimle kaşınıyorum..bilgisayar başında ona odaklanmamı fırsat biliyorlar KAŞINTI deyince fena oldum da ben de.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 sus bitanem sus o büyülü kelimeyi söyleme.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Diloş'um...Çok dağınığım.Sanki zihnimin bütün nötrinoları ikiz kuleler gibi dağılmış,atmosfere karışmış...Foruma gelip yazdıklarınıza bakıyorum ama birşey yazamıyorum.Şimdi anlatamayacağım kadar,daha doğrusu kendim de anlayamayacağım kadar tuhafım...Evet evet,tuhaf...Sana,Sardunyam'a,Leylam'a,Gloria'ya,Ra-Dya'ya,Egzo'ya,Figgaro'ya,diğer sevdiğim dostlarıma birşeyler yazmak istiyorum,ama olmuyor.Bilmiyorum ki,bu hissi anlayabiliyor musun diyeceğim ama,herşeyi anlarsın zaten.Belki telefonda annemin sesi yeteri kadar neşeli çıkmıyor,çünkü ondan aldığım için enerjimi,o hasta olunca ben de oluyorum,panik yapıyorum anneme birşey olur diye.Belki tatilden dönünce,onlarsız olmaz dediğim insanlarsız da olurmuşu anladığım için mahzunlaşıyorum biraz.Belki de nereye gitsem benimle gelen ve içimde külçe gibi oturan bu yalnızlık duygusu...Bilmiyorum ki işte.Kötü zamanlarda saklanırım hep,hani''ikinci yüzüm sen gül biraz,ben ağlayacağım''dediği gibi şairin,göstermek istemem birinci yüzümü...Ama sen ''geldin,hani?''yazmışsın ya,o yüzden işte,geldim ama gelemedim demek zorunda kaldım sana.Kısa zamanda toparlayacağım kendimi...Bütün arkadaşlarıma selam... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 KA.... diycem ama demiyim şimdi sonra söylerim... Leylacım o görünmez sivriler varya Allah onları bildiği gibi yapsın ... neyseki sivriler beni fazla sevmezler senede bir iki kez şaşıp ısırırlar o kadar zannımca ısıranlarda uzun yaşamıyor... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Hiç bir haşeratı öldüremeyen ben,teknolojiyi,kimyasalları filan bir tarafa bıraktım,şak diye alkış hareketiyle hallediyorum,çok ustalaştım.. ama o minikler var ya.. Ka.........yorum hala anlayacağın,hem de artarak.. Cümlemize acil şifalar,sineklere de acil ölümler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Leylam sende büyük değişimler gözlemliyorum sen yakında başka canlılarıda şakşaklarsın... tekme tokat artık Allah ne verdiyse... cadım bu konuda sana iyi örnek olmuş anlıyorum şimdi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Başka canlılar mı,onlar da kim,dediklerinizden hiç birşey anlamıyorum hanımefendi Sen benim topice yazdığımı hiç okumasaydın bari Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 tabe tabe anlamazsın sen hanımefedü peki ben bişey bilmiyorum tıııp sustum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 susma sustukça sıra gelecek bendeki bu şiddet eğiliminin en büyük sorumlusu sivrisineklerdir torunumun en ufacıcık bir katkısı olabilemez,kendisi tamamiyle şiddet karşıtı bir insandır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.