Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Aşk

Biliyor musun benden bir şeyleri anlatmamı istediler ve ben de seni anlatmaya karar verdim. Bakalım beğenecek misin. Ne olur bana kızsan bile çıkıp gitme hayatımdan. Biliyorsun beni, sensiz olmuyor. Şimdi ise sadece dinle...

Herkes bu güne kadar onu anlatmaya çalıştı ama nedense kelimeleri yarı yolda kaza yaptı. Çünkü hep yolun yanlı tarafından başladılar yolculuğa bu düşsel dünyada.

Aslında ben de nerden başlayacağımı bilemiyorum ama sanırım en doğrusu şu kelimelerle olur...

O hiç beklenmedik bir anda çıkar karşınıza. O kadar ani yakalar ki sizi neye uğradığınızı şaşırısınız. Ne kadar kaçsanız da o sizi kovalar durur. Sonbaharda dökülen bir yaprağın parça parça olmasıdır bazen, elinizden sadece ağlamak gelir onun rüzgarda sürüklenişini izlerken.

Bir mucizenin başlangıcı oluverir. Damarlarınızda dolaşan kan gibi hayat verir size en umutsuz anınızda ama belki de sonradan, verdiği canı fazlası ile alır gider uzaklara, karışır karanlığa, bul bulabilirsen...

Ama hayatınıza girdi mi bir kere, onsuz olmaz bir daha. Ne kadar acıtsa da batmamaya başlar bir süre sonra. Alışırsınız varlığına,kopamazsınız. Bir bakmışsınız vazgeçilmeziniz olmuş...

Ve yanlızlığın ta kendisidir o aynı zamanda da yanlızlığınızı paylaşandır. Nedense onun adı aşktır...

budamı senin kaleminden Sardunyam?

senin yazdıklarını okurken fonda ne çalıyordu biliyormusun? çiçeği burnunda ozanlarımızdan-ki kendisinde istikbal görüyorum-Nil Karaibrahimgil şöyle diyordu;

-aşkın şudur sözlük anlamı;arıyosun sen belanı.. :w00t:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
butun kızlar toplanmış gün yapıonuz demi,insan bı haber verir :stuart:

he bacım gün yapıyoruz, kekler, börekler, mantılar, günümüzü gördük böylece, senide bekleriz. :w00t:

yok be sedelina nerdeee...bunlar uyuyodur şimcik.. <_<

burda bir sen :kiss: bir ben :online2long: birde bebek :shaun: ten başka kimsecikler yok :w00t:

evet uyuyoridik, uyurgezeridik, siz ne yapıyonuz bu saatlerde bakalım, işiniz gücünüz yok mu sizin? tatiiii yapıp uyusanıza yaww :whistling::turned:

Gönderi tarihi:

Yok sandıklarım aslında var mıydı hayatta

Ben mi cahil kalmıştım aşkın savaşında

Yoksa hayat mı cahildi aşktan yana

Kurtar beni kurtar sarıl bana hiç bırakma

Affet beni affet kaldıysa aşkımın hatırına

Elimde olsaydı danışmazdım yalana dolana

Dert etmemek elde mi küçük bir adım ve uçuruma

Bana dar sahnesi dünyanın sığamadım aşkın boşluğuna

Tahammülüm yok daha fazla bu oyuna

Ne yapayım olmadı uyamadım senaryoya

Varsın yarım kalsın şarkı ziyan olsun sensiz zaman

Erteledim hayatımı bambaşka baharlara

Korkma belki tekrar gelirsin dediler bana

Sebeplenirsin kıyısından köşesinden

Yanaşabilirsen bu limana ne ala

Adın şans olsa da neye yarar şansın yoksa

Ne diyelim kötü dünya fani dünya

Ne bize yarar ne de sana ne ala.....

Funda Arar

Gönderi tarihi:

rica ederim.. :clover:

sen nerelere kayboluyon bakiyim... :wassat: yoksam sen bizi beğenmiyirsin :shaun::w00t:

görüyomusun...anı defterlerini birbirine karıştırıp bu sorunun cevabını senin deftere yazmışım... :lol: neyse...kendi defterinde cevabı mevcut...okursun ordan bi zahmet :)

imza:karabatak diloş :lol:

Gönderi tarihi:
butun kızlar toplanmış gün yapıonuz demi,insan bı haber verir :stuart:

Sedelina...sana haber vermedi di mi Frozen...oysa ben söylerim demişti...tabii...pasta böreğe ortak çıkcek diye yapmıştır... :w00t:

sen onu boşver...ben sana bir tabak ayırdım bile... :):clover:

Gönderi tarihi:
Yok sandıklarım aslında var mıydı hayatta

Ben mi cahil kalmıştım aşkın savaşında

Yoksa hayat mı cahildi aşktan yana

Kurtar beni kurtar sarıl bana hiç bırakma

Tahammülüm yok daha fazla bu oyuna

Ne yapayım olmadı uyamadım senaryoya

Varsın yarım kalsın şarkı ziyan olsun sensiz zaman

Erteledim hayatımı bambaşka baharlara

Korkma belki tekrar gelirsin dediler bana

Sebeplenirsin kıyısından köşesinden

Yanaşabilirsen bu limana ne ala

Adın şans olsa da neye yarar şansın yoksa

Ne diyelim kötü dünya fani dünya

Ne bize yarar ne de sana ne ala.....

Funda Arar

çok güzel sözler...teşekkür ederim canım... :hug:

Gönderi tarihi:
Sedelina...sana haber vermedi di mi Frozen...oysa ben söylerim demişti...tabii...pasta böreğe ortak çıkcek diye yapmıştır... :w00t:

sen onu boşver...ben sana bir tabak ayırdım bile... :):clover:

:getlost: gıcık karabatak :w00t: valla unutmuşum ben :shifty: şey diloş ben o tabağıda yedim yaw :blushing: sen bana ayırdın deyi :w00t:

Gönderi tarihi:

öylece ölü toprağıma gömüldüm....yalnızca bekliyorum,hiçbir şey yapmadan bekliyorum,kendi kımıltısızlıklarımın ağıtı bile yok içimde...ve ölüm bu değil biliyorum ne yazık.onca acımı duyumsuyorum.

mavilerim solmuş benim biliyor musun,daha çok farkettim,pembelerim uçmuş...hepsi bir çok öykü,şiir,şarkı,anı olmuş,uçup gitmiş benden-sahi o eski resim nerede şimdi?

t.b

Gönderi tarihi:
öylece ölü toprağıma gömüldüm....yalnızca bekliyorum,hiçbir şey yapmadan bekliyorum,kendi kımıltısızlıklarımın ağıtı bile yok içimde...ve ölüm bu değil biliyorum ne yazık.onca acımı duyumsuyorum.

mavilerim solmuş benim biliyor musun,daha çok farkettim,pembelerim uçmuş...hepsi bir çok öykü,şiir,şarkı,anı olmuş,uçup gitmiş benden-sahi o eski resim nerede şimdi?

t.b

yok anam seni boş bırakmaya gelmiyor hemen bunalıma giriyon, kızım bak ben deliyim meliyim ama çok pozitifim, ver negatiflerini çevireyim tersine ben onları. :lol::P:D:wub: canımsın

Gönderi tarihi:

t.b

pek güzel ama depresif... :clover: t.b.sen misin yoksa Frozen? :unsure: çabuk itiraf et! :lol:

Gönderi tarihi:
yok anam seni boş bırakmaya gelmiyor hemen bunalıma giriyon, kızım bak ben deliyim meliyim ama çok pozitifim, ver negatiflerini çevireyim tersine ben onları. :lol::P:D:wub: canımsın

canım arkadaşım :wub::hug:

pek güzel ama depresif... :clover: t.b.sen misin yoksa Frozen? :unsure: çabuk itiraf et! :lol:

nerdeeeee bir yazara ait :blush:

yok diloşum o TöBe demek istiyor, nerden uydum ben bunlara demek istiyor... :unsure::stuart:

bak nasılda anlamış aynen öyle diyom kodlayarak :lol:

mutlaka...mutlaka... :lol:

inanmıyonmu gıss karabatak vilayetinin nam salmış silahşörü diloş...ufff amma uzun oldu beee ada bak :whistling::w00t:

imzandaki söz bir şarkı sözüydü değil mi, kim söylüyordu?

sanane meraklı uçan tekmeleriyle nam salmış sardunyam :shifty::w00t:

Gönderi tarihi:

o ne öyle yaaa...bi okudum yazılarınızı kafam karıncalandı... :stuart: ....afferim frozen :shaun: ..anca bunların hakkından sen gelin.. :shifty: ....gelinde..aslında en tehlikelileri sensin.. :zorro: ...çam.kozalak..meşe..orman..silahşör..kalemiticeyn..redkit..karabatak..kaçıııınnn :alien: geliyor uçan tekmee... :w00t::wacko::blink: ...uuu aaa uu aaa aaaa UUUU AAAAAAAAAAAAAAAA...ARTIKIN SIYIRDIM...

Gönderi tarihi:

Yasasin,Calikusu'nun felsefesini yapabilecegimiz bir baslik daha! :w00t:

Cok guzel sozler hazirlamistim kafamda ama burasi koyu muhabbet ortamina donmus.

Sen kalbini,ruhunu kendime yakin buldugum,ifadesini iyi yapamadigimda ve sessizce okudugumda bile duygularina ortak olup,aynen hissettigim arkadasim..Gercekten Calikusuyla baslayan bu yakinlik,baska hislerin de oncusu oldu.Dilerim,guzel,duygulu yureginin kiymeti bilinir hayatinin her safhasinda,zira oyle kalpler,kirilgandir ve baskalarinin hislerini de tasimaktan yorgundur..dahasi istismara cok acik.Hersey gonlunce olsun,uzuntu yer bulamasin hayatinda... :clover:

Ayrica karabatak dilos uymus bence de ;)

Pur atesim actirma benim agzimi zinhar;

Zalim,beni soyletme,derunumda neler var.

Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,

Zalim,beni soyletme,derunumda neler var.. (Calikusu kitabinda idi..;) )

Gönderi tarihi:
Yasasin,Calikusu'nun felsefesini yapabilecegimiz bir baslik daha! :w00t:

Cok guzel sozler hazirlamistim kafamda ama burasi koyu muhabbet ortamina donmus.

Sen kalbini,ruhunu kendime yakin buldugum,ifadesini iyi yapamadigimda ve sessizce okudugumda bile duygularina ortak olup,aynen hissettigim arkadasim..Gercekten Calikusuyla baslayan bu yakinlik,baska hislerin de oncusu oldu.Dilerim,guzel,duygulu yureginin kiymeti bilinir hayatinin her safhasinda,zira oyle kalpler,kirilgandir ve baskalarinin hislerini de tasimaktan yorgundur..dahasi istismara cok acik.Hersey gonlunce olsun,uzuntu yer bulamasin hayatinda... :clover:

Ayrica karabatak dilos uymus bence de ;)

Pur atesim actirma benim agzimi zinhar;

Zalim,beni soyletme,derunumda neler var.

Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,

Zalim,beni soyletme,derunumda neler var.. (Calikusu kitabinda idi..;) )

Leylacım :hug:

Nerelerdesin sen??? :mellow: birde bana karabatak der... :P iyisindir inşallah...inan merak etmeye başlamıştım...

diloş...tek bir diloş'tan oluşmuyor ki...o kadar çok ben var ki bende...bak sağolsun arkadaşlarımında katılımıyla çocuk diloş çıktı ortaya..burdaki halim o...nostalji köşesinde bir başka diloş...başka bir yerde farklı...sen yine de o duygulu halini koruyarak çok güzel şeyler yazmışsın Feridem :) yoksa Gülbeşekerim mi deseydim?

bak..yine Çalıkuşundan sahneler gelip geçiyor gözlerimin önünden...repliği anımsamıyorum ama o son sahne...hani Kamranın arabacı kılığında Feride'yi kaçırış sahnesi var ya...sonra kaçışı ve nihayet...vuslat...o an bildiğim kadarıyla dizide bir replik yoktu...zira bazen kelimeler o anı sadece kirletirler...oda o anlardan biriydi... -_-

kitaptaki dörtlükte çok hoş...ahh Leyla ahh...gene içimi titrettin görüyomusun...canım benim...duygusal diloş hortladı yine...oysa burda çocuktum ben...deli dolu ve pervasız...döndürdün beni özüme...bu yüreği anlayabilmen seninde içinde çırpınıp duran bir kuş olduğunu gösterir...o kadar duygulusun ki her cümlenden taşıyor...

seni buralarda görmek nasıl güzel anlatamam...sana ve sevdiklerine sağlıklı, mutlu ve güzel bir yıl diliyorum... :):clover:

Gönderi tarihi:
SEVGİLİ.. DİLOŞ........

KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM.

BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..!

353485b7622hd4.gif gul3335b15dlj8.gif 353485b7622hd4.gif

BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!!

SEVGİLERİMLE..... :clover:

.....AĞ@_M_______

Karadeniz Uşağu...Sevgili The Boss... :)

İyi dileklerin çok çok teşekkür ederim...umarım yeni sene sana da sağlık ve mutluluk getirir... :clover:

Gönderi tarihi:
imzandaki söz bir şarkı sözüydü değil mi, kim söylüyordu?

evet..bu bir şarkı sözü...ama kimin söylediğini bende bilmiyorum...uzun zaman mırıldandıktan sonra bu cümlelerin beni tanımladığını farkettim...ve neden imzam bu olmasın diye düşündüm...iyi etmişmiyim?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.