Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bakıyorumda yine gizli gizli dolaşıyosun ortalarda çaktırmadan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bakıyorumda yine gizli gizli dolaşıyosun ortalarda çaktırmadan yakalandım ha tüh Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 yakalandım ha tüh Ya yakalandın benim gibi karda yürüyüp izini belli etmiyeceksin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Tamam o zaman benim klavyemdeki mavi dugmeler gibi olmadigini anladim bunlari gorene kadar ben de mavinin butun tonlarini sevdigimi sanirdim canim,kalbimdeki romantik pembe dugmem pembe ha..benim gibi bir romantik silahşörede bu renk yakışırdı zati Sen sevdiklerimdensin..Çünkü;Her yazın beni eskilere götürdü,anılarımı canlandırdı.Her yazın şiir gibi.. nostalji köşesinin 1.dereceden kahramanı...beraberce yol aldık zamanda geriye doğru...ve şimdiki bizi oluşturan geçmişimizi o duygularla yeniden yaşadık..ve bendeki çocuk..sendeki çocuğu sevdi paylaştığımız bütün güzellikler adına yürekten teşekkür ederim diloşum muhtemelen haftasonu göremeyeceğim seni ve özleyeceğim, az sonra dua edeceğim ve içinde sende olacaksın bidenem, iğde dalım... bidenecik sarmaşığım nirlerdesin yahu bakınır..bakınır göremem özlemişim seni nartanem dimek dularında bende varım...canımın içi...Allah kabul etsin bütün dualarını... selam diloşum nasılsın.. forumda minnik bir kız var..sen estikçe ben titrerim..ne güzel bir kız dimi..akıllıda..duygulu ve sevecen..insanın nüfusuna geçiresi geliyor.. ....saf ama..birazcıkta muzip..o kadarda olmalı dimi.. ... figgaro...yaşarız düşe kalka...sanırım sende öylesin demek güzel kelebek senin omzuna da konuverdi..ne kadar büyüleyici di mi? minicik bir kelebek..ama yüreği kocaman... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 amiiiin iğde dalım, dimek nar tanen oldum ben ya, vay be nar fitaminli bir meyva olsa gerek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 tabiki de sen oluyosun...ayrıca narın faydaları say say bitmez...senin faydalarında öyle çiçek ta bir harika ayrıca... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 tabiki de sen oluyosun...ayrıca narın faydaları say say bitmez...senin faydalarında öyle çiçek ta bir harika ayrıca... ne haber diloş hanım nasılsınız bugün? haliniz keyfiniz yerindemi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ne haber diloş hanım nasılsınız bugün? haliniz keyfiniz yerindemi iyidir Allaha şükür siyahx bey..sizlerde afiyettesiniz inşallah Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 iyidir Allaha şükür siyahx bey..sizlerde afiyettesiniz inşallah Bilmem öyleyimdir inşallah Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 diloş... Vera'nin Uykudan Uyanişi Iskemleler ayakta uyuyor masa da öyle serilmiş yatiyor sirtüstü kilim yummuş nakişlarini ayna uyuyor pencerelerin simsiki kapali gözleri uyuyor sarkitmiş boşluga bacaklarini balkon karşi damda bacalar uyuyor kaldirimda akasyalar da öyle bulut uyuyor gögsünde yildiziyla evin içinde dişinda uykuda aydinlik uyandin gülüm iskemleler uyandi köşeden köşeye koşuştular masa da öyle dogrulup oturdu kilim nakişlari açildi katmer katmer ayna seher vakti gölü gibi uyandi açti kocaman mavi gözlerini pencereler uyandi balkon toparladi bacaklarini boşluktan tüttü karşi damda bacalar kaldirimlar akasyalar ötüştü bulut uyandi atti gögsündeki yildizi odamiza evin içinde dişinda uyandi aydinlik doldu saçlarina senin dolandi çiplak beline ak ayaklarina senin Nazım Hikmet Ran | Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 tabiki de sen oluyosun...ayrıca narın faydaları say say bitmez...senin faydalarında öyle çiçek ta bir harika ayrıca... ne de güzel cümleler kurarmış benim iğde dalım baharım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ne ağlarsın benim zülfü siyahım buda gelir buda geçer ağlama göklere erişti feryadı ahım buda gelir buda geçer ağlama birgülün çevresi dikendir hardır bülbül gül elinden ahılen zardır nede olsa kışın sonu bahardır buda gelir buda geçer ağlama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ne ağlarsın benim zülfü siyahımbuda gelir buda geçer ağlama göklere erişti feryadı ahım buda gelir buda geçer ağlama birgülün çevresi dikendir hardır bülbül gül elinden ahılen zardır nede olsa kışın sonu bahardır buda gelir buda geçer ağlama dostum iyi ettin buraya gelmekle...zira topici türkü sayfasına çevirmemize ramak kalmıştı bu yazdığın türkü varya..süperdir Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni.. bunu bilirmisin?..Gülay söylüyor.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 mp3 te vardır hemen arıyorum bakem gülaydan epey parça var ama çıkaramadım ramak kalmıştı hakkatten, evim evim güzel evim türkü evine dönecekti ben şimdi okula gidiyorum fırsat bulursam sen gitmeden gelirim bidenem tamam mı gitmeden bunu sana gönderiyorum... seni seviyorum... ben bu yıl yarimden ayrı düşeli her günüm bir yıla döndü gidiyor yine zindan oldu dünya başıma gönlüm ataşlara yandı gidiyor ömrüm boş hayale kandı gidiyor uzaktır yolların dolandım geldim tatlıdır dillerin bağlandım kaldım günahı boynuna işte ben öldüm gönlüm ataşlara yandı gidiyor ömrüm boş hayale kandı gidiyor orhan hakalmaz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 mp3 te vardır hemen arıyorum bakem gülaydan epey parça var ama çıkaramadım ramak kalmıştı hakkatten, evim evim güzel evim türkü evine dönecekti ben şimdi okula gidiyorum fırsat bulursam sen gitmeden gelirim bidenem tamam mı gitmeden bunu sana gönderiyorum... seni seviyorum... ben bu yıl yarimden ayrı düşeli her günüm bir yıla döndü gidiyor yine zindan oldu dünya başıma gönlüm ataşlara yandı gidiyor ömrüm boş hayale kandı gidiyor uzaktır yolların dolandım geldim tatlıdır dillerin bağlandım kaldım günahı boynuna işte ben öldüm gönlüm ataşlara yandı gidiyor ömrüm boş hayale kandı gidiyor orhan hakalmaz Allah...damardandır bu türkü..ver duyguyu, ver duyguyu...sonra git di mi? şaka yapıyorum şikerim ...inşallah döndüğünde buluruz birbirimizi..kendine iyi bak birtanem..biliyorsun...bende seni seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Allah...damardandır bu türkü..ver duyguyu, ver duyguyu...sonra git di mi? şaka yapıyorum şikerim ...inşallah döndüğünde buluruz birbirimizi..kendine iyi bak birtanem..biliyorsun...bende seni seviyorum işte geldim burdayım ben bu işte ustayım demiş şair mihribansız türkü günü mü olur? sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban ayrılıktan zor belleme ölümü görmeyince sezilmiyor mihriban sevdiğim, mihriban... yar deyince kalem elden düşüyor gözlerim görmüyor aklım şaşıyor lambada titreyen alev üşüyor, aşk kağıda yazılmıyor mihriban sevdiğim, mihriban... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 siz varya..çalı çıtırtısına da oynarsınız.. ...bide şöyle bi türkü vardı.. manda yuva yapmış söğüt dalına .. amman..amman.. yavrusunu sinek kapmış gördün mü.. amanini..amanini..amanini yandım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Dilosum,Calikusum,en sevdiklerimden.. Degmen benim gamli yasli gonlume Ben bir selvi boylu yardan ayrildim ayrildim..vay Evvel bagban idim dostun baginda Talan vurdu,ayva nardan ayrildim,ayrildim..vay Gokyuzunde turna gibi donende Baykus gibi viran yurda konanda,konanda vay.. Cok agladim mecnun gibi collerde Ferhat gibi sirin yardan ayrildim,ayrildim..vay Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Dilosum,Calikusum,en sevdiklerimden.. Degmen benim gamli yasli gonlume Ben bir selvi boylu yardan ayrildim ayrildim..vay Evvel bagban idim dostun baginda Talan vurdu,ayva nardan ayrildim,ayrildim..vay Gokyuzunde turna gibi donende Baykus gibi viran yurda konanda,konanda vay.. Cok agladim mecnun gibi collerde Ferhat gibi sirin yardan ayrildim,ayrildim..vay bak..bak..bak.. ..demek çok ağladın mecnun gibi çöllerde..kandırıkçı..az önce..evdeki..işteki ve çöldeki den bahsettin..ferhat mı..bide ferhat mı var...yapma kız..yazık..onada dağları deldirme... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 tamam,onu da ilave etsek bile 4 tane degil onlar,ayni kisi..bir tane ya.. benim icin delmezler canim,belkim belediye icin.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 işte geldim burdayım ben bu işte ustayım demiş şair mihribansız türkü günü mü olur? sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban ayrılıktan zor belleme ölümü görmeyince sezilmiyor mihriban sevdiğim, mihriban... yar deyince kalem elden düşüyor gözlerim görmüyor aklım şaşıyor lambada titreyen alev üşüyor, aşk kağıda yazılmıyor mihriban sevdiğim, mihriban... amaaaan...valla ne güzeldir sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım..çözülmüyor..bakarmısın şu cümeleye...off siz varya..çalı çıtırtısına da oynarsınız.. ...bide şöyle bi türkü vardı.. manda yuva yapmış söğüt dalına .. amman..amman.. yavrusunu sinek kapmış gördün mü.. amanini..amanini..amanini yandım... dimek manda yuva yapmış söğüt dalına ha... çok matrak türküdür bu pek severim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Dilosum,Calikusum,en sevdiklerimden.. Degmen benim gamli yasli gonlume Ben bir selvi boylu yardan ayrildim ayrildim..vay Evvel bagban idim dostun baginda Talan vurdu,ayva nardan ayrildim,ayrildim..vay Gokyuzunde turna gibi donende Baykus gibi viran yurda konanda,konanda vay.. Cok agladim mecnun gibi collerde Ferhat gibi sirin yardan ayrildim,ayrildim..vay canım Leylam benim.. nerelerdesin sen? çok özledim ben seni bu türküyede bayılırım ayrıca... bak..bak..bak.. ..demek çok ağladın mecnun gibi çöllerde..kandırıkçı..az önce..evdeki..işteki ve çöldeki den bahsettin..ferhat mı..bide ferhat mı var...yapma kız..yazık..onada dağları deldirme... dimek Leylamı yakaladın Leyla o... yakar gönülleri... tamam,onu da ilave etsek bile 4 tane degil onlar,ayni kisi..bir tane ya.. benim icin delmezler canim,belkim belediye icin.. senin için delmeyipte kimin için delecekler şikerim ister bir kişi olsun ister beşyüz kişi biz Leylamla Özbekistana göçecez hem..uçakta yerimizi ayırdım canım... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 tamam,onu da ilave etsek bile 4 tane degil onlar,ayni kisi..bir tane ya.. benim icin delmezler canim,belkim belediye icin.. hadi..hadiii...yeme bizi... ...... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 canım Leylam benim.. nerelerdesin sen? çok özledim ben seni bu türküyede bayılırım ayrıca... dimek Leylamı yakaladın Leyla o... yakar gönülleri... senin için delmeyipte kimin için delecekler şikerim ister bir kişi olsun ister beşyüz kişi biz Leylamla Özbekistana göçecez hem..uçakta yerimizi ayırdım canım... özbekistana mı...siz gitseniz gitseniz..üveybekistan a kadar gidersiniz.. .....hem leyla..terkedemez çölü..yoksa solar oracıkta bıraktığı gülü..dimi leyla... .. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ister bir kişi olsun ister beşyüz kişi biz Leylamla Özbekistana göçecez hem..uçakta yerimizi ayırdım canım... Canim benim,sagolasin..valizlerim hazir bekliyor özbekistana mı...siz gitseniz gitseniz..üveybekistan a kadar gidersiniz.. .....hem leyla..terkedemez çölü..yoksa solar oracıkta bıraktığı gülü..dimi leyla... .. ben mi..terkedemem.. Ozbekistan'i duyduktan sonra ben, colu,gulu mu dusunurum, boyle fenayim iste herhalde gidisimizin bir nedeni vardir,gul bir zahmet onu dusunuversin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.