Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir laf vardı bilirsin şimdi nereden esti diyeceksin valla bilmiyorum esti işte genelde düşünmeden yazdığım için Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bir laf vardı bilirsin şimdi nereden esti diyeceksin valla bilmiyorum esti işte genelde düşünmeden yazdığım için tabi..tabi..canım kardeşim.. hemşire! bi doz diazem uygulayalım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tamam canem de o nasıl olcek...sen ben böyle didişirken Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tamam canem de o nasıl olcek...sen ben böyle didişirken bizimkisi de böyle olcek işte itişe..itişe..yorulup..tükenip..sonrad sarılcez yani psikopatik eşk neyse onu yaşıycaz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bu eşk fazla banaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bu eşk fazla banaaaaaaaaaaaaaa sizin devreleriniz yanmış Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 alemsiniz siz yaaa..ofisin ortasında ani bir kahkaha attırdınız bana.. ..o dediğiniz neyse öyle bakıyorlar şimdi bana..psikopatik bir tımarhanelik.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bu eşk fazla banaaaaaaaaaaaaaa yok değil.. bizede böylesi yakışır sıradan diil sizin devreleriniz yanmış bak morfini yedin biraz gözünün önü açılmış Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 yok değil.. bizede böylesi yakışır sıradan diil bak morfini yedin biraz gözünün önü açılmış sen hiç uçan tekme yedinmi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sizin devreleriniz yanmış yok bey amcam sizinki kadar yanamadık daha.. alemsiniz siz yaaa..ofisin ortasında ani bir kahkaha attırdınız bana.. ..o dediğiniz neyse öyle bakıyorlar şimdi bana..psikopatik bir tımarhanelik.. amacımız oydu zati dimi gısss diloş....sizin oralarda yoktur herhal iyi bir tımarhane sizi buraya aldıralım sizin tedavinizlen bizzat biz ilgileneceğiz heç merak etmeyin arkadaşlar ne içindir... yok değil.. bizede böylesi yakışır sıradan diil ben hala fazla diyom bu eşke ama sen bilirsin silahşörüm gerçi bi acayiplik var bu eşkte amma neyse canem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 alemsiniz siz yaaa..ofisin ortasında ani bir kahkaha attırdınız bana.. ..o dediğiniz neyse öyle bakıyorlar şimdi bana..psikopatik bir tımarhanelik.. sorumun yanıtını almazsam sonunuz gerçekten tımarhanelik olabilir..hatırlatıyım dedim sen hiç uçan tekme yedinmi eyvah artık tek doz yetmiyor..hemşire Allah ne verdiyse tatbik ediniz lütfen..hasta saldırganlaştı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 pardon sen bizim eşkimiz al ayaklar altına..sonrada pardon de Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sorumun yanıtını almazsam sonunuz gerçekten tımarhanelik olabilir..hatırlatıyım dedim eyvah artık tek doz yetmiyor..hemşire Allah ne verdiyse tatbik ediniz lütfen..hasta saldırganlaştı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 aynı ileti iki kez geldide o bakımdan silahşörüm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 aynı ileti iki kez geldide o bakımdan silahşörüm piki o zaman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Bilmelisin ki Bilmelisin ki ... Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Bilmelisin ki ... Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır. Bilmelisin ki ... Karsındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor. Bilmelisin ki ... Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Bilmelisin ki ... Tecübenin kaç yasgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var. Bilmelisin ki ... Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi,sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik değil Bilmelisin ki ... Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir. Bilmelisin ki ... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Bilmelisin ki ... Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Bilmelisin ki ... Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz Bilmelisin ki ... İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez. Bilmelisin ki ... Her problem kendi içinde bir fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır. Bilmelisin ki ... sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor. Can Yücel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sen benim mavi düğmemesin leylam ..mavi düğmem benim ömre bedeldir benim mavi deyince gozumun onune cirtlak bir mavi gelmisti ama guzel,tatli bir maviyse,bir de bir de omre bedelse..niye olmasin Dilosum? dugmelerim benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bizimkisi de böyle olcek işte itişe..itişe..yorulup..tükenip..sonrad sarılcez yani psikopatik eşk neyse onu yaşıycaz psikopatik eşklilar olabilemez böyle bişey katıla katıla katılmaktayım bu eşk fazla banaaaaaaaaaaaaaa yok gelmez, bu sana az bile sizin devreleriniz yanmış yanmaz, sigortamız var benim mavi deyince gozumun onune cirtlak bir mavi gelmisti ama guzel,tatli bir maviyse,bir de bir de omre bedelse..niye olmasin Dilosum? dugmelerim benim açıyorum karşımda, kapıyorum aklımda bu nedir? burdaki delilerdir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Bilmelisin ki Bilmelisin ki ... Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Bilmelisin ki ... Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi,sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik değil Bilmelisin ki ... Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir. Bilmelisin ki ... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Bilmelisin ki ... sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor. Can Yücel canım arkadaşım... Can baba öyle güzel yazmış ki...ben kendimce hitleri seçtim yukarda.. harika bir şiir ve çok anlamlı... benim mavi deyince gozumun onune cirtlak bir mavi gelmisti ama guzel,tatli bir maviyse,bir de bir de omre bedelse..niye olmasin Dilosum? dugmelerim benim olur mu hiç cırtlak mavi çok hoş bir renktir..hele benim senin için seçtiğim mavi, ruhu dinlendiren çok hoş bir ara renk canımın içi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ben hala fazla diyom bu eşke ama sen bilirsin silahşörüm gerçi bi acayiplik var bu eşkte amma neyse canem nası bi aciiplik varmış bu eşkte ? fıstık kimin eşk işte hem sen ne anlarsın eşkten falan psikopatik eşklilar olabilemez böyle bişey katıla katıla katılmaktayım yok gelmez, bu sana az bile yanmaz, sigortamız var açıyorum karşımda, kapıyorum aklımda bu nedir? burdaki delilerdir katıl bidenem...sana katılmak çok yakışıyo biliyomusun açıyorum karşımda..kapıyorum aklımda...cevap;eşk dolu delüler süper bi bilmece şikerim..çok yaratıcısın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 psikopatik eşklilar olabilemez böyle bişey katıla katıla katılmaktayım yok gelmez, bu sana az bile yanmaz, sigortamız var açıyorum karşımda, kapıyorum aklımda bu nedir? burdaki delilerdir beni de kattin katila katila katilanlarin icine katildim bilmecelerde sor bence ablacim canım arkadaşım... Can baba öyle güzel yazmış ki...ben kendimce hitleri seçtim yukarda.. harika bir şiir ve çok anlamlı... olur mu hiç cırtlak mavi çok hoş bir renktir..hele benim senin için seçtiğim mavi, ruhu dinlendiren çok hoş bir ara renk canımın içi.. Tamam o zaman benim klavyemdeki mavi dugmeler gibi olmadigini anladim bunlari gorene kadar ben de mavinin butun tonlarini sevdigimi sanirdim canim,kalbimdeki romantik pembe dugmem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Her yazın beni eskilere götürdü,anılarımı canlandırdı.Her yazın şiir gibi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 diloşum muhtemelen haftasonu göremeyeceğim seni ve özleyeceğim, az sonra dua edeceğim ve içinde sende olacaksın bidenem, iğde dalım... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 selam diloşum nasılsın.. forumda minnik bir kız var..sen estikçe ben titrerim..ne güzel bir kız dimi..akıllıda..duygulu ve sevecen..insanın nüfusuna geçiresi geliyor.. ....saf ama..birazcıkta muzip..o kadarda olmalı dimi.. ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.