Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 aman da aman..nasıl da meraklanırlarmış benim için yerim sizi ben... canlarım benim... birazcık dipresyondaydım da üzerinize afiyet... bugün sabah uyandım ve şöyle dedim..şimdi bunlar bensiz forum köşelerinde boynu bükük kalmışlardır tiz..gideyimde kendilerine gelsinler ..nasıl..iyi etmişmiyim? cook iyi etmissin Dilosum,bugun de gelmese idin ne olacaktik bilmiyorum gercekten,cok ozlemistim hosgeldin..sensiz bir garip olduk inan..hayirdir pembe dugmem,ne depresyonu?..oyle ise bile bir gun surdu insallah?.. Ne iş her hafta biriniz depresyona giriyosunuz yoksam benim yüzümdenmi giriyosunuz psikoloji bozucu bir özelliğimde vardır evet haftaya sira bende ben girecegim hep senin yuzunden Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 cook iyi etmissin Dilosum,bugun de gelmese idin ne olacaktik bilmiyorum gercekten,cok ozlemistim hosgeldin..sensiz bir garip olduk inan..hayirdir pembe dugmem,ne depresyonu?..oyle ise bile bir gun surdu insallah?..evet haftaya sira bende ben girecegim hep senin yuzunden canım..canım benim... valla canım Leylam hayatın yükü kimi zaman ağır geliyor,bilirsin...ben girer,çıkarım böyle ara sıra.. ama sizin şu sevginiz..şu tatlılığınız çukurdan çabuk çıkmamı sağlıyor.. ayrıca sen girme sakın depresyona falan..kıyamam sana ben... siyahx'le ben başa çıkabilirim.. sen rahat ol birtanem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 canım..canım benim... valla canım Leylam hayatın yükü kimi zaman ağır geliyor,bilirsin...ben girer,çıkarım böyle ara sıra.. ama sizin şu sevginiz..şu tatlılığınız çukurdan çabuk çıkmamı sağlıyor.. ayrıca sen girme sakın depresyona falan..kıyamam sana ben... siyahx'le ben başa çıkabilirim..sen rahat ol birtanem evet hayatin yukunu bilirim herkes gibi Dilosum,bazen yasina,bazen ruhuna agir geliyor insanin..birakmayi ayrilmayi da goze alamam da ben,kuculup kuculup bir nokta haline gelsem,diyorum arada bir..nokta olarak devam etsem.. canim silahsorum,hep depresyonda olmaktan,arada girip cikmak daha iyidir,guclu olduguna isarettir belki de..ama yine de bir daha girme,ben sana kiyabilir miyim saniyorsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 evet hayatin yukunu bilirim herkes gibi Dilosum,bazen yasina,bazen ruhuna agir geliyor insanin..birakmayi ayrilmayi da goze alamam da ben,kuculup kuculup bir nokta haline gelsem,diyorum arada bir..nokta olarak devam etsem.. canim silahsorum,hep depresyonda olmaktan,arada girip cikmak daha iyidir,guclu olduguna isarettir belki de..ama yine de bir daha girme,ben sana kiyabilir miyim saniyorsun evet..hep dipte değilim çok şükür..belki de sandığımdan çok daha güçlüyüm...bilemiyorum Leylam.. şu an tek bildiğim seni tanımaktan duyduğum mutluluk..seni çok seviyorum..canım benim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Başka işiniz yokmu kızlar sizin yok depresyonmuş yok bilmem neymiş de gedin işinize Bakın kafamı bozmayın bende girerim depresyona size yansıtırım sonra hiç iyi olmaz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ben de (Dilosuma) sen depresyonda olmadigindan ve yansitmadigindan emin misin zaten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 işte geldim burdayım da nirdesiniz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 işte geldim burdayım da nirdesiniz seni ararken kendimizi kaybetmiş olabilirmiyiz acaba? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 olabilemezsiniz, siz kaybolmayın sakın Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kabullenim Ölümün özümsediği tazeliğin ardından doğan ışıktı Bizi ısıtan Şapkasız geziyorduk, öylece.. Tokluk ertesi mayhoşluğa benzetirdik çünkü Sıcağın üzerimizdeki etkisini.. Bayağılardan uzak yürürdük, mesafeli.. Şemsiyelerine kızardık, inadına açtıkları Oysa ne gerek vardı? Zeka özürü kabulsüzdü, çünkü malûmdu, Yaklaştığımız noktanın gerçeği.. Bilinenleri görmezlikten gelmekti Baştan kaybedişlerin sebebi.. Biz uyarıcıların beklentisi, ışık ertesi Aydınlığa açılan kapıdan geçimdi.. Tatmin olacaktık belki, belki doğru.. Doğru olmasına inandığımız için.. İnançlarımıza bağlılıktı bizi tutan Ayakta, ta yukarda, dorukta... En yaklaşandık biz gerçeğe Sıkı sıkı sarılmış ellerle.. Yakışandı insan zekasına bütünüyle, Kabullenim özeldi zihinlerde... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Şiir severmisin diye sormuşun benim anı defterimde ben bir şiirkoliğim canımın içi müttefiğim. Buda benden sana gelsin....... Kandır Beni Ne bir dondurma,nede bir elma şekeri kandırabildi beni İçini açmaya kıyamadığım kumbaramda çocukluğumun ilk harçlığıydın.. Bu yüzdendi belki de cimriliğim Aklımda,fikrimde,kumbaramda sen Seni sana biriktirdim, bir görsen ! Patlayan bir topun peşinden koşan kenar mahallenin o en cennet sokağında belki annesi duyar diye avaz avaz ağlayarak dizleri kanayan bir çocuğun, acısı saklı yüreğimde... Hatırlar mısın "Öpte geçsin" derlerdi yara bandı rolüne bürünmüş dudaklara Ve inanırdı öz annesi tarafından kandırılmış,merheme muhtaç bütün fakir çocuklar Belki çok beklemez gidersin bu şiirden Hadi,sende beni kandır ! "Öpte geçsin" Ruhumda biriken bir volkanın patlamaya hazır sevgisi dudaklarına. alıntı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ben okudum çok beğendim...ne güzel söylemiş yazan... UÇAN EŞŞEK BALLADI Sizler yeryüzündekiler, dediler Gökyüzünde uçan eşşekler Cep telefoncuları, profesörler ve peynirciler Diye sözlerine devam ettiler Sarı öküzün altında mor buzağı arayanlar Bizi dinlerseniz size söyleyeceklerimiz var Aradığınız kanatlar mor buzağının karnında Hani o takınca melek olup uçacaklarınız var ya Size söyleyeceklerimiz var daha Sizler bunu yapmadan önce ama Sakın kesmeyin mor buzağıyı bu iş için Ya da kovalamayın sarı öküzü buzağıyı bulmak için Gerek yok istediğiniz şey için bunlara Ya da mor buzağının karnındaki kanatlara Hani bizim taktığımız bu kanatlar var ya Onları bulmadık biz buzağının karnında Kanatların kızıl ejderhanın yuvasında olduğuysa Pek güzel bir hikaye ama kandırmaca Uçan eşşekler olarak deriz ki bizi dinleyin Her duyduğunuz hikayeye öyle inanmayın Kim demiş aradığınız kanatlar mor buzağının karnında Hiç mor buzağı olur muymuş, bu ne kadar saçma Evet melekler kanat takar uçmak için Ve evet o kanatlar aynı zamanda da insan için Kanatları bulamayanlar için de bir çözüm var O çözüm eşşek kanadı takmakta yatar Bunun için eşşek olmak dahi lazım değil Hani öyle anırmak bile gerekli değil Cep telefoncuları, profesörler ve peynirciler Simitçiler, öğretmenler ve öğrenciler Anlamak için uçmanın ne olduğunu Kim demiş kanatlara gerek olduğunu Böyle dediler uçmakta olan eşşekler Onları duymadılar pek yeryüzündekiler İnanmadılar ki eşşeklerin uçabileceğine Bunu kendi gözleriyle görseler bile Başladılar sonra gene araştırmaya Nasıl uçabileceklerinin metodunu bulmaya Mor buzağının karnındaki kanatlar ise Öylece unutuldu gitti orada İnsanların çabaları melek olma yolunda Pek de başarılı olamasa da Anırdı durdu eşşekler sarı öküzün yanında Gökteki eşşeklere atıfla Hani öyle pek kanatları var denemese de Sivrisinek saz anlayana... alıntı ama anlamıyorlar dimi diloşum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Seni Seviyorum bitanem diloşum Aşk Şiiri: sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşk şiirden önce gelir sende oysa şiir önünde gitmelidir her şeyin sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşk kavganın içindedir çünkü sen içindesin kavganın elmayı kokusundan güvercini biçiminden soyutlamaktır yaşamak denilen kavgayı aşksız düşünmek sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü sen gagasından tutup kuşu öt kuşum öt kuşum demiyorsun çünkü sen yedirip çiçekleri ineğe koklayıp gerisini ineğin kok çiçeğim kok çiçeğim demiyorsun öpüşmek başka şeydir yiğidim öpüşmeyi düşünmek başka sevişmek başka şeydir güzelim sevişmeyi düşünmek başka sende yaprak -iki gözüm- sende dal sende yıldız -yürek sızım- sende su sende bu dört boyutlu kaçma tutkusu atlıkarıncadan geceleyin bakmaktır lunaparka sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü sen ilkyaz yağmurlarında çırılçıplak dolaşır gibi sıcak morlarda yaşarsın aşkı iliklerinde çünkü sen iki düşman ucun bileşkesisin acısının kavuşmanın ayrılmanın sevincisin sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşkın kendisidir senin şiirin oysa şiir oysa aşk oysa sen sen sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kabullenim Ölümün özümsediği tazeliğin ardından doğan ışıktı Bizi ısıtan Şapkasız geziyorduk, öylece.. Tokluk ertesi mayhoşluğa benzetirdik çünkü Sıcağın üzerimizdeki etkisini.. Bayağılardan uzak yürürdük, mesafeli.. Şemsiyelerine kızardık, inadına açtıkları Oysa ne gerek vardı? Zeka özürü kabulsüzdü, çünkü malûmdu, Yaklaştığımız noktanın gerçeği.. Bilinenleri görmezlikten gelmekti Baştan kaybedişlerin sebebi.. Biz uyarıcıların beklentisi, ışık ertesi Aydınlığa açılan kapıdan geçimdi.. Tatmin olacaktık belki, belki doğru.. Doğru olmasına inandığımız için.. İnançlarımıza bağlılıktı bizi tutan Ayakta, ta yukarda, dorukta... En yaklaşandık biz gerçeğe Sıkı sıkı sarılmış ellerle.. Yakışandı insan zekasına bütünüyle, Kabullenim özeldi zihinlerde... Bilinenleri görmezlikten gelmekti Baştan kaybedişlerin sebebi.. Sevgili Keskinkalem.. defterimi bu anlamlı şiirle ziyaretin çok mutlu etti beni..incelemen gibi..öyle sanıyorum kaliteli bir arkadaş kazanıyorum... Şiir severmisin diye sormuşun benim anı defterimde ben bir şiirkoliğim canımın içi müttefiğim.Buda benden sana gelsin....... Kandır Beni Ne bir dondurma,nede bir elma şekeri kandırabildi beni İçini açmaya kıyamadığım kumbaramda çocukluğumun ilk harçlığıydın.. Bu yüzdendi belki de cimriliğim Aklımda,fikrimde,kumbaramda sen Seni sana biriktirdim, bir görsen ! Patlayan bir topun peşinden koşan kenar mahallenin o en cennet sokağında belki annesi duyar diye avaz avaz ağlayarak dizleri kanayan bir çocuğun, acısı saklı yüreğimde... Hatırlar mısın "Öpte geçsin" derlerdi yara bandı rolüne bürünmüş dudaklara Ve inanırdı öz annesi tarafından kandırılmış,merheme muhtaç bütün fakir çocuklar Belki çok beklemez gidersin bu şiirden Hadi,sende beni kandır ! "Öpte geçsin" Ruhumda biriken bir volkanın patlamaya hazır sevgisi dudaklarına. alıntı Suhedam... harika bir şiir bu.. demek sende şiirkoliksin ha...bunu duyduğuma çok sevindim...o halde şiir alışverişi başlasın bakalım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ben okudum çok beğendim...ne güzel söylemiş yazan... UÇAN EŞŞEK BALLADI Sizler yeryüzündekiler, dediler Gökyüzünde uçan eşşekler Cep telefoncuları, profesörler ve peynirciler Diye sözlerine devam ettiler Sarı öküzün altında mor buzağı arayanlar Bizi dinlerseniz size söyleyeceklerimiz var Aradığınız kanatlar mor buzağının karnında Hani o takınca melek olup uçacaklarınız var ya Size söyleyeceklerimiz var daha Sizler bunu yapmadan önce ama Sakın kesmeyin mor buzağıyı bu iş için Ya da kovalamayın sarı öküzü buzağıyı bulmak için Gerek yok istediğiniz şey için bunlara Ya da mor buzağının karnındaki kanatlara Hani bizim taktığımız bu kanatlar var ya Onları bulmadık biz buzağının karnında Kanatların kızıl ejderhanın yuvasında olduğuysa Pek güzel bir hikaye ama kandırmaca Uçan eşşekler olarak deriz ki bizi dinleyin Her duyduğunuz hikayeye öyle inanmayın Kim demiş aradığınız kanatlar mor buzağının karnında Hiç mor buzağı olur muymuş, bu ne kadar saçma Evet melekler kanat takar uçmak için Ve evet o kanatlar aynı zamanda da insan için Kanatları bulamayanlar için de bir çözüm var O çözüm eşşek kanadı takmakta yatar Bunun için eşşek olmak dahi lazım değil Hani öyle anırmak bile gerekli değil Cep telefoncuları, profesörler ve peynirciler Simitçiler, öğretmenler ve öğrenciler Anlamak için uçmanın ne olduğunu Kim demiş kanatlara gerek olduğunu Böyle dediler uçmakta olan eşşekler Onları duymadılar pek yeryüzündekiler İnanmadılar ki eşşeklerin uçabileceğine Bunu kendi gözleriyle görseler bile Başladılar sonra gene araştırmaya Nasıl uçabileceklerinin metodunu bulmaya Mor buzağının karnındaki kanatlar ise Öylece unutuldu gitti orada İnsanların çabaları melek olma yolunda Pek de başarılı olamasa da Anırdı durdu eşşekler sarı öküzün yanında Gökteki eşşeklere atıfla Hani öyle pek kanatları var denemese de Sivrisinek saz anlayana... alıntı ama anlamıyorlar dimi diloşum... boşver be Frozenim ..anlıyan anlıyor... Seni Seviyorum bitanem diloşum Aşk Şiiri: sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşk şiirden önce gelir sende oysa şiir önünde gitmelidir her şeyin sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşk kavganın içindedir çünkü sen içindesin kavganın elmayı kokusundan güvercini biçiminden soyutlamaktır yaşamak denilen kavgayı aşksız düşünmek sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü sen gagasından tutup kuşu öt kuşum öt kuşum demiyorsun çünkü sen yedirip çiçekleri ineğe koklayıp gerisini ineğin kok çiçeğim kok çiçeğim demiyorsun öpüşmek başka şeydir yiğidim öpüşmeyi düşünmek başka sevişmek başka şeydir güzelim sevişmeyi düşünmek başka sende yaprak -iki gözüm- sende dal sende yıldız -yürek sızım- sende su sende bu dört boyutlu kaçma tutkusu atlıkarıncadan geceleyin bakmaktır lunaparka sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü sen ilkyaz yağmurlarında çırılçıplak dolaşır gibi sıcak morlarda yaşarsın aşkı iliklerinde çünkü sen iki düşman ucun bileşkesisin acısının kavuşmanın ayrılmanın sevincisin sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin çünkü aşkın kendisidir senin şiirin oysa şiir oysa aşk oysa sen sen sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin Hasan Hüseyin Korkmazgil Sardunyam...usta yine yapmış yapacağını...şu şiirin güzelliğine bir bak... sevmek zenaatinde güzel arkadaşım...ne denli özel olduğunu biliyorsun benim için... :clover: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 boşver be Frozenim ..anlıyan anlıyor... Sardunyam...usta yine yapmış yapacağını...şu şiirin güzelliğine bir bak... sevmek zenaatinde güzel arkadaşım...ne denli özel olduğunu biliyorsun benim için... :clover : boşverelim canlarım usta ne güzel söylemiş... çünkü aşkın kendisidir senin şiirin oysa şiir oysa aşk oysa sen sen sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin ya sen, ya sen..... sende biliyorsun diloşum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 boşverelim canlarım usta ne güzel söylemiş... çünkü aşkın kendisidir senin şiirin oysa şiir oysa aşk oysa sen sen sen aşk şiiri yazamazsın hasan hüseyin ya sen, ya sen..... sende biliyorsun diloşum sence ben aşk şiiri yazabilirmiyim Sardunyam??? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 en alasını yazarsın diloşum, kendini bu kadar derine itmesen... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 en alasını yazarsın diloşum, kendini bu kadar derine itmesen... ne çare ki ordan çıkamıyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ne çare ki ordan çıkamıyorum... belki şehre bir film gelir bir güzel orman olur yazlarda iklim değişir akdeniz olur hadi gülümse... belli mi olur, her kış bir bahara çıkıyor... bir söz var... "zoru asla kabul etmiyorum, imkansız ise biraz zaman alır..." Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Dilosum..birtanem,duygulum,pembem benim,nasilsin.. o dipte depresyonumsu birsey yok degil mi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 belki şehre bir film gelirbir güzel orman olur yazlarda iklim değişir akdeniz olur hadi gülümse... belli mi olur, her kış bir bahara çıkıyor... bir söz var... "zoru asla kabul etmiyorum, imkansız ise biraz zaman alır..." sahi,bu kadar iyimsermisin Sardunyam yoksa benim gibi pesimist birine moralmi aşılamaya çalışıyorsun,ha bitanem? Dilosum..birtanem,duygulum,pembem benim,nasilsin.. : o dipte depresyonumsu birsey yok degil mi.. canımın çekirdeği... yok dipte öyle ee şeyler..benimkisi alışkanlık...takma o güzel kafanı sen.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ne kadar derine gitsem o kadar yukarı çıkıyorum bazen, iyimserim diloşum, inanırsan mutlaka olur ben inanıyorum... ümitsiz değilim... her problemin bir cevabı var... canımsın... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Artık iyileştim cenk etmeye hazır ve nazırım savulunn leyyyyyyyynnnnnnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.