Φ obelix Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Küçükçekmece’de götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 9 aylık Yağmur Sümeyye İnanç’ın, darp sonucu öldüğü ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen otopsi raporu üzerine Aydın İnanç (35), eşi Menice İnanç (24) ve annesi Kadriye İnanç (60) gözaltına alındı. Aydın İnanç, ifadesinde psikolojik rahatsızlığı olan eşinin kız çocuğu istemediğini belirterek, "İki yaşında oğlumuz var. İkinci çocuğumuz kız oldu. Bebeği eşim dövmüş olabilir" dedi. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Küçükçekmece’de götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 9 aylık Yağmur Sümeyye İnanç’ın, darp sonucu öldüğü ortaya çıktı. Ne kadar acı... Yüreğimin ne kadar burkulduğunu tarif etmem imkansız... Çocuklara karşı yapılan bu tür yaklaşımları anlıyamıyorum...Kavrayamıyorum... Nasıl olurda bir büyük kendin küçüğüne...Ona ihtiyac duyan bir değere... Her ne olursa olsun...Bu duyguları besleyebilir ona kötü davranabilir.. Kendi çocuğu olmasa da onu sevmek, üzerine titremek varken... Kendi canından kanından bir çocuğa bunları nasıl yapabilir... Anlamak ...kavramak...hatta hak vermek bile istiyorum.! Ama olmuyor... Kabüllenemiyorum... Ve çok Üzgünüm... Kızgınım...Affedemiyorum... *tna Alıntı
Φ obelix Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 evlat edinirken uygulanan prosedurler neden hamile kalınırken uygulanmaz? çocuga bakamayacak bir kişi neden acı çekmesi için dogurur yalnızca? çocuk dogurmak insanı bir haktır , evet. ama çocuk yetiştirmek herkesin başarabildigi bir sorumluluk mudur? akli dengesi yerinde olmayan insanlar, annelik içgüdüsü olmayan kişiler çocuk dogurmaya devam mı etmeli? bakacak gücü olmayan kişiler sadece dogum kontrol yöntemlerine paraları yetmedigi - bilgileri olmadıgı için 6-7 tane çocuk dogurmaya devam mı etmeli? yalnızca artık meleklerin acı çektigini, ölmeyi hakettigini, süründügünü görmek ve defalarca insanlıgımdan utanmak istemiyorum. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 aynı terane..aynı tantana..aynı iğreti haller.. inanın bazen insan olduğumdan utanıyorum..şu yukarıda yazılmış olanlar karşısında ne denilebilirki..ve bu eylemi yapan bizimle aynı familyadan..yine tanımışlığımla, kendimi zavallı hissetmiş olduğum bir çok insan grubuna giriyor böyleleri..çok sinirlendim..kısa keseyim.. şu aydın inanç ıda anlamadım yani..madem karın sorunlu..neden bırakırsın hamile..bence bunların ikiside sorunlu.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 bir bebeğe kıyabilenin insan olabileceğini düşünemiyorum ..hasta bir ruh taşıyo olmalılar...insanlar araba kullanabilmek için ehliyet alıyor, iş yeri açmak için izin alıyorlar vs.... ama en önemli varlık insanı dünyaya getirirken düşünmüyorlar ........arasıra yetiştirme yurduna giderim . her yıl bir çoçuk doğurup yuvaya terkediyorlar. aynı kişinin 3 veya 4tane cocuğu var yuvada. her yıl bir tane bırakmış oraya .. bu nebiçim bir düşünce tarzı ben anlayamıyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.