Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 leylammm... bilmiyorum nedendir ama özellikle kendimi iyi hissetmedigim zamanlarda hep senin sayfana bakıyorum ve icimde bir güzellik oluşuyor. bu senin güzelligin mi bana yansayan yoksa icindeki pozitiflik mi ? bilmiyorum .ama sana tşk etmek istedim . Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 leylammm... bilmiyorum nedendir ama özellikle kendimi iyi hissetmedigim zamanlarda hep senin sayfana bakıyorum ve icimde bir güzellik oluşuyor. bu senin güzelligin mi bana yansayan yoksa icindeki pozitiflik mi ? bilmiyorum .ama sana tşk etmek istedim . Canım bana kalırsa o senin güzelliğin ve pozitifliğinden kaynaklanıyor,ben de seni burda gördüğümde mutlu oluyorum..bana bunu hissettirdiğin için,gelmediğimde bile ziyaretlerini eksik etmediğin için ve çok tanışmadan bile bana sıcaklığını böylesine hissettirdiğin için asıl ben teşekkür ederim çiçek de çok güzel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Şükür kavuşturana..çok ama çok özlemişim seni..ismini görmek bile nasıl mutlu etti anlatamam..iyimisin gökkuşağım..canım arkadaşım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Ben de yazyağmurum ben de..gece mesajını alınca içimde bir sevinçle uyudum iyi ki geldin ben gitmeden..ben iyiyim sen nasılsın ? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 İyiyim çok şükür.. seni gördüm çok çok daha iyiyim şimdi.. bi sürü şey var anlatılacak ama çok birikince tıkanıyor sanki insan..şimdi de patron yanına çağırmış..evrak vermem lazım..akşam msn de mi buluşsak ne dersin..? sarmaşığıma da aşk olsun bana randevu verdi kendi ortalarda yok.. İçimden bir ses gökkuşağuımın iyi olduğunu söylüyor..çok daha iyi..inşallah yanılmıyorumdur.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 iyi olmana çok sevindim.. doğru diyorsun biz ancak msn de mi çözülürüz ne foruma yazmayı da unutmuşum sanki.. evet Sardunyama bakınıyorum ben de geldiğimden beri izine dahi rastlayamadım evet yanılmıyorsun sanki daha iyiyim..ama görüşememek buna biraz şey vuruyor,neydi o vuran şey,ket miydi,neyse işte ondan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Bak bunu duyduğuma çok sevindim işte..evet görüşemememiz(çok zorlandım bu kelimeyi yazarken ) buna o dediğinden vuruyor.. ha ne vuruyor dersen bende çıkaramadım.. Hakikaten buraya yazmayı unutmuşum bende..nasıl bişeydi diye düşünüyorum..araba sürmek gibidir sanırsam kendiliğinden olur..bak bunları düşünürken bile ellerim kendiliğinden klavyenin üzerinde geziniyorlar..içgüdüselmidir dersin.. Mutluluğumuzun perçinlenmesi bakımından msn buluşması şart bize..ha ne zaman dersen belki bugün..belki yarın..belki yarından da yakın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 bak görüşememek kelime hazinemizi de daraltmış,ne kadar zarar veriyor bize yazmaksa içgüdüsel olsa gerek,kendiliğinden oluveriyor..en çok da mimikleri kullanmaya hasret kalmıştım tamam Diloşum o zaman bugün,yarın ya da olmazsa yarından da yakın msn de buluşuyoruz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 O halde zararın neresinden dönersek kardır diyor,gözlerinden öpüyorum.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 O halde zararın neresinden dönersek kardır diyor,gözlerinden öpüyorum.. ben güzel komuşşumm kocamann öpüyorum leylammm şöylee güzel bir sayfaya bakıyım o sayfanın güzelligi bana yansısın diye düsündüm bide kahvem ve falımla birlikte geldim uzun süredir söyledim söyledim bakamamıştım yaa öncelikle belirtmeliyim ki leylam kahveyi ne kadar seviyorsan telvesi bile kalmamış hepsini icmişsin burdaa cookk güzel birisini gördüm adının baş harfi de laylammmış sen tanımıyorsun aaa senin falında ne işi var peki...kısa süre önce seni az da olsa üzücü biraz da kırıcı bir olay olmuş ama geçmiş . sen pozitifligin sayesinde atlatmışsın iyisin artık üzülmüyorsun oolayın üzerine bir çizgi çizerken o insanı da affediyorsun. affetmek derken leylam o kadar güzelki yüregin karşındaki insanın hatalı oldugunu bilsen de kızamıyorsun kırılır mı diye korkuyorsun hep karşındaki en büyük korkun da bu zaten karşındaki insaı kırmak hep dikkat ediyorsun buna. bide cok özledigi birisi cıkmış artık ne şekilde olursa olsun diyorsun kararlısın görmek istiyorsun onu. cünkü biliyorsun ki onu görmek hem o'na hem de sana öyle iyi geliyor ki bi de birisine hediye mi alacaksın bilmiyorum ama ya da kendine belki bir karasızlıgın var bir türlü karar veremiyorsun ki alasın yani diyorsun birkere de karar vereyim bazen şu kararsızlıgım beni öldürüyor diyorsun kabak altına bakalım biraz da leylam bir konu da kendini biraz caresiz hissetmişsin ama cok kısa sürede geciyor sen atlatıyorsun ve caresizligin yine pozitifligin sayesinde mutluluga dönüşüyor. birden bire cok iyi hissediyorsun . benden bukadar leylam umarım hoşuna gider. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 İntizâr Ay’da resmini gördüm,sükut gözünde nikâp Göz bebeğim devrildi perçemini tararken Suçlarımın suçunda,suçların var irtikâp Gönül köşküm boşalmış bende seni ararken Eksilen yanlarımın yanı hicrâna mezât Sürüklenen enkazım,eksik cürmünce beher Münzevi duyguların intizârında tezât Geride bıraktığın ,kara gece ve seher Bir terzi bulun bana dikişlerinde mâhir Gözyaşlarım sökülmüş beş yerinden dikecek Ya visâli olmalı ya da bu işte âhir Dikiş tutmazsa eğer torbasına dökecek Yüreğimi bu akşam gözlerime batırdım İçimdeki senlerden yükseliyordu ağıt Yedi uyurlar gibi uykulara yatırdım Uyandığı gün onu dilediğince dağıt Sebep yüklü bahane,lakin ama ve güyâ Karınca fıskesiyle yer ile yeksân âhit Hakikat sarhoşluğu,gözsüz görülen rüya Buna ruhumda çakan şimşekler bile şahit Kapat kapat gözünü,matem perdesini çek Vefâ öldü ,sevgiler dar-ül bekâya gitti Sabır tohumlarını dilek bahçesine ek Nasıl olsa onunda suları çoktan bitti Tesbih tanesi Dünya, yıkıl gözümden yıkıl Riyâlarında saklı gerçeği boğan sedâ Ey kıraç tarlalarda çıplak ayaklı akıl Dolaştığın yerde kal ,sana temelden vedâ Üç dilim huzur verin, en asude yerinden Makberî’nin dil âhı belki hitâm’a gelir Susun susun sessizlik ses veriyor derinden Gün gelir sessizliğin sessizliği ses kalır Makberî - Ahmet Akkoyun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 ben güzel komuşşumm kocamann öpüyorum leylammm şöylee güzel bir sayfaya bakıyım o sayfanın güzelligi bana yansısın diye düsündüm bide kahvem ve falımla birlikte geldim uzun süredir söyledim söyledim bakamamıştım yaa öncelikle belirtmeliyim ki leylam kahveyi ne kadar seviyorsan telvesi bile kalmamış hepsini icmişsin burdaa cookk güzel birisini gördüm adının baş harfi de laylammmış sen tanımıyorsun aaa senin falında ne işi var peki...kısa süre önce seni az da olsa üzücü biraz da kırıcı bir olay olmuş ama geçmiş . sen pozitifligin sayesinde atlatmışsın iyisin artık üzülmüyorsun oolayın üzerine bir çizgi çizerken o insanı da affediyorsun. affetmek derken leylam o kadar güzelki yüregin karşındaki insanın hatalı oldugunu bilsen de kızamıyorsun kırılır mı diye korkuyorsun hep karşındaki . en büyük korkun da bu zaten karşındaki insaı kırmak hep dikkat ediyorsun buna. bide cok özledigi birisi cıkmış artık ne şekilde olursa olsun diyorsun kararlısın görmek istiyorsun onu. cünkü biliyorsun ki onu görmek hem o'na hem de sana öyle iyi geliyor ki bi de birisine hediye mi alacaksın bilmiyorum ama ya da kendine belki bir karasızlıgın var bir türlü karar veremiyorsun ki alasın yani diyorsun birkere de karar vereyim bazen şu kararsızlıgım beni öldürüyor diyorsun kabak altına bakalım biraz da leylam bir konu da kendini biraz caresiz hissetmişsin ama cok kısa sürede geciyor sen atlatıyorsun ve caresizligin yine pozitifligin sayesinde mutluluga dönüşüyor. birden bire cok iyi hissediyorsun . benden bukadar leylam umarım hoşuna gider. bayağı da tuttu.. ah şu kararsızlığım beni öldürüyor canım güzel düşüncelerine de çok teşekkür ederim genelikle telvesini içmek adetim yoktur,ama şu an olsa ziyan olmasın diye telvesini de içerdim zira bir süredir türk kahvem bitti yani 15-20 gündür gönül muhabbet ister kahve bahane Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 İntizâr Ay’da resmini gördüm,sükut gözünde nikâp Göz bebeğim devrildi perçemini tararken Suçlarımın suçunda,suçların var irtikâp Gönül köşküm boşalmış bende seni ararken Eksilen yanlarımın yanı hicrâna mezât Sürüklenen enkazım,eksik cürmünce beher Münzevi duyguların intizârında tezât Geride bıraktığın ,kara gece ve seher Bir terzi bulun bana dikişlerinde mâhir Gözyaşlarım sökülmüş beş yerinden dikecek Ya visâli olmalı ya da bu işte âhir Dikiş tutmazsa eğer torbasına dökecek Yüreğimi bu akşam gözlerime batırdım İçimdeki senlerden yükseliyordu ağıt Yedi uyurlar gibi uykulara yatırdım Uyandığı gün onu dilediğince dağıt Sebep yüklü bahane,lakin ama ve güyâ Karınca fıskesiyle yer ile yeksân âhit Hakikat sarhoşluğu,gözsüz görülen rüya Buna ruhumda çakan şimşekler bile şahit Kapat kapat gözünü,matem perdesini çek Vefâ öldü ,sevgiler dar-ül bekâya gitti Sabır tohumlarını dilek bahçesine ek Nasıl olsa onunda suları çoktan bitti Tesbih tanesi Dünya, yıkıl gözümden yıkıl Riyâlarında saklı gerçeği boğan sedâ Ey kıraç tarlalarda çıplak ayaklı akıl Dolaştığın yerde kal ,sana temelden vedâ Üç dilim huzur verin, en asude yerinden Makberî’nin dil âhı belki hitâm’a gelir Susun susun sessizlik ses veriyor derinden Gün gelir sessizliğin sessizliği ses kalır Makberî - Ahmet Akkoyun Var mı böyle güzel anlatış..dilimizi unutmaya yüz tuttuk ' ''Vefâ öldü ,sevgiler dar-ül bekâya gitti'' bu mısrayı pek üzerime alındım,vefasız mı oldum ben de ne son olarak seni burda görmek çok güzel canım ablacığım,özlemiştim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Artık vakit yanaştı Saç topuğa dolaştı Rüyamda seni gördüm Yine zihnim dolaştı Nassssıı amaaaa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Nasıl mı,harika,birazcık şımarmamın kimseye bir zararı olmaz değil mi Hıdrellez'i de geçirdim epeyce ama Teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 bende buralara şiir yapıştırmayı özledim valla tabi en çok sizi özledim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 ben de çok özledim şiir perimi gördünüz mü aceba kendisini şu tesbihi biri toplasa artık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 işte geldm burdayım ben bu işte ustayım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 özledım ablacım senı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 neneciğim aldığım duyumlara göre ..yeni muhitlerde geziniyormuşsun bastonunun tıkırtılarını duyan dostlar haber etti hiç yakıştıramadım tiz vakitte dönesin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 he bencede herkesi eve çağırıyorum acil durum toplantısı var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 işte geldm burdayım ben bu işte ustayım hoşgeldin mutluluk da kovalıyor ama yakalayamıyor sanki özledım ablacım senı ben de özledim bitanem nerelerdesin diyeceğim,sen de bana sen nerelerdesin diyeceksin,o yüzden en iyisi hiç bişey demiyim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 neneciğim aldığım duyumlara göre ..yeni muhitlerde geziniyormuşsun bastonunun tıkırtılarını duyan dostlar haber etti hiç yakıştıramadım tiz vakitte dönesin o dostlar da seni pek seviyormuş anlaşılan canem ben neneyim gezerim,asıl sen nenenden izin almadan gitmişsin,kaybolur muyum,nenem merak eder mi demeden telepatik güçten sende de var tiz vakitte döndüm he bencede herkesi eve çağırıyorum acil durum toplantısı var toplantıya geç mi kaldım,yoksam erken mi gelmişim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 yok sen vaktinde gelmişsin benim bi işim vardı ama geldim sanırım frozenin iniş takımlarında arıza var rotarlı iniş yapacak diloş dersen o bu aralar uzay taraması yaptırıyor ama sanırım telepatik kanallı zorlarsak gelir ama bugünden sonra 5 gün ne yazık ki yine yokum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 görüldüğü gibi torunum havada kalmış sen telepatik antenlerine bir baktır bence ,tıkanıklık felan olmasın, Diloş da yok zira peki senin beş gün geçti mi acaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.