Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

leylammm... bilmiyorum nedendir ama özellikle kendimi iyi hissetmedigim zamanlarda hep senin sayfana bakıyorum ve icimde bir güzellik oluşuyor. bu senin güzelligin mi bana yansayan yoksa icindeki pozitiflik mi ? bilmiyorum .ama sana tşk etmek istedim .

cicek.jpg

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
leylammm... bilmiyorum nedendir ama özellikle kendimi iyi hissetmedigim zamanlarda hep senin sayfana bakıyorum ve icimde bir güzellik oluşuyor. bu senin güzelligin mi bana yansayan yoksa icindeki pozitiflik mi ? bilmiyorum .ama sana tşk etmek istedim .

cicek.jpg

Canım bana kalırsa o senin güzelliğin ve pozitifliğinden kaynaklanıyor,ben de seni burda gördüğümde mutlu oluyorum..bana bunu hissettirdiğin için,gelmediğimde bile ziyaretlerini eksik etmediğin için ve çok tanışmadan bile bana sıcaklığını böylesine hissettirdiğin için asıl ben teşekkür ederim :wub: çiçek de çok güzel :rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:

İyiyim çok şükür.. :) seni gördüm çok çok daha iyiyim şimdi.. :wub: bi sürü şey var anlatılacak ama çok birikince tıkanıyor sanki insan..şimdi de patron yanına çağırmış..evrak vermem lazım..akşam msn de mi buluşsak ne dersin..? sarmaşığıma da aşk olsun bana randevu verdi kendi ortalarda yok.. -_-

İçimden bir ses gökkuşağuımın iyi olduğunu söylüyor..çok daha iyi..inşallah yanılmıyorumdur.. :wub:

Gönderi tarihi:

iyi olmana çok sevindim..:wub: doğru diyorsun biz ancak msn de mi çözülürüz ne :grin: foruma yazmayı da unutmuşum sanki..:P evet Sardunyama bakınıyorum ben de geldiğimden beri izine dahi rastlayamadım :closedeyes:

evet yanılmıyorsun sanki daha iyiyim..ama görüşememek buna biraz şey vuruyor,neydi o vuran şey,ket miydi,neyse işte ondan :closedeyes:

Gönderi tarihi:

Bak bunu duyduğuma çok sevindim işte..evet görüşemememiz(çok zorlandım bu kelimeyi yazarken :P ) buna o dediğinden vuruyor.. :unsure: ha ne vuruyor dersen bende çıkaramadım.. :lol:

Hakikaten buraya yazmayı unutmuşum bende..nasıl bişeydi diye düşünüyorum..araba sürmek gibidir sanırsam kendiliğinden olur..bak bunları düşünürken bile ellerim kendiliğinden klavyenin üzerinde geziniyorlar..içgüdüselmidir dersin.. :D

Mutluluğumuzun perçinlenmesi bakımından msn buluşması şart bize..ha ne zaman dersen belki bugün..belki yarın..belki yarından da yakın.. :P

Gönderi tarihi:

bak görüşememek kelime hazinemizi de daraltmış,ne kadar zarar veriyor bize :closedeyes:

yazmaksa içgüdüsel olsa gerek,kendiliğinden oluveriyor..en çok da mimikleri kullanmaya hasret kalmıştım :P

tamam Diloşum o zaman bugün,yarın ya da olmazsa yarından da yakın msn de buluşuyoruz :rolleyes:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
O halde zararın neresinden dönersek kardır diyor,gözlerinden öpüyorum.. :unsure::lol::wub:

ben güzel komuşşumm :P kocamann öpüyorum

leylammm şöylee güzel bir sayfaya bakıyım o sayfanın güzelligi bana yansısın diye düsündüm :wub: bide kahvem ve falımla birlikte geldim uzun süredir söyledim söyledim bakamamıştım yaa

kahve_fal2.jpg

öncelikle belirtmeliyim ki leylam kahveyi ne kadar seviyorsan telvesi bile kalmamış hepsini icmişsin

burdaa cookk güzel birisini gördüm adının baş harfi de laylammmış sen tanımıyorsun aaa senin falında ne işi var peki...kısa süre önce seni az da olsa üzücü biraz da kırıcı bir olay olmuş ama geçmiş . sen pozitifligin sayesinde atlatmışsın iyisin artık üzülmüyorsun oolayın üzerine bir çizgi çizerken o insanı da affediyorsun.

affetmek derken leylam o kadar güzelki yüregin karşındaki insanın hatalı oldugunu bilsen de kızamıyorsun kırılır mı diye korkuyorsun hep karşındaki :wub: en büyük korkun da bu zaten karşındaki insaı kırmak hep dikkat ediyorsun buna.

bide cok özledigi birisi cıkmış artık ne şekilde olursa olsun diyorsun kararlısın görmek istiyorsun onu. cünkü biliyorsun ki onu görmek hem o'na hem de sana öyle iyi geliyor ki :wub:

bi de birisine hediye mi alacaksın bilmiyorum ama ya da kendine belki bir karasızlıgın var bir türlü karar veremiyorsun ki alasın yani diyorsun birkere de karar vereyim bazen şu kararsızlıgım beni öldürüyor diyorsun

kabak altına bakalım biraz da leylam :wub: bir konu da kendini biraz caresiz hissetmişsin ama cok kısa sürede geciyor sen atlatıyorsun ve caresizligin yine pozitifligin sayesinde mutluluga dönüşüyor. birden bire cok iyi hissediyorsun .

benden bukadar leylam umarım hoşuna gider. :wub:

Gönderi tarihi:

İntizâr

Ay’da resmini gördüm,sükut gözünde nikâp

Göz bebeğim devrildi perçemini tararken

Suçlarımın suçunda,suçların var irtikâp

Gönül köşküm boşalmış bende seni ararken

Eksilen yanlarımın yanı hicrâna mezât

Sürüklenen enkazım,eksik cürmünce beher

Münzevi duyguların intizârında tezât

Geride bıraktığın ,kara gece ve seher

Bir terzi bulun bana dikişlerinde mâhir

Gözyaşlarım sökülmüş beş yerinden dikecek

Ya visâli olmalı ya da bu işte âhir

Dikiş tutmazsa eğer torbasına dökecek

Yüreğimi bu akşam gözlerime batırdım

İçimdeki senlerden yükseliyordu ağıt

Yedi uyurlar gibi uykulara yatırdım

Uyandığı gün onu dilediğince dağıt

Sebep yüklü bahane,lakin ama ve güyâ

Karınca fıskesiyle yer ile yeksân âhit

Hakikat sarhoşluğu,gözsüz görülen rüya

Buna ruhumda çakan şimşekler bile şahit

Kapat kapat gözünü,matem perdesini çek

Vefâ öldü ,sevgiler dar-ül bekâya gitti

Sabır tohumlarını dilek bahçesine ek

Nasıl olsa onunda suları çoktan bitti

Tesbih tanesi Dünya, yıkıl gözümden yıkıl

Riyâlarında saklı gerçeği boğan sedâ

Ey kıraç tarlalarda çıplak ayaklı akıl

Dolaştığın yerde kal ,sana temelden vedâ

Üç dilim huzur verin, en asude yerinden

Makberî’nin dil âhı belki hitâm’a gelir

Susun susun sessizlik ses veriyor derinden

Gün gelir sessizliğin sessizliği ses kalır

Makberî - Ahmet Akkoyun

Gönderi tarihi:
ben güzel komuşşumm :P kocamann öpüyorum

leylammm şöylee güzel bir sayfaya bakıyım o sayfanın güzelligi bana yansısın diye düsündüm :wub: bide kahvem ve falımla birlikte geldim uzun süredir söyledim söyledim bakamamıştım yaa

kahve_fal2.jpg

öncelikle belirtmeliyim ki leylam kahveyi ne kadar seviyorsan telvesi bile kalmamış hepsini icmişsin

burdaa cookk güzel birisini gördüm adının baş harfi de laylammmış sen tanımıyorsun aaa senin falında ne işi var peki...kısa süre önce seni az da olsa üzücü biraz da kırıcı bir olay olmuş ama geçmiş . sen pozitifligin sayesinde atlatmışsın iyisin artık üzülmüyorsun oolayın üzerine bir çizgi çizerken o insanı da affediyorsun.

affetmek derken leylam o kadar güzelki yüregin karşındaki insanın hatalı oldugunu bilsen de kızamıyorsun kırılır mı diye korkuyorsun hep karşındaki . en büyük korkun da bu zaten karşındaki insaı kırmak hep dikkat ediyorsun buna.

bide cok özledigi birisi cıkmış artık ne şekilde olursa olsun diyorsun kararlısın görmek istiyorsun onu. cünkü biliyorsun ki onu görmek hem o'na hem de sana öyle iyi geliyor ki

bi de birisine hediye mi alacaksın bilmiyorum ama ya da kendine belki bir karasızlıgın var bir türlü karar veremiyorsun ki alasın yani diyorsun birkere de karar vereyim bazen şu kararsızlıgım beni öldürüyor diyorsun

kabak altına bakalım biraz da leylam bir konu da kendini biraz caresiz hissetmişsin ama cok kısa sürede geciyor sen atlatıyorsun ve caresizligin yine pozitifligin sayesinde mutluluga dönüşüyor. birden bire cok iyi hissediyorsun .

benden bukadar leylam umarım hoşuna gider.

:unsure:

bayağı da tuttu.. :unsure:

ah şu kararsızlığım beni öldürüyor :getlost::P canım güzel düşüncelerine de çok teşekkür ederim :wub:

genelikle telvesini içmek adetim yoktur,ama şu an olsa ziyan olmasın diye telvesini de içerdim :P zira bir süredir türk kahvem bitti yani 15-20 gündür :P

gönül muhabbet ister kahve bahane :clover:

Gönderi tarihi:
İntizâr

Ay’da resmini gördüm,sükut gözünde nikâp

Göz bebeğim devrildi perçemini tararken

Suçlarımın suçunda,suçların var irtikâp

Gönül köşküm boşalmış bende seni ararken

Eksilen yanlarımın yanı hicrâna mezât

Sürüklenen enkazım,eksik cürmünce beher

Münzevi duyguların intizârında tezât

Geride bıraktığın ,kara gece ve seher

Bir terzi bulun bana dikişlerinde mâhir

Gözyaşlarım sökülmüş beş yerinden dikecek

Ya visâli olmalı ya da bu işte âhir

Dikiş tutmazsa eğer torbasına dökecek

Yüreğimi bu akşam gözlerime batırdım

İçimdeki senlerden yükseliyordu ağıt

Yedi uyurlar gibi uykulara yatırdım

Uyandığı gün onu dilediğince dağıt

Sebep yüklü bahane,lakin ama ve güyâ

Karınca fıskesiyle yer ile yeksân âhit

Hakikat sarhoşluğu,gözsüz görülen rüya

Buna ruhumda çakan şimşekler bile şahit

Kapat kapat gözünü,matem perdesini çek

Vefâ öldü ,sevgiler dar-ül bekâya gitti

Sabır tohumlarını dilek bahçesine ek

Nasıl olsa onunda suları çoktan bitti

Tesbih tanesi Dünya, yıkıl gözümden yıkıl

Riyâlarında saklı gerçeği boğan sedâ

Ey kıraç tarlalarda çıplak ayaklı akıl

Dolaştığın yerde kal ,sana temelden vedâ

Üç dilim huzur verin, en asude yerinden

Makberî’nin dil âhı belki hitâm’a gelir

Susun susun sessizlik ses veriyor derinden

Gün gelir sessizliğin sessizliği ses kalır

Makberî - Ahmet Akkoyun

Var mı böyle güzel anlatış..dilimizi unutmaya yüz tuttuk -_- '

''Vefâ öldü ,sevgiler dar-ül bekâya gitti'' bu mısrayı pek üzerime alındım,vefasız mı oldum ben de ne :unsure:

son olarak seni burda görmek çok güzel canım ablacığım,özlemiştim.. :wub:

Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Artık vakit yanaştı

Saç topuğa dolaştı

Rüyamda seni gördüm

Yine zihnim dolaştı

Nassssıı amaaaa :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
işte geldm burdayım

ben bu işte ustayım

:hug:

1124915342mutluluk5eyjxqh4.jpg

hoşgeldin :wub:

mutluluk da kovalıyor ama yakalayamıyor sanki -_-

özledım ablacım senı :hug::kiss:

ben de özledim bitanem :wub: nerelerdesin diyeceğim,sen de bana sen nerelerdesin diyeceksin,o yüzden en iyisi hiç bişey demiyim :sweatingbullets::P:hug:

Gönderi tarihi:
neneciğim aldığım duyumlara göre ..yeni muhitlerde geziniyormuşsun

bastonunun tıkırtılarını duyan dostlar haber etti

hiç yakıştıramadım

tiz vakitte dönesin :hug:

o dostlar da seni pek seviyormuş anlaşılan :getlost::P

canem ben neneyim gezerim,asıl sen nenenden izin almadan gitmişsin,kaybolur muyum,nenem merak eder mi demeden :crying::islik:

telepatik güçten sende de var :unsure: tiz vakitte döndüm :lol::hug:

he bencede herkesi eve çağırıyorum acil durum toplantısı var

toplantıya geç mi kaldım,yoksam erken mi gelmişim :P:wub:

Gönderi tarihi:

yok sen vaktinde gelmişsin benim bi işim vardı ama geldim :D:usutuk:

sanırım frozenin iniş takımlarında arıza var rotarlı iniş yapacak :w00t:

diloş dersen o bu aralar uzay taraması yaptırıyor ama sanırım telepatik kanallı zorlarsak gelir :yuvarlan:

:hug:

ama bugünden sonra 5 gün ne yazık ki yine yokum :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.