Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 aman da ne tatlı çilekmiş bu! : aman da ne güzel bi şeymiş bu! sana penpe şalvar..üzerine de yeşil fistan getirdim kız.. :elimdeki en güzel parçaları sana ayırdım gül yüzlüm.. amanın kimler gelmiş.. şalvarcı fistancı bacı penpe şalvarımla faşırt fışırt diye ses çıkararken çok alımlı olurum değil mi,altına beyaz çoraplarımla yeni siyah iskarpinlerimi giyem.. canım palmiyemm bana iltimas mı geçtin kapışılmadan.. fistancı bacı, bana sattığın şalvarın lastiği kopmuş demek en güzelini leylama ayırdın bana dandik şalvarı giydirdin garantisi yok mu şalvarın,hemen yenisiyle şeyapıver ablacım,gitmeden kendisi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 abe sana en işvelisini satmışımdır gene de figan edersin.. onun esprisi ordadır..yani olur olmaz lastiğinin gevşemesindedir.. bacım ben seni kafası çalışır bellemiştim ama fos çıktın.. çok teessüf şeettim, ne dimek istedin kafam çalışmazmıymış, belki kafam grevdedir bu aralar, nede olsa kanda var... espirisi nerdedir, anacım giyipte yola çıktığımı düşün ne kadar espirikli bir duruma düşerdim... garantisi yok mu şalvarın,hemen yenisiyle şeyapıver ablacım,gitmeden kendisi yok canım ya, çok cadaloz çıktı bu fistancı, yaygara koparır Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 bence de ben pembe şalvarla yırttım ama sana taktı,paracıkların kokusunu almış olsa gerek artıkın kurtuluşun yok ablacım,cüzdanı boşaltmadan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 çok teessüf şeettim, ne dimek istedin kafam çalışmazmıymış, belki kafam grevdedir bu aralar, nede olsa kanda var... espirisi nerdedir, anacım giyipte yola çıktığımı düşün ne kadar espirikli bir duruma düşerdim... yok canım ya, çok cadaloz çıktı bu fistancı, yaygara koparır aaaaa üstüme iyilik sağlık.. cadaloz sensin gözleri fettan gözel.. hem malın iyisinden anlamaz..hemi çirkef çıkarır.. bence de ben pembe şalvarla yırttım ama sana taktı,paracıkların kokusunu almış olsa gerek artıkın kurtuluşun yok ablacım,cüzdanı boşaltmadan bugün işler kesattı.. şu fettan gözlüden anca 50 pangınot çarpabildik.. ossun kısa günün karı..ha berekat.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 bence de ben pembe şalvarla yırttım ama sana taktı,paracıkların kokusunu almış olsa gerek artıkın kurtuluşun yok ablacım,cüzdanı boşaltmadan doğru dersin yakayı fena kaptırdık paranın kokusunu aldı ya, ne yapsak kaçamıyoz aaaaa üstüme iyilik sağlık.. cadaloz sensin gözleri fettan gözel.. hem malın iyisinden anlamaz..hemi çirkef çıkarır.. : bugün işler kesattı.. şu fettan gözlüden anca 50 pangınot çarpabildik.. ossun kısa günün karı..ha berekat.. gelirsem oraya senin saçını başını fönlerim... dilleri tatlı güzel... 500 gaymeyi unuttun sanırsam, hala mayolu geçiş bekliyoz Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ELMAAAAAAAAAAAA...................... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 fayy elmacı gelmişş,geldim geldim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 geç oldu ama teşekkür ederim nazik ve jestli Kleom Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 neredesin sen kızım yaaaa... saat 9 da buluşuyoz tamam mı? şşşşşşttttttttttt Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 elmaaaaaa............. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 yok yok u kesin ip atlamaya daldı... cık cık cıkkkk.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Bitanecik Leylam... nasılsın çok özledim seni... Kırkıncı Oda Kırkıncı odanın kapısındayım; Ne varsa bu kapı arkasındadır. Açsam, ya açmasam kaygısındayım; Aklım iki cihan arasındadır. Kim bilir neler oluyor içerde! Yarab! İnsan bahtım hangi ellerde? Ha ben ha masaldaki o şehzade; Gönlüm bir güzelin sevdasındadır. Cahit Sıtkı Tarancı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Leylam..çalıkuşu vesilesiyle yüreğimin yüreğine deydiği güzel tomurcuk..ruhumun ruhunu bulması sadece tesadüfmüydü sence..?seni çok sevdim..ve hep sevicem benim tatlı çileğim... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 leylam huuuuu...... yok yok u kesin ip atlamaya daldı... cık cık cıkkkk.... gloryam bu kızı büyücü kaçırmış olmasın........ Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Bitanecik Leylam... nasılsın çok özledim seni... Kırkıncı Oda Kırkıncı odanın kapısındayım; Ne varsa bu kapı arkasındadır. Açsam, ya açmasam kaygısındayım; Aklım iki cihan arasındadır. Kim bilir neler oluyor içerde! Yarab! İnsan bahtım hangi ellerde? Ha ben ha masaldaki o şehzade; Gönlüm bir güzelin sevdasındadır. Cahit Sıtkı Tarancı Ben de seni çok özlemiştim her ihtiyacım olduğunda burda olmanız,olduğunuzu bilmek nasıl güzel bir duygu anlatamam..şiir de öyle Leylam..çalıkuşu vesilesiyle yüreğimin yüreğine deydiği güzel tomurcuk..ruhumun ruhunu bulması sadece tesadüfmüydü sence..?seni çok sevdim..ve hep sevicem benim tatlı çileğim... Diloşum..tesadüf mü,olamaz..ben de ne zaman sorsam diyorum,tesadüf olamaz bu kadar güzel birşey..belki biryerlerde beklemedeydin,sanki hep vardın bir yerlerde de zamanı gelip karşılaşmamıştık..ve çok güzel bir vesileyle,ruhlarımız,kalplerimiz buluverdi birbirini..bırakmayacak hiç benim kalbim.ben de seni ve sizi hep seveceğim.. seni özledim.. leylam huuuuu...... gloryam bu kızı büyücü kaçırmış olmasın........ essastan mı kıs yok sanırım kaçırmadı burdayım ve buraya yazıyorum,demek ki yok öyle birşey ama belli olmaz siz bana sahip çıkın orda burda lastiğim patlayınca falan dağ başlarında ne oluur ne olmaz,büyücünün istihbaratı kuvvetli olup,haber almiş olabilir planımızı mazallah.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 leylam gizlilik senidemi cezbetti.......... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 evet Kleom.. şimdi ben bu gizlilik üzerine uzuun uzun açıklama yapardım ama kafa şişirmeyeyim..ama güzelmiş hele de bir operasyon hazırlığındayken çok gerekli bence Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 evet işleri gisli yürütmekte fayda var... .hadiyenin tesbitlerinden sonra gerekli bence.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 leylam bi temizlik yapsan diyorum...yeniler gitmiyor hadi iyi geceler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız;tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz,yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sordugumuz...İyi insan olmadıkları için mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayır dediğine ısınmak mümkün olmaz. İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği;ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz. Baskası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve ... yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemedigim dediğinin... Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye vereceğini o belirler. Kimine "dost", "yar", kimine "tanıdık", "arkadaş" deyip, çıkar işin içinden... Özünde iyi olduğuna inansam da insanların, herkesi sevemem onun yüzünden... Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister. Sonuçta, sevmek büyük bir sorumluluktur; emek vermek gerekir, ilgilenmek... Sevdiğim her insanın yaşamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak! Hani, bilirsiniz işte! Dostlar vardır çiçek gibi; koklar koklamaz alır götürür bütün yüklerinizi... Evsizseniz ya da odun kömür bulamıyorsanız yakmaya; uzundur kış geceleri... Dostlar vardır soba gibi; yüreğindeki ateşle ısıtır ellerinizi... Dostlar vardır; fırtınada sığınak, güneşte gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; Aksine, harlandırır ateşi; bilir ki, yanmayanı hiçbir şey söndüremez. Dostlar vardır, yıldız gibi; hava kapalıyken bile,kapkara bulutların bekçisidir gökyüzünde... Dostlar vardır, arada bir uğrayıp alt üst eder yaşamınızı; dili zehir zemberek, bakışları keskindir. Dostlar vardır gül gibi; sarılırken yaralanmayı göze almanız gerekir. Hani, kiminin yoluna halı sersen kar etmez; Dostlar vardır, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez. Dostlar vardır, omzu her derde devadır. Dostlar vardır, iyi bir öğretmen gibi, nasıl sorulacağını öğretir. Dostlar vardır, dağ gibi vakur; toprak kadar bereketli, mert... Dostlar vardır; ney gibi hüzünlü, saz gibi asi; şiir kadar büyük... Dostlar vardır türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim içinde taşır sevdasını; Yangınını bulaştırır bir gönülden diğerine... Dostlar vardır baki; tanıştığın gün doğar, yittiği gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere dirençli... Dostlar vardir, közde mısır, kadehte şarap; Ateşte yanmanın da, şarapla sönmenin de tadı damağındadır. Dostlar vardır; yüreğine kök salmış bir çınardır; hiçbir sey deviremez; Dostlarımız vardır bizlere benzerler biraz... Dostluklar vardır, erken dolar vadesi; dostluklar vardır, devam eder ahrette! İşte böyle dostlardır; her seye lanet ettiğin günlerde bile, yaşamını güzel kılan... Gönül, her yerde onları arar. Ve bulduğunda haber gönderir bize; Bir sıcaklık yayılır yüreğimize; bunda bir iş var deriz, takılırız peşine... ............... mavi düğmem..aynı alıntıyı sarmaşığıma da yazdım..yani "dostum" olarak gördüğüm siz ikinize..Ayşegül'ün defterine yazdığım gibi..iyi ki bulduk birbirimizi..sizlerle beraber akmak..bu serüveni sizlerle yaşamak o kadar güzel ki...dostum..canım benim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende... sonu hicranla bitmemiş hiçbir vuslat yok... o yüzden kaybederim korkusu taşımadan gönül konağımın anahtarını koşulsuz sunmuşum ellerine, ne zaman istersen gel gir... ne zaman istersen git... gittiğin andan itibaren içimde kalacaklar hissettirdiğin tüm duygular... yürüyorum düş bahçelerinde gördüm düşümden büyük bahçe yok yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine neşesi gurbet, selamlarından çok... a benim dilsiz dillerim a benim sessiz ellerim yakala saçından tut hayatı çevir yüzüne öp öp... duruyorum vaktin seherinde değiştirdim takvimleri gece yok yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine neşesi gurbet, selamlarından çok... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız;tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz,yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sordugumuz...İyi insan olmadıkları için mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayır dediğine ısınmak mümkün olmaz. İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği;ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz. Baskası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve ... yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemedigim dediğinin... Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye vereceğini o belirler. Kimine "dost", "yar", kimine "tanıdık", "arkadaş" deyip, çıkar işin içinden... Özünde iyi olduğuna inansam da insanların, herkesi sevemem onun yüzünden... Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister. Sonuçta, sevmek büyük bir sorumluluktur; emek vermek gerekir, ilgilenmek... Sevdiğim her insanın yaşamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak! Hani, bilirsiniz işte! Dostlar vardır çiçek gibi; koklar koklamaz alır götürür bütün yüklerinizi... Evsizseniz ya da odun kömür bulamıyorsanız yakmaya; uzundur kış geceleri... Dostlar vardır soba gibi; yüreğindeki ateşle ısıtır ellerinizi... Dostlar vardır; fırtınada sığınak, güneşte gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; Aksine, harlandırır ateşi; bilir ki, yanmayanı hiçbir şey söndüremez. Dostlar vardır, yıldız gibi; hava kapalıyken bile,kapkara bulutların bekçisidir gökyüzünde... Dostlar vardır, arada bir uğrayıp alt üst eder yaşamınızı; dili zehir zemberek, bakışları keskindir. Dostlar vardır gül gibi; sarılırken yaralanmayı göze almanız gerekir. Hani, kiminin yoluna halı sersen kar etmez; Dostlar vardır, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez. Dostlar vardır, omzu her derde devadır. Dostlar vardır, iyi bir öğretmen gibi, nasıl sorulacağını öğretir. Dostlar vardır, dağ gibi vakur; toprak kadar bereketli, mert... Dostlar vardır; ney gibi hüzünlü, saz gibi asi; şiir kadar büyük... Dostlar vardır türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim içinde taşır sevdasını; Yangınını bulaştırır bir gönülden diğerine... Dostlar vardır baki; tanıştığın gün doğar, yittiği gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere dirençli... Dostlar vardir, közde mısır, kadehte şarap; Ateşte yanmanın da, şarapla sönmenin de tadı damağındadır. Dostlar vardır; yüreğine kök salmış bir çınardır; hiçbir sey deviremez; Dostlarımız vardır bizlere benzerler biraz... Dostluklar vardır, erken dolar vadesi; dostluklar vardır, devam eder ahrette! İşte böyle dostlardır; her seye lanet ettiğin günlerde bile, yaşamını güzel kılan... Gönül, her yerde onları arar. Ve bulduğunda haber gönderir bize; Bir sıcaklık yayılır yüreğimize; bunda bir iş var deriz, takılırız peşine... ............... mavi düğmem..aynı alıntıyı sarmaşığıma da yazdım..yani "dostum" olarak gördüğüm siz ikinize..Ayşegül'ün defterine yazdığım gibi..iyi ki bulduk birbirimizi..sizlerle beraber akmak..bu serüveni sizlerle yaşamak o kadar güzel ki...dostum..canım benim.. Diloşum.. bana hiç tatmadığım,ama anlamlandıramasam,ismini bilmesem de hayat aralarında yüreğimin arayıp durduğu ve şimdi sizlerle dostluk olduğunu anladığım bu kadar özel duyguyu öyle güzel şekilde yaşatıyorsunuz ki..bu artık asla kaybetmeyi göze alamayacağım birşey..bir gün elimden gitse bile Allah korusun,yine de içimde hiç ama hiç bitmeyecek birşey..belki uyarım,belki uyamam size..belki huylarımız belki yaşadıklarımız..belki yaşlarımız,bilgimiz,olgunluk derecemiz farklıdır..ama benim dostumsunuz,öyle böyle değil..yukarıdaki yazıyı okurken aklıma tek gelenler sizlerseniz..fazla söze hacet yok demektir..sizi çok seviyorum karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende... sonu hicranla bitmemiş hiçbir vuslat yok... o yüzden kaybederim korkusu taşımadan gönül konağımın anahtarını koşulsuz sunmuşum ellerine, ne zaman istersen gel gir... ne zaman istersen git... gittiğin andan itibaren içimde kalacaklar hissettirdiğin tüm duygular... yürüyorum düş bahçelerinde gördüm düşümden büyük bahçe yok yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine neşesi gurbet, selamlarından çok... a benim dilsiz dillerim a benim sessiz ellerim yakala saçından tut hayatı çevir yüzüne öp öp... duruyorum vaktin seherinde değiştirdim takvimleri gece yok yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine neşesi gurbet, selamlarından çok... benim gönül konağımın anahtarını da al..istediğin zaman gel,dilediğin zaman git..gittiğin zaman içimde hissettirdiğin duygular kalacaktır..baki olarak.. bu şarkı en sevdiklerimden benim de ablacığım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 benim gönül konağımın anahtarını da al..istediğin zaman gel,dilediğin zaman git..gittiğin zaman içimde hissettirdiğin duygular kalacaktır..baki olarak.. bu şarkı en sevdiklerimden benim de ablacığım.. aldım canım, seni seviyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Diloşum.. bana hiç tatmadığım,ama anlamlandıramasam,ismini bilmesem de hayat aralarında yüreğimin arayıp durduğu ve şimdi sizlerle dostluk olduğunu anladığım bu kadar özel duyguyu öyle güzel şekilde yaşatıyorsunuz ki..bu artık asla kaybetmeyi göze alamayacağım birşey..bir gün elimden gitse bile Allah korusun,yine de içimde hiç ama hiç bitmeyecek birşey..belki uyarım,belki uyamam size..belki huylarımız belki yaşadıklarımız..belki yaşlarımız,bilgimiz,olgunluk derecemiz farklıdır..ama benim dostumsunuz,öyle böyle değil..yukarıdaki yazıyı okurken aklıma tek gelenler sizlerseniz..fazla söze hacet yok demektir..sizi çok seviyorum mavi düğmem bazen kelimeler yetersiz kalır duygularımızı anlatmaya..ama sen anlıyorsun değil mi..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.