Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Tabi adın çok klasik olunca yanına da böyle şekiller falan çizersin di mi? Benim adım da ali veli gibi bişey olsa bende yanına kargacık burgacık şekiller yapardım. Bayramın kutlu olsun da Leyla diyince aklıma nedense hep kuğular geliyo. Valla bak, neden bilmiyorum ama bana onlar gibi temizliği hatırlatıyo. Gerçi mecnun senin yüzünden az çekmedi ama çirkin ördek yavrusunun nasıl kuğu olduğunu da biliriz. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 leylammm bayramını şimdiden kutlamak istedim... tatil ya yokum umarım iyisin canım benim bu güzellik için teşekkür ederim.. bayramda ben de gelemedim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Senin bu hoşlukların yok mu insanı şımartıyor Geldikçe seni görmek beni de çok mutlu etti her zaman,yüzümü güldürdü,iyi ki varsın Bircecim..geçmiş bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Tabi adın çok klasik olunca yanına da böyle şekiller falan çizersin di mi? Benim adım da ali veli gibi bişey olsa bende yanına kargacık burgacık şekiller yapardım. Bayramın kutlu olsun da Leyla diyince aklıma nedense hep kuğular geliyo. Valla bak, neden bilmiyorum ama bana onlar gibi temizliği hatırlatıyo. Gerçi mecnun senin yüzünden az çekmedi ama çirkin ördek yavrusunun nasıl kuğu olduğunu da biliriz. Turist Ömer de pek klasik bence O şekilleri ben değil bana bu sayfayı açan yaptı Herşeye de cevap vermezsem çatlarım Sağolasın senin de geçmiş bayramın kutlu olsun Leyla ismi herhalde herkese hoş şeyler çağrıştırıyordur,bana da öyle,belki de o yüzden bu nicki almışımdır Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 Yakaladım seni Az önce bloglar' a bakıyordum, gelmişsin bir ara bugün.. dilerim ki iyisindir, seni görebilmek icin ilaki Ramazan mı olması gerekiyor.. özletin kendini.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Aman Allahım ne çok ihmal etmişim burayı.. Ablacığım Birceciğim;bazen gelip gidiyorum,eskisi gibi gelmeye imkanım şimdilik yok,inşaallah Ramazanda özellikle gelmek için uğraşacağım,ben de sizleri çok özlüyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 amanda aman kimler gelmiş çok çok özlemişim ablacım sen mcx kocaman Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 inşaallah Ramazanda özellikle gelmek için uğraşacağım,ben de sizleri çok özlüyorum Gelirken davulcumuza da haber vermeyi unutma sakın, hatta şimdiden haber versen iyi olur... bir ihtimal anahtarını unutu ise, nereye koyduğunu araymaya zamanı olsun amanda aman kimler gelmiş Gelmiş de gitmiş bile zeynep Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 bircecim tekrar gelmesini bekliyorum ve geldiğinde karşılaşmayı Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 bircecim tekrar gelmesini bekliyorum ve geldiğinde karşılaşmayı az kaldı, ayrıca seni de gördüğüme çok sevindim bilesin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 az kaldı, ayrıca seni de gördüğüme çok sevindim bilesin ben de seni gördüğüme sevindim forumdaki eskileri özledim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 amanda aman kimler gelmiş çok çok özlemişim ablacım sen mcx kocaman Gelirken davulcumuza da haber vermeyi unutma sakın, hatta şimdiden haber versen iyi olur... bir ihtimal anahtarını unutu ise, nereye koyduğunu araymaya zamanı olsun bircecim tekrar gelmesini bekliyorum ve geldiğinde karşılaşmayı İşte geldim tekrar ben de seni çok özledim Zeynepcim fıstıkım Bircecim davulcu geçen yılki Ramazandan beridir kayıp Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.