Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Tabi adın çok klasik olunca yanına da böyle şekiller falan çizersin di mi? Benim adım da ali veli gibi bişey olsa bende yanına kargacık burgacık şekiller yapardım. Bayramın kutlu olsun da Leyla diyince aklıma nedense hep kuğular geliyo. Valla bak, neden bilmiyorum ama bana onlar gibi temizliği hatırlatıyo. Gerçi mecnun senin yüzünden az çekmedi ama çirkin ördek yavrusunun nasıl kuğu olduğunu da biliriz.

Gönderi tarihi:
Tabi adın çok klasik olunca yanına da böyle şekiller falan çizersin di mi? Benim adım da ali veli gibi bişey olsa bende yanına kargacık burgacık şekiller yapardım. Bayramın kutlu olsun da Leyla diyince aklıma nedense hep kuğular geliyo. Valla bak, neden bilmiyorum ama bana onlar gibi temizliği hatırlatıyo. Gerçi mecnun senin yüzünden az çekmedi ama çirkin ördek yavrusunun nasıl kuğu olduğunu da biliriz.

Turist Ömer de pek klasik bence :online2long: O şekilleri ben değil bana bu sayfayı açan yaptı :rolleyes: Herşeye de cevap vermezsem çatlarım :grin:

Sağolasın senin de geçmiş bayramın kutlu olsun :clover: Leyla ismi herhalde herkese hoş şeyler çağrıştırıyordur,bana da öyle,belki de o yüzden bu nicki almışımdır :)

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Yakaladım seni :) Az önce bloglar' a bakıyordum, gelmişsin bir ara bugün.. dilerim ki iyisindir, seni görebilmek icin ilaki Ramazan mı olması gerekiyor.. özletin kendini.. :clover:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Aman Allahım ne çok ihmal etmişim burayı.. :blushing:

Ablacığım :hug:

Birceciğim;bazen gelip gidiyorum,eskisi gibi gelmeye imkanım şimdilik yok,inşaallah Ramazanda özellikle gelmek için uğraşacağım,ben de sizleri çok özlüyorum :hug::clover:

Gönderi tarihi:

inşaallah Ramazanda özellikle gelmek için uğraşacağım,ben de sizleri çok özlüyorum :hug::clover:

Gelirken davulcumuza da haber vermeyi unutma sakın, hatta şimdiden haber versen iyi olur... bir ihtimal anahtarını unutu ise, nereye koyduğunu

araymaya zamanı olsun :)

amanda aman kimler gelmiş :hug:

Gelmiş de gitmiş bile zeynep :)

Gönderi tarihi:

bircecim tekrar gelmesini bekliyorum ve geldiğinde karşılaşmayı

az kaldı, ayrıca seni de gördüğüme çok sevindim bilesin :hug:

Gönderi tarihi:

amanda aman kimler gelmiş :hug:

çok çok özlemişim ablacım sen :wub:

mcx kocaman :hug:

Gelirken davulcumuza da haber vermeyi unutma sakın, hatta şimdiden haber versen iyi olur... bir ihtimal anahtarını unutu ise, nereye koyduğunu

araymaya zamanı olsun :)

bircecim tekrar gelmesini bekliyorum ve geldiğinde karşılaşmayı :hug:

İşte geldim tekrar :hug:

ben de seni çok özledim Zeynepcim fıstıkım :wub:

Bircecim davulcu geçen yılki Ramazandan beridir kayıp -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.