Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 efet baktım olmayacak havada dehşet yarattım ve atıldım artık yerdeyim nenecim bu arada gıcığım kimmm telepatik anten kim kandırıyo sizi .. inanıyonuz asıl telepati kimde anlaman lazım ip ucu vereyim..en sevdiğin torunun varya onda işte hani az çatlak olanda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 deeeeeeeeeeeeet telepatik antenimin patentini bilenem aldım ben be heyt be sen ne diyosun kısım bak şimdi telepatileşicem geliceksiniz hepiniz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 hahayttt teleptikleşecekmiş.. hem ara hemen gel çok özledim de hemde buraya böle yaz pessss gıcığımmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 toruncum bideneciğim atladığın zaman çatlamışsındır hayır hangi nene torununa çatlaklığı yakıştırırmış şaşarım da ondan şimdi bence şöyle oluyor biriniz resmi telepatik,diğeri ajan olarak sanırım ama hangisi hanginiz bilemiyorum çünkü ancak ikinizin telepatisi bir olunca direk bana da ulaşıyor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 canım ablacımmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 bitanem koptuk gittik iyice özledim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 artıkınn bir kahve bilem yapmıyosun bana demi?? unuttun tabe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 gelecek yakında gelecek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gökkuşağım.. ne çok zaman oldu.. nasıl özledim bir bilsen.. yakınlaştın belki ama görüşmemiz artık daha mı güç olacak.. umarım bir yolunu bulursun..yoksa koordinatlarını bildir gelip kaçıralım seni..bitanem,canım arkadaşım.. Elim omzunda hep..sakın unutma.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 artıkınn bir kahve bilem yapmıyosun bana demi?? unuttun tabe kahvemi burda içeyim diye geldim ama yoksun hani unutur muyum hiç,unutulmamak da çok güzel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 gelecek yakında gelecek geldim hem telepatiksin hemi de müneccim ablacım çok özledim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gökkuşağım.. ne çok zaman oldu.. nasıl özledim bir bilsen.. yakınlaştın belki ama görüşmemiz artık daha mı güç olacak.. umarım bir yolunu bulursun..yoksa koordinatlarını bildir gelip kaçıralım seni..bitanem,canım arkadaşım.. Elim omzunda hep..sakın unutma.. Canım yazyağmurum o özlemi bana sor sen.. ben bir yolunu bulacağım elbet,olmazsa bir internet kafeyi kapatırım ne olacak ki ama beni kaçırmanız fikri daha hoş geldi doğrusu Sizsiz hayat boş geliyor Canım yazyağmurum..Elini omzumda hep hissediyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 2,5 ay önce yazmışım en son eskiden birgün ayrı kalsak acayip olurduk şimdi özlemeyede mi alışıyor insan diyorum merhaba tatlım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 merhaba ablaların en güzeli insan neye alışmıyor ki..ama her alışkanlık memnuniyet mi veriyor,hayır özlemeye alışmak istemiyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 leylamm canımm ben seni özledigimi söylemeye geldim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 kahvemi burda içeyim diye geldim ama yoksun hani unutur muyum hiç,unutulmamak da çok güzel ama bizi unutun sandım nerede kaldın neden geç kaldın hoşgeldin gelmişken bir Sezen Aksu şarkısı eklemeden olmaz Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 : leylamm canımm ben seni özledigimi söylemeye geldim canım sen geleli çok olmuş da ben acelemden görmemişim artık gelsem de kısıtlı zamanda hasret gideremiyorum ki sizleri hep özlüyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 canım sen geleli çok olmuş da ben acelemden görmemişim artık gelsem de kısıtlı zamanda hasret gideremiyorum ki sizleri hep özlüyorum inanmıyorum ben yani formun en güzel, en çok sevilen, en güzel fal bakan, en çok özlenilen ... (mütevaziyim yya) kızı sana yazıyor ve sen görmüyorsun olacak iş mi pes ya leylamm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 ama bizi unutun sandım nerede kaldın neden geç kaldın hoşgeldin gelmişken bir Sezen Aksu şarkısı eklemeden olmaz Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim nasıl unuturum ben sizi neden geç kaldığımı az çok biliyorsun,yeni taktiğim de yavaş yavaş,hergün biraz daha artırarak çevremdekileri pc de daha çok kalmama alıştırmak ki,normal gelsin onlara,herhangi bir arıza çıkmasın nasıl..? sizi çok arıyorum,özlüyorum.. ve yine ne güzel söylüyor Sezen Aksu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 inanmıyorum ben yani formun en güzel, en çok sevilen, en güzel fal bakan, en çok özlenilen ... (mütevaziyim yya) kızı sana yazıyor ve sen görmüyorsun olacak iş mi pes ya leylamm evet buna ben de inanamıyorum ve kendimi feci şekilde kınıyorum hayret birşeyim yahu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 evet buna ben de inanamıyorum ve kendimi feci şekilde kınıyorum hayret birşeyim yahu bende feci şekilde severek protesto ediyorum seni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 ay ay böyle protestoya can kurban her zaman beklerim canım ben yine kaçıyorum malesef,seni çok öpüyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 her zamanki gibi yine güzel olduğun kadar zekisin hoşgeldin bidenem latife ediyorum ben biliyorum unutmayacağını bende unutmam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 ben zeki olduğumdan daha güzelim sanıyordum yoksa tersi miydi ama burayı unutuyormuşum kendimi hala unutmadığım için kendimi takdir ediyorum unutmazsın bilirim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 leylammm bayramını şimdiden kutlamak istedim... tatil ya yokum umarım iyisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.