Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ablacım.. yoksam burda mısın sen şu an.. :wub: ben seni çok özledim ya.. birden böyle görünce de şaşırdım... :o hiç gelmiyorsun çünkü...göremiyorum hiç :(

keşke burdayım desen... sarıldım ben sıkıca yine de sana... :hug: hissedersin sen... :wub:

Gönderi tarihi:
nenecim ne olcek halimiz böle

bir sen yoksun bir ben

gene pc felan deme inanmam bilesin

Durmadan avuçlarım terliyor,

İnildiyor ardımdan

Girdiğim çıktığım kapılar.

Trenim gecikmeli, yüreğim bungun,

Bir bir uzaklaşıyor sevdiğim insanlar.

Ne zaman bir dosta gitsem,

Evde yoklar.

Dolanıp duruyorum ortalıkta.

Kedim hımbıl, yaprak döküyor çiçeğim,

Rakım bir türlü beyazlaşmıyor.

Anahtarım güç dönüyor kilidinde,

Nemli aldığım sigaralar.

Ne zaman bir dosta gitsem

Evde yoklar.

Kimi zaman çocuğum,

Bir müzik kutusu başucumda

Ve ayımın gözleri saydam.

Kimi zaman gardayım

Yanımda bavulum, yılgın ve ihtiyar.

Ne zaman bir dosta gitsem,

Evde yoklar.

Bekliyorum bir kapının önünde,

Cebimde yazılmamış bir mektupla.

Bana karşı ben vardım

Çaldığım kapıların ardında,

Ben açtım, ben girdim

Selamlaştık ilk defa.

METİN ALTIOK

kendimi buldum bu şiirde :closedeyes: çok güzel :clover:

pc demeyeyim mi :huh: o zaman suçlu ben mi olacağım :huh: olmaz katiyyen,kesin pc birşey yapmıştır bana :getlost::grin: geldim ama sen yoksun :crying: oysa çok özlemiştim :(

Gönderi tarihi:
ablacım.. yoksam burda mısın sen şu an.. :wub: ben seni çok özledim ya.. birden böyle görünce de şaşırdım... :o hiç gelmiyorsun çünkü...göremiyorum hiç :(

keşke burdayım desen... sarıldım ben sıkıca yine de sana... :hug: hissedersin sen... :wub:

burdayım :hug:

hissetmez miyim hiç,ben de aynı sıcaklıkta sarıldım :hug: ben de seni çok özlemiştim,yine foruma dönmene de ne kadar sevindim :wub: son günlerde gelemedim pek,ama artık az da olsa gelebilirim ve geldiğimde seni bulmak çok güzel gerçekten :rolleyes::hug:

Gönderi tarihi:

evet gerçekten şu an ben de çok mutlu oldum seni görünce... :wub: anlatamam... zaten bir ara dediğin gibi gelmiyordum ordan kalmış özlemimide giderememiştim... :hug:

senin sarılmaların hissedilmez mi ablacım.. ne kadar uzakta olsan... şuramdasın hep.. sıcacık.. senin varlığını hissetmek de çok güzel... :clover: ayy doyamadım öpiyim bir de.. :kiss:

Gönderi tarihi:

Acı hatıralarla bu evde

Bitmekte gün yine kederli...

Sıkıldım bu sefer hakketen

Büsbütün dağıttım kendimi...

Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur?

Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur?

Aklıma gelenleri söylemem lazım

Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım

Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta

Hatta, belki bu şehri terketmem lazım...

bi gün yakalıycam :rolleyes::wub::hug::kalp::shifty::wub:

Gönderi tarihi:
evet gerçekten şu an ben de çok mutlu oldum seni görünce... anlatamam... zaten bir ara dediğin gibi gelmiyordum ordan kalmış özlemimide giderememiştim...

senin sarılmaların hissedilmez mi ablacım.. ne kadar uzakta olsan... şuramdasın hep.. sıcacık.. senin varlığını hissetmek de çok güzel... ayy doyamadım öpiyim bir de.. :kiss:

canım benim.. :wub::hug::kiss:

Acı hatıralarla bu evde

Bitmekte gün yine kederli...

Sıkıldım bu sefer hakketen

Büsbütün dağıttım kendimi...

Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur?

Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur?

Aklıma gelenleri söylemem lazım

Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım

Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta

Hatta, belki bu şehri terketmem lazım...

bi gün yakalıycam

bu şiiri,ya da şarkı galiba, bizzat kendime ithaf ediyorum,sonunu da düstur ediniyorum :closedeyes::grin:

bu arada yakalandım mı yoksa :unsure::rolleyes::shifty::hug:

Gönderi tarihi:
nenecim anlaşıldı kimin suçlu olduğu :getlost:

sonbahar yaprakları gibi savruluyoruz işte..güngelir arada hatırlanan bir hoş seda oluruz anılarda.. :closedeyes::hug:

evet anlaşıldı,bilgisayar de mi :innocent:

toruncum evet,savrulduğumuz doğru..ama hoş sada olmanız için çok daha fazlası gerek.. -_-:wub:

bana günün saatleri yetmiyor,başvurup biraz artırmalarını istesek mi :ermm: seni çok özledim de :wub:

Gönderi tarihi:
bu şiiri,ya da şarkı galiba, bizzat kendime ithaf ediyorum,sonunu da düstur ediniyorum :closedeyes::grin:

bu arada yakalandım mı yoksa :hug:

evet ablacım şarkı :wub:

hayır yakalayamadım yine :crying::hug::wub:-_-

ama bi gün inşallah :rolleyes:

Gönderi tarihi:

pek tanısıp konusamasakta dedım bende yazayım sana

umut bagladıgın,umıtlendıgın herseyın gerceklesmesı dılegıyle...

tabı eger hayırlıysa.Allah ızın verırse..:)

sevgıyle kalın...

Gönderi tarihi:
evet ablacım şarkı

hayır yakalayamadım yine

ama bi gün inşallah :

inşallah bitanem :wub:

pek tanısıp konusamasakta dedım bende yazayım sana

umut bagladıgın,umıtlendıgın herseyın gerceklesmesı dılegıyle...

tabı eger hayırlıysa.Allah ızın verırse.

sevgıyle kalın...

evet pek tanışmadık ama çok nazik ve sıcakkanlısın,güzel dileğin için teşekkür ederim :) sevgiler :clover:

Gökkuşağım.. neler hissettiğimi söylememe gerek var mı..? sen biliyorsun zaten..

81910c03c0086crdcc5.jpg

yazyağmurum..:wub: biliyorum,çünkü aynını hissetmekteyim... ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum ki :crying:

:hug::wub::kiss:

:hug:

Gönderi tarihi:

beraber şarkı söylemeye geldim :D

gücün varmı nenecim :wub: derin sularda inci tanesi aramaya..

söyle canem nenecim :wub: hayat bize oyun oynuyor olabilir mi..

yorgun gibi bir halin var :wub: duyguların karışık olabilir mi..

sil baştan başlamak gerek bazen nenecim..hayatı sıfırlamak

sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi..herşeyi unutarak :hug:

Gönderi tarihi:

birlikte söyleyelim toruncum :wub:

bunları şarkı mı soruyor sen mi :catikkas: ona göre cevap vericem de :whistling:

hayat bize oyun oynuyor :closedeyes: sen de diyorsun ki biz ona oyun oynayalım,yahut sil baştan yaparak onunla oynayalım,öyle mi :catikkas: unutmak kadar kolay ama bir o kadar da zor şey var mı :closedeyes::hug:

Gönderi tarihi:
birlikte söyleyelim toruncum :wub:

bunları şarkı mı soruyor sen mi :catikkas: ona göre cevap vericem de :whistling:

hayat bize oyun oynuyor :closedeyes: sen de diyorsun ki biz ona oyun oynayalım,yahut sil baştan yaparak onunla oynayalım,öyle mi :catikkas: unutmak kadar kolay ama bir o kadar da zor şey var mı :closedeyes::hug:

:ayakvur:

soru yuk nenecim ..söyleyelim gitsin.. :hug:

Gönderi tarihi:
seni çok seviyorum bidenem ve çok özlüyorum

ben de öyle :wub:

soru yuk nenecim ..söyleyelim gitsin..

sen başla ben eşlik ederim toruncum :wub: hatta etmesem daha çok memnun olurdun kanımca :grin:

14.gif

tatlım :hug::clover:

215679do1kr2.jpg

kıs hafiye gibisin bu hayvancıklar hiç gisli bişey yapamayacaklar mı :lol: ne onun içtiği,ben pek anlamam da :stuart::ayakvur::hug:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yagmurzamani94_thumb_beypazari_yagmur_sonrasi_201105.jpg

ARKADAŞ MI, DOST MU ?

Baba ve oğul konuşuyorlarmış. Babası oğluna sormuş, "Senin kaç tane dostun var?"

Oğlan cevap vermiş: "Ohooo yüzlerce..."

Babası oğluna açıklamış.

"Bak oğlum" demiş insanın bir sürü arkadaşı olabilir ama yüzlerce dostu olamaz. Dost dediğin diğer arkadaşlara benzemez. İnsanın hayatı boyunca ancak 1 ya da 2 tane dostu olabilir.

Oğlan saçma demiş. Benim bir sürü dostum var ve hepsi beni sever ve her zaman bana yardıma koşacaklarına eminim.

Öyle mi demiş babası? O zaman gel seninle bir test yapalım.

Adam birkac tane tavuk kesmis ve başka birkaç ıvır zıvır'la birlikte bir çuvala doldurmuş. Çuval'dan kanlar akıyormuş. Şimdi git demiş bu çuvalı arkadaşlarına götür ve onlardan yardm iste. Çuvalı birlikte bir yerlere gömün.

Çocuk çıkmış yola, bir arkadaşının kapısını çalmış, arkadaşı elindeki kanlı çuvalı görünce çocuğun yüzüne kapıyı kapatmış, başka arkadaşları bir daha onlarla konuşmamalarını görüşmemelerini rica etmişler, çünkü hepsi çuvalın içinde bir ceset olduğunu sanmış.

Oğlan yüzü allak bullak babasına dönmüş olanları anlatmış. Babası demiş; "İşte senin arkadaşlarının dostluğu bu kadar. Şimdi al bu çuvalı

benim dostuma götür."

Oğlan tekrar sırtlamış çuvalı düşmüş yola. Babasının dostu kapıyı açıp, oğlanı ter içinde, elinde kanlı bir çuvalla görür görmez etrafa şöyle bir bakmış ve hemen almış içeriye. Sen Ahmet'in oğlusun değil mi demiş? Evet demiş çocuk. Ver elindekini diyerek çuvalı almış. Arka bahçeye çıkarmış, arka bahçede bir çukur kazıp çuvalı gömmüş. Çocuğa su ikram etmiş. Bu arada yetmemiş, gömdüğü yer belli olmasın diye sarımsak ekmiş oraya.

Çocuk ben artık gideyim demiş. Adam da babana söyle sarımsak tarlasına gözüm gibi bakıyorum demiş.

Çocuk gitmiş babasına durumu anlatmış, gerçekten senin dostun varmış benim ise sadece sıradan arkadaşlarım demiş. Yooo bitmedi demiş babası, şimdi tekrar git dostumun kapısını çal ve açar açmaz yüzüne okkalı bir tokat yapıştır. Çocuk olur mu hiç öyle şey demiş. Olur olur, ancak o zaman anlayacaksın dostluğun ne demek olduğunu.

Çocuk çaresiz utana sıkıla tekrar düşmüş yola. Kapıyı çalmış. Babasının dostu kapıya çıkar çıkmaz da babamın size iletmek istediği bir şey var demiş. Nedir o demeye kalmadan çocuk okkalı bir tokat yapıştırmış babasının dostunun suratına. Üzülmüş bir yandan da nasıl vurdum diye.

Babasının dostu demiş ki, benim de babana iletmek istediğim bir şey var... Söyle o babana "biz bir tokata satmayız koskoca sarımsak tarlasını" demiş!

İşte böyle. Çocuk o zaman anlamış dostluğun değerini ve babasının yüzlerce arkadaşın olacağına bir dostun olsun yeter derken ne demek istediğini...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
yagmurzamani94_thumb_beypazari_yagmur_sonrasi_201105.jpg

ARKADAŞ MI, DOST MU ?

Baba ve oğul konuşuyorlarmış. Babası oğluna sormuş, "Senin kaç tane dostun var?"

Oğlan cevap vermiş: "Ohooo yüzlerce..."

Babası oğluna açıklamış.

"Bak oğlum" demiş insanın bir sürü arkadaşı olabilir ama yüzlerce dostu olamaz. Dost dediğin diğer arkadaşlara benzemez. İnsanın hayatı boyunca ancak 1 ya da 2 tane dostu olabilir.

Oğlan saçma demiş. Benim bir sürü dostum var ve hepsi beni sever ve her zaman bana yardıma koşacaklarına eminim.

Öyle mi demiş babası? O zaman gel seninle bir test yapalım.

Adam birkac tane tavuk kesmis ve başka birkaç ıvır zıvır'la birlikte bir çuvala doldurmuş. Çuval'dan kanlar akıyormuş. Şimdi git demiş bu çuvalı arkadaşlarına götür ve onlardan yardm iste. Çuvalı birlikte bir yerlere gömün.

Çocuk çıkmış yola, bir arkadaşının kapısını çalmış, arkadaşı elindeki kanlı çuvalı görünce çocuğun yüzüne kapıyı kapatmış, başka arkadaşları bir daha onlarla konuşmamalarını görüşmemelerini rica etmişler, çünkü hepsi çuvalın içinde bir ceset olduğunu sanmış.

Oğlan yüzü allak bullak babasına dönmüş olanları anlatmış. Babası demiş; "İşte senin arkadaşlarının dostluğu bu kadar. Şimdi al bu çuvalı

benim dostuma götür."

Oğlan tekrar sırtlamış çuvalı düşmüş yola. Babasının dostu kapıyı açıp, oğlanı ter içinde, elinde kanlı bir çuvalla görür görmez etrafa şöyle bir bakmış ve hemen almış içeriye. Sen Ahmet'in oğlusun değil mi demiş? Evet demiş çocuk. Ver elindekini diyerek çuvalı almış. Arka bahçeye çıkarmış, arka bahçede bir çukur kazıp çuvalı gömmüş. Çocuğa su ikram etmiş. Bu arada yetmemiş, gömdüğü yer belli olmasın diye sarımsak ekmiş oraya.

Çocuk ben artık gideyim demiş. Adam da babana söyle sarımsak tarlasına gözüm gibi bakıyorum demiş.

Çocuk gitmiş babasına durumu anlatmış, gerçekten senin dostun varmış benim ise sadece sıradan arkadaşlarım demiş. Yooo bitmedi demiş babası, şimdi tekrar git dostumun kapısını çal ve açar açmaz yüzüne okkalı bir tokat yapıştır. Çocuk olur mu hiç öyle şey demiş. Olur olur, ancak o zaman anlayacaksın dostluğun ne demek olduğunu.

Çocuk çaresiz utana sıkıla tekrar düşmüş yola. Kapıyı çalmış. Babasının dostu kapıya çıkar çıkmaz da babamın size iletmek istediği bir şey var demiş. Nedir o demeye kalmadan çocuk okkalı bir tokat yapıştırmış babasının dostunun suratına. Üzülmüş bir yandan da nasıl vurdum diye.

Babasının dostu demiş ki, benim de babana iletmek istediğim bir şey var... Söyle o babana "biz bir tokata satmayız koskoca sarımsak tarlasını" demiş!

İşte böyle. Çocuk o zaman anlamış dostluğun değerini ve babasının yüzlerce arkadaşın olacağına bir dostun olsun yeter derken ne demek istediğini...

Canım çok güzel bir hikayeydi,teşekkür ederim :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.