Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Zeynepcim,Allah kolaylık versin,hayırlısıyla yüksek notlarla atlat da gel tatil yapalım :hug:

Ablacım,doğru görmüşsün,ben de cinnete meyyal ve patlatıcı görmekteyim kendimi :shifty: de henüz patlamadım :huh: artık patlama anı kimin şansına gelir bilemiyorum :islik::shifty::grin:

Torunum bidenem,onu ben sorayım,neden hala endişelisin ki akıbetin konusunda,üstelik büyük incelik göterip,fikirsel deney kobaylarına da teşekkür etmişken :shifty::w00t:

siz imhadan mı bahsettiniz,ben de halen patlamadım,acaba bir bağlantı kurdunuz mu :shifty::yuvarlan:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Torunum bidenem,onu ben sorayım,neden hala endişelisin ki akıbetin konusunda,üstelik büyük incelik göterip,fikirsel deney kobaylarına da teşekkür etmişken :shifty::w00t:

düşündümde haklısın be nenecim B):lol:

Gönderi tarihi:

Demek patlamadın hala.. :huh: valla pes..! :blink: sendeki bu ciddi infilak potansiyeline karşılık hala kendini tutabilmen takdire şayan gökkuşağım.. :ermm::P:hug:

Patlıyceğin zaman haber ediver beraberce patlamanın zevkine varalım.. :w00t::yuvarlan::hug:

Gönderi tarihi:

ben her zaman söylemişimdir insan göründüğü kadar değildir -_-

her zaman buz dağının görünmeyen kısmını düşüneceksin :wub:

bu leyla sultan ne cevherler saklıyor ancak onu tanımak lazım... :hug:

Gönderi tarihi:
düşündümde haklısın be nenecim

1. neneler her zaman haklıdır :closedeyes:

2. nenenin haksız olduğu durumlarda birinci madde geçerlidir :w00t::hug:

Demek patlamadın hala.. valla pes..! : sendeki bu ciddi infilak potansiyeline karşılık hala kendini tutabilmen takdire şayan gökkuşağım..

Patlıyceğin zaman haber ediver beraberce patlamanın zevkine varalım..

yağmur yağdı da ortam nemli biraz yazyağmurum,patlamaya uygun değil yani :islik::grin:

ama senin patlamadan sonra benimki de illa olacaktır,err ya da geç..:shifty: tabii ki sensiz bir patlama düşünemem :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
ben her zaman söylemişimdir insan göründüğü kadar değildir

her zaman buz dağının görünmeyen kısmını düşüneceksin

bu leyla sultan ne cevherler saklıyor ancak onu tanımak lazım...

bazı sinsi planlar cevherden sayılır mı ablacım :grin: onlar senin güzel hislerin :blushing: senin gbi bir mücevher dururken..:wub:

Ben kendisini şahsen bizzat ve de kendim olarak tanıdım sarmaşığım.. Onda bir Leylam var ki Leylam'dan içerü.. :islik: Ne sen soor,ne ben söyliyim.. :yuvarlan:

işte..işte beni,özütümü ve özütümdeki o başka :devil: Leylamı keşfetmiş olan yazyağmurum..:grin:

diloşum biz çok şanslıyız aslında

bu leyla sultanı tanıma şerefine nail olduk

leyla bir özge candır demiş üstad ne de güzel demiş

leyla kimdir ki,üstad belli ki aşıkmış da yalnız leylayı öyle sanmış :grin:

asıl ben çok şanslıyım sizi tanıdığım için :wub: iyi ki,iyi ki varsınız :hug:

Gönderi tarihi:

çokta mütevazidir kendileri :wub:

zaten onu bu kadar özel ve güzel yapan özelliklerden biride bu. :):hug:

yirim seni ben, evet sinsi planlarda cevherden sayılıyor şşşttt çok gisli bunlar. :P

Gönderi tarihi:

ne diyorsun,iyi afiyet olsun,ben sanırım artık sütümü bitiremiycem :laughing:

şu sinsi planlar,zannımca kadınlar olarak hepimizde az çok bulunan malum şeylerdir herhade :islik::shifty: önemli olan tatbike geçirirken haber vermek ve birbirimizi gaza getirip eş zamanlı hareket edebilmek :shifty::lol:

ben de gececiydim,ama gerçekten de yoktum ortalarda,zati ona şaşıyorum :w00t:

Gönderi tarihi:

Evet gökkuşağım önemli olan bu operasyonda eş zamanlı hareket edebilmek.. :islik: bütün hazırlıklar tamamlanınca start alcez tamam mı.. :catikkas: ve bir..ki..üç..didim mi aynı anda infilak etcez.. :w00t: akabinde herkeş kendi bulunduğu şehirden ilk uçağa atlayıp dünyanın teee öteki ucundaki buluşma noktamıza hareket edicek.. :grin:

Önemli dipnot; Bir ekip olduğumuzu ve bunun bir sembolü olduğunu hatırlatmak isterim.. -_- Lutfen şalvarlarımızı almayı unutmayalım.. :ayakvur:

Gönderi tarihi:

:ayakvur: :ayakvur:

Mesaj alınmıştır yazyağmurum :shifty:

Zaten turne şifreydi,İbo da hedef aldığımız kişileri simgeliyordu değil mi :shuriken::islik:

şalvarsız olabilemez zati :closedeyes: dur tahmin edeyim,teee dünyanın öbür ucundaki buluşma noktamız da Ağru Dağı olmasın :catikkas::w00t:

Gönderi tarihi:

:ayakvur:

şşşşştttttttttttttt... :ninja:

ses etme.. :ermm: yuk canım nerden de çıkardın Ağru dağını şinci.. :shifty: hani Bahamalar felan disen anlarım da.. :islik:

bidenem şalvarlarımız bizim simgelerimiz..hemi gittiğimiz yerde yeni bir ekol yaratceğimize eminim ben.. :yuvarlan::hug:

Gönderi tarihi:

şifreleri, kodları, meridyen ve paralelleri, istikameti, start noktasını çek ettiniz mi? :wub::shuriken: her şey hazır ve de nazırsa en kısa zamanda harekete geçmeyi öneriyorum, :shifty: zira geçen her saniye aleyhimize işlemesin... :sweatingbullets: ne olur ne olmaz bakarsınız bir muhbir bütün planlarımızı ihbar edebilir... B):P

neyse ben buraya bir masal bırakmaya gelmiştim... -_-

Ve Sen Gidiyorsun;

Bu koca şehrin suskunluğunu, çırpınışlarını, sessiz ve derinden çığlıklarını, haykırışlarını, kalp sancılarını arkanda öksüzce ve yetim bırakarak..

Ve Sen Gidiyorsun;

Rüzgarların saçlarını savurmasına aldırmadan, ıslak caddelerinin ayaklarını kaydırmasına bakmadan, çakan şimşeklerin korktucu gürültüsünden korkmadan...

Ve Sen Gidiyorsun;

Kimselere hesap vermeden ve kimselere hesap sormadan, öylece sessizliği kendine gard alarak...

Ve Sen Gidiyorsun;

Çantanı koluna takarak, yüreğini kaldırım köşesine atarak ve mevsimleri birbirine katarak...

Ve SeN Gidiyorsun;

Yüzüme bile bakmadan, bana bir veda bile etmeden, haberler bile salmadan ve kaldırımlara attığın yüreğini bile bana bırakmadan...

Ve Sen Gidiyorsun;

Ama ben gittiğini bile bilmiyorum, seni bekliyorum ha geldi, ha gelecek diyorum baş ucuma ama sen lanet olasıca tıkanıp kaldığım bu hastenenin kapısına bile uğramıyorsun...

Ve sen gidiyorsun;

Kuşlar uğramıyor artık penceremin yanına, rüzgar esmiyor da getirmiyor kokunu daha...Anlıyorum o dakika ters bir şey olduğunu da ben yine de tüm sukunetimle seni bekliyorum işte...

Ve Sen Gidiyorsun;

Bir postacı geliyor yanıma, başını eğmiş " geçmiş olsun, size bir mektup var" diyor, seviniyorum, buruk bir ifadeyle gülümseyip "artık ben gideyim" diyor...

Ve Sen Gidiyorsun;

Mektubu açıyorum binbir sabırızlıkla, önce mektubu alıyorum elime, sonra ise yatağıma düşen yüzüğünü... Anlam veremiyorum ve mektubu okuyorum tüm şaşkınlığımla...

Ve Sen Gidiyorsun;

Giderken de bana hatıra olarak sadece bu sayfada ki kahrolasıca sözleri bırakıyorsun... Bitti diyorsun ne kadar da kolay diyorsun, bu gidişinin hastalığımdan kaynaklanmadığını söylüyorsun, ne peki onu bile sormama izin vermiyorsun..

Ve Sen Gidiyorsun;

Kuşlar konuyor penceremin yanına nemli gözlerle bana bakıyorlar, pencereye çıkıyorum ölümüne de olsa bu kalkışım ama ben aldırmıyorum...İşte o anda seni görüyorum hastanenin önündeki cadde de...

Ve Sen Gidiyorsun;

Onca çırpınışlarıma, "SENİ SEVİYORUM" demelerime ve gözyaşlarımı dökmeme rağmen arkana bir an olsun bakmadan gidiyorsun işte...

Ve Ben Gidiyorum;

Bu çivisi çıkmış dünyayı sana bırakarak, beddularımı üzerinde tutarak ve son nefesimde bile olsa "SENİ SEVİYORUM" diyerek gidiyorum işte, gidiyorum....

VE Sen Gidiyorsun....

Ve Ben Gidiyorum...

Gönderi tarihi:
şifreleri, kodları, meridyen ve paralelleri, istikameti, start noktasını çek ettiniz mi? her şey hazır ve de nazırsa en kısa zamanda harekete geçmeyi öneriyorum, zira geçen her saniye aleyhimize işlemesin... ne olur ne olmaz bakarsınız bir muhbir bütün planlarımızı ihbar edebilir...

neyse ben buraya bir masal bırakmaya gelmiştim... -_-

Ve Sen Gidiyorsun;

Bu koca şehrin suskunluğunu, çırpınışlarını, sessiz ve derinden çığlıklarını, haykırışlarını, kalp sancılarını arkanda öksüzce ve yetim bırakarak..

Ve Sen Gidiyorsun;

Rüzgarların saçlarını savurmasına aldırmadan, ıslak caddelerinin ayaklarını kaydırmasına bakmadan, çakan şimşeklerin korktucu gürültüsünden korkmadan...

Ve Sen Gidiyorsun;

Kimselere hesap vermeden ve kimselere hesap sormadan, öylece sessizliği kendine gard alarak...

Ve Sen Gidiyorsun;

Çantanı koluna takarak, yüreğini kaldırım köşesine atarak ve mevsimleri birbirine katarak...

Ve SeN Gidiyorsun;

Yüzüme bile bakmadan, bana bir veda bile etmeden, haberler bile salmadan ve kaldırımlara attığın yüreğini bile bana bırakmadan...

Ve Sen Gidiyorsun;

Ama ben gittiğini bile bilmiyorum, seni bekliyorum ha geldi, ha gelecek diyorum baş ucuma ama sen lanet olasıca tıkanıp kaldığım bu hastenenin kapısına bile uğramıyorsun...

Ve sen gidiyorsun;

Kuşlar uğramıyor artık penceremin yanına, rüzgar esmiyor da getirmiyor kokunu daha...Anlıyorum o dakika ters bir şey olduğunu da ben yine de tüm sukunetimle seni bekliyorum işte...

Ve Sen Gidiyorsun;

Bir postacı geliyor yanıma, başını eğmiş " geçmiş olsun, size bir mektup var" diyor, seviniyorum, buruk bir ifadeyle gülümseyip "artık ben gideyim" diyor...

Ve Sen Gidiyorsun;

Mektubu açıyorum binbir sabırızlıkla, önce mektubu alıyorum elime, sonra ise yatağıma düşen yüzüğünü... Anlam veremiyorum ve mektubu okuyorum tüm şaşkınlığımla...

Ve Sen Gidiyorsun;

Giderken de bana hatıra olarak sadece bu sayfada ki kahrolasıca sözleri bırakıyorsun... Bitti diyorsun ne kadar da kolay diyorsun, bu gidişinin hastalığımdan kaynaklanmadığını söylüyorsun, ne peki onu bile sormama izin vermiyorsun..

Ve Sen Gidiyorsun;

Kuşlar konuyor penceremin yanına nemli gözlerle bana bakıyorlar, pencereye çıkıyorum ölümüne de olsa bu kalkışım ama ben aldırmıyorum...İşte o anda seni görüyorum hastanenin önündeki cadde de...

Ve Sen Gidiyorsun;

Onca çırpınışlarıma, "SENİ SEVİYORUM" demelerime ve gözyaşlarımı dökmeme rağmen arkana bir an olsun bakmadan gidiyorsun işte...

Ve Ben Gidiyorum;

Bu çivisi çıkmış dünyayı sana bırakarak, beddularımı üzerinde tutarak ve son nefesimde bile olsa "SENİ SEVİYORUM" diyerek gidiyorum işte, gidiyorum....

VE Sen Gidiyorsun....

Ve Ben Gidiyorum...

ablacım..bu nasıl duygulu bir gidişe sitem..:closedeyes::crying: böyle vefasızlar var mı gerçekten..

çok teşekkür ederim,çok güzeldi :closedeyes::wub:

bu arada muhbir dirken...bildiğin birşey mi var yoksa :shifty::unsure::grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.