Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 bıçak,silah ve gözlerrr....evet abla çok korkunç dikkat et kendine canımm tabi ederim canım,yoksa sağ kalamayabilirim ZoR ~ zOr ~ RoZ ~ rOz Korkuyorum, itirafı zor. Hayal gücüm sınırlı. İnsanım. Korkuyorum, taşıması zor. Devasa dertler; yükü alsan artar, almasan bitmez... Korkuyorum. İnsanım... ''Bir an'' sonsuz demektir, bunu bilmekten, ''yaşamaktan''. Yaşayamamaktan bir yandan... İtirafı kolay sadece, korkuyorum, zor! İnsanım. Zor! canımıniçi, nasılmış... bi kucaklasam doymam ki görüşemiyoruz sohbetini özledim... Çok güzelmiş şiir,''yaşamaktan''..yaşayamamaktan korkuyorum.. iyiyim ablam benim ben de doymam nasıl özledim anlatamam ben de ama az kaldı inşallah görüşmeye Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Yazdığım masum bir özel mesaja, ''Ben evliyim'' Yanıtı aldım.. Öyle kah pe bir Dünya'dayım ki, Saflığına hayran kaldım.. Zaman verdim beni tanımana. Şimdi kardeşimsin,bense abin. Elbet ihtiyacın yok korumama, Ama kimse saf kalbini incitmesin.. Görüyorum,şaşırmışsın.. Abim şiir yazar mıydı..? Şaşırma,buna da alışırsın Abinde zamanında çok yazdı.. Sevgilerimle. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Yazdığım masum bir özel mesaja,''Ben evliyim'' Yanıtı aldım.. Öyle kah pe bir Dünya'dayım ki, Saflığına hayran kaldım.. Zaman verdim beni tanımana. Şimdi kardeşimsin,bense abin. Elbet ihtiyacın yok korumama, Ama kimse saf kalbini incitmesin.. Görüyorum,şaşırmışsın.. Abim şiir yazar mıydı..? Şaşırma,buna da alışırsın Abinde zamanında çok yazdı.. Sevgilerimle. Abicim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 bidenem Cemal Safi bey geldiler İstanbul yağmurlu bizde geziyoruz bu güzel şiiride sana getirdik birazdan gidicez malum Cemal bey meşgul bir insan Ayrılık nikahı Seni bilmem ama ben kararliyim Su garip sevdadan cayalim gitsin Bu askta senden cok ben zararliyim Bir kumar oynadik diyelim gitsin Icimde bir his var benden pes diyor Olmayan duadan ümit kes diyor Madem ki bahtimiz böyle istiyor Kaderin emrine uyalim gitsin Seninle burcumuz tutsaydi keske Aslanlar bir baska yengec bir baska Yarini olmayan hayirsiz aska Ayrilik nikahi kiyalim gitsin Farzet ki bir rüya gördük ikimiz Gercekte bu hissi tanimadik biz Böyle bir masali yasamadik biz Bir varmis bir yokmus sayalim gitsin Marifet felegin elinden cikmis Dünyada baska bir terzisi yokmus Keremi Asliyi narina yakmis Atesten gömlegi giyelim gitsin Tiryaki gönlümde olmasin kuskun Tek sana müptela tek sana düskün Ardindan bir agit yakalim askin Adini elveda koyalim gitsin Cemal Safi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 E hoşgeldiniz,sefa getirdiniz ama biraz kuruyaydınız öyle gitseydiniz,mazaallah hasta olursa Cemal Bey hem daha kahve yapacaydım Şiir çok güzel evet ama bunu bana söylenmiş değil,ben söylemiş farzediyorum,benden kimse ayrılamaz,ancak ben ayrılırım Yine buyrun efenim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 nenecim seni çok özledim bende..yoksun.. Cennette mültecilere yer var mı Anne ? Şöyle sıcak ve ürkek bir martının ellerinde Kulak tıkayarak her şeye / ve çığlık çığlığa Buruk bir dargınlıkla Ölse kızın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 torunum bidenecikim hoşgeldin evet ben ancak forumda varım son zamanlarda malesef nasıl özledim şiircik,çok güzel bitmiş sözcükleri şiirlerin içimde neler var bir bilsen!... şimdi yıkıksam / üstümde gece gene de saçını elliyorum sevgilerin... bir şey anlatmak berikine / ötekine sen dur dersin / o gider sonra bir ses / dönüp bakarsın düşmüş duvarcı çivi çakma derdine... içindekini bir türlü anlatamazsın. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 daha sık gel sende o zaman şiirde şiirmiş nenecim..öpüyorum buruşuk ellerinden Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 mutluluğun fotoğrafı ne güzel bi resim dimi ablacım??aile olmak böyle bişey.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Nasılsın Leylacım artık uykucu Leylacım diyim eniyisi sana Vallahi seni duyar gibi oldum şimdi."sendeeee"diyosun dimi. Evet ama Cuma akşamları savaş açıyorum uykuya seni de beklerim canım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 mutluluğun fotoğrafı ne güzel bi resim dimi ablacım??aile olmak böyle bişey.... Hem de nasil Zeynebim..bana da ailemi hatırlattı,aynen böyle,hatta bir tane de fazlamız var teşekkür ederim bitanem Nasılsın Leylacım artık uykucu Leylacım diyim eniyisi sana Vallahi seni duyar gibi oldum şimdi."sendeeee"diyosun dimi. Evet ama Cuma akşamları savaş açıyorum uykuya seni de beklerim canım Evet ''sen deeee'' Doğrusu birgün ''uykucu'' olacağımız hiç aklıma gelmezdi Teşekkür ederim,iyiyim Radyacım,sen de öylesindir inşallah Cuma akşamları demek bu iletinin saatine bakınca da anlaşılıyor Güzel,ben de gelmek isterim,pc başında uyuyakalmazsam tabii..özledim geceleri.. Ayrıca yalnız olmamak da güzel Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 birde ben uğrayıp bir şiir bırakayım dedim arkadaşım Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi, beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin... Fedakârlığımı anlıyorsun : vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşıyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orda beraber yaşarız külümün içinde külün, ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım. Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bu günlerde? İçimden bir şey : belki diyor. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 iyi yaptın arkadaşım çok güzel bir şiirdir,yoksa aşkın bir sonu olduğunu düşününce insan,arkası karamsarlık,umutsuzluk.. ve bana yanlış gelmesine rağmen bunu okuyunca ölünce yakılmak sevimli geliyor teşekkür ederim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Hem de nasil Zeynebim..bana da ailemi hatırlattı,aynen böyle,hatta bir tane de fazlamız var teşekkür ederim bitanem bişey değil ablacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gökkuşağım..canım benim.. nasılsın görüşmeyeli..? yaz yağmurun seni bekliyor akşam müsait bir saatte.. bu alenen bir randevu talebidir..gizlisi saklısı yoktur.. İlhan İrem'den seçtim bu şarkıyı.. Hangimiz senli benli hangimiz sizli bizli Bir koridor esrarengiz yaşıyoruz gizli gizli Hangimiz yapayalnız hangimiz çoluk çocuk Hangimizin bakışları daha sıcak, daha soğuk Hangimiz uyuyoruz hangimiz duyuyoruz Deniz derin, gökler mavi hangimiz uçuyoruz Hangimiz arıyoruz hangimiz sarıyoruz Hayat bir yol ve bir ışık hangimiz kalıyoruz Hangimiz veriyoruz hangimiz seviyoruz Bir koridor sonu baştan hangimiz giriyoruz Ve hangi söz daha doğru hangi göz daha içten Hangi üzüm daha tatlı daha buruk sevgimizden Ve hangi söz daha doğru hangi göz daha içten Hangi üzüm daha tatlı daha buruk sevgimizden Bahar çiçeklerini sunar gözünün bahçelerine Yaz sıcak bir dokunuştur vücuduna Güz gelir dünya buruşur mu ne Karlar yağar başına kışın Zaman geç olmasın Başlamadan ötmeye gece kuşları Ses ver gündüz gözüyle Çünkü ben sana herşeyi sunuyorum Dört mevsimi ve bilmediklerini Dışarı çık sana çarpılıp sana bölünen Parçalarımı bulacaksın çiçek tozlarında Dokularına sineceğim sımsıcak Ayağının altında kıtırdayan yaprak benim Ve başının üstünde direniyorum düşmemek için Sana ben herşeyi sunuyorum Bilmediğin diyarlarda tanıdık dostların var Onlardan selam getiriyorum Kaçırdığın kuşun kanadındayım Ve bilmeden ne olduğumu Kafese kapatmaya çalıştığın Sana ben herşeyi sunuyorum Tüm zamansızlıkları içinde sevginin Sana "İlhan-ı Aşk" ediyorum.. Düşündümde İlhan İrem kime bu şekilde İlhan-ı aşk etti acaba..? reddedilmesi çok zor bir tarz ne dersin bitanem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Sesimi duyan var mı cehennemin ortasından gel kurtar beni yar gözlerimdeki bahar kara kışa ulaşmadan sonbaharın hüznüne neden karşı koyamıyorum istesem de gülemiyorum hayatın yüzüne sen de vefasız çıktın neyleyim bakıyor görmüyorsun görüyor anlamıyorsun söyle artık yüreğindekini lal dilim kopart boynunu hayatın şah damarından senin yanarda canın hayatın yanmaz mı ey hayatsız hayattaki insancıklar sesimi duyan var mı sesimi duyan var mı sesimi duyan var mı bu yüreğin sesini duyan var mı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 senin kediler ağaca çıkmış leylam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 senin kediler ağaca çıkmış leylam oooo ablamda ne kediler var sen bi bilsen spices cam silen kedisi bile var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gökkuşağım..canım benim.. nasılsın görüşmeyeli..? yaz yağmurun seni bekliyor akşam müsait bir saatte.. bu alenen bir randevu talebidir..gizlisi saklısı yoktur.. İlhan İrem'den seçtim bu şarkıyı.. Hangimiz senli benli hangimiz sizli bizli Bir koridor esrarengiz yaşıyoruz gizli gizli Hangimiz yapayalnız hangimiz çoluk çocuk Hangimizin bakışları daha sıcak, daha soğuk Hangimiz uyuyoruz hangimiz duyuyoruz Deniz derin, gökler mavi hangimiz uçuyoruz Hangimiz arıyoruz hangimiz sarıyoruz Hayat bir yol ve bir ışık hangimiz kalıyoruz Hangimiz veriyoruz hangimiz seviyoruz Bir koridor sonu baştan hangimiz giriyoruz Ve hangi söz daha doğru hangi göz daha içten Hangi üzüm daha tatlı daha buruk sevgimizden Ve hangi söz daha doğru hangi göz daha içten Hangi üzüm daha tatlı daha buruk sevgimizden Bahar çiçeklerini sunar gözünün bahçelerine Yaz sıcak bir dokunuştur vücuduna Güz gelir dünya buruşur mu ne Karlar yağar başına kışın Zaman geç olmasın Başlamadan ötmeye gece kuşları Ses ver gündüz gözüyle Çünkü ben sana herşeyi sunuyorum Dört mevsimi ve bilmediklerini Dışarı çık sana çarpılıp sana bölünen Parçalarımı bulacaksın çiçek tozlarında Dokularına sineceğim sımsıcak Ayağının altında kıtırdayan yaprak benim Ve başının üstünde direniyorum düşmemek için Sana ben herşeyi sunuyorum Bilmediğin diyarlarda tanıdık dostların var Onlardan selam getiriyorum Kaçırdığın kuşun kanadındayım Ve bilmeden ne olduğumu Kafese kapatmaya çalıştığın Sana ben herşeyi sunuyorum Tüm zamansızlıkları içinde sevginin Sana "İlhan-ı Aşk" ediyorum.. Düşündümde İlhan İrem kime bu şekilde İlhan-ı aşk etti acaba..? reddedilmesi çok zor bir tarz ne dersin bitanem.. Bu şekilde İlhan-ı aşk edilse,kimin ettiğinin bizim için önemi olmaz mıydı acaba cidden şüphedeyim Sözler gerçekten çok güzel ama..en çok şu cümle aklımda kalacak: Deniz derin, gökler mavi hangimiz uçuyoruz.. Teşekkür ederim yazyağmurum,harika seçim her zamanki gibi Demek alenen randevu talep ediyorsun e ben de tabii ki,sıraya gir diyeceğim ama kıyamam seni çok özledim,biricik yazyağmurumsun benim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Sesimi duyan var mı cehennemin ortasından gel kurtar beni yar gözlerimdeki bahar kara kışa ulaşmadan sonbaharın hüznüne neden karşı koyamıyorum istesem de gülemiyorum hayatın yüzüne sen de vefasız çıktın neyleyim bakıyor görmüyorsun görüyor anlamıyorsun söyle artık yüreğindekini lal dilim kopart boynunu hayatın şah damarından senin yanarda canın hayatın yanmaz mı ey hayatsız hayattaki insancıklar sesimi duyan var mı sesimi duyan var mı sesimi duyan var mı bu yüreğin sesini duyan var mı Güzel şairem.. sen mi yazdın yoksa yüreğin sesini artık duyan var siz.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 senin kediler ağaca çıkmış leylam indirsek diyeceğim,malum inemez şimdi kendisi,ama demek istemiyorum çünkü çok güzel poz vermiş teşekkür ederim Spices oooo ablamda ne kediler var sen bi bilsen spices cam silen kedisi bile var evet bitanem..hatırlatmışken şu kedileri toplayayım da bayram temizliğimi yapıversinler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sana da hayırlı mutlu bayramlar Gececim,çok teşekkür ederim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Canım benim nice mutlu bayramlara.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 nutelladaşım hayırlı bayramlaaaar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.