Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ama sen verince farkettim,bu minik çiçekleri özlemişim yaz yağmurum.. ayrıca da çok güzelmiş bir ilaç var adını yazmayayım,antihistaminik diye geçer kendisi,--yani ben onu boğazım şişmesin diye kullanırdım ama--başımda hoş bir dönme ve beni benden alarak harika bir huzur meydana getirirdi..senin kadar değildi ama bende zati özlemişsindir diye öyle miniminnacık olsun istedim.. yoksa ne esprisi olur dimi ama..? bitanem seni senden alan şey sakın ola dipresyon şeysi olmasın.. üzerini iyice okudun mu..? ben ne ilaçlar gördüm geçirdim.. Antienflamatuvar, Analjezik, Antipiretik, Antihistaminik,Antiseptik.. ve lakin senin kadar etkilisini görmedim bitanem.. yatıştırıcım benim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 eczacıbaşı hanfendü geçen verdiğiniz antibiyotik fena halde yan etki yaptı konu hakkında şikayetçiyim ilacı almaya başladıktan sonra kulaklarım uzadı, siz bana ne ilacı verdiniz kuzum... hatta pirelendimmi ne leylacım şiiri beğenmene sevindim gerçi şiir konusunda tevazu gösteremiyciğim seçiciliğim konusunda süperimdir... fevkaladenin fevkinde bi arkadaşım var ondan mutekelli olabilermi? İğdem şakralarım çalışıyorsa benim kabahatim ne?ben daha halen kendime gelebilmiş değilim gülmekten ölürmü insan öldüm yaww Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 tııkkk tıkkk kimse var mı ellerimde dolu kapıyı duymuyolar mı acep Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Diloşum..dipresyon şeysileriyle ilgim olabilemez,hatta ne demektir onu bile bilmem yalnız kayınvalidemin uyumam için verdiği ve sonrasında da verdiği haz hoşuma giderekten gizlice almış olduğum bazı ilaçlar var,türünü unuttum Ablacım..Fevkaladenin fevkindeki arkadaşından mütekelli olabilir tabi bu şiir seçmedeki fevkaladenin fevkindeliğin.. evet evet,kesinlikle öyledir Zeynepcim ..Kıs neler getirdin öyle,nasıl taşıdın onları buralara kadar canım benim,hoşgeldinn Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Nasılsın Leylacım Bu ara ben uykucu oldum galiba karşılaşamıyoruz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Teşekkür ederim Radyacım,iyiyim,inşaallah sen de öylesindir Karşılaşamamak iyi değil ama,uyuyabiliyorsan ne ala,yeter ki uyu Ben galiba şu koyunları alacağım uyumak için,bir de onu denemeli Ama gece rastlaşmalarının da tadı başkaydı canım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 hoşbuldum ablacım oooo neler getirdim nelerde annem yok kaybolmuş bulamıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 bitti diyorsun kocaman bir hava boşluğu oluşuyor yüreğimde birden üşüyorum çok üşüyorum garip bir dengesizlik../..yön devinimi otomatik bir yüreğim yok ki, o girsin devreye ve kurtarsın beni ne garip değil mi..? şimdiki zamanı yaşayıp, gelecek zamanı düşünürken, birdenbire geçmiş zaman kipinde takılı kalmak ve dalıp gitmek garip bir bilinmezliğe hemde çok garip türk dili edebiyatı şeklinde yaşanıyor aşklar türk dil kurumuna kendini beğendirmek ister gibi bitti diyorsun kırılıyor düşler birer birer ortalık düş kırıklığı sitesi ortalık yangın yeri nasıl toplarsın diye sorsam.. hayır../..cevaplama konuşmama hakkına sahipsin söylediklerini aleyhine delil olarak kullanabilirim istersen bir avukat tut diyeceğim ama bir avukat bile temizleyemez, çıkardığın yangının küllerini susuyorum susmak ağır gelsede bu kadar kolay işte kocaman bir yaşanmışlığı, sokaktan geçen eskiciye verir gibi, arkanı dönüp de gitmek üstüne kaç para aldın, yetti mi bir akşamlık otuzbeşliğine..? bitti diyorsun vuruyor bütün dalgalar yüreğime vuruyor umarsızlığın bütün bedenime şarkılar söylüyorum hiç durmadan şarkılar söylüyorum bir kalemde silebilenlere bitti diyorsun bu kadar kolay söylüyorsun cinsiyetsiz bir sevda bırakıyorsun şehir çöplüğüne bitti diyorsun tek bir kelimeyle kan döküyorsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 hoşbuldum ablacım oooo neler getirdim nelerde annem yok kaybolmuş bulamıyorum Buluruz inşallah Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 bitti diyorsun kocaman bir hava boşluğu oluşuyor yüreğimde birden üşüyorum çok üşüyorum garip bir dengesizlik../..yön devinimi otomatik bir yüreğim yok ki, o girsin devreye ve kurtarsın beni ne garip değil mi..? şimdiki zamanı yaşayıp, gelecek zamanı düşünürken, birdenbire geçmiş zaman kipinde takılı kalmak ve dalıp gitmek garip bir bilinmezliğe hemde çok garip türk dili edebiyatı şeklinde yaşanıyor aşklar türk dil kurumuna kendini beğendirmek ister gibi bitti diyorsun kırılıyor düşler birer birer ortalık düş kırıklığı sitesi ortalık yangın yeri nasıl toplarsın diye sorsam.. hayır../..cevaplama konuşmama hakkına sahipsin söylediklerini aleyhine delil olarak kullanabilirim istersen bir avukat tut diyeceğim ama bir avukat bile temizleyemez, çıkardığın yangının küllerini susuyorum susmak ağır gelsede bu kadar kolay işte kocaman bir yaşanmışlığı, sokaktan geçen eskiciye verir gibi, arkanı dönüp de gitmek üstüne kaç para aldın, yetti mi bir akşamlık otuzbeşliğine..? bitti diyorsun vuruyor bütün dalgalar yüreğime vuruyor umarsızlığın bütün bedenime şarkılar söylüyorum hiç durmadan şarkılar söylüyorum bir kalemde silebilenlere bitti diyorsun bu kadar kolay söylüyorsun cinsiyetsiz bir sevda bırakıyorsun şehir çöplüğüne bitti diyorsun tek bir kelimeyle kan döküyorsun.. Diloşum.. Ne kadar güzel bir şiir olduğunu söylememe gerek var mı ve de resim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Dün gece seni gördüm yine,bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki, gülüyordun gözlerime Her damla bir keder gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar eser ümitlerin seni terkeder Senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder Hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer Haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer Artık çıkmıyorum İstiklale Sabah Fatma hanım uyandırıyor Helva,ekmek,çay bana onlar bakıyor Odanın hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan Ara sıra balkona çıkıyorum Fesleğenler kuruduğunda ocaktı ben baharı bekliyorum Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala Bu günlerde böyleyim ben yas denen şiirdeyim Bir köşede gülüşün var sırtımda kanlı bıçağın Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın Bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Ne kadar güzel anlatıyor ayrılığı değil mi ''Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala..'' Ayna da ne güzel söyler değil mi Çok teşekkür ederim yazyağmurum,resim de bir harika .. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 ablamm sende sizin ordaki kedilere böyle yap Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 ablamm sende sizin ordaki kedilere böyle yap fıstıkımm,özlemişim seni o kedi benim burdaki yavru kedinin tıpkısının aynısı,yoksa o mu elinde silah olan da ben miyim acaba ama değilsek bile harika fikir zeynepcim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 ablacımm bende özlemişimm sınavlar...dersler...derken giremıyodummm çok şükür sınavlarım da bitti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Tomurcuğum napıyormuş bakayım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 ablacımm bende özlemişimm sınavlar...dersler...derken giremıyodummm çok şükür sınavlarım da bitti hadi geçmiş olsun,çok sevindim canım benim,inşallah umduğun gibi olur herşey Tomurcuğum napıyormuş bakayım Ablamm gelmişsin,yoksa bu bir rüya mı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 ablacımmm açıklanan sonuçlara göre ii hatta süper devamıda böyle olur inşallahh aaaaaa kım gelmışşşş sardunyam ablammm öptümm ikinizide Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 kıss sen gizli gizli burda mıydın demeek tebrik ederim senden başkasını beklemezdim,devamı da böyle olacaktır kesin ben de seni öptüm,Sardunyam da öpücektir ayrıca onu da öpeyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 öncelikle yakalamışken bu iki fıstığı öpeyim geldim sanırsam eğer rüya değilse gelmişimdir, gelmemişsem rüyadır. öyledir evet evet öyledir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 her tarafım çimdik lekesi oldu,tekrar geldiğine göre gerçek,yoksa yağmurlu havalarda mı geliyor ayrıca hangi arada geliyor,hiç görmedim şimdi de gidiyorum,bakalım gelecek mi evet evet sen öyle diyorsan öyledir tabe Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 ablacımm bence sen artık dikkatli ol senın kedi taarruza geçmiş durumda Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 yaa..ya.. besle kargayı oysun gözceğizini maşaallah hem de tam taçhizat ama ben asıl gözlerinden korktum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 bıçak,silah ve gözlerrr....evet abla çok korkunç dikkat et kendine canımm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 ZoR ~ zOr ~ RoZ ~ rOz Korkuyorum, itirafı zor. Hayal gücüm sınırlı. İnsanım. Korkuyorum, taşıması zor. Devasa dertler; yükü alsan artar, almasan bitmez... Korkuyorum. İnsanım... ''Bir an'' sonsuz demektir, bunu bilmekten, ''yaşamaktan''. Yaşayamamaktan bir yandan... İtirafı kolay sadece, korkuyorum, zor! İnsanım. Zor! canımıniçi, nasılmış... bi kucaklasam doymam ki görüşemiyoruz sohbetini özledim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.