Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 1 hafta önce çok yakın bir arkadaşımın annesi vefat etti. aslında 3 aydır hastanede yatıyordu ama arkadaşım sadece nefes almasına bile razıydı velhasıl geçen hafta kaybettik.... heran yanında olmaya çalıştım. ama hiç konuşmadım.çünkü kelimeler yetmeyecekti teselli etmeye.ne denirdi ki "Allah sabır versin"den başka..... arkadaşım ayakta duramadığı için son kez annesine sarılırkende ben kolundaydım onun... hayatımda ilk defa yaşadım böyle bir şeyi illaki başıma gelecek olduğu için tek diyebildiğim allah en geçinden versin inşallah.zaten anneme çok düşkünümdür ama bu olay beni fazlasıyla etkiledi.her olayda empati kurmak gibi salak bir huyum vardır,buradada devreye girdi.hep kendimi düşündüm.illaki allah sabrını verir ama bana annemsiz yaşayamam gibi geliyor (tabiki herkes için böyledir).çünkü ben çok ama çok şanslıyım.annem her şeyden önce en yakın dostum benim.onun kokusunu hiçbir şeye değişmem.onun sevgisi gibi olamaz hiçbir sevgi.sanırım insan büyüdükçe ve yaşadıkça anlıyor kıymetlerini.şimdi onu güldürebileyim,kalbini kırmayayım,sevgimi hergün daha fazla gösterebileyim diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.çünkü gördüm ki giden dönmüyor ve yaşayıp yaşattığın güzellikler sadece kar olarak kalıyor.neyse.... 1 haftadır yaşadığım olay sebebiyle fazla dolmuştum sanırım. kusuruma bakmayın kızlar....sizinde canınızı sıktım. seviyorum sizleri..... ama en çok annemi (allah benim anneciğimede tüm annelerede upuzunnnnn hayırlı,sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah) Öncelikle arkadaşına ben de büyük sabırlar diliyorum,başınız sağolsun Bu kadar kıymet bilen bir evlada sahip olduğu için inan bana annen de çok şanslı..Çünkü bir söz vardır ya,su aşağı doğru akar,evlatlar ebeveyne onların duyduğu miktarda karşılıksız şefkat duymaz denir.Öylesi evlatlar var mutlaka,sen onlardan değilsin.Ama seni öyle iyi anlıyorum ki.. Annem benim için de seninle aynı değerde.İşte belki de bu yüzden daha fazla üzgünüm..Çünkü yanında değilim,yanımda değil..Uzun süredir değil.Zamanla ona daha yakın olacağımı umut ederken,daha da uzaklaştım..Onun için yapmak istediğim hiçbirşeyi yapamadım,yapamıyorum.Benim ona bir çocuk kadar ihtiyacım olduğu zamanlarda ayrıydık,yıllar çok hızlı geçti,şimdi onun da bana,desteğime,kendisine dayanak olmama ihtiyacı var,benimse hala bir çocuk gibi kucağına sokulmaya..ama ikimiz de bunu gideremiyoruz.. Bu şiirde geçiyordu ya,''şimdi telefon etsem sana,sesini duymak da yetmiyor ki..'' O yüzden dedim,en azından kavuşmayı ve ayrılıkların acısını çıkarmayı umut edebildiğim bir annem var hayatta..en azından sesini duyuyorum..sevgisini sesinden de olsa duyuyor,hissediyorum..Biz önce ölmezsek,ya da aynı anda; acılarını yaşayacağız illa ki..Allah gecinden versin,ama sanırım bu dünyada doymak mümkün değil.. Kesinlikle canımızı sıkmadın,ben de doluymuşum,dertleştik Karikatürler için de çok teşekkür ederim harikaydılar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 nasılsın nenem nenem bu diloş varya durmadan senin dedikodunu yapıyor bana aramızı bozcek bu dikkatli ol canem ne derse desin inanma Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Leylacım öpüyorum Ben çok seviyorum bu şarkıyı senle paylaşmak istedim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 1 hafta önce çok yakın bir arkadaşımın annesi vefat etti. aslında 3 aydır hastanede yatıyordu ama arkadaşım sadece nefes almasına bile razıydı velhasıl geçen hafta kaybettik.... heran yanında olmaya çalıştım. ama hiç konuşmadım.çünkü kelimeler yetmeyecekti teselli etmeye.ne denirdi ki "Allah sabır versin"den başka..... arkadaşım ayakta duramadığı için son kez annesine sarılırkende ben kolundaydım onun... hayatımda ilk defa yaşadım böyle bir şeyi illaki başıma gelecek olduğu için tek diyebildiğim allah en geçinden versin inşallah.zaten anneme çok düşkünümdür ama bu olay beni fazlasıyla etkiledi.her olayda empati kurmak gibi salak bir huyum vardır,buradada devreye girdi.hep kendimi düşündüm.illaki allah sabrını verir ama bana annemsiz yaşayamam gibi geliyor (tabiki herkes için böyledir).çünkü ben çok ama çok şanslıyım.annem her şeyden önce en yakın dostum benim.onun kokusunu hiçbir şeye değişmem.onun sevgisi gibi olamaz hiçbir sevgi.sanırım insan büyüdükçe ve yaşadıkça anlıyor kıymetlerini.şimdi onu güldürebileyim,kalbini kırmayayım,sevgimi hergün daha fazla gösterebileyim diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.çünkü gördüm ki giden dönmüyor ve yaşayıp yaşattığın güzellikler sadece kar olarak kalıyor.neyse.... 1 haftadır yaşadığım olay sebebiyle fazla dolmuştum sanırım. kusuruma bakmayın kızlar....sizinde canınızı sıktım. seviyorum sizleri..... ama en çok annemi (allah benim anneciğimede tüm annelerede upuzunnnnn hayırlı,sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah) duygusal lolipopum benim.. o kadar sıcak o kadar duygulusun ki..ve Leylamında dediği gibi ailen çok şanslı..ve bende çok şanslıyım seni tanıdığım için.. ve evet..karikatürler çok komik.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 nasılsın nenem nenem bu diloş varya durmadan senin dedikodunu yapıyor bana aramızı bozcek bu dikkatli ol canem ne derse desin inanma gökkuşağım bu sayın dosta inanmıyorsun di mi..? dün akşamı hatırlıyomusun falan bişiler söylüyo..ben dostum diyo..sonra arkamdan kuyumu kazıyo.. benim bu sayın dostu hiç gözüm tutmadı bilesin..dikkatli ol bidenem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 gökkuşağım bu sayın dosta inanmıyorsun di mi..? dün akşamı hatırlıyomusun falan bişiler söylüyo..ben dostum diyo..sonra arkamdan kuyumu kazıyo.. benim bu sayın dostu hiç gözüm tutmadı bilesin..dikkatli ol bidenem.. tabe tutmaz gerçekleri hatırlatınca böyle görünmez oluverirsiniz işte nenem sen bilirsin ben söledim ..tehlikeli bir şahıs olan bu kişiden uzak durunuz derim ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 nenen daha iyi bilir kimin tehlikeli olduğunu sayın dost.. gözleriniz bir girip çift çıkıyo sizin.. şahsen ben korktum sizden.. Allah beterinizden saklasın.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 duygusal lolipopum benim.. o kadar sıcak o kadar duygulusun ki..ve Leylamında dediği gibi ailen çok şanslı..ve bende çok şanslıyım seni tanıdığım için.. ve evet..karikatürler çok komik.. şeyyy bi de çatlak.... onu demeyi unutmuşsun sanırsammm ayyy çok seviyom hepiniziiiii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Leylacım öpüyorum Ben çok seviyorum bu şarkıyı senle paylaşmak istedim Ben de çok seviyorum,uzun süredir de dinlememiştim,çok teşekkür ederim Ben de öptüm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 nasılsın nenem nenem bu diloş varya durmadan senin dedikodunu yapıyor bana aramızı bozcek bu dikkatli ol canem ne derse desin inanma ben Frozen'i çok seviyom derse.. gökkuşağım bu sayın dosta inanmıyorsun di mi..? dün akşamı hatırlıyomusun falan bişiler söylüyo..ben dostum diyo..sonra arkamdan kuyumu kazıyo.. benim bu sayın dostu hiç gözüm tutmadı bilesin..dikkatli ol bidenem.. peki dün akşamı hatırlıyor musun Diloşum.. tabe tutmaz gerçekleri hatırlatınca böyle görünmez oluverirsiniz işte nenem sen bilirsin ben söledim ..tehlikeli bir şahıs olan bu kişiden uzak durunuz derim ben altı çızgılı olan sen misin torunum,hayır bileyim de nenen daha iyi bilir kimin tehlikeli olduğunu sayın dost.. gözleriniz bir girip çift çıkıyo sizin.. şahsen ben korktum sizden.. Allah beterinizden saklasın.. Diloşum,bahsettiğin gözler şunlar mı yoksa bu mu yahut şu mu aceba ... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben Frozen'i çok seviyom derse.. peki dün akşamı hatırlıyor musun Diloşum.. altı çızgılı olan sen misin torunum,hayır bileyim de Diloşum,bahsettiğin gözler şunlar mı yoksa bu mu yahut şu mu aceba seviyorum dersede inanma nenecim..sence bu mümkünmü evet nenecim cızgılı olan benim soruşturmada gibi hissettim kendimi gıs diloş yakında karanlık bir odada tepemizde yuvarlak bir lambayla sorgulanıyoken bulursak kendimizi hiç şaşmayalım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 canım Leylam.. severmisin Yeni Türkü'yü..senin için.. bu arada o gözlerin bir girip çift çıkma hadisesini yansıtan bi similey henüz icat edilmedi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 severım Diloşum..hele bu şarkı çok güzel,özellikle müziği.. teşekkür ederim yazyağmurum smileyin olmadığını tahmin etmiştim zati de şansımı deniyim dedim seviyorum dersede inanma nenecim..sence bu mümkünmü evet nenecim cızgılı olan benim soruşturmada gibi hissettim kendimi gıs diloş yakında karanlık bir odada tepemizde yuvarlak bir lambayla sorgulanıyoken bulursak kendimizi hiç şaşmayalım yok canım,ben kim müfettişlik kim hem benim odunum,pardon jopum bile yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 beğendiğine sevindim bitanem.. biraz hüzünlü ama güzeldir.. özledim ama hadi gelin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 BİREYSEL Ilık bir matemle yüz göz olmuş hislerim, Yanlızlıkla tutuşmuş,yakmaz beni o ateşlerim, O kör duygularla sarmaş dolaş bir hiçim, Ağlamaklı sevmelerden dikili elbisem,biçim biçim. Sen yok, Sonu yok, Bilirim... ...Atıf Emre... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 ben geldim kımse yok mu nerdesın leylam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 canım gökkuşağım.. çok merak ediyorum seni.. iyisindir inşallah..bilgisayarının azizliğimi tuttu yine.. çabuk gel..çok özledim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 BİREYSEL Ilık bir matemle yüz göz olmuş hislerim, Yanlızlıkla tutuşmuş,yakmaz beni o ateşlerim, O kör duygularla sarmaş dolaş bir hiçim, Ağlamaklı sevmelerden dikili elbisem,biçim biçim. Sen yok, Sonu yok, Bilirim... ...Atıf Emre... ben geldim kımse yok mu nerdesın leylam canım gökkuşağım.. çok merak ediyorum seni.. iyisindir inşallah..bilgisayarının azizliğimi tuttu yine.. çabuk gel..çok özledim.. : klavye calışmıyor harfleri tektek kopyaladım hatta boşlukları bile reziloldum Sizi seviyorum gelicem.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 ah canımıniçi.. tahmin etmiştim hain bilgisayarla ilgili olduğunu.. gerçi buna da şükür..başka sebep olmasın sen iyi ol da..görüşürüz bi şekilde..bende seni seviyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 ben de seni hangi duygularla nasıl mest şekilde dinlediğimi söylememe gerek yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 gökkuşağım senin için iftar sofraları kurdum ama hala yoksun.. gel hadi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.