Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 inşallah olsunlar Diloşum,umut olsunlar.. hoşgeldinn yazyağmurum,bir de bana sor ne kadar özledim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 cıvımyın gene bayıliciğim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 ya biz hani seni de cıvıtmıştık önüne gelene sevgini haykırmaktaydın.. şikayetçi misin yoksam ben de tam komedi oldum,gündüz gelemiyom gece yarısından sonra burdayım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 yuk nenem artıkın eski halime geri döndüm.. kimseyide sevmiyom..gıcığım yaw.. bırakın beni böylesi daha iyi..oh bee kendimi seviyom ben... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 sev tabi torunum,bizi severken kendini unutman normal ama bunu istemeyiz,o yüzden önce kendini sev fakat seni bırakmamız konusunda,çok üzgünüm aynı hoşgörüyü gösteremeyeceğim gıcık olabilirsin,ben demedim,sen dedin ama biz seni çok seviyoz Diloşum,söylemeyi unutmuşum,eklediğin sonbahar kızı resmini de çok sevmiştim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 bi kocaman kucaklayım dedim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 oy oyy,hem de koskocaman.. nerelerdeydin ablacım,nihayet geldin yahu,anlaştınız mı cafe sahabıyla ama ben yoktum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Tomurcuğuma... Benim iki tane kızkardeşim var... Birtanede erkek kardeşim... Kardeş sevgisini iyi bilirim... Şimdi dünyanın bir başka köşesinde ama ruhu ruhumuzla kardeş bir güzel yürek tanıdım... Onu çok sevdim ve ona hayranlık duydum... Aklına, hanımefendiliğine, ince espirilerine hayran oldum, sımsıcak kalbini çok sevdim... Kırılgan ve çekingendir benim Leylam... İçinde çok ama çok sağlam tertemiz bir yüreği var... Senden çok şey öğrendim ben... Seni çok sevdim ve tarafından sevildiğimide hissettim... Bu duygu ile bahtiyar oldum... Canımın içi hüzünlü anlarımda, sağlık sorunları yaşadığım anlarda, beni dinleyen ve bana moral veren diğer damla... Teşekkür ederim sana... İyiki girdin hayatıma şimdi benim hayatımın bundan sonrasında düşüncelerime yön verecek insanlardan biride sensin... Çünkü ben seni çok seviyorum... Tanıdığımız her yeni insan bize bir başka dünya penceresi aralıyor ve biz o pencereden de dünyaya bakarken çok şey öğreniyoruz... Bidenecik Leylam... O narin kalbin aslında çok dayanıklı, sen tanıdığım en temiz yürekli insanlardan birisin... İyiki seni tanıdım ve şimdi sen özlediklerim arasındasın... Allah gönlünü hiç ama hiç daraltmasın... Benden selam ettiğin o dünyalar güzeli insanın şehrinde sanki bir köprü vazifesi görürken bütün yaşadıklarımız için sana teşekkür ediyorum... Seni seviyorum... 03,07,2007 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 O teşekkürü benim etmem gerekiyor ablacım..O güzel,sıcacık yüreğine beni de kabul ettiğin için..Sevdiğin için..yaşadığımız her an için.. Dünyada eşi az bulunan çok özel insanlardan birisin..ve asıl ben senin düşüncelerine,bilgine,aklına,cesaretine..herşeyine hayranlık duyuyorum,düşüncelerime yön vermekten,etkilenmekten öte,örnek alıyorum.. O güzeller güzeli insana sen selamını,sevgini aracısız ulaştırıyorsun zaten,ben sadece gitme şansına sahibim o kadar..O biliyor senin güzelliğini.. Seni tanıdığım için çok şanslıyım,seni çok seviyorum birtanecik ablacım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 canımsın sen... ne diyem ben sana... ancak kocaman öpmek isterdim o güzel yanaklarından öptüm farzet... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Leylam sonbahar kızını beğenmene sevindim..ama sen ilkbahar kızı ol olurmu..?sana o yakışır.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ben 5. mevsim kızı olmak istiyorum... aceba mümkünmü? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 beşinci mevsimin taliplisi çokcana ama sizin içün bir güzellik yaparız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 beşinci mevsimde neyin nesi ayol..Vivaldi'mi takılıyosunuz yuksam..? bu arada hoşgeldin gökkuşağım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 hoşbuldum yaz yağmurum.. beşinci mevsimi Sardunyam biliyor,ben biliyormuş gibi yaptım ama sonbahar-ilkbahar karışımı birşey olsa hoş olurdu hani Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 tü tü tü bu ne cehalet çok kınadım sizi... beşinci mevsim beşinci element, beşinci boyut gibi bir şey... leylacım yaklaşmış biraz... sonbahar ve ilkbaharı eşit ayarda karıştırıyorsunuz, yaprak dökülmüyor ama ılık güz rüzdarları esiyor ağaçlar durmadan çiçek açarken aynı zamanda meyvada verebiliyorlar... ben ondan olmak istiyorum... sizde varmı? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 şimdik burda bir mevsim var,şöyle; sonbahar rüzgarı gibi rüzgar esiyor,ama sıcak esiyor,ayrıca çok sarı yapraklar dökülüyor ama ağaçlar hala yemyeşil.. bu galiba yaz-güz karışımı..bu durumda altıncı mevsim mi elimde bu var,olur mu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 şimdik burda bir mevsim var,şöyle; sonbahar rüzgarı gibi rüzgar esiyor,ama sıcak esiyor,ayrıca çok sarı yapraklar dökülüyor ama ağaçlar hala yemyeşil.. bu galiba yaz-güz karışımı..bu durumda altıncı mevsim mi elimde bu var,olur mu uyar uyar hangi reyona bakıcam hanfendü... kabin ne yanda bir deneseydim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 uyar uyar hangi reyona bakıcam hanfendü... kabin ne yanda bir deneseydim... kabin bu tarafta hanfendi,uçakla buyrunuz lütfen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 BEN SENDEN ÖNCE Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mi zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi, beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin Fedakârlığımı anlıyorsun : vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşıyorum yanında senin. Sonra, sende ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha olumlu düşünüyorum Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? İçimden bir şey : belki diyor. (18 Şubat 1945) Nazım Hikmet Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 BİLMEKTEYİM... kör bir kuyu sessizliğine bürünse de kelimeler/in yer altında bir hücre karanlığında sırra kadem bassa da gözlerin yüreğinde eksilmedim ve yokmuş/um gibi kendini kandıramayacaksın asla sen azal/t/maya çalışırken benden kendini büsbütün çoğaldığımı bilmekteyim… adımlarının götürdüğü en uzak yerlere git ve geriye dönme her nerede karşılıyorsan akşamı orda seninleyim… sabah çayının deminde cuma selalarında her akşam eve dönüşün yorgunluğunda bir parça ben varım bilmekteyim… biliyorum can adım gibi biliyorum her duyuşunda ferahnak peşrevini ya da bir tanbur dolaşırken hüzzam perdelerini gözlerinin dalıp gittiği yerlerdeyim… yüreğinden geçen benim inkar ederken sevmeleri yok sayarken tüm şiirleri Emrahtan bir koşma gibi ansızın aklına düşen benim hak gibi bayrak gibi vatan gibi yüreğindeyim unuttuğunu ve unuttuğumu zannettiğin nokta üstüne nokta koyup yazdığın mealin çektiğin eliflerin sorduğu ben/im dokunuşlarda öpüşlerde bir başka tende bir başka eskimiş sevişte ansızın saplanan sancıların içindeyim koyulan sohbetin orta yerinde ismi geçtiğinde şehrimin yakasını düzeltirken aynada gömleğinin eğilip sigaranı söndürüken tablada koltuğun arkasına astığın ceketini alıp giyerken....o anda düşüyorum aklına bilmekteyim… iftar arasında ilk tütün ve huzurlu avlusunda bir külliyenin serin suyuna bırakmışken avuçlarını dudaklarına götürdüğün son yudum ben/im… çarptığın kapıların örttüğün camların ördüğün duvarların dışında değilim… paslansada vurduğun kilitler gönül kapılarında siyahındayım kirpiğinin dilinin ucunda ismim ve odanın bir köşesinde duruyor hasretim Hak gibi bayrak gibi vatan gibi yüreğindeyim… Ceyda Görk 16 eylül 2006 22.30 Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 su damlası kadar duru Leylam.. Şu Pelin Onay'a hayran kaldım ben..omu sizlerle de paylaşmak istedim..sana da çok güzel bi tane seçtim..diğer defterlerdekileri de okursan sende hayran kalıcaksın eminim..ben kendimden çok şey buldum..bakalım sende bulabilecekmisin..? Anılar öptü dudaklarımı (..çok zaman sonra belki de sen..) sesi soluğu kesilmiş bir aşkın ortasından yürüyoruz acılarımızı saramayacak kadar uzağız artık kirpiklerimizde beslenen düşler, yeni doğacak sevgililere miras düşünüyorum da, belki biz sevgiyi değil, hep ayrılığı büyüttük seninle çıplak bedenlerimizden akan özlemler yanılttı bizi yağmur yağarken anımsadığın ben değil, yalnızlığındı belki de ve ben yalnızlığını bile özledim desem, beni duyamayacak kadar sessizsin artık nakaratındayım anıların beni bu gece dehlizlere sürükleyen Timur Selçuk, babasının şarkılarını söylüyor öyle hüzünlü, öyle hasret, öyle tutkulu ben de senin şarkılarını söylüyorum is gibi, sus gibi, öyle vurgulu kaçırıp getireyim kendimi yanına bir an için desem, sana sarılamayacak kadar yorgunum artık dağınıklığını toparlarken odamın, elimde kaldı bir kitabın içinden düşen resmin göz göze geldik bir an, gözlerinde 'seni seviyorum' bakışın kara çalılar ardına saklanan sinsi bir isyan kaşıdı yüreğimi resimlerde kalacak kadar yabancı değildik o zaman her şeyden önce dostumdun, ıslak hüznümü bile varlığınla gülümsetebildiğim şimdi gözlerinde yeniden kulaç atmak istiyorum desem, mavilerinde yüzemeyecek kadar bitkinim artık nerede yanlış yaptığımı itiraf etmedi aşk ilam kağıtları birikmiş bir sevda duluyum şarkıların sakiliğini tek başıma yapıyorum, rakı makamına göre kadehe doluyor bilirsin işte, artık sevmek istemeyen kadınlık halleri an geliyor, kalbim kanatlanıp göğüs kafesine girmek istiyor desem, semalarında süzülemeyecek kadar yaralıyım artık ağdalı sevdim seni ama yapışkan değil sevmek çekip gitmekti gerektiğinde, bunu bildim sadece şiirlerimde konuşabildim, bağıra..çağıra kızdın ve kırıldın sitemlerimin tavşan dudaklarına belki ama sevdim seni, ayazda..boranda ah o sadekâr ellerin bedenime yeniden dokunsa desem, ellerini bedenimde tutamayacak kadar titriyorum artık bir kedi gözlerimin içine baktı ruhumdan bir deniz geçti, dalgaları göğsüme çarpttı antika bir fincanda iç çekişlerim kaldı gül kurusu perdeler, mutluluğuma kapandı anılar dudaklarımı öptü, dudaklarım sızladı çok zaman sonra sen de öp beni desem, öpüşlerimiz bizi yakacak kadar sıcak değil artık ve sen, her şeye rağmen gelip, 'seni seviyorum' desen, bu iki kelimeden ölesiye korkuyorum artık.. Pelin Onay Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 kabin bu tarafta hanfendi,uçakla buyrunuz lütfen geliyorum sıkı durun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 torunum..ne kadar da güzel bir şiir,ölümüne aşkın uğruna ölmek demek olduğunu sanırdım,ama öldükten sonra da sevmek anlamına geliyormuş teşekkür ederim bidenem ablacım..o şiiri okurken,gözümün önünde el yazısıyla yazılmış satırlar canlandı,öyle bir lezzeti vardı..teşekkür ederim yaz yağmurum..bulmam mı,o kadar çok şey buldum ki..bu kadar mı güzel anlatılabilir,neler yaşanmış olması gerek..diğerlerini de okuyacağım şimdi,teşekkür ederim geliyorum sıkı durun... bekliyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Kurtar beni İçimdeki acı açılıyor Sen anlıyorsun Bazen çokta güçlü değilim Sen görüyorsun Günler var Kendimle mutlu değilim Güzelliğe inancımı sarsan Zamanlar var Biliyorum sen yabancı değilsin Duramazsam suyun yüzünde birgün Uzat ellerini içine çek beni Nefes gibi kurtar beni Kalbimdeki kapı kapanıyor Affediyorsun Dünya birbirini kırıyor Sen seviyorsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.