Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 önce hepsini izledim de ondan sonra yazıyorum Diloşum.. ''aman kızım,şöyle sola kıvrıldın mıydı aşağısı rıhtım''.. tamam bu akşam ne yapacağım belli oldu artık pembe düğmem ellerin dert görmesin,galiba bu you tube'e artık müdavim olacağım ben de.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 evet canımıniçi..artık youtube dünyasında kayboluciiz.. ne arasan var yahu..keşke ordada birbirimizi bulsak.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 neden olmasın Diloşum,kendimizi çekip koysak,sonra da bulsak.. gerçek alem dışında,rüya alemi dahil her alemde buluşmuş olurduk.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Bir gül bu karanlıklarda Sükute kendini mercan Bir kadeh gibi sunmada Zamanın aralığından. Başında bu mucizenin Sesler, kokular ve renkler Ebediyete kadar derin Bir anın vadiyle bekler. Ve diyor fecirden berrak Sesiyle her ürperişte Geceyi yumuşatarak Bütün gözyaşlarım işte. Serinletmesin, ne çıkar Bu ümitsiz yalvarışı Hiç bir meyve ve pınar Ne de günlerin akışı. Yetmez mi bu müjde sana Aydınlatırsam alnını Ben her rüyayı zamana Taşıyan yıldız kervanı. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 cok guzel ve agir bir siir,tesekkur ederim arkadasim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bu saatte gider kanımca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 gitme mi,pek guzel gitti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 olsun gitsin zaten neler gitmiyorki deme leyla Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 evet neler gitmiyor,goturmuyoruz..bosuna mi bu saatte bu uyanikligimiz.. ee egzo,ne olacak bizim bu uykusuzluk yahu.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 vala bir uyku ilacı olayınamı girsek yoksa kutuplaramı taşınsak he Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ben uyku ilaci denedim,birisinin daha diline deger degmez dilini uyusturan ilac bana sokmedi,en iyisi kutuplar yalniz alti ay nasil uyuyacagiz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 uyuyamadıklarımıza sayarız hem frozende orda yaşamıyormu bize yardımcı olur kanımca işin ilmini ondan öğrenmek lazım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 siz dayanamazsınız kutupların soğuğuna.. nenecim iyisindir inşallah bugün.. bu şiiri hatırlayacakmısın bakalım.. ılıklığımı seriyorum gökyüzü çıplaklığına bölüş gel dola gel saçlarını sabahlarıma iner yol, sokulur gece uykularına bozkırların yolları ve uykuları tüket gel a gülüm savrul gel soluğuna sarıl rüzgârlarımın beni böyle darmadağın uykularda buluyorsun üşüyorum sarıyor, seviyorum gülüyorsun beni böyle temmuz sabahlarına dolayıp gülüşünle gölgelere gölgelere koyverip gidiyorsun dön de gel a gülüm sırılsıklam sevdalara dol da gel! şu benim yosunsuz, kumsalsız kıyısızlığım ak da gel ak da gel! darmadağın akşamlarda umutlar bulacaksın sırılsıklam hüzünlerde öksüz sevinçler karanlığı tüket a gülüm umutları topla gel… Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 siz dayanamazsınız kutupların soğuğuna.. nenecim iyisindir inşallah bugün.. bu şiiri hatırlayacakmısın bakalım.. ılıklığımı seriyorum gökyüzü çıplaklığına bölüş gel dola gel saçlarını sabahlarıma iner yol, sokulur gece uykularına bozkırların yolları ve uykuları tüket gel a gülüm savrul gel soluğuna sarıl rüzgârlarımın beni böyle darmadağın uykularda buluyorsun üşüyorum sarıyor, seviyorum gülüyorsun beni böyle temmuz sabahlarına dolayıp gülüşünle gölgelere gölgelere koyverip gidiyorsun dön de gel a gülüm sırılsıklam sevdalara dol da gel! şu benim yosunsuz, kumsalsız kıyısızlığım ak da gel ak da gel! darmadağın akşamlarda umutlar bulacaksın sırılsıklam hüzünlerde öksüz sevinçler karanlığı tüket a gülüm umutları topla gel… hatırladım bidenem torunum.. seni anlıyorum,zormuş gelmek.. bilmem iyiyimdir inşallah,inşaallah sen de iyisindir,özledim çok Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 aloo naber şişş baksana balıklarıma nazar değdirdin cadıı balıgımın teki sizlere ömür... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bende bilmiyom nasılım.. özlüyon ama yoksun hiç.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 'frozen' hım senmiydin öbür balıkçı hııımmm Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Dalgacı Mahmut İsim gücüm budur benim, Gökyüzünü boyarım her sabah, Hepiniz uykudayken. Uyanır bakarsınız ki mavi. Deniz yırtılır kimi zaman, Bilmezsiniz kim diker; Ben dikerim. Dalga geçerim kimi zaman da, O da benim vazifem; Bir bas düşünürüm basımda, Bir mide düşünürüm midemde, Bir ayak düşünürüm ayağımda, Ne halt edeceğimi bilemem. . Orhan Veli KANIK Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 aloo naber şişş baksana balıklarıma nazar değdirdin cadıı balıgımın teki sizlere ömür... tabi,benimkiler ölürken seninkilerin sağ salim durmasını kıskandım başın sağolsun Kaan ,Allah kalanlara uzun ömür versin bende bilmiyom nasılım.. özlüyon ama yoksun hiç.. birazcık geldim,gidiyorum,yine geleceğim,bak sen de yoksun Dalgacı Mahmut İsim gücüm budur benim, Gökyüzünü boyarım her sabah, Hepiniz uykudayken. Uyanır bakarsınız ki mavi. Deniz yırtılır kimi zaman, Bilmezsiniz kim diker; Ben dikerim. Dalga geçerim kimi zaman da, O da benim vazifem; Bir bas düşünürüm basımda, Bir mide düşünürüm midemde, Bir ayak düşünürüm ayağımda, Ne halt edeceğimi bilemem. . Orhan Veli KANIK Orhan Veli'nin şiirlerini çok severim Kleo,bu da bu aralarki halime uydu,teşekkür ederim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 tabi,benimkiler ölürken seninkilerin sağ salim durmasını kıskandım başın sağolsun Kaan ,Allah kalanlara uzun ömür versin cadıııı seniii kışsss benim bitane arkadaşım niye kıskanıyon arkidişim.... senden değerli değiller bee cadıı .... bu sırada SEN ESTİKÇE BENTİTRERİM canım şeyda cım sana cadı dediğimi duyarsa beni keser benim canım kardeşim...sadece ona cadı denilmesini istiyor kanımcaa... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 nenecim ben birkaç gün yokum..seni seviyorum... biz haber veriyoz sende oda yok valla kırıldı kalbim... iyisindir inşallah..ve neye sıkıldı canın bilmiyorum ama değmez bidenem... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 cadıııı seniii kışsss benim bitane arkadaşım niye kıskanıyon arkidişim.... senden değerli değiller bee cadıı .... bu sırada SEN ESTİKÇE BENTİTRERİM canım şeyda cım sana cadı dediğimi duyarsa beni keser benim canım kardeşim...sadece ona cadı denilmesini istiyor kanımcaa... insanın onlarla arsında özel bir bağ oluşuyor ama yine de benden değerli değiller demek,sağol arkidişim neyse bu ara ölenim yok benim,daha iyiler,kıskanmama sebep yok,nazar etmeyeyim barii bence de sen Şeydacığıma cadı de,bozuşmayın bak sonra canımm bu ne kadar güzel bir şeydir,teşekkür ederim,ayrıca seni burda görmek de bir ayrı güzel hani nenecim ben birkaç gün yokum..seni seviyorum... biz haber veriyoz sende oda yok valla kırıldı kalbim... iyisindir inşallah..ve neye sıkıldı canın bilmiyorum ama değmez bidenem... yok musun canımın sıkıldığını bildin bidenem..ama gelememe sebebim o değildi,pc bozuldu,ondan haber bile veremedim dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum,ben de seni seviyorum ve özledim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 insanın onlarla arsında özel bir bağ oluşuyor ama yine de benden değerli değiller demek,sağol arkidişim neyse bu ara ölenim yok benim,daha iyiler,kıskanmama sebep yok,nazar etmeyeyim barii bence de sen Şeydacığıma cadı de,bozuşmayın bak sonra caniiim bu sıralar balıklarda sorun yok idare ediyolar herhalde ölen balıkda nazardan oldu kanımcaaa şeyda bu sıralar iyice cadı oldu ... leylam günaydın canım arkidişim bu arada Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Öyle bir ilkyaz ol ki korkut yaprakları Öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları Sararıp dökülürken güz rüzgarında Ardında savrulsunlar, unut yaprakları Sevinçlerinde onlar vardı, hüzünlerinde onlar Seninle yeşerdiler, seninle soldular... Olsunlar senden sonra da umut yaprakları gökkuşağım..nerdesin..çok özledim seni.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.