Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Dört mevsimlik parçalanmış gülümseme Küçük bir çocuğun belleğinde Kabuğunu büyüten yaradır Bağır sevdanı harlamak için bağır Tetikte kalakalmış insana Başka ne denilebilir ki yol başında. Çiçeklerin çağrısıyla kanatlanır Fırtına zamanı dağlara çıkan kalbim Kent varoşu kötü bir duruşa sığınaktır Kırık umutlar mitinginde Söze dökülmüştür katlim. Şarap ve gül gecesinde Çarmıha gerilen bereket tanrıçası Gözyaşıyla sular çatlamış toprağı Yenilenir bir avuç suya muhtaç Vurgun mevsimi düşen ağaç Kalbi kırılan sarılır ihanete İlk sürgün çağırır kıtlığı Avuçlarında sakladığı pas artığı Kirletir hayatı. Ey rüzgara boyun eğmiş madde Ey merhem olduğu acıdan Daha dürüst zaman Dudaklarımdan öpün önce Sarsın belleğimi sonra Yalnız hayatlar sığınağında Sevişmeden iyileşebilir mi insan. Sel yorgunu bir şehrin kalbinde Ayak izlerini örtebilir rüzgar Suçları bağışlatabilir Pencere önüne konulan serenat Fakat nasıl süslenir Belleğine mızrak sokulmuş bahçede Hüznü büyüten bedbin bir hayat Denize ulaşan yürüyüp gidendir. Arkadaşım harika bir şiir,hüzünlendirdi,,şiir zevkin herkes gibi benim de çok hoşuma gidiyor.Teşekkür ederim.. Anısındayım Hafifçe ısırılmış bir elmanın dilindeyim Elmanın kokusundayım Anısındayım -kimbilir kimin- Anılarda görünür, düşlerde görünmez insan Düşlerde görünen anlamlardır Özelliklerdir bir de belli belirsiz. Ve İnsansız anı yoktur. Var mıdır? En insansız anıda bile kendimiz varızdır insan olarak değil mi..az önce bunu düşünmüştüm,bir koku beni yine nerelere götürmüştü..şiir perim benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Hoşgeldin Leylam... Demek bir koku seni yine biryerlere götürdü... güzel yerleremi gittin bitanem... evet her anıda bir insan var, çoğunlukla kendimiz... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 hoşbuldum.. güzel bir yere gitsen özlem duyuyorsun,acı birşeyler hatırlatsa kederleniyorsun yeniden işte öyle karışık birşey ablacığım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 haklısın aman olsun, anılar anılar demiş coşkun sabah... boşver... bazen hüzün bazen keder, hayat öyle geçip gider... şimdi burdasın, ve sayende günüm çok tatlı geçiyor... senin gibi tatlı... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 benim de öyle ,ne zamandır böyle rastlamamıştım bu arada tatlı da götürüyor olabilirsin tabi bizim için onun da etkisi olabilir ablacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 seni çok sevdiğimi söylemeden çıkmak istemedim..elleri kınalı entel şalvarlım benim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 benim de öyle ,ne zamandır böyle rastlamamıştım bu arada tatlı da götürüyor olabilirsin tabi bizim için onun da etkisi olabilir ablacım nereden bildin gııı tatlı bişeyler yediğimi, çokokremi kaşıkladım... tabi sizin için... yoksa ben çokokrem sevmem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 SANA BÜYÜK BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM Sana büyük bir sır söyleyeceğim Korkuyorum senden Korkuyorum yanınsıra gidenden Pencerelere doğru akşam üzeri El kol oynatışından Söylenmeyen sözlerden Korkuyorum hızlı-yavaş zamandan Korkuyorum senden Sana büyük bir sır söyleyeceğim Kapat kapıları Ölmek daha kolaydır, sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam sevgilim... Aragon umarım çiçeğim minimal boyutlarda diildir gene.. nasılsın dün akşamdan beri tatlım..? araya giren bu birkaç saatte özlemişsindir beni diyerekten soluğu burda aldım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 nereden bildin gııı tatlı bişeyler yediğimi, çokokremi kaşıkladım... tabi sizin için... : yoksa ben çokokrem sevmem... canım ablam benim,bizim için nelere katlanıyorsun,ama ağzına sağlık,ben pek severim,çok iyi yaptın SANA BÜYÜK BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM Sana büyük bir sır söyleyeceğim Korkuyorum senden Korkuyorum yanınsıra gidenden Pencerelere doğru akşam üzeri El kol oynatışından Söylenmeyen sözlerden Korkuyorum hızlı-yavaş zamandan Korkuyorum senden Sana büyük bir sır söyleyeceğim Kapat kapıları Ölmek daha kolaydır, sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam sevgilim... Aragon umarım çiçeğim minimal boyutlarda diildir gene.. nasılsın dün akşamdan beri tatlım..? araya giren bu birkaç saatte özlemişsindir beni diyerekten soluğu burda aldım.. hem de hem de nasıl özledim.. şiir o kadar güzel ki,ölmek kolaydır sevmekten,ondandır yaşamaya katlanmam.. ben iyiyim hem de çok Diloşum,bilgisayarım hızlandı,çok mutluyum..çiçeğin minimal ama bu sana has birşey farkında mısın,senim ayrıcalığın..ben küçük eklemek istesem herhalde yapamam.. çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Ağustosta üşümek Ağustosta üşümek gibi Ağda çırpınan balık Hazanda yaprak misali Öyle berbat ki yaşamak Bir üşümesem Bir kurtulsam ağlardan Sonbahar çökmese yaprağıma Çocuk saflığında seveceğim seni Sevgiler başımda nöbette Gözkapaklarımda hüzün Ağrısı çarpıyor gönül duvarıma Birçok yerinden yaralı yüreğimin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Ağustosta üşümek Ağustosta üşümek gibi Ağda çırpınan balık Hazanda yaprak misali Öyle berbat ki yaşamak Bir üşümesem Bir kurtulsam ağlardan Sonbahar çökmese yaprağıma Çocuk saflığında seveceğim seni Sevgiler başımda nöbette Gözkapaklarımda hüzün Ağrısı çarpıyor gönül duvarıma Birçok yerinden yaralı yüreğimin beni de anlatıyor sanki.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 leylam ne haber seni gordüm daha iyi oldum canım şu çiçeği küçük yapmanın özel bir formülü var mı,kendiliğinden mi oluyor,ayrı bir şeker oluyor minik minik Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bu dağın çiçekleri böyle yetişiyo canem..bana mahsus..... sen benle saklambaç mı oynuyon kıs...elma dersem çık..armut dersem çıkma...elmaaaaaa....... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 aman bu minik elmaları yirim ben Kleo açım.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 bugünlük elmalarla idare ediver Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 tabi kapuska yemeyeyim diye yaptın biliyorum zati,önce davrandın..neyse sana biraz daha mühlet vereyim,semizle.bugünlük elma yiyeyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Leyla kız bu kleo cadısı sana zehirli elmalar getirmiş olmasın, yeme sakın... önce o ısırsın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 tabi kapuska yemeyeyim diye yaptın biliyorum zati,önce davrandın..neyse sana biraz daha mühlet vereyim,semizle.bugünlük elma yiyeyim Leyla kız bu kleo cadısı sana zehirli elmalar getirmiş olmasın, yeme sakın... önce o ısırsın elmalar değil ama ben zehirliyim canem......cadı sensin bikerem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 amaan pırıl pırıl parlıyorlar değil mi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 elmalar değil ama ben zehirliyim canem......cadı sensin bikerem.. doğru dedin seni gidi kobralı kleopatra... yemem ben o elmalardan, Leylamada yedirmem... nolmaz nolmaz. cadıyımdır doğru... amaan pırıl pırıl parlıyorlar değil mi.. evet cilalamış parlatmış sanırsam aynaya sormuş söyle bana en güzel kim bu dünyada demiş aynada seni söylemiş, napsın tabi oda sana elmalar getirmiş, yeme sakın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 aman da ne tatlı çilekmiş bu! aman da ne güzel bi şeymiş bu! sana penpe şalvar..üzerine de yeşil fistan getirdim kız.. elimdeki en güzel parçaları sana ayırdım gül yüzlüm.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 fistancı bacı, bana sattığın şalvarın lastiği kopmuş demek en güzelini leylama ayırdın bana dandik şalvarı giydirdin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 abe sana en işvelisini satmışımdır gene de figan edersin.. onun esprisi ordadır..yani olur olmaz lastiğinin gevşemesindedir.. bacım ben seni kafası çalışır bellemiştim ama fos çıktın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.