Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 amanın yakalayın muhabbet elimize düşmüş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bende kulağını yakaladım hınzırın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 heh iyi oldu,bir de baglayalım kacsın da görelim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bende ensesini tuttum kıpraşamaz bir yere, de nerede bu frozen cadısı seni düşünürüm gecemi aydınlatan gözlerini birde sat beni zindan gecelere daha çok aydınlanayım yarım kalmış çığlıklar, aşkın beni yağmalar saklamadım, sevgimi biter mi? yaşadığım acılar diner mi? beklediğim geceler gelir mi? senle olmadan? funda arar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bıtmez,acılar dinmez,geceler de gelmez..sızınle olmadan,frozen gelmeden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Frozenim selam söyledi şimdi msn de sizi çok seviyormuş tabe en çok beni seviyormuş, ama sizide seviyormuş canem, temizliğe verdi kendini, pasaklı nolcek bitmiyor tabe... hihohaha hazır yokken atıp tutem ardından... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Frozenim selam söyledi şimdi msn de sizi çok seviyormuş tabe en çok beni seviyormuş, ama sizide seviyormuş canem, temizliğe verdi kendini, pasaklı nolcek bitmiyor tabe... hihohaha hazır yokken atıp tutem ardından... sensin pasaklı gözüm üstünüzde ...hem hepinizi aynu seviyom nenemi biraz daha fazla sadece ...ben gittim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 de get msn de öyle demiyosun ama, en en çok seni seviyom sardunum, sensin gözümün nuru diyorsun ne ayak şimdi inkar mı ediyosun, tabe topluma itiraf edemiyon demi, yalançıııııııııııııı cadı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yalançııııııııııııııııııııııı gıcık sen görürsün...bak şimdi dinle biiiiiiiiirrrrrrrrr çok sıkıldım ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim çok dar oooooooooooooooooooosenden çok var benimi buldun şimdi çok işim var.....haydeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Canım torunum beneemm gıs bosver temizligi,bak benimki de biri gelip yapsa diye bekliyor tabi daha cok beklemesi gerekicek Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 nenem bidenem.. ne ağlıyon gıcık kahve ve pasta molası verdim hiç çekemem seni...de get başka yerde ağla nenemin sayfası taşacak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bak aglayan gordum mu beni de susturamazsınız ona göre..bi de sesli aglarım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yalançııııııııııııııııııııııı gıcık sen görürsün...bak şimdi dinle biiiiiiiiirrrrrrrrr çok sıkıldım ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim çok dar oooooooooooooooooooosenden çok var benimi buldun şimdi çok işim var.....haydeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var yıktım duvarlarımı sizinle bidenelerim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi varyıktım duvarlarımı sizinle bidenelerim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi varyıktım duvarlarımı sizinle bidenelerim... o izlerden bende de var... canım Frozenim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yaw o kadar ağlamışım bir gözümün yaşını silen olmamış, de gedin bide arkadaş olacaksınız Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kıss canım ablamm ben sana kıyamam ağlaman geldiğinde benim sayfam sana açık,gel istediğin kadar ağla..ben sana mendil de veririm,birtanem ablam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bu çiçekler bana seni hatırlatıyor... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bu çiçekler bana seni hatırlatıyor... aslında seni de.. hassas,narin,masum..sen gibi bir güzellik Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 aslında seni de.. hassas,narin,masum..sen gibi bir güzellik canım leylam benim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.