Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ben de ben de hepsine bayilirim..filmlerine de son verdim kalbimin isine aklim ermedi gidisine... son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgiside yıllardır gülmedi yüzüm biran sonunda baktım ki hep zararla ziyan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ben de ben de hepsine bayilirim..filmlerine de son verdim kalbimin isine aklim ermedi gidisine... sevdiğini tahmin edebiliyorum mavi düğmem bak..bi film vardı Müjdat Gezen Kadir İnanır başrolünde...komik bir filmdi..bide çok şeker bi şarkısı vardı; param yok..pulum yok.. malım mülküm olmasın ziyanı yok aşk dolu..şu kalbim işte budur bütün servetim bekledim...gelmedin senden başka hiçkimseyi sevmedim kadarim bu benim sevgim varya bende zenginim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 evet diloşum çok güzeldir Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Sevdim seni çok sevdim Hep böyle kalacağım Senin mutluluğuna Yakından bakacağım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 hatirliyorum o filmi,sonunda sevdikleri kizlari at arabasina gelinlikle bindirip evlenmislerdi,o mu? sarkisi da cok guzel ah kalbim ben senden cok cektim soyle nedir bu halin,valla sen delisin delisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Duydumki seni terk etmis, Oh Olsun. Yalniz birakip gitmis, Oh Olsun. Dizine kapanmissin,Yalvarip yakarmissin, Günlerce aglamissin,Oh Olsun. Oyununa gelmemis,Sana hic yüz vermemis, Sirtini dönüp gitmis, Oh Olsun. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 inleyen nagmeler,ruhumu sardi bir ruya ki orda hep sarkilar vardi ucan kuslar martilar, yesil tatli bir bahar gulen sen sevdalilar vardi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 hatirliyorum o filmi,sonunda sevdikleri kizlari at arabasina gelinlikle bindirip evlenmislerdi,o mu? sarkisi da cok guzel ah kalbim ben senden cok cektim soyle nedir bu halin,valla sen delisin delisin ta kendisi birtanem kızlar birde Emel Sayın'ın Feridesi olmadan olur mu? İsmin ne dedi..söyleyiverdim Feride..feride aşkınla yanıp çılgına döndüm Feride,feride birden ona ben kalbimi verdim Feride.feride bittim..eridim mum gibi söndüm Feride,feride Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 emel sayından buyrun devam... Olmaz böyle sey! Yoksa rüya mi? Tam mutlu oldum derken, Yiktin bütün dünyami Ben bu dertten ölürsem, Söyle kücük bey, Hic mi kalbin sizlamaz? Olmaz böyle şey... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 onda bunda sundadir sunda bunda ondadir mavi boncuk kimdeyse, benim gonlum ondadir.. ayni seyi nasil da yazmisiz Dilosum,Feride Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kaderimle başbaşa binbir dertle doluyum öyle mahsun perişan hayatın mahkumuyum yazık çok geç anladım bu hayat böyle geçmez bak yıllar nasıl geçti ömür bitti dert bitmez yarabbim feryadımı artık duysan diyorum senden ya bin sabır ya bir ümit bekliyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 onda bunda sundadirsunda bunda ondadir mavi boncuk kimdeyse, benim gonlum ondadir.. ayni seyi nasil da yazmisiz Dilosum,Feride niye şaşırıyosun ki bitanem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ne sen gördün ne ben gördüm habersizce gidivermiş ne sen duydun ne ben duydum gönlümüze girivermiş herkesin dilinde aşk denilen meçhul bizi kollarına alıvermiş kadere bak, kadere bak çok çektirdi ikimize şimdi özür diler gibi sevin dedi, gönlümüze... ne sen çağırdın ne ben ne sen anladın ne ben usul usul sessiz sessiz aşktır bizi mutlu eden şu kısacık ömürümüzün nesi varki aşk olmasa ne olurdu şu dünyayı ayrılıklar soldurmasa gönül istiyor ki sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa zamanı zamanı yok aşk bir meçhul zamanı yok büyük söz söylemiş dilim sevmenin hiç zamanı yok ne sen çağırdın ne ben ne sen anladın ne ben usul usul sessiz sessiz aşktır bizi mutlu eden orhan gencebay Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 neden saclarin beyazlanmis arkadas sana da benim gibi cektiren mi var.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 neden saclarin beyazlanmis arkadassana da benim gibi cektiren mi var.. Yok benimki genetik Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 neden saclarin beyazlanmis arkadassana da benim gibi cektiren mi var.. dönebilsem o yıllara aynı gözle görebilsem.. dönebilsem o yıllara aynı kalple sevebilsem.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 dönebilsem o yıllara aynı gözle görebilsem.. dönebilsem o yıllara aynı kalple sevebilsem.. Artık çok geç o günlere dönemezsin 50 yıl geçmiş aradan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 torununun bidenesine.. canim torunum,bidenem benim Yok benimki genetik ben senin boyattigini dusunuyorum,malum fanatiksin azcik dönebilsem o yıllara aynı gözle görebilsem.. dönebilsem o yıllara aynı kalple sevebilsem.. Gonlumde acmadan solan bir gulsun Her zaman gamliyim,her zaman uzgun Beklerim yolunu aylar boyunca, Yeter ki gel bana,senede bir gun.. Artık çok geç o günlere dönemezsin 50 yıl geçmiş aradan erkeklerin de duygu sahibi oldugu,ama gosteremedikleri soyleniyor ve ben buna inanmak istiyorum..birazcik vardir degil mi kac yil gectigini bildigine gore sana da dede mi demeliyiz? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 nenecim biz bekliyoz hikayenide birşey sorcaktım sen yazıyon demi hikayeyi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 nenecim biz bekliyoz hikayenide birşey sorcaktım sen yazıyon demi hikayeyi tabiki de yazıyo...yazar derin konsantrasyon halinde şu an..elleşmeyiniz lütfen Frozenim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 görüyon demi diloşum nenem harikalar yaratmış... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 görüyon demi diloşum nenem harikalar yaratmış... görmezmiyim hiç!!!ne de olsa mavi düğmem o benim ..başka türlü olabilirmiydi zati gurur duyuyorum onunla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 hele şu hikayeleri okuyayım bakayım neler yazmışsınız bende sizi özledim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 görüyon demi diloşum nenem harikalar yaratmış... görmezmiyim hiç!!!ne de olsa mavi düğmem o benim ..başka türlü olabilirmiydi zati gurur duyuyorum onunla sizinkisilerin yaninda lafi olmaz cok seviyorum ben sizi,dugmelerim,usta yazarlarim benim hele şu hikayeleri okuyayım bakayım neler yazmışsınız bende sizi özledim oh sukur kavusturana hikayeni merak ve sabirsizlik icinde beklemekteyim ablacigim,bayagi heyecanli oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.