Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ne gördüğünü sormuştum..Zorladığın için illa bir trident'e benzetiyorsun ya sorun burda O şekil hirbirşeye benzemiyor. Zorlarsan trident'e benzetilebilir. Aşırı Zorlarsan Allah yazısına benzetilebilir. Aşırılığın uçlarında gezinerek zorlarsan orada daha ne yazılar görürsün Saygılar. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 O şekil hirbirşeye benzemiyor.Zorlarsan trident'e benzetilebilir. Aşırı Zorlarsan Allah yazısına benzetilebilir. Aşırılığın uçlarında gezinerek zorlarsan orada daha ne yazılar görürsün Saygılar. Biz hiç zorlamadan ve zorlanmadan gayet raht bir biçimde ve net olarak Allah Lafzını okuyoruz Sen zorlanıyorsun bu belli Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Biz hiç zorlamadan ve zorlanmadan gayet raht bir biçimde ve net olarak Allah Lafzını okuyoruz Sen zorlanıyorsun bu belli Zorlamak, anlamsız şeylere anlam yüklemektir. Dinsiz kültürde bunu göremezsin. Bu ancak hurafelere inanan toplumlarda/kişilerde olur. Anlamsız bir buluta anlam yüklemeye çalışmak zorlamaktır. Eğer zorlayarak anlam yükleyecek olursan, herşeye benzetebilirsin o şekli. Dinkkatli bak, o bir W harfine de benziyor. Bu George W. Bush'un W'si olmasın Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yahu sevgili BrainSlapperinan ugrasmana degmez herkez gormek istedigini gorur!!! Sonsuza kadar karismiycagini soyleyen tanri simdide sozunumu bozdu!!! Bunlar kurgu!!! Teknoloji dunyasindayiz hersey mumkun!! Haklısın sevgili La_boheme. Bu başlıktaki son yazım bu. saygılar. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Aslında buna gerek yoktu.. Mucizeye ihtiyacımız yok.. Bütün kainat bir mucize çünkü.. Allah vardır ve birdir.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Aslında buna gerek yoktu.. Diğer müslümanlarla çelişiyorsun. Mucizeye ihtiyacımız yok.. Günaha girme !.. Allah dilediği zaman anlamayan kullarına mucize gönderecektir. O'ndan iyimi biliyorsun ? Bütün kainat bir mucize çünkü.. Mucize; madde/fizik ötesi. Kainatta herşey madde. Kainattaki mucize kurgu ve hayaldir. Allah vardır ve birdir.. Bilim ötesi bir düşünce, kurgu, sığınma, korku. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Diğer müslümanlarla çelişiyorsun. Günaha girme !.. Allah dilediği zaman anlamayan kullarına mucize gönderecektir. O'ndan iyimi biliyorsun ? Mucize; madde/fizik ötesi. Kainatta herşey madde. Kainattaki mucize kurgu ve hayaldir. Bilim ötesi bir düşünce, kurgu, sığınma, korku. senin mantığınla gidersek kainattaki tüm insanları rencide etmiş olacağız zira akılda madde değil ruh ta ikisinden de yoksun olan bir insan düşünemiyorum lakin siz bilimselci olarak bunları ruh ve akılı kabul etmeyebilirsiniz zira kainattaki herşey maddedir bir atasözümüz derki "para ile imanın kimde olacağı belli olmaz" bende benden sonrakilere bir atasözü olarak benim sözümü bırakıyorum zira devir bilim devri "ruh ile akılın kimde olacağı belli olmaz" ama bunu belli edenler hariç ruh da madde değil akıl da e inanmayanlara ne olacak şincik Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 İlk iletilerde bayram yapan müslümanlar ne oldu,şimdi niye bu yazıya bir eleştiri yok ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Sayın Bilimselci.. Günaha girmiyorum, inanan insan için mucizaya gerek yoktur diyorum.. Evet kainat maddedir, ama ben madde diyip geçmiyorum.. Allah'ın madde ve madde üzerindeki sanatından bahsediyorum.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Sayın Bilimselci..Günaha girmiyorum, inanan insan için mucizaya gerek yoktur diyorum.. Evet kainat maddedir, ama ben madde diyip geçmiyorum.. Allah'ın madde ve madde üzerindeki sanatından bahsediyorum.. Saygılar.. Hımm, Mâide/114 Meryem oğlu İsa, “Ey Allahım! Ey Rabbimiz! Bize gökten bir sofra indir ki; önce gelenlerimize (zamanımızdaki dindaşlarımıza) ve sonradan geleceklerimize bir bayram ve senden (gelen) bir mucize olsun. Bizi rızıklandır. Sen rızıklandıranların en hayırlısısın” dedi. Yukardaki mucize, inanmayanlar içinmi acaba ? Havariler istemiş. (Havariler, Hz. Peygamber’in sahabileri gibi; Hz. İsa’yı görmüş, ona iman etmiş ve sadakatle yardımda bulunmuş kimselerdir.) Ama sen İsa'dan ve havarilerden daha bilgilisin. Günaha giriyorsun dedim inanmadın. Keşke sözümü dinlese idin. İkaz etmiştim... İnançlılar da inaçlarını mucizelerle sağlamlaştırırlar. İnançlılara da,"Oku" diyerek, belleklerinde kalması için bazende inançsızlara atıf mucizeler okutulmuyormu ? Böylesi, "Kızım sana diyorum gelinim sen anla" değilmi ? Mucizeleri sık sık anımsyarak, inançlarınızı tazelemeyi neden hafife almaktasın ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Verdiğin ayette havarilerin ne amaçla mucize istediklerine dikkat et... "Sana inanmıyoruz mucize indirirsen inanırız" demiyorlar..! Rızıklanmak için mucize istiyorlar.. Daha detaylı bilgi için bu ayetin tefsirine bakılabilir.. Allah'a inamak için çok fazla bilgin olmak gerekmiyor.. Zaten aşikar, her zerre Allah var diyor..., Bizleri oluşturan, yöneten bir irade var diyor.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Sayın Bilimselci............... Evet kainat maddedir, ama ben madde diyip geçmiyorum.. Allah'ın madde ve madde üzerindeki sanatından bahsediyorum.. Saygılar.. Ya maddeye hükmeden cin şeytan ve melek gibi mistik sanat (!) ? Onlardan da bahsedebiliyormusun ? Hatta fizik kanunlarının içerisine de alalımmı ? Maddenin şu şu haline de cinler etkendir diye. Okutalım mı okullarda ? Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Verdiğin ayette havarilerin ne amaçla mucize istediklerine dikkat et..."Sana inanmıyoruz mucize indirirsen inanırız" demiyorlar..! Rızıklanmak için mucize istiyorlar.. Daha detaylı bilgi için bu ayetin tefsirine bakılabilir.. Allah'a inamak için çok fazla bilgin olmak gerekmiyor.. Zaten aşikar, her zerre Allah var diyor..., Bizleri oluşturan, yöneten bir irade var diyor.. Saygılar.. "İnananlar için mucizeye gerek yok" demiştinde... Şimdi o halde mucizeleri ikiye ayırmak gerekecek. İyiler için mucize- Kötüler için mucize Allah'ın her mucizesinin senin için hiçmi önemi yok ? Sen yukardaki mucizelerden hangisine "ihtiyaç" duyuyorsun ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Ya maddeye hükmeden cin şeytan ve melek gibi mistik sanat (!) ?Onlardan da bahsedebiliyormusun ? Hatta fizik kanunlarının içerisine de alalımmı ? Maddenin şu şu haline de cinler etkendir diye. Okutalım mı okullarda ? Cin, melek ve şeytan vardır.. İmanım bu noktada tamdır.. Ama maddeye etki ederler mi, ederlerse nasıl ederler, ne hallerde ederler bilmiyorum.. Valla okullarda okutulması meselsini müfradatı belirleyenlere sor.. Saygılar.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Sen, yukardaki mucizelerden hangisine "ihtiyaç" duyuyorsun ? Ben halimden memnunum.. Allah'a imanım tam olduğu için mucize arayışı içinde değilim.. Mucizeler önemsizdirde demiyorum.. Ama Allah'a iman etmek için illa mucize isterim demiyorum.. Musa aleyhisseamın kavmi gibi, mucizeyi görmelerine rağmen bir süre sonra altın buzağıya tapmaya başlıcaksam hiç görmüyüm.. Çünkü şuan kainat bir yaratıcının varlığını kesin ve kat'i bir şekilde gösteriyor.. Beyazın beyaz olmasına delili beyazlığıdır.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Cin, melek ve şeytan vardır..İmanım bu noktada tamdır.. Ama maddeye etki ederler mi, ederlerse nasıl ederler, ne hallerde ederler bilmiyorum.. Valla okullarda okutulması meselsini müfradatı belirleyenlere sor.. Saygılar.. Mikail melek'in görevi ; Allah'ın tabiat olaylarıyla ilgili emirlerini yerine getirmektir. Yağmurun yağması, şimşeklerin çakması, yıldırımların düşmesi, rüzgarların esmesi, gece ile gündüzün birbiri ardından gelmesi gibi tabiat olaylarını takip etmek, Allah'ın bu konudaki emirlerini yerine getirmek Mikail adlı meleğin sorumluluğundadır. Bunu ben bile biliyorum sayın kral. Sen nasıl bilmezsin ? İnançlılar bunu hep yaparlar. Tekrar soruyorum Fizik kanunlarının içine alalımmı ? Müfredatçılara yardımcı olamak açısından hani... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Tekrar soruyorum Fizik kanunlarının içine alalımmı ?Müfredatçılara yardımcı olamak açısından hani... Valla yağmurun nereye ne zaman yağacağı... Rüzgarın bulutları neden ve nereye sürüklediği.. Yağmurun kaç gün yağması gerektiği.. Yağmurun ne şiddette yağması gerektiği.. Yağmur mu, dolu mu, kar mı gerektiği..? Fizik bu sorulara cevap bulabilir mi..? Tasadüfen mi seyrediyor bu olaylar.. Yoksa bir görevli mi var.. Gel bu sorulara cevap arayalım.. Ama bana yağmurun oluşumu falan anlatma ilkokul bilgisi bunlar.. İdare ve koordinasyondan bahsediyorum.. Saygılar... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 ...........Gel bu sorulara cevap arayalım.. ........... Arayalım aramasına da... Ben yola çıkacağım arkadaşımın açık net ve dobra olmasını isterim. Hele de "mesele" tüm insanlığı ilgilendiriyorsa. Halen cevap bekliyorum. 1- Cin, şeytan, meleklerin maddeye etkenliğini, fizik müfredatına alalımmı ? 2- Allah'ın iyi lere yada kötülere gönderdiği mucizelere ihtiyacın yokmu ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Arayalım aramasına da...Ben yola çıkacağım arkadaşımın açık net ve dobra olmasını isterim. Hele de "mesele" tüm insanlığı ilgilendiriyorsa. Halen cevap bekliyorum. 1- Cin, şeytan, meleklerin maddeye etkenliğini, fizik müfredatına alalımmı ? 2- Allah'ın iyi lere yada kötülere gönderdiği mucizelere ihtiyacın yokmu ? Ne demek "açık, net, dobra" bu gizli hakarettir sayın bilimselci.. Beni dobra görmüyorsan hiç bir mesajıma cevap vermezsin olur biter öyle değil mi.. Melek ve cinlerin fizik derslerine konu olması gibi bir iddam yok.. Böyle bir iddam olamaz çünkü fizik bunların varlığını kanıtlamış değildir, nasıl konu edinsin... Ama fizik melek ve cinnin varlığını kanıtlayamaz diye bunlar yok değillerdir.. Allah'ın gönderdiği mucizelere Allah'a inanma konusunda bir şüphe taşıyorsam ihtiyacım olabilir, çok şükür bir şüphe taşımıyorum.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Ne demek "açık, net, dobra" bu gizli hakarettir sayın bilimselci..Beni dobra görmüyorsan hiç bir mesajıma cevap vermezsin olur biter öyle değil mi.. Melek ve cinlerin fizik derslerine konu olması gibi bir iddam yok.. Böyle bir iddam olamaz çünkü fizik bunların varlığını kanıtlamış değildir, nasıl konu edinsin... Ama fizik melek ve cinnin varlığını kanıtlayamaz diye bunlar yok değillerdir.. Allah'ın gönderdiği mucizelere Allah'a inanma konusunda bir şüphe taşıyorsam ihtiyacım olabilir, çok şükür bir şüphe taşımıyorum.. Saygılar.. Sayın Kral özür dilerim. Amacım gizli yada açık hakaret yaparak seni üzmek değildi. Cümlem maksadını aştı galiba. O halde dobra kelimesini kaldırıp açık ve net diyelim. (İnaçlılardan gelen muğlak cevaplardan dolayı alışkınım da...) Şimdi buradaki senin cevabında öyle. İnancım tam diyorsun, Melek, şeytan, cin maddeye etkendir diyorsun (pardon önce bilmiyorum dedin) Maddeye etkendir demiyorsan eğer, inancına ters düşüyorsun. Fizik bu sorulara cevap bulabilir mi..?Tasadüfen mi seyrediyor bu olaylar.. Yoksa bir görevli mi var.. Ama maddeye etki ederler mi, ederlerse nasıl ederler, ne hallerde ederler bilmiyorum.. "İnancım mucizelere gerek duymayacak kadar tamdır" diyen birisinin Mikail'in maddeye etkenliğini bilememesi ayrıca çok ilginç... İnancın tam ise fizik müfredatına neden alınmasını istemiyorsun ? Diğer sorumdaki ; Allahın mucizelerine peygamberin bile ihtiyacı varken senin yok. Bir inanan olarak ay mucizesi senin inancına inanç katmayacakmı ? Eğer katacaksa, Mucizeleri ibadetlerde bile dua olarak okuyacaksan, Bunları tekrarlamak bir ibadetse, Allah'ı hatırlayıp anmaksa, Mucizeleri insanlara anlatacaksan, "ihtiyacım yok" demen açıklık ve netlik ilkesine ters olmuyormu ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Sevgili Biilimselci.. Peygamberlerin mucize istemeleri Allah'a inanmadıklarından değildir.. Ya kavminin inamadığından, ya rızk yada bazı konularda yardım içindir.. Zaten verdiğin ayettede ne amaçla mucze istendiği açıkktır.. Bunu bildikten sonra fazla söze gerek yok.. Yinede en doğrusunu Allah bilir diyorum ve hüküm belirtmiyorum... Ay mucizesi inancıma inanç katmaz, iman eksilmez ve artmaz ancak yakin iman olur.. Allah'a aşkın dahada artar.. Zira ya inaırsınız ya inanmazsınız.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Sevgili Biilimselci..Peygamberlerin mucize istemeleri Allah'a inanmadıklarından değildir.. Ya kavminin inamadığından, ya rızk yada bazı konularda yardım içindir.. Zaten verdiğin ayettede ne amaçla mucze istendiği açıkktır.. Bunu bildikten sonra fazla söze gerek yok.. Yinede en doğrusunu Allah bilir diyorum ve hüküm belirtmiyorum... Ay mucizesi inancıma inanç katmaz, iman eksilmez ve artmaz ancak yakin iman olur.. Allah'a aşkın dahada artar.. Zira ya inaırsınız ya inanmazsınız.. Saygılar.. Anlaşıldı sayın kral, Senden "açık ve net cevap" alamayacağım. Her zamanki gibisin. Tüm inançlılar, bu şekilde, yüzlerce çelişki içerisinde bocalar dururlar. İyi dileklerimle... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Anlaşıldı sayın kral,Senden "açık ve net cevap" alamayacağım. Her zamanki gibisin. Kendime göre gayet açık ve net cevaplar veriyorum.. Duymak istediğin bir cevap varsa orasını bilemem.. Ksr bakma sende şekillenen cevap bende şekilenmeyebilir.. Yada senin vermemi istediğin cevap benim hiç aklıma gelmeyen bir cevaptır.. Mucizeler konusunda yeterli açıklama yaptım.. Melekler ve cinler konusunda da hakeza.. Fizik kurallarının işleyişi belkide Allah'ın imtihan perdelerinden bir perdedir.. Saygılar.. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 O fotoğrafı ben de gördüm. Başka türlü okunamıyacak şekilde, arab harfleriyle ‘Allah’ ‘lafza-i celâl’i okunuyordu. Bu gibi yayınlar zaman zaman yapılıyor.. Ağaç kabuklarında, karpuz dış ve içlerinde, balık veya deniz hayvanlarının kabuklarında, bal peteklerinde, vs.. Bu hususta bazılarının saflıklarından istifade kurnazlıklarının olabileceği asla unutulmamalı.. Hele de günümüzde, ‘lazer’ ışınlarıyla, yumurta içindeki civcivin üzerine bile dışardan yazı yazılabildiği biliniyor.. Benzer teknolojik/ ideolojik savaşı, 1991 sonundaki Cezayir seçimleri sırasında da görmüştük.. Halkı kandırmak isteyen laik cebhe (FLN), İslamî cebhe (FİS)’i yenilgiye uğratmak için, teknolojinin son imkanlarından faydalanıyor ve kapalı havalardaki mitingler sırasında, bulutlar üzerine, gözalıcı renklerle ‘Allah’ yazısını yazdırıyorlar ve böylece, Allah’ın iradesinin o laik cebhenin kazanması istikametinde olduğu anlatılmış oluyordu.. Buna rağmen, halk kandırılamayınca, Batı dünyası, ‘demokrasi’nin korunma ve kurtarılmasının bir yolunun da ‘diktatörlük’ olduğuna dair fetva vererek, laik generalleri işbaşına çağırdı. O darbenin Cezayir’e nasıl korkunç kanlı bir boğuşma yaşattığı unutulmamalıdır. Bu bakımdan bu gibi teknolojik atraksiyonlara karşı Müslümanlar uyanık olmalıdır.. Bir Afrika ülkesinde, bir hristiyan misyoner, halka, bir büyük havuzun suyunu süte dönüştüreceğini söyler, halk şaşkın şaşkın bakarken; gizlice kurduğu bir düzenekle, süttozunu suya karıştırır.. Halk şaşırır ve de inanır.. Misyoner, bir müddet sonra da ‘Mesîh’in/ Mehdî’nin zuhûr edeceği’ müjdesini verir. Ama, sömürü arttıkça, halkın huzursuzluğu da artar ve emperyalizmin menfaatleri daha bir tehlikeye girince, halkın beklediği Mesîh olarak, sahneye çıkan, bir darbeci generaldir! Benzer oyunlar her yerde değişik şekillerde, her zaman kurulabilir. O halde, inanca dayalı tuzaklara karşı en çok da Müslümanlar daha bir uyanık olmalıdır. Kaldı ki, Allah’ın, reddi mümkün olmayan netlikte tezahürü, ‘sünnetullah’a aykırıdır.. Çünkü o zaman, Allah’ı kabul etmeyenler ancak ufak çocuklar ve akılsızlar olur ki, onlar da zâten sorumlu olmazlar.. İdrak sahibi için ise, mükevvenatın her zerresinden allah’a giden bir yol vardır..’ Selahaddin Eş Çakırgil Pazar, Aralık 10, 2006 Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Bu hususta bazılarının saflıklarından istifade kurnazlıklarının olabileceği asla unutulmamalı.. Hele de günümüzde, ‘lazer’ ışınlarıyla, yumurta içindeki civcivin üzerine bile dışardan yazı yazılabildiği biliniyor.. Benzer teknolojik/ ideolojik savaşı, 1991 sonundaki Cezayir seçimleri sırasında da görmüştük.. Halkı kandırmak isteyen laik cebhe (FLN), İslamî cebhe (FİS)’i yenilgiye uğratmak için, teknolojinin son imkanlarından faydalanıyor ve kapalı havalardaki mitingler sırasında, bulutlar üzerine, gözalıcı renklerle ‘Allah’ yazısını yazdırıyorlar ve böylece, Allah’ın iradesinin o laik cebhenin kazanması istikametinde olduğu anlatılmış oluyordu.. Buna rağmen, halk kandırılamayınca, Batı dünyası, ‘demokrasi’nin korunma ve kurtarılmasının bir yolunun da ‘diktatörlük’ olduğuna dair fetva vererek, laik generalleri işbaşına çağırdı. O darbenin Cezayir’e nasıl korkunç kanlı bir boğuşma yaşattığı unutulmamalıdır. dikkatimi çektide hatırlatayım dedim. FIS ten bahsedilmişte. seçim sloganı "Bize oy veren Allah'a oy vermiş olur" olan ve Cezayirde köyleri basıp testerelerle binlerce insanı boğazlayarak yaptığı katliamlarla adını duyuran FIS bir anda sempatik mazlum bir örgüte benzetilmiş. Gerçekten ne menem bir şey dünyaya taraflı bakmak. Fis Cezayirde inanılmaz katliamlara imza atmış ve ordunun olaya el koymasıyla katliamlar durdurulabilmiştir. Zamanında müslümanlar isyan etmişti FİS'in yaptığı katliamlara "direniş" denilmesine. Ne zaman vazgeçecek müslüman dünyası sapkın vahabi mezhebine bağlı örgütlerin katliamlarına sempati beslemekten. Dünyada artık herkes bilmektedirki Vahabi örgütler , Amerika, Fransa ve İsrail tarafından kullanılmaktadır. yazar nasıl bir nefret duygusu beslemekteki tanıma bakalım "laik cephe FLN islami cephe FİS" bu FLN kimdir, tabi okuyan nerden bilsin. Cezayirde Fransızalara karşı yıllarca gerilla harbiyle savaşan, yüzbinlerce şehit veren ve cezayire bağımsızlığını kazandıran örgüt. Bağımsız Cezayir devletini kuran örgüt FİS kimdir, fransızların cezayirden atıldıktan sonra Cezayir'de iç savaş çıkarıp, Cezayiri batıya bağımlı halde tutmak için destekledikleri ve palazlandırdıkları örgüt. Tıpkı İsrail'İn Filistinde iç savaş çıkartmak için HAMAS'ı kurması gibi ( HAMAS daha sonra İsrail'İn kontrolunden çıkıp, farklı bir örgüte dönüşmüştür o ayrı) evet Afganistanda hepsi müslüman olan örgütlerin iç savaşında 4 milyon insanın öldürülmesi ne kadar direnişse. Irakta şii yada sunni cammi bombalanıp insanların katledilmesi ne kadar direnişse. Fis'in cezayirde yaptıklarıda o kadar direniştir. " resim olayına gelince katılıyorum yazara. ben çeçen asıllıyım. ancak herşeyden önce iyi biliyorumki "islamiyette mucizeler yoktur" daha önce defalarca belirttim. Mucizeler hristiyanlık ve yahudilikte vardır. bu tür materyaller batıldır, hurafedir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.