Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 sizi gidi gizli üyeler sizi, 2 tane gizli üye var tanıyormusunuz kendilerini... diloşum bizde anlarız gızz güzelden, bizde seni aldık gitti... demi gııı frozen yaw sanırım biri benim:blushing: ...diğeri de Çınar ağacımız mı acep? kız bak görüyomusun gölgemiz kimin takip eder bizi...bi yamuk yapsak tepemize inecek...kızım asırlık Çınar ağacı yamuluruz valla ensemizde soluğu hissediyorum ayriyetten beni almış olmanız sizinde zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor...tebrik ederim...isabetli seçim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hımmm...evet yerinde bir soru zor olcek ama bu kıtlıkta böylesi bir çınarı ya bulur..ya bulamayız... bi dalında sardunyam...bi dalında ben sallanırız...biliyorum homur homur homurdanırsın sen...inin be tepemden diye...ama yine de...senden iyisini mi bulcaz be güzelim...dayanırız birbirimize tabii Allah'ım içimden Türk Filmi sahneleri geçiyor, 3'ümüz bir sahilde akşam güneşini izliyoruz ardından gece oluyor ve mehtaba bakıp şarkılar söylüyoruz... denizde yunuslarda bize gülümsüyor... öliciğim saadetten... ferit, ferit (nerden çıktı bu ferit) kadir, nayır nolamaz deme kadir... bir kerede nolabilir de kızlar sizi gerçekten çok seviyorum ve sizinle geçen zamanı anlayamıyorum şimdi benim gitmem lazım görüşmek üzere... kendinize iyi bakın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 SEVGILERDE sevgileri yarinlara biraktiniz cekingen, tutuk, saygili. butun yakinlariniz sizi yanlis tanidi. bitmeyen isler yuzunden (Siz boyle olsun istemezdiniz) bir bakis bile yeterken anlatmaya herseyi kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldi siz genis zamanlar umuyordunuz cirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi soylemek. yillarin telaslarda bu kadar cabuk gececegi akliniza gelmezdi. gizli bahcenizde acan cicekler vardi, gecelerde ve yalniz. vermeye az buldunuz yahut vakit olmadi BEHCET NECATIGIL Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Allah'ım içimden Türk Filmi sahneleri geçiyor, 3'ümüz bir sahilde akşam güneşini izliyoruz ardından gece oluyor ve mehtaba bakıp şarkılar söylüyoruz... denizde yunuslarda bize gülümsüyor... öliciğim saadetten... ferit, ferit (nerden çıktı bu ferit) kadir, nayır nolamaz deme kadir... bir kerede nolabilir de kızlar sizi gerçekten çok seviyorum ve sizinle geçen zamanı anlayamıyorum şimdi benim gitmem lazım görüşmek üzere... kendinize iyi bakın ferit mi?...delisin sen ama tatlı deli...bizde seni seviyoruz hoşçakal canım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 SEVGILERDE sevgileri yarinlara biraktiniz cekingen, tutuk, saygili. butun yakinlariniz sizi yanlis tanidi. bitmeyen isler yuzunden (Siz boyle olsun istemezdiniz) bir bakis bile yeterken anlatmaya herseyi kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldi siz genis zamanlar umuyordunuz cirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi soylemek. yillarin telaslarda bu kadar cabuk gececegi akliniza gelmezdi. gizli bahcenizde acan cicekler vardi, gecelerde ve yalniz. vermeye az buldunuz yahut vakit olmadi BEHCET NECATIGIL en sevdiğim şiirlerden biridir bu!...hep erteliyoruz özellikle güzel şeyleri...onlara zaman biçemiyoruz...hep daha uygun bir zaman dilimi kollarken birde bakıyoruz zaman düşündüğümüz zamanlar geçmiş gitmiş ...ne dersin Frozen? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 sizi gidi gizli üyeler sizi, 2 tane gizli üye var tanıyormusunuz kendilerini... diloşum bizde anlarız gızz güzelden, bizde seni aldık gitti... demi gııı frozen yo tanımam kimmiş acep bu gizli üyeler bilemiyorummmm..dolayısiyle bilemiyooruummmm sardunyam hımmm...evet yerinde bir soru zor olcek ama bu kıtlıkta böylesi bir çınarı ya bulur..ya bulamayız... bi dalında sardunyam...bi dalında ben sallanırız...biliyorum homur homur homurdanırsın sen...inin be tepemden diye...ama yine de...senden iyisini mi bulcaz be güzelim...dayanırız birbirimize tabii anaaa bunlar tepeme bilem çıkmışlar inin gıı tepemden aşşağı silkelerim bak sizi..homurrr homurrr yaw sanırım biri benim:blushing: ...diğeri de Çınar ağacımız mı acep? kız bak görüyomusun gölgemiz kimin takip eder bizi...bi yamuk yapsak tepemize inecek...kızım asırlık Çınar ağacı yamuluruz valla ensemizde soluğu hissediyorum ayriyetten beni almış olmanız sizinde zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor...tebrik ederim...isabetli seçim ben değilim töbe töbe afferim gıss diloş bak nasılda tanımış beni...kızdırmayın silkelemeyim sizi Allah'ım içimden Türk Filmi sahneleri geçiyor, 3'ümüz bir sahilde akşam güneşini izliyoruz ardından gece oluyor ve mehtaba bakıp şarkılar söylüyoruz... denizde yunuslarda bize gülümsüyor... öliciğim saadetten... ferit, ferit (nerden çıktı bu ferit) kadir, nayır nolamaz deme kadir... bir kerede nolabilir de kızlar sizi gerçekten çok seviyorum ve sizinle geçen zamanı anlayamıyorum şimdi benim gitmem lazım görüşmek üzere... kendinize iyi bakın nefendim nalan... birbirimize doğru koşalımmı...yada yada sen kaç ben seni kovalayım nalan ferit mi?...delisin sen ama tatlı deli...bizde seni seviyoruz hoşçakal canım yok gıss diloşum sen kendi adına konuş ben hiç hazetmem bu sardunyamdan en sevdiğim şiirlerden biridir bu!...hep erteliyoruz özellikle güzel şeyleri...onlara zaman biçemiyoruz...hep daha uygun bir zaman dilimi kollarken birde bakıyoruz zaman düşündüğümüz zamanlar geçmiş gitmiş ...ne dersin Frozen? doğru derim diloşum hep daha uygun ortamlar için bekleriz ama zaman asla beklemez... bende sizi seviyom uçan tekmem silahşör karabatağım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 nalan, sana söyliyeceklerim var nalan, ben kim miyim, ben ferit, deli ferit... nalan nalanım, şu mehtaba bak nalan, sanki bize birşey söylüyor gibi... gözlerime bak nalan... o da ne, nereden çıktı bu kadir, uleyyynn deli kadir dağıtırım leyyn ben buraları, nalan sen ya benimsin ya toprağın nalan . (filmler gözümün önünden şerit şerit geçiyor ölüyormuyum ne) oda ne, güccük emrah geldi, benim annem yok, babam hiç olmadı, amcam anneme terbiyesizlik yaptı, sevgilim karaköyde düştü yere yapıştı, bir baktım elini tutan nuri alço değil mi? ooooo my god!!! bu ne felaket neden hep beni buluyor bu salaklıklar. yoksa bende mi var salaklık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 nalan, sana söyliyeceklerim var nalan, ben kim miyim, ben ferit, deli ferit... nalan nalanım, şu mehtaba bak nalan, sanki bize birşey söylüyor gibi... gözlerime bak nalan... o da ne, nereden çıktı bu kadir, uleyyynn deli kadir dağıtırım leyyn ben buraları, nalan sen ya benimsin ya toprağın nalan . (filmler gözümün önünden şerit şerit geçiyor ölüyormuyum ne) oda ne, güccük emrah geldi, benim annem yok, babam hiç olmadı, amcam anneme terbiyesizlik yaptı, sevgilim karaköyde düştü yere yapıştı, bir baktım elini tutan nuri alço değil mi? ooooo my god!!! bu ne felaket neden hep beni buluyor bu salaklıklar. yoksa bende mi var salaklık ne diyon gısım sen.... nalan nana nak neni narya nok neviyodum nama nilemiyorum nani Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 ne diyon gısım sen.... nalan nana nak neni narya nok neviyodum nama nilemiyorum nani ben ne dediğimi biliyormuyum ki nalan? nende neni neviyorum naşkım nu ne naadet ninanamıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 yo tanımam kimmiş acep bu gizli üyeler bilemiyorummmm..dolayısiyle bilemiyooruummmm sardunyam anaaa bunlar tepeme bilem çıkmışlar inin gıı tepemden aşşağı silkelerim bak sizi..homurrr homurrr ben değilim töbe töbe afferim gıss diloş bak nasılda tanımış beni...kızdırmayın silkelemeyim sizi nefendim nalan... birbirimize doğru koşalımmı...yada yada sen kaç ben seni kovalayım nalan yok gıss diloşum sen kendi adına konuş ben hiç hazetmem bu sardunyamdan doğru derim diloşum hep daha uygun ortamlar için bekleriz ama zaman asla beklemez... bende sizi seviyom uçan tekmem silahşör karabatağım.. yuk valla inemeyiz tependen tünediğim dal pek bi rahatmış kardeş ...bak zamk kimin yapıştım silkelensende kurtaramazsın kendini artıkın neyse...bende doğru zamanı bekliyordum itiraf için ama zamanı kaçırmamak gerek di mi? karabatak diloşta şu üstüne tünediği çamı seviyo... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 kim benden hazetmiyormuş frozenmi... çınardı o ne zaman çam oldu? allam bu kıza güven olmuyor, hemen değişiveriyor yawwsss Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 kim benden hazetmiyormuş frozenmi... çınardı o ne zaman çam oldu?allam bu kıza güven olmuyor, hemen değişiveriyor yawwsss hahahahahahahah...tüh... itirafı da yüzüme gözüme bulaştırdım kızın suçu yok... o hala çınar...ben çam yapmışım yanlışlıklan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 ama diloş olmuyor ki, kırk yıllık çınarı çam yaptın, çam olmasın zati o, kozalakları gözümüze fırlatır neme lazım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 İadeyi ziyaret edeyim dedim dostlara Merhaba gülen gözlü arkadasim! Dudagindaki tebessümü kaybetmemissin daha. Ne güzel dünyaya gülen gözlerle bakabilmek ve insanlara tebessümler saçabilmek senin gibi Biliyorum, üzülüyorsun donuk gözlerle karsilasinca Ne yapalim arkadasim! Herkes senin gibi olamaz... Duyabiliyorum 'hayir olmali' dedigini. Haklisin arkadasim! Aslinda bütün insanlar senin gibi olmali Bilseler bir tebessümle neler yapabileceklerini, Bir çocugun gözlerindeki isiltiyi, bir tebessümle nasil görebileceklerini, Sikintilarla dolu bir insana, nasil dünyalari verebileceklerini bilseler, Ve gülen gözlerin buzlari nasil erittigini, kalpleri nasil birlestirdigini bilseler, eminim onlar da senin gibi olmak isterlerdi... Ve sevgi saçiyorsun gülen gözlerinle arkadasim. Saf ve hiç beklentisi olmayan bir çocuk gibi... Hayir arkadasim! Sevgi, sadece sevgiliye duyulmaz. Sevgi evrenseldir... Hiç kimse altin yiginlari gibi kasasina kilitleyemez onu. O'nun yeri kalplerdedir... alıntı Kendine iyi bak sevgilerimle.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 kim benden hazetmiyormuş frozenmi... çınardı o ne zaman çam oldu?allam bu kıza güven olmuyor, hemen değişiveriyor yawwsss evet ben hazetmiyom nolcek?hııı?nolcek bana güvenmekten asla vazgeçmeyin benden söylemesi hahahahahahahah...tüh... itirafı da yüzüme gözüme bulaştırdım kızın suçu yok... o hala çınar...ben çam yapmışım yanlışlıklan allaalllaaaa diloşum bak evirip çevirme beni ona buna bünyem müsait değil yaww ama diloş olmuyor ki, kırk yıllık çınarı çam yaptın, çam olmasın zati o, kozalakları gözümüze fırlatır neme lazım aşk olsun benmi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Frozen cadısı, hazetme sen benden bakalım, bende sana güvenmeyeceğim ve o merakla beklediğin sorunun cevabını söylemeyeceğim işte... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun........ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 sevgili KesKiNkAleM teşekkür ederim kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun........ sevgili mrs.su teşekkür ederim...bayramını kutlar..su gibi duru sağlıklı mutlu ve başarılı bir yeni yıl dilerim.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Sevgili frozen, Yeni yılda seninle daha fazla dostluk, daha fazla samimiyet kurmak istiyorum. Başarılar, mutluluklar diliyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 SEVGİLİ.. FROZEN ABLASI........ KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ sevgili THE_BOSS teşekkür ederim güzel dileklerin için... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Sevgili frozen,Yeni yılda seninle daha fazla dostluk, daha fazla samimiyet kurmak istiyorum. Başarılar, mutluluklar diliyorum. sevgili bilimselci beni çok mutlu ettin,zahmet edip sayfama geldiğin için teşekkür ederim. dostluk ve samimiyetimizi geliştirmeyi bende çok isterim.. sizinle paylaşılan fikirler biliyorumki beni geliştirir... ailenizle birlikte size önce sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun abicim. Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 kestane şekerim benim çok özledim seni nasılsın yeni seneye nasıl başladın inşallah iyi başlamışsındır ve iyi biter Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Kestane şekeri mi? çınarımız diilmiydi o bizim? bende dalıma tırmanmaya gelmiştim bak sen şu işe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.