Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
sizi gidi gizli üyeler sizi, 2 tane gizli üye var tanıyormusunuz kendilerini... :unsure:

diloşum bizde anlarız gızz güzelden, bizde seni aldık gitti... demi gııı frozen :stuart:

yaw sanırım biri benim:blushing: ...diğeri de Çınar ağacımız mı acep? :P kız bak görüyomusun gölgemiz kimin takip eder bizi...bi yamuk yapsak tepemize inecek...kızım asırlık Çınar ağacı yamuluruz valla :lol: ensemizde soluğu hissediyorum :P:lol:

ayriyetten beni almış olmanız sizinde zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor...tebrik ederim...isabetli seçim :w00t:

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
hımmm...evet yerinde bir soru :unsure::sweatingbullets: zor olcek ama bu kıtlıkta böylesi bir çınarı ya bulur..ya bulamayız... :w00t: bi dalında sardunyam...bi dalında ben sallanırız...biliyorum homur homur homurdanırsın sen...inin be tepemden diye...ama yine de...senden iyisini mi bulcaz be güzelim...dayanırız birbirimize tabii :hug:

Allah'ım içimden Türk Filmi sahneleri geçiyor, 3'ümüz bir sahilde akşam güneşini izliyoruz ardından gece oluyor ve mehtaba bakıp şarkılar söylüyoruz... denizde yunuslarda bize gülümsüyor... öliciğim saadetten... ferit, ferit (nerden çıktı bu ferit) kadir, nayır nolamaz deme kadir... bir kerede nolabilir de :w00t::grin::hug:

kızlar sizi gerçekten çok seviyorum ve sizinle geçen zamanı anlayamıyorum şimdi benim gitmem lazım görüşmek üzere... kendinize iyi bakın :wub:

Gönderi tarihi:

SEVGILERDE

sevgileri yarinlara biraktiniz

cekingen, tutuk, saygili.

butun yakinlariniz

sizi yanlis tanidi.

bitmeyen isler yuzunden

(Siz boyle olsun istemezdiniz)

bir bakis bile yeterken anlatmaya herseyi

kalbinizi dolduran duygular

kalbinizde kaldi

siz genis zamanlar umuyordunuz

cirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi soylemek.

yillarin telaslarda bu kadar cabuk

gececegi akliniza gelmezdi.

gizli bahcenizde

acan cicekler vardi,

gecelerde ve yalniz.

vermeye az buldunuz

yahut vakit olmadi

BEHCET NECATIGIL

Gönderi tarihi:
Allah'ım içimden Türk Filmi sahneleri geçiyor, 3'ümüz bir sahilde akşam güneşini izliyoruz ardından gece oluyor ve mehtaba bakıp şarkılar söylüyoruz... denizde yunuslarda bize gülümsüyor... öliciğim saadetten... ferit, ferit (nerden çıktı bu ferit) kadir, nayır nolamaz deme kadir... bir kerede nolabilir de :w00t::grin::hug:

kızlar sizi gerçekten çok seviyorum ve sizinle geçen zamanı anlayamıyorum şimdi benim gitmem lazım görüşmek üzere... kendinize iyi bakın :wub:

ferit mi?...delisin sen :lol: ama tatlı deli...bizde seni seviyoruz :wub: hoşçakal canım :)

Gönderi tarihi:
SEVGILERDE

sevgileri yarinlara biraktiniz

cekingen, tutuk, saygili.

butun yakinlariniz

sizi yanlis tanidi.

bitmeyen isler yuzunden

(Siz boyle olsun istemezdiniz)

bir bakis bile yeterken anlatmaya herseyi

kalbinizi dolduran duygular

kalbinizde kaldi

siz genis zamanlar umuyordunuz

cirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi soylemek.

yillarin telaslarda bu kadar cabuk

gececegi akliniza gelmezdi.

gizli bahcenizde

acan cicekler vardi,

gecelerde ve yalniz.

vermeye az buldunuz

yahut vakit olmadi

BEHCET NECATIGIL

en sevdiğim şiirlerden biridir bu!...hep erteliyoruz özellikle güzel şeyleri...onlara zaman biçemiyoruz...hep daha uygun bir zaman dilimi kollarken birde bakıyoruz zaman düşündüğümüz zamanlar geçmiş gitmiş -_- ...ne dersin Frozen?

Gönderi tarihi:
sizi gidi gizli üyeler sizi, 2 tane gizli üye var tanıyormusunuz kendilerini... :unsure:

diloşum bizde anlarız gızz güzelden, bizde seni aldık gitti... demi gııı frozen :stuart:

yo tanımam kimmiş acep bu gizli üyeler :whistling::sleeping: bilemiyorummmm..dolayısiyle bilemiyooruummmm sardunyam :w00t:

hımmm...evet yerinde bir soru :unsure::sweatingbullets: zor olcek ama bu kıtlıkta böylesi bir çınarı ya bulur..ya bulamayız... :w00t: bi dalında sardunyam...bi dalında ben sallanırız...biliyorum homur homur homurdanırsın sen...inin be tepemden diye...ama yine de...senden iyisini mi bulcaz be güzelim...dayanırız birbirimize tabii :hug:

anaaa bunlar tepeme bilem çıkmışlar :shocked: inin gıı tepemden aşşağı silkelerim bak sizi..homurrr homurrr :whistling::w00t::hug:

yaw sanırım biri benim:blushing: ...diğeri de Çınar ağacımız mı acep? :P kız bak görüyomusun gölgemiz kimin takip eder bizi...bi yamuk yapsak tepemize inecek...kızım asırlık Çınar ağacı yamuluruz valla :lol: ensemizde soluğu hissediyorum :P:lol:

ayriyetten beni almış olmanız sizinde zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor...tebrik ederim...isabetli seçim :w00t:

ben değilim töbe töbe :shuriken: afferim gıss diloş bak nasılda tanımış beni...kızdırmayın silkelemeyim sizi :devil::laughing:

nefendim nalan... :online2long: birbirimize doğru koşalımmı...yada yada sen kaç ben seni kovalayım nalan :wassat::w00t:

ferit mi?...delisin sen :lol: ama tatlı deli...bizde seni seviyoruz :wub: hoşçakal canım :)

yok gıss diloşum sen kendi adına konuş :closedeyes: ben hiç hazetmem bu sardunyamdan :shifty::wub::w00t:

en sevdiğim şiirlerden biridir bu!...hep erteliyoruz özellikle güzel şeyleri...onlara zaman biçemiyoruz...hep daha uygun bir zaman dilimi kollarken birde bakıyoruz zaman düşündüğümüz zamanlar geçmiş gitmiş -_- ...ne dersin Frozen?

doğru derim diloşum :hug: hep daha uygun ortamlar için bekleriz ama zaman asla beklemez...

bende sizi seviyom uçan tekmem silahşör karabatağım.. :wub::hug::laughing:

Gönderi tarihi:

nalan, sana söyliyeceklerim var nalan, ben kim miyim, ben ferit, deli ferit... nalan nalanım, şu mehtaba bak nalan, sanki bize birşey söylüyor gibi... gözlerime bak nalan... :blink: o da ne, nereden çıktı bu kadir, uleyyynn deli kadir dağıtırım leyyn ben buraları, nalan sen ya benimsin ya toprağın nalan :ninja:. (filmler gözümün önünden şerit şerit geçiyor ölüyormuyum ne) :wacko:

oda ne, güccük emrah geldi, benim annem yok, babam hiç olmadı, amcam anneme terbiyesizlik yaptı, sevgilim karaköyde düştü yere yapıştı, bir baktım elini tutan nuri alço değil mi? B):o:lol:

ooooo my god!!! bu ne felaket neden hep beni buluyor bu salaklıklar. yoksa bende mi var salaklık :stuart:

Gönderi tarihi:
nalan, sana söyliyeceklerim var nalan, ben kim miyim, ben ferit, deli ferit... nalan nalanım, şu mehtaba bak nalan, sanki bize birşey söylüyor gibi... gözlerime bak nalan... :blink: o da ne, nereden çıktı bu kadir, uleyyynn deli kadir dağıtırım leyyn ben buraları, nalan sen ya benimsin ya toprağın nalan :ninja:. (filmler gözümün önünden şerit şerit geçiyor ölüyormuyum ne) :wacko:

oda ne, güccük emrah geldi, benim annem yok, babam hiç olmadı, amcam anneme terbiyesizlik yaptı, sevgilim karaköyde düştü yere yapıştı, bir baktım elini tutan nuri alço değil mi? B):o:lol:

ooooo my god!!! bu ne felaket neden hep beni buluyor bu salaklıklar. yoksa bende mi var salaklık :stuart:

:o:wacko::blink: ne diyon gısım sen....

nalan nana nak neni narya nok neviyodum nama nilemiyorum nani :closedeyes::glare:

Gönderi tarihi:
yo tanımam kimmiş acep bu gizli üyeler :whistling::sleeping: bilemiyorummmm..dolayısiyle bilemiyooruummmm sardunyam :w00t:

anaaa bunlar tepeme bilem çıkmışlar :shocked: inin gıı tepemden aşşağı silkelerim bak sizi..homurrr homurrr :whistling::w00t::hug:

ben değilim töbe töbe :shuriken: afferim gıss diloş bak nasılda tanımış beni...kızdırmayın silkelemeyim sizi :devil::laughing:

nefendim nalan... :online2long: birbirimize doğru koşalımmı...yada yada sen kaç ben seni kovalayım nalan :wassat::w00t:

yok gıss diloşum sen kendi adına konuş :closedeyes: ben hiç hazetmem bu sardunyamdan :shifty::wub::w00t:

doğru derim diloşum :hug: hep daha uygun ortamlar için bekleriz ama zaman asla beklemez...

bende sizi seviyom uçan tekmem silahşör karabatağım.. :wub::hug::laughing:

yuk valla inemeyiz tependen tünediğim dal pek bi rahatmış kardeş :rolleyes: ...bak zamk kimin yapıştım silkelensende kurtaramazsın kendini artıkın :w00t:

neyse...bende doğru zamanı bekliyordum itiraf için ama zamanı kaçırmamak gerek di mi? karabatak diloşta şu üstüne tünediği çamı seviyo... :wub:

Gönderi tarihi:
kim benden hazetmiyormuş frozenmi... çınardı o ne zaman çam oldu?

allam bu kıza güven olmuyor, hemen değişiveriyor yawwsss

hahahahahahahah...tüh... itirafı da yüzüme gözüme bulaştırdım :huh::P:lol: kızın suçu yok... o hala çınar...ben çam yapmışım yanlışlıklan :D

Gönderi tarihi:

İadeyi ziyaret edeyim dedim dostlara :clover:

Merhaba gülen gözlü arkadasim! Dudagindaki tebessümü kaybetmemissin daha.

Ne güzel dünyaya gülen gözlerle bakabilmek ve insanlara tebessümler saçabilmek senin gibi

Biliyorum, üzülüyorsun donuk gözlerle karsilasinca

Ne yapalim arkadasim! Herkes senin gibi olamaz...

Duyabiliyorum 'hayir olmali' dedigini.

Haklisin arkadasim! Aslinda bütün insanlar senin gibi olmali

Bilseler bir tebessümle neler yapabileceklerini,

Bir çocugun gözlerindeki isiltiyi, bir tebessümle nasil görebileceklerini,

Sikintilarla dolu bir insana, nasil dünyalari verebileceklerini bilseler,

Ve gülen gözlerin buzlari nasil erittigini, kalpleri nasil birlestirdigini bilseler,

eminim onlar da senin gibi olmak isterlerdi...

Ve sevgi saçiyorsun gülen gözlerinle arkadasim.

Saf ve hiç beklentisi olmayan bir çocuk gibi...

Hayir arkadasim! Sevgi, sadece sevgiliye duyulmaz.

Sevgi evrenseldir...

Hiç kimse altin yiginlari gibi kasasina kilitleyemez onu.

O'nun yeri kalplerdedir...

alıntı

Kendine iyi bak sevgilerimle....

Gönderi tarihi:
kim benden hazetmiyormuş frozenmi... çınardı o ne zaman çam oldu?

allam bu kıza güven olmuyor, hemen değişiveriyor yawwsss

evet ben hazetmiyom nolcek?hııı?nolcek :ermm::getlost::hug: bana güvenmekten asla vazgeçmeyin :shifty::closedeyes: benden söylemesi :lol:

hahahahahahahah...tüh... itirafı da yüzüme gözüme bulaştırdım :huh::P:lol: kızın suçu yok... o hala çınar...ben çam yapmışım yanlışlıklan :D

allaalllaaaa :angry: diloşum bak evirip çevirme beni ona buna bünyem müsait değil yaww <_<:hug::laughing:

ama diloş olmuyor ki, kırk yıllık çınarı çam yaptın, çam olmasın zati o, kozalakları gözümüze fırlatır neme lazım :rolleyes::kiss::hug:

aşk olsun benmi :shifty::crying:

Gönderi tarihi:
cicek4vk3.jpg

sevgili KesKiNkAleM teşekkür ederim :)

kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun........ :clover::clover:

sevgili mrs.su teşekkür ederim...bayramını kutlar..su gibi duru sağlıklı mutlu ve başarılı bir yeni yıl dilerim.. :)

Gönderi tarihi:

Sevgili frozen,

Yeni yılda seninle daha fazla dostluk, daha fazla samimiyet kurmak istiyorum.

Başarılar, mutluluklar diliyorum. :clover:

Gönderi tarihi:
SEVGİLİ.. FROZEN ABLASI........

KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM.

BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..!

BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!!

SEVGİLERİMLE..... :clover:

.....AĞ@_M_______

sevgili THE_BOSS

teşekkür ederim güzel dileklerin için... :clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili frozen,

Yeni yılda seninle daha fazla dostluk, daha fazla samimiyet kurmak istiyorum.

Başarılar, mutluluklar diliyorum. :clover:

sevgili bilimselci beni çok mutlu ettin,zahmet edip sayfama geldiğin için teşekkür ederim.

dostluk ve samimiyetimizi geliştirmeyi bende çok isterim..

sizinle paylaşılan fikirler biliyorumki beni geliştirir...

ailenizle birlikte size önce sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.