Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sevgili frozen sizi tanımak benim için bir onur, siz çok güçlü, çok zeki ve güzel düşünen bir insansınız selamlarımı gönderiyorum. saygıyla Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Seviyeni asla bozmuyorsun.Dokunmadan da sevebiliyorsun.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Anlamaz mı yüreğin söyle maksadını Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var, rüzgarda kokun var Çagırsam gelirmisin neredesin, heves değilsin Tüm ışıkları söndür öyle gel kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim su olsam sensiz akmam ki Yalvaran bir kadınım sevgilim adamım Yüreğinde merhamet olsun Alnımda yazın var, erkekçe sözün var, yollarına bakarak Çoğu tükenmiş bir hayatım var Tüm ışıkları söndür öyle gel kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim su olsam sensiz akmam ki madem zevkimi beğeniyorsun dostum bence yıldız Tilbe' nin şu şarkısı çok güzel bence Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Seviyeni asla bozmuyorsun.Dokunmadan da sevebiliyorsun.. kızz frozen, bak ne demiş arkadiş, dokunmadan, seviyeli duran biriymişin, ------------------------ şakayı geçtik sen benim için çok özelsin, çok değerlisin, o sert duruşun altındaki çocuğu gördüm ben, benim güzel DOSTUM Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 gıss ne varmıs benım yasımda bakim altı üstü 52+20 yasimdayim,hayatimin bahari yane aslinda benim hec ihtiyacim yok emme ben yarimsar kiloyu karistirip yedim iste,oh olsun nenecim sen ne yaptın.. sevgili frozen sizi tanımak benim için bir onur, siz çok güçlü, çok zeki ve güzel düşünen bir insansınız selamlarımı gönderiyorum. saygıyla teşekkür ediyorum arkadaşım....benim içinde sizi tanımak bir onur... Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Seviyeni asla bozmuyorsun.Dokunmadan da sevebiliyorsun.. sevgili taurus sende benim sevdiğim ve ayrıca çok saygı duyduklarımdansın...hoşgörünle,inceliğinle,olgunluğunla beni mahcup edip utandıransın ayrıca...bana farkında olmadan öğrettiğin hoşgörü için ayrıca teşekkür ediyorum sana...iyiki seni tanıdım arkadaşım .... Anlamaz mı yüreğin söyle maksadınıSözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var, rüzgarda kokun var Çagırsam gelirmisin neredesin, heves değilsin Tüm ışıkları söndür öyle gel kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim su olsam sensiz akmam ki Yalvaran bir kadınım sevgilim adamım Yüreğinde merhamet olsun Alnımda yazın var, erkekçe sözün var, yollarına bakarak Çoğu tükenmiş bir hayatım var Tüm ışıkları söndür öyle gel kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim su olsam sensiz akmam ki madem zevkimi beğeniyorsun dostum bence yıldız Tilbe' nin şu şarkısı çok güzel bence teşekkür ediyorum şiir dostum...bunu çok beğenmedim ama yıldız tilbe şarkılarını(eski)severim... kızz frozen, bak ne demiş arkadiş, dokunmadan, seviyeli duran biriymişin, ------------------------ şakayı geçtik sen benim için çok özelsin, çok değerlisin, o sert duruşun altındaki çocuğu gördüm ben, benim güzel DOSTUM teşekkür ederim sardunyam ....herkes için sende öylesin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ay bugün iyi tarafından kalkmış bu, ne güssellll keyfini çıkartayım azıcık, sevesi gelmişken hazır :hug: çokmu sarıldım ki, tokatlamasın şimdi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Naber yav kankam beni özlemişsin bende bunun altında kalmam al kankam sana çiçek Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 merhaba frozen arkadaşım beni bu gece uyku tutmadı, şarkılara vurdum kendimi bunu da sana armağan etmek istedim bu arada iyi haftalar diliyorum Çaresizim mecbur bu veda Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet Ümidimiz muradına erecek sabret Sabret inci tanem bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Vız gelir dağlar denizler yaban eller Sevmeye engel değil mesafeler Geçici bu ayrılık bir rüya farzet Sonunda zafer bizim olacak sabret Sabret inci tanem bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bahçemizde bir cümleydiniz bahar hanım, kalbinize bir bulut gibi girerdim, bilirsiniz aşk hep kaybederdi bir melekle yer değiştirirdi ruhumuzun iç kanaması heves hiç uyumazdı rüyalarımızda, durmadan bir mermer daha kopardı şuramızdan, dağılan bir mürekkebin lezzetiydiniz, mektuplarınızla boşluğunuz arasında gümüş tüyler dökülür, masanızda kimseye gönderilemeyen yoksul bir şiirin çocukluğu dururdu!.. Sizin meleğinizi hiç üzmedim bahar hanım, kelimelerin gurbetinden geçiyoruz, şiir hep genç ve yetim bir şey değil midir bahar hanım, çilek sizi mırıldanıyor, herkes kendisini kiraz sanıyor, sanıyorum sizin adresiniz de kendisini bir mektup sanıyor, dili tutuluyor yazların, siz yazları terkedeli kaç yaz geçti allahaşkına!.. Bahar hanım, bahar hanım, siz sonbaharın gövdesine bir kere yayılın, tatlı bir kahve söyleyin kendinize Hafız’dan, Erol Bey’den, Dede Efendi’den, efendime söyleyeyim, hüzzamlar dinleyin, çünkü elleriniz ormanda çalışanların feneri, pusulası gemicilerin, elleriniz güneş burkulması, bakın kalbinizi saymıyorum, o hep bir ay tutulması!.. İyiliğin sokakları dar, suluboya bir haziran bekliyor kapımızda, akşamlar hiç susmuyor, dünyanın sayfaları gibi her gün hayata açılıyorsunuz, yağmurunuz herkese yağmıyor, kuşlar kadar yalnız ve garip uçmaktasınız!.. Bana suyunuzu ve nefesinizi bırakıp neden gittiniz Bahar hanım, bahar hanım, keşke bir hayâl olsaydınız!.. Engin Turgut Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bahçemizde bir cümleydiniz bahar hanım, kalbinize bir bulut gibi girerdim, bilirsiniz aşk hep kaybederdi bir melekle yer değiştirirdi ruhumuzun iç kanaması heves hiç uyumazdı rüyalarımızda, durmadan bir mermer daha kopardı şuramızdan, dağılan bir mürekkebin lezzetiydiniz, mektuplarınızla boşluğunuz arasında gümüş tüyler dökülür, masanızda kimseye gönderilemeyen yoksul bir şiirin çocukluğu dururdu!.. Sizin meleğinizi hiç üzmedim bahar hanım, kelimelerin gurbetinden geçiyoruz, şiir hep genç ve yetim bir şey değil midir bahar hanım, çilek sizi mırıldanıyor, herkes kendisini kiraz sanıyor, sanıyorum sizin adresiniz de kendisini bir mektup sanıyor, dili tutuluyor yazların, siz yazları terkedeli kaç yaz geçti allahaşkına!.. Bahar hanım, bahar hanım, siz sonbaharın gövdesine bir kere yayılın, tatlı bir kahve söyleyin kendinize Hafız’dan, Erol Bey’den, Dede Efendi’den, efendime söyleyeyim, hüzzamlar dinleyin, çünkü elleriniz ormanda çalışanların feneri, pusulası gemicilerin, elleriniz güneş burkulması, bakın kalbinizi saymıyorum, o hep bir ay tutulması!.. İyiliğin sokakları dar, suluboya bir haziran bekliyor kapımızda, akşamlar hiç susmuyor, dünyanın sayfaları gibi her gün hayata açılıyorsunuz, yağmurunuz herkese yağmıyor, kuşlar kadar yalnız ve garip uçmaktasınız!.. Bana suyunuzu ve nefesinizi bırakıp neden gittiniz Bahar hanım, bahar hanım, keşke bir hayâl olsaydınız!.. Engin Turgut yavv 50 kere dedik şu diloşa kankama böyle uzun şiirler gönderme diye kankamın gözleri bozulacak sonra kanka nerdesin görüşemedik yoksa beni istemiyormusun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Arkamdan ağlattım biliyorum Bende üzülüyorum bende yanıyorum Bir büyük günahkar gibi cehennemde Pişmanlığımla başbaşa yanıyorum Ve sen sen ağlama ıslak ıslak bakma Islak ıslak bakma kafama sıkarım Çıltırtma beni,beni bana bağlama Sus ağlama ıslak ıslak bakma Sıkarım göçerim bu dünyadan Görmüyeyim gözlerini öldürüyor beni Bağır çağır döv yarala ama ağlama Yapış yakama hesap sor ama ağlama Islak ıslak bakma dayanamıyorum Görmek istemiyorum yakışmıyor Yakışmıyor o gülen yüze ıslak gözler Ne duruyorsun ne bakıyorsun Sİl göz yaşlarını çek silahını Daya namluyu kafama titrersem namerdim Ama susma ıslak ıslak bakma ölüyürum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 özletmeyi seviyor o cadı, tahminimce gissli gissli izliyor bizi cadı işte, hemde gıcık cadı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 neredesin sen, kiminlesin sen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yazan arkadaşlara teşekkür ederim... :clover:fırsatım olmadı kaç gündür yumotem sardunyam siyahx bende sizleri özledim canlarım benim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yazan arkadaşlara teşekkür ederim... :clover:fırsatım olmadı kaç gündür yumotem sardunyam siyahx bende sizleri özledim canlarım benim ana frozenim gelmiş al sana hediye Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 nasılsın frozen arkadaşım selamlarımı iletmek istedim sevgiyle kal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 oyyy oooyyyy oyyyyyy kankam resmini yollamış bana...çok yakışıklıymışsın bea kankaaa canem benim teşekkür ederim.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 nasılsın frozen arkadaşımselamlarımı iletmek istedim sevgiyle kal teşekkür ederim sevgili keskin kalem....bu aralar işler azaldı galiba ne güzel...bendende kucak dolusu sevgiler arkadaşım.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 oyyy oooyyyy oyyyyyy kankam resmini yollamış bana...çok yakışıklıymışsın bea kankaaa canem benim teşekkür ederim.... rica ederim kankam seni unuturmuyum hiç du bide senin resmini koyayım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canem benim bilmezmiyim beni ne çok sevdiğini dur bi bende senin resmini koyayımda arkadaşlar yakışıklı görsün..diymi ama Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yanlız ben bu resmi sevmedim beni yansıtmıyo ben arslanlara gıcık olurum canem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 gülüm sensiz buraların tadı yok gitme, gülüm gitme sen... sana da bir türkü göndereyim mühür gözlüm seni elden sakınırım kıskanırım yağan kardan esen yelden sakınırım kıskanırım havadaki turnalardan, su içtiğin kurnalardan giyindiğin urbalardan, sakınırım kıskanırım beşikte yatan kuzundan, hem oğlundan, hem kızından ben seni senin gözünden sakınırım kıskanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.