Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 papatyaları çok sevdiğini biliyorum güzel insan.bu senin için Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 frozen nasılsın.. ...fena gülmekteyim..aşşağıdaki video ya..aslında buna benzer bir durum bende yaşadım..bisikletle giderken hani bakacam diye yol kenarındaki çöp tenekesine çarpıp içine düşmüştüm.. http://www.youtube.com/watch?v=82rZkH89MVs neyse cezasını çekmiş tıpkı senin gibi çok güldüm ya..zavallı erkekler.. iyiyim arkadaşım..sende gördüğüm kadarıyle iyisin herhal papatyaları çok sevdiğini biliyorum güzel insan.bu senin için çok sevdim..teşekkür ederim.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 günaydın..hala gülmekteyim..dediğin gibi ama..zavallı erkekler.. .... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Unutmak Yok Bunca zamandır nerede olduğumu soracak olursan 'Oldu birşeyler' demeliyim oturmalıyım bir taşa kararan dünyada, kendini yemiş bitirmiş bir nehirde. Korumasını bilmiyorum yitirdiklerini kuşların Geride bıraktığım denizi ya da çığlığını kızkardeşimin. Nedir bu toprağın zenginliği? Gün neden günle kapanıyor? Neden karanlık gece çalkalanıyor ağzımda? Ve ölüm neden? Nereden geldiğimi sormayacak mısın? Anlatayım sana; Kırık şeyleri Acılı kapları Sık sık tozlanan koca sığırları ve tutulu kalbimi. Bunlar ne belleğimizde uyanan sarı güvercinler, ne de anılardır kuşaktan kuşağa akan. Ağlayan yüzlerdir bunlar, Parmaklardır gırtlağımızdaki, ve toprağa düşen yapraklardır. Yiten günün karanlığıdır. Yeşertir kaleleri hüzünlü kanımızdaki. İşte menekşeler ve işte kırlangıçlar, Sevdiğim her şey Tatlı mesajlar veren günbegün açıkta zaman tatlılığı artan. Kaçamayız biz; Dişlerimizin arasından: Neden kemiriyor boşa giden zaman sessizlik kabuğunu? Ne yanıt vereceğimi bilmiyorum. O kadar çok ki ölümüz Ve o kadar çok ki kızıl güneş önünde setler Ve o kadar çok ki çarpık kabuklu başlar Ve o kadar çok ki öpücüklerimizi engelleyenler Ve o kadar çok ki unutmak istediklerim. PABLO NERUDA Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 günaydın..hala gülmekteyim..dediğin gibi ama..zavallı erkekler.. hala güldüğüne göre durum vahim arkadaşım en son ne zaman bakılmıştı beyin çeperinin çapına ben geçenlerde ölçtürdüm baya bi küçük çıktıda iyi geceler figgaro..zaman aşımı olmuşta Unutmak Yok Bunca zamandır nerede olduğumu soracak olursan 'Oldu birşeyler' demeliyim oturmalıyım bir taşa O kadar çok ki ölümüz Ve o kadar çok ki kızıl güneş önünde setler Ve o kadar çok ki çarpık kabuklu başlar Ve o kadar çok ki öpücüklerimizi engelleyenler Ve o kadar çok ki unutmak istediklerim. PABLO NERUDA radyam teşekkür ederim çok güzel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Bidenemm parola: irtibatı koparmayalım SAVAŞ(K) yüzüne çizili hüznü siper alıyor yüreğin gülümseyişini buruşturup yere atıyorsun kendini sobelediğin aynalardan.. aşk bir savaştı hatıra defterlerinden geçerken öğrendik ağzından dökülen gül hafifliğinde kurşunlar bedenime isabet ettiğinde anımsıyorum büyük patlamalardan gelmiş annem yaralı doğmuşum... suya düşen tüm resimler kırılıyor bulanıyor gözlerim gözlerine karışınca ellerimi sakınarak yüzündeki resmi değiştiriyorum genzimde toz ve duman kokusu hüznünü devirip yüreğinle seviştiğim gecelerden derin kazılmış siperlerde uyanıyorum sevdam kan kaybediyor çok uzağa gidemem. Sevgi KÖSE Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 sayın dostun mekanı bura dimek.. pek tekin bi yere benzemiyo.. sıvışayım hemencik.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Bidenemm parola: irtibatı koparmayalım SAVAŞ(K) yüzüne çizili hüznü siper alıyor yüreğin gülümseyişini buruşturup yere atıyorsun kendini sobelediğin aynalardan.. aşk bir savaştı hatıra defterlerinden geçerken öğrendik ağzından dökülen gül hafifliğinde kurşunlar bedenime isabet ettiğinde anımsıyorum sevdam kan kaybediyor çok uzağa gidemem. Sevgi KÖSE anlaşıldı nenecim.. parolamız artık bu olsunda..böyle uluorta da yazılmaz ki canem şiir güzel nenecim ..bazen vazgeçmekten başka yol kalmaz insana değilmi.. sayın dostun mekanı bura dimek.. pek tekin bi yere benzemiyo.. sıvışayım hemencik.. mekanı bulduğunuza göre sayın dostun kimliğini gayet güzel biliyonuz demektir karaçalım ben bi yakalasaydım seni görürdün emme geç kalmışım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 anlaşıldı nenecim.. parolamız artık bu olsunda..böyle uluorta da yazılmaz ki canem şiir güzel nenecim ..bazen vazgeçmekten başka yol kalmaz insana değilmi.. mekanı bulduğunuza göre sayın dostun kimliğini gayet güzel biliyonuz demektir karaçalım ben bi yakalasaydım seni görürdün emme geç kalmışım böyle uluorta oldu değil mi o zaman mecburen değiştireceğiz.. yeni parola: sayın dost Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 böyle uluorta oldu değil mi o zaman mecburen değiştireceğiz.. yeni parola: sayın dost tamam nenecim buda güzel.. pamuk prensesin cehennemde olması dikkatimi çekti bize böyle anlatılmamıştı ki teşekkür ederim bidenem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 ayşen hanım iade-i ziyaret edelim dedik... Gül Bahçesindeki Sevgiliye Ağıt Sen ki, mağrur çehrenle, asi bahar gülüsün. Önünde secde eden, bülbüle gülen gülsün. Bense sarp kayalarda, yorgun yıldız çiçeği. Tek bir sözüne vurgun, kanlı sevda çiçeği. Sen gül bahçelerinde, ağıtlardan uzaksın. Beyaz gönül kuşumu, yaralayan tuzaksın. Gökkuşaklı hayaller, uykunu süsledikce, Gecelerin tenine, aşkla seni işledim. Göklerinde yıldızlar, şiirler söyledikce, Çürüttüğün baharın, hazarını izledim. Yalnızlığın küf kokan, yitik mahzenlerinde, Ciğerin kanamadı, has aşkın közlerinde. Sen sevda acısını, yaşamadın bilmezsin. Bıçak sırtı kederi gaye, bal eylemezsin. Gemilerin poyrazda, yönünü şaşırmadı. Limansız öksüz gibi, hiç çaresiz kalmadı. Ateşi üzerine, derman diye örtmedin. Sevdanın korlarını, şifa diye öpmedin. Hüzün çıkmazlarından boşluklara düşerken, Tutunacak ellere, boş yere uzanmadın. Aşkın uçurumunda yârdan imdat beklerken, Bin parçaya bölünüp, toprağa dağılmadın. Ruhumun yamacında, yeşil ovalar vardı. Güneşle sarmaş dolaş, gözlerine uzardı. Koşardı ceylanlarım, sen kalbime baktıkca. Coşardı nehirlerim, sen gönlüme aktıkca. Ay parçası yüzünde, mehtap şarkı söylerdi. Saçlarında yakamoz, parlar eşlik ederdi. Senin bir bakışınla, kainat aydınlanır, Yüreğimin çölünde, kumlar çiçek olurdu. Gonca gamzelerinde, tüm tabiat canlanır, Filizlenen duygular, aşka buse olurdu. Sen sevdamın özüne, inemedin maralım. Deryanı bulandırdın, yüzemedin karalım. Sen aşkı bir mevsimlik, gönül oyunu sandın. Ağustos güllerinin, mis kokusuna kandın. Hazan rüzgarı esip, güz gülüne dönünce, Aşkımı öğrenirsin, pişmanlık görününce. Nigar Yıldız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 domates güzelim.. dün akşam Hisseli Harikalar Kumpanyasında yine harikaydın..ilerleyen yaşına rağmen valla çok iyiydin.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 ayşen hanım iade-i ziyaret edelim dedik... Gül Bahçesindeki Sevgiliye Ağıt Sen ki, mağrur çehrenle, asi bahar gülüsün. Önünde secde eden, bülbüle gülen gülsün. Bense sarp kayalarda, yorgun yıldız çiçeği. Tek bir sözüne vurgun, kanlı sevda çiçeği. Sen gül bahçelerinde, ağıtlardan uzaksın. Beyaz gönül kuşumu, yaralayan tuzaksın. Nigar Yıldız teşekkür ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var biriyle fena halde dertleşmeye evimde ne sıcak bir tabak yemeğim var ne de televizyonun sesinden başka ses ama içimde bi\' yerlerde sabır taşı gizli sanki doğduğum günden bugüne orda duruyor sessiz bir kaya düşün deniz kıyısında yalnız dalgalara göğüs gerip soğuktan üşüyor ne ahlak ne de sevgi gökten dünyaya indi insanlık istedi keşfetti hepsini dün doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde hem kötü var hem iyi hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım \"senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?\" diye soran hazırcı tembel sen misin? böyle yaşlanmak olmaz seninki eskimek, çökmek ruhu küskün bomboş bir bedensin kelimeler yetse daha neler neler buldum elimle koymuş gibi huzurluyum geniş ve loş bir yer istersen sen de bir uğra doğru yanlış iyi kötü herkes orda hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım.. kaldığım yerden devam ediyorum ve eski heyacanımla dans pistine atıyorum kendimi..isterseniz sizde bir uğrayın ara sıra..doğru yanlış iyi kötü herkes orda.. hadi kalın sağlıcakla.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Bu şiiri seçtim senin için bilmiyorum severmisin ama ben okurken tuhaf bir zamanda gibiydim... GELSİN YAR Gönül köşkün bahçesine, güller ektim gülsün yar, Yürek kanar için için, söyleyin de silsin yar. Sevda ummanına akan, set vurulmaz selsin yar. Binbir defa tövbesinden, dönmüş olsa gelsin yar. Pervanedir döner dünya, ben dönerim, dönsün yar. Dönerken düştüm ataşa, ben yanarım yansın yar. Sinemdeki çelik zırhı bir ok atıp delsin yar. Vuslatında ölüm olsa, ben özlerim gelsin yar. İlhan BÜYÜKYÖRÜK Not: bu arada bende dansa gittim fena halde tango yapmışım başım dönüyor... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 ben geldım sen yoksun ama olmazkı ösledım senı çok canım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var biriyle fena halde dertleşmeye evimde ne sıcak bir tabak yemeğim var ne de televizyonun sesinden başka ses hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım.. kaldığım yerden devam ediyorum ve eski heyacanımla dans pistine atıyorum kendimi..isterseniz sizde bir uğrayın ara sıra..doğru yanlış iyi kötü herkes orda.. hadi kalın sağlıcakla.. hala danstamısın bidenem yoksam beni mi cezalandırıyorsun... bak biiiii benimde fena halde biriyle konuşmaya ihtiyacım var ama kanımca o biri burada değil... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 ayrık otum hip-hop dalında madalya almış diyorlar.. bende yürekten kutluyorum kendisini.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 frozen ne haber..şu bağlama çekme hususunda..kedilerde nasibini almış..zavallı erkek tedicik.. hehuhehuhehuu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 bu haklı davanda seni sonuna kadar destekliyorum ayrık otum.. arkandayım.. sana uykular taşıyacağım deliksiz süslü kahvaltılar gibi kahvaltısız sabahlar seni uyandırmanın en güzel yolunu bulup kıyamayacağım uyandırmaya kimse görmüş değil henüz bir meleğin nasıl uyuduğunu ama hala benzetiriz bir meleği bir güzelin uykusuna ama sen melekler gibi uyuma melekler gibi uyan tam da çağla zamanında baharın gözünün sürmesini yüreğime akıtman bir uykunun en güzel yanı seninle uyanmaktır senden uzak bir uykuyla kandıramıyorum hiçbir geceyi. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 kıs leylam seni bi ısırasım geldi ki, dilinide yutmuş gibi kendini nasıl ifade ediyor bakarmısınız ya diloş hanım anlayalım neyi destekliyorsunuz, anladığım şeyimi? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 evet gökkuşağımın konuşmasına bile gerek yok..her şekilde anlatabiliyor kendini.. canım benim.. sorunuza gelince sarmaşık hanım..evet doğru anladınız.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 çok anlayışlı insanım zahir, şuandan itibaren uzaylıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.