Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 isteyin bakalım kimin için hangi parçayı isteyeceksiniz. ben ilk olarak asterix ve karçiçeği için bin cefalar etsen almam üstüne (dostum dostum) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bende bütüm üyelerimiz için niran ünsal'dan haktan adlı sarkıyı istiyorum sayın dj çalarsan sevinirim Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bende alaturka için istiyorum. tarkandan ayrılık zor gerçi bana söylemez o şarkıyı ya neyse Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 eyvallah emin, çok sevdiğim bir türküdür, ben de tüm dostlarım ve forumdaki tüm arkadaşlar için Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu'ndan bir Karacaoğlan türküsü isteyim, "Sevsem öldürürler, sevmesem öldüm" Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 icimdeki denizime... Sertap Erener´ den Aldirma deli gönül ü istiom.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bencillik yapıp kendim için istiycem........... dersini almışta ediyor ezber........bana gelsin....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 MELİKE DEMİRAĞ ARKADAŞ-MOHİ ASTERİX VE ŞEVVALİM İÇİN KARGODAN SENİNLE BAŞIM DERTTEYİ MADE İN VE GOLGİ İÇİN İSTERİM. KENAN DOĞULU GÜZELLER İÇİNDE MARAM VE ALAM İÇİN..... VE TÜM FORUMADA ONUNCU YIL MARŞINI HEDİYE EDİYORUM.... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 golgiye iyi çalışması için eylülde geli maraya adana nın yolları taştan yaşasın conolar lalala cyrano deLİterius a hop çerkez Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 MELİKE DEMİRAĞ ARKADAŞ-MOHİ ASTERİX VE ŞEVVALİM İÇİN KARGODAN SENİNLE BAŞIM DERTTEYİ MADE İN VE GOLGİ İÇİN İSTERİM. KENAN DOĞULU GÜZELLER İÇİNDE MARAM VE ALAM İÇİN..... VE TÜM FORUMADA ONUNCU YIL MARŞINI HEDİYE EDİYORUM.... canım bende sana yolluyorum ve seven sevmeyen herkese......... tabip sen elleme benim yaramı................ Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 canım bende sana yolluyorum ve seven sevmeyen herkese......... tabip sen elleme benim yaramı................ saçlarını yolmadan getirsin kıyamam çünkü Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 MELİKE DEMİRAĞ ARKADAŞ-MOHİ ASTERİX VE ŞEVVALİM İÇİN KARGODAN SENİNLE BAŞIM DERTTEYİ MADE İN VE GOLGİ İÇİN İSTERİM. KENAN DOĞULU GÜZELLER İÇİNDE MARAM VE ALAM İÇİN..... VE TÜM FORUMADA ONUNCU YIL MARŞINI HEDİYE EDİYORUM.... teşkürler golgiye iyi çalışması için eylülde geli maraya adana nın yolları taştan yaşasın conolar lalala cyrano deLİterius a hop çerkez ahahaha benden herkese bir aslan miyav dedi Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 ahahaha benden herkese bir aslan miyav dedi sertap ernerden büyüde gel çocuk büyüde gel hadi o yolları yürüde gel Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 sertap ernerden büyüde gel çocuk büyüde gel hadi o yolları yürüde gel ahahah deliyim ben deliyim (harika avcı Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 ahahah deliyim ben deliyim (harika avcı onu cümle alem biliyor sana benden g.s. marşı gelsin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 onu cümle alem biliyor sana benden g.s. marşı gelsin yok kalsın sana petek dinçözün bütün şarkılarını hedaye ediom eminim çok hoşuna gider Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 yok kalsın sana petek dinçözün bütün şarkılarını hedaye ediom eminim çok hoşuna gider beni tanımadığın nasılda belli adam biraz aşşağılara iner bakar bu adam petek dinçöz dinler mi diye sadece klibini izlerim sesi kısık bir şekilde Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 beni tanımadığın nasılda belli adam biraz aşşağılara iner bakar bu adam petek dinçöz dinler mi diye sadece klibini izlerim sesi kısık bir şekilde ahahah diomya bak çok hoşuna gitmiş o zaman klipleriyle berbaber gelsin şarkılar Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 natali için hakan altundan herhangi bir parça Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Dido'dan thank you parçasını suan turkish media fm dinleyenlere ve gurbette bizi dinleyen tüm gurbetçilere gönderiyorum Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 bütün forum sakinlerine zülfü livaneliden ey özgürlükkk gelsin Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 dağlar duman olur kim söylüyorsa söylesin fark etmez Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) arif sağdan insan olmaya geldim usta ve çırağına gelsin Tarih: 15 Kasım , 2005 Düzenleyen: DeLİ eMİn Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 dumandan en güzel günüm gecemmmm sarkini seç gel benimle beraber bagiraliiiiiiiiiiiiiiiiiim Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 SELDA BAGCAn'dan UĞURLAR OLSUN... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 melike demirağ - arkadaş bu kralx'e gitsin dostum dostum bu cyranoya gitsin bütün forumada -bütün dünya buna inansa , inansa hayat bayram olsa- Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.