Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yeni yaşının sana ve sevdiklerine mutluluklar getirmesini diliyorum arkadaşım.İyiki doğmuşsun.. Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 nice mutlu yıllara exce seni seviyoruzzzz ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yeni yaşının sana ve sevdiklerine mutluluklar getirmesini diliyorum arkadaşım.İyiki doğmuşsun.. nice mutlu yıllara exce seni seviyoruzzzz ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA nice mutlu yıllara Hepinize çok teşekkür ederim . Hep beraber nice yıllara inşallah Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 iyi ki doğdun ve iyi ki varsın Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 bu kutsal günde doğmuş olmanın gururunu yaşa... nice yıllara... Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 iyi ki doğdun ve iyi ki varsın Çok teşekkür ederim yumote mutlu yillar.. Hepimiz mutlu bir ömür geçiririz umarım. Çok teşekkürler leyla24:clover: bu kutsal günde doğmuş olmanın gururunu yaşa... nice yıllara... Teşekkür ederim. Senin de öğretmenler günün kutlu olsun mosyna Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Teşekkür ederim. Senin de öğretmenler günün kutlu olsun mosyna teşekkürler arkadaşımmm. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 SEVGİLİ EXCE GÜZEL BİR YIL GEÇİRMEN DİLEĞİYLE Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 SEVGİLİ EXCE GÜZEL BİR YIL GEÇİRMEN DİLEĞİYLE Bu güzel süprize katılan tüm arkadaşlarıma olduğu gibi sana da çok teşekkürler gloria Yeni yaşının sana ve sevdiklerine mutluluklar getirmesini diliyorum arkadaşım.İyiki doğmuşsun.. Genelde insanlar doğum günlerinde yapılacak süprizlere aslında hazırlıklıdır ya, hani süprizin yapılmasını beklersin ve süpriz yapılınca da sanki beklemiyormuş gibi çok şaşırdığını falan söylersin... Bu öyle değil, gerçekten süpriz oldu. Öncelikle konuyu açan taurusmutis'a ve sonra beni şaşırtma işinde taurusmutis'i yalnız bırakmayan cronaldo'a ustundag'a yumote'ye leyla24'e mosyna'ya gloria'a ve dün foruma uğrayamadığı için ileti yazamamış olan tüm forum arkadaşlarıma bu güzel süpriz için tek tek ve tekrar tekrar teşekkürler.Asıl siz iyi ki varsınız Sevgilerimle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.