Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 siz egzoyla sofrayı hazırlayın bende geliyim davetsiz misafir gibi oldum gerci biraz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 gel tabi soframız herkese açık fekat bizimle birlikte masada ne kadar kalabileceğine bağlı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 anlaştık şimdi biraz hastayım iyileşince gelebilirim ama Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 uzun bir zamanı aldı iyileşmem sofra hazırsa gelebilirim artık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Vampir.. Bu çocuk sana çiçek uzatıo bak.. Buna kıymazsın herhalde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 deniz kızı : soframız her daim açıktır, ne zaman istersen nati : çok şeker ama ben çocukları hırpalayarak severim benimde sevgi anlayışım bu ne yapayım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Ağlama Makamı yaralıyım, peşimsıra düş avcıları harcım değil ki, ellerini bırakayım. bozkır vadilerde etimi kemirdiler öptüğün güneş renkli dağlarda hala ben ağlama makamındayım. hırçın kuşların yüküdür, ellerin yorgunluğu toprağımı itirazsız çağırıyorum gözlerime üşüşen güvercin sürüsüyle. usul usul açılır ellerin kıyısında gölgemi kaybettiğim denizlerime çığlığımı kaçırıyor yüreğinden uğurladığın gemi haylaz ergenliğimle ellerinden ümit sağıyorum. Adem Özbay Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 sizin icin balık yaptım kapıda kaldım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 çok teşekkürler arkadaşlar, iyi ki varsınız.. sizleri seviyorum Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Egzoo fena sayilmaz iste idare eder AmA cok yasli Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Egzoo fena sayilmaz iste idare eder AmA cok yasli sayılmam dimi bence sen çok küçüksün ama seni çok seviyorum bende seni seviyorum kardeşceyizim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Nasılsın şiir dostum.. KALAN Bir şey kaldı gecelerden birinde Senden. Öncesinde bilinmemiş bir şey, Silinmez bir ses gibi giden.. Kelimelerden büyük, kelimelerin içinde, Bir şey kaldı senden Yaşamalar’ın arasında kaçamaklı. Veriliş rengi başka, alınış rengi başka.. Söylemeye vakit kalmadan Dudakların altına bırakılmış bir şey. Karanlıkların tam ortasında bir kırmızı nokta.. Gözlerce pırıl pırıl, ellerce saklı. Bir şey kaldı, bir denizin kıyısında senden, Bakışlarla yüklü, söylemelerle sessiz.. Seninle dolu, seninle sensiz bir şey.. Arandıkça bulunmamış yıllar yılı, Bulundukça aramaklı. Özdemir Asaf Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 KAYIP ARANIYOR cocukluk ve lise yıllarına ait yakışıklı pozlar görünen egzorsist aranıyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama bu resimlerdekilerle benim uzaktan alakam yok deniz kızı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 İyimisin şiir dostum.. iyi ol..mutlu ol.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 iyiyim diloş teşekkür ederim sende iyisindir umarım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 teşekkür ederim arkadaşlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.