Zıplanacak içerik
Gönderi tarihi:

Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum

Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm

fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın

umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir :)

umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum :):clover:

• Cevaplar 584
  • Görüntü 57,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• şiiri çok sevdiğimi zanneden ben bunu nasıl okumamışım hayret   hoş geldin her zaman beklerim

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bende olamam kanımca frozen ? evet leyla çocukluğundan başlayalım anlat bakalım :w00t:

Gönderi tarihi:

tamam söylüyom bitanesi uykusuzluk,ikincisi en önemlisi türkiyeye gelemiyom bu yaaz :crying: daha da var da şimdilik bu kadar söyliyeyim :wassat: ama erkekleri dövme isteğimden yola çıkarsanız bulursunuz kanımca

Gönderi tarihi:

o kader derinlere inmesek egzo :sweatingbullets: işin içinden çıkamamakta var :w00t:

Gönderi tarihi:

evet anladım ama yazın gelememe olayına nasıl bir çözüm bulsak, kargo ile lastik göndersekte havasını orda sen açsan :huh: malum memleket havası ii gelir kanımca :w00t:

Gönderi tarihi:

bak sen,siz bu mesleğe ne zaman başladınız canem :wassat: emin ellerde miyim :online2long::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
tamam söylüyom bitanesi uykusuzluk,ikincisi en önemlisi türkiyeye gelemiyom bu yaaz :crying: daha da var da şimdilik bu kadar söyliyeyim :wassat: ama erkekleri dövme isteğimden yola çıkarsanız bulursunuz kanımca

canem ya..dimek gelemiyon buralara.. :crying: bu çok ciddi bir uykusuzluk nedeni..bence kalk şimdi ve o dövmek istediğimiz şahıslara bir tokat atıver..bak nasıl rahatlıyorsun...ama ben çok üzüldüm şimdi..kıyamam ben sana..allah kahretsin yaa :crying::hug:

Gönderi tarihi:

üzülme bence sonuçta sağlıkla ilgili problem yok, sevdiklerinin sesini duyabiliyorsun, Allah başka dert vermesin :) emin ellerdesin ayrıca :w00t:

Gönderi tarihi:
canem ya..dimek gelemiyon buralara.. :crying: bu çok ciddi bir uykusuzluk nedeni..bence kalk şimdi ve o dövmek istediğimiz şahıslara bir tokat atıver..bak nasıl rahatlıyorsun...ama ben çok üzüldüm şimdi..kıyamam ben sana..allah kahretsin yaa :crying::hug:

:crying: canem benim,üzülme ,ben sen üzülünce senin üzülmene de üzüleceğim :( yok tokat az biraz,sanki daha hain planlar mı olsa..:shifty: ya da ben bir gece ansızın kaççsam mı,ne dersin :unsure:

doğru diyorsun egzo,iyi ki siz varsınız:(

Gönderi tarihi:

canem savaş sesini yükselt..pes etme..olmadı kaç...biz arkandayız.. :hug:

Gönderi tarihi:

Filler mezarlığında fil ölüleri

Ve belki birkaç da şiir bulursunuz

Ki o şiirler kendi ölümlerini sezen

Birer kuğuydular kuytu sularda

Gönderi tarihi:

muabbet vardı çok güzel sende olsaydın keşke :clover: ama çekemediler :w00t:

Gönderi tarihi:

dimek terapi seansları tertipliyosunuz ha.. :unsure: hoş,ayrık otumun terapist rolünü üstlendiği bi organizasyondan şuuru yerinde çıkacak birini tanımıyorum ama.. :whistling::w00t::hug: yine de keyifli olmuştur kanımca.. :shifty:

Gönderi tarihi:

öle deme ama şevkini kırma :w00t: bence bayağı etkili kendileri :clover::w00t:

Gönderi tarihi:

ne kadar etkili olduğunu tahmin edebiliyorum.. :wacko::whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

bence tahmin edemezsin biz şaşırdık kaldık valla :w00t:

Gönderi tarihi:

senin şaşkınlık dediğin aslında şok hali.. :lol: usta terapistimizin elinin deydiği şahıslar işte böyle şok tablosuna giriyorlar..bende bunu demek istemiştim zati..üzgünüm ama artık sizden hayır gelmez.. :w00t:

Gönderi tarihi:

evet iflah olmas deseler de ben düzeleceğim kanaatindeyim kanımca :w00t:

Gönderi tarihi:

ama sende biraz yapıcı olsana diloş :( ben bu terapiden sonra anca bu kadar düzeldim :w00t:

Gönderi tarihi:

düzeldiğin düzeleceğinde bu zati.. :grin: ne kadar yapıcıyım di mi..? :w00t:

Gönderi tarihi:

evet gerçekten :w00t: iyiki varsın diloş olmasan varya :w00t:

Gönderi tarihi:

Egozrsistim keşke öyle bir imkan olsaydı bir adaya forumca düşseydik birlikte tatil yapsaydık... B):)

ama bu küresel ısınma bunuda sağlayabilir belli mi olur bakarsın bir adaya düşeriz... :grin::w00t:

üzgünüm gerçekten salıncakta sallanıyorum sallanırken aklıma en çok sen geliyorsun ve gülüyorum... :hug:

canım kardeşim eğer sende tatile çıkarsan sanada şimdiden iyi tatiller... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.