Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl bende olamam kanımca frozen ? evet leyla çocukluğundan başlayalım anlat bakalım
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl tamam söylüyom bitanesi uykusuzluk,ikincisi en önemlisi türkiyeye gelemiyom bu yaaz daha da var da şimdilik bu kadar söyliyeyim ama erkekleri dövme isteğimden yola çıkarsanız bulursunuz kanımca
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl evet anladım ama yazın gelememe olayına nasıl bir çözüm bulsak, kargo ile lastik göndersekte havasını orda sen açsan malum memleket havası ii gelir kanımca
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl bak sen,siz bu mesleğe ne zaman başladınız canem emin ellerde miyim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl tamam söylüyom bitanesi uykusuzluk,ikincisi en önemlisi türkiyeye gelemiyom bu yaaz daha da var da şimdilik bu kadar söyliyeyim ama erkekleri dövme isteğimden yola çıkarsanız bulursunuz kanımca canem ya..dimek gelemiyon buralara.. bu çok ciddi bir uykusuzluk nedeni..bence kalk şimdi ve o dövmek istediğimiz şahıslara bir tokat atıver..bak nasıl rahatlıyorsun...ama ben çok üzüldüm şimdi..kıyamam ben sana..allah kahretsin yaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl üzülme bence sonuçta sağlıkla ilgili problem yok, sevdiklerinin sesini duyabiliyorsun, Allah başka dert vermesin emin ellerdesin ayrıca
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl canem ya..dimek gelemiyon buralara.. bu çok ciddi bir uykusuzluk nedeni..bence kalk şimdi ve o dövmek istediğimiz şahıslara bir tokat atıver..bak nasıl rahatlıyorsun...ama ben çok üzüldüm şimdi..kıyamam ben sana..allah kahretsin yaa canem benim,üzülme ,ben sen üzülünce senin üzülmene de üzüleceğim yok tokat az biraz,sanki daha hain planlar mı olsa.. ya da ben bir gece ansızın kaççsam mı,ne dersin doğru diyorsun egzo,iyi ki siz varsınız
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl canem savaş sesini yükselt..pes etme..olmadı kaç...biz arkandayız..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl Filler mezarlığında fil ölüleri Ve belki birkaç da şiir bulursunuz Ki o şiirler kendi ölümlerini sezen Birer kuğuydular kuytu sularda
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl muabbet vardı çok güzel sende olsaydın keşke ama çekemediler
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl dimek terapi seansları tertipliyosunuz ha.. hoş,ayrık otumun terapist rolünü üstlendiği bi organizasyondan şuuru yerinde çıkacak birini tanımıyorum ama.. yine de keyifli olmuştur kanımca..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl senin şaşkınlık dediğin aslında şok hali.. usta terapistimizin elinin deydiği şahıslar işte böyle şok tablosuna giriyorlar..bende bunu demek istemiştim zati..üzgünüm ama artık sizden hayır gelmez..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl evet iflah olmas deseler de ben düzeleceğim kanaatindeyim kanımca
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl ama sende biraz yapıcı olsana diloş ben bu terapiden sonra anca bu kadar düzeldim
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl düzeldiğin düzeleceğinde bu zati.. ne kadar yapıcıyım di mi..?
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl Egozrsistim keşke öyle bir imkan olsaydı bir adaya forumca düşseydik birlikte tatil yapsaydık... ama bu küresel ısınma bunuda sağlayabilir belli mi olur bakarsın bir adaya düşeriz... üzgünüm gerçekten salıncakta sallanıyorum sallanırken aklıma en çok sen geliyorsun ve gülüyorum... canım kardeşim eğer sende tatile çıkarsan sanada şimdiden iyi tatiller...
Sevgili dostum egzorsist artık bir anı defterine sahip olma vaktinin geldiğini düşünüyorum
Forumda değer verdiğim kendime çok yakın gördüğüm bir dost,arkadaş olarak sana bu anı defterini açmayı kendimce gerekli gördüm
fikirlerin olsun,kalbin olsun,insanlığın olsun sen bence herşeyin en iyilerine layık bir insansın
umarım hayatta sana bu güzelliklerine karşı güzellikleriyle karşılık verir
umutlarının gerçekleşmesi herşeyin gönlünce olması temennileriyle dostum