Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Hawaii'deki aşı karşıtı bir grubun lideri COVID-19'a yakalandı ve neredeyse ölüyordu. Artık aşıları destekliyor ve grubunun protestolarının durmasını istiyor.


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Hawaii'deki aşı karşıtı bir grubun lideri COVID-19'a yakalandı ve neredeyse ölüyordu. Artık aşıları destekliyor ve grubunun protestolarının durmasını istiyor.

AAOJCie.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

COVID-19 kurallarına ve aşı zorunluluklarına karşı çıkan bir Hawaii grubunun kurucusu, insanlardan durmalarını istedi.

Yakın zamanda COVID-19 ile hastaneye kaldırılan Chris Wikoff, daha önce bunu "biraz grip" olarak reddetmişti.

Yerel basına şimdi aşı olmayı düşündüğünü söyledi.

Aşı zorunluluklarını ve COVID-19 kurallarını protesto eden Hawaiili bir grubun kurucu ortağı, şimdi insanları hastalıkla hastaneye kaldırıldıktan sonra davayı sona erdirmeye çağırıyor.

Hawaii News Now Pazartesi günü bildirdiğine göre, 66 yaşındaki Chris Wikoff artık gruba katılmak istemediğini ve adının üye listesinden çıkarılmasını istediğini söyledi.

Hawaii News Now'a “Kendi işime bakmak ve tecrit etmek istiyorum” dedi.

Hawaii News Now'ın bildirdiğine göre, Wikoff, grubun işi mahvettiğini ve bireysel özgürlükleri tehdit ettiğini söylediği bir kilitlenme emrine yanıt olarak Ekim 2020'de Aloha Özgürlük Koalisyonu'nu kurdu.

Grup şimdi aşı zorunluluklarına ve aşı pasaportlarına karşı çıkıyor. Pazar günü, hava yolculuğu için aşı pasaportlarını değerlendirdiği için Beyaz Saray'ı "hainler" olarak nitelendirdi.

Hawai News Now'ın bildirdiğine göre Wikoff, daha önce aşı zorunluluklarının ve pasaportların "üst düzey totaliter kontrol" gibi göründüğüne inandığını çünkü hastalığın o kadar ciddi olduğuna inanmadığını söyledi.

Hawaii News Now'a verdiği demeçte, "Bize COVID virüsünün o kadar ölümcül olmadığı, küçük bir gripten başka bir şey olmadığı söylendi" dedi.

"Pekala, size söyleyebilirim: bu küçük gripten daha fazlası."

Hawaii News Now'a göre Wikoff'un pozisyon değişikliği, Ağustos ayında COVID-19'a yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılmasının ardından geldi. Çıkışa "Öleceğimden korktum" dedi.

Hawaii News Now'ın bildirdiğine göre, insanları Hawaii'nin Vali Yardımcısı Josh Green'in evinin dışında katılanlar da dahil olmak üzere grubunun düzenlediği protesto ve mitinglere katılmayı bırakmaya çağırdı.

Hawaii News Now'a göre, "Josh Green'in durumu abarttığını düşünmeden önce ve deneyimlerimden sonra bana çok mantıklı geliyor" dedi.

Hawaii News Now'a göre hala nefes almaya ihtiyacı olan Wikoff'un bir resmi burada görülebilir:

Hawaii News Now'ın bildirdiğine göre Wikoff, ailesi ve doktorları önerdiği için şimdi aşı olmayı düşündüğünü söyledi.

Hawaii News Now'a verdiği demeçte, "Muhtemelen COVID'i tekrar kapmak, aşılardan reaksiyon almaktan daha tehlikeli olur" dedi ve ekledi: "COVID aşısının güvenli ve etkili olduğu kanıtlandı."

Hawaii News Now'ın bildirdiğine göre, Aloha Özgürlük Koalisyonu yaptığı açıklamada, "kapsamlı görevlere karşı ve bir bireyin seçme hakkı için savaşmaya devam edeceğini" söyledi.

Kaynak: Business Insider

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.