Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

türbandan baş örtüsüne ...başörtüsünden leyla zanaya..kürtlere islamcılara...atatürkçülere.....analarımızın düştüğü hala bak .oyyyy oyy benim memleketim ne olacak senin halın..........bölücü amaç güdmeyen herşeye saygım sonsuz..... :clover:

• Cevaplar 658
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

Lena.. Kadının örtünmesini isteyenmi kadını sexsüel görmüş olur, açılmasını isteyenmi..??

Anlamadığın nokta şudur Lena: Başörtüsünü kendim için isteyor değilim, başörtüsünü o madurlar için istiyorum, farz olduğu için istiyorum..

Eğer kadınları sexsüel görsem ve senin dediğin gibi içimiz açılsın moralimiz yerine gelsin mantığıyla baksam, bırak başörtüsü takmayı tamamen dekolte giyinsinler isterdim..

Kendinizle çelişkiye düşmekten başka işiniz yok..

Kadını sexsüel görmekle suçlarken, kendin sexsüel görüyorsun..

İçimiz açılsın, moralimiz düzelsin falan ne yani.....???

Tarih: Düzenleyen: kralx
Gönderi tarihi:

dervişin fikri neyse zikri de odur diye bir laf vardır (umarım yanlış yazmadım)

afrikada yada ne bileyim dünyanın bir çok yerinde yaşayan ilkel kabileler var ve bu insanlar üzerinde bir ot parçasıyla yaşıyorlar neden birbirlerine sexsüel açıdan bakmıyorlar diye sormazlarmı insana?

Gönderi tarihi:

Sizlere tabi uymaz, size göre böyle bir yasak olmaması lazım..

Bir gün biriyle diğer gün biriyle cirit atın, çi,çek sulayın..))

Sizi geçiyorum...

Sevgili Lena umarım bir önceki yazımda ne demek istediğimi anlamışsındır..

Monütöründe parazitlik görsende, yazılarımı kaçırma...))

Bilirsin seni severim..

Saygılar Lena...

Gönderi tarihi:

by X men ne demek kadınlara şehwet aracı olarak bakmak...

BöLe bir emir yok benim biLdiğim İSlamda nerden uyduruyorsun yahu...

KAdınları erkekleri şehwete düşürmemek için kapanın demiyor benim bildiğim sence böLe olabiLir...

Allah erkeklerin şehwete düşceğini bildiği halde neden kadını yarattı o zaman ....

Benim BiLdiğim KAdınları erkeklere eş erkekleri kadınlara eş olarak yarattı her ikisininde birbiri üstünde hakları wardır...

Diyorsun YA sex objesi hz muhammed ne demiş HEr kadına Olan saygınız annenize olan saygınız gibi olmalı...

Şimdi sex objesi olarak bakmak nerde hayırdır...

BAna uymuyor bu kaftan diyorsun ama İnsanlara karşi Propanga yapıyorsun ne demek KAdınLAr özğürlüğünüzü böLe safsatalara kaptırmayın...

KAdınLArımız gayet zeki akıLLı senin wereceğin akla ihtiyaçları yok bence....Kendi KArarlarını wermekten aciz mi görüyorsun Ki TAwsiyelerde buLunuyorsun...

Kimseye ödün wermeyin özğürlüğünüzden derken Sen bu kadar KAdınLArın özğürlüğünü düşünürken OnLarı yaratan Allah düşünmez mi sanırsın...YAnıLgıLar içine düşersin..

Kimseye prim wermeyin diyorsun ya aklın sıra... sende KAdınlarımız özğürlüğünüzden ödün wermeyin derken Ne kadar Prim yaptığın tartişilir....

SEn Kısaca deki BEn ALLAHA inanmıyorum we KAdınlar ALLAHIn kapanma emrini yerine getirmesin net OL biraz...

Gönderi tarihi:

erkek egemen toplumda bir erkek bunları söylüyorsa büyük cesarettir. cesaret çoğunluğun içerisinde farklılığını ortaya koyabilmek ve bunun arkasında durabilmektir. bencilliğinizi tahammülsüzlüğünüzü burada da koyuyorsunuz.

jhony türban konusunda bunun kimlerin oyunu olduğu konusunda bir fikir birliğine varmıştık sanıyordum vede oyuncakları olmayacaktık hani.

Gönderi tarihi:

erkek egemen toplumda bir erkek bunları söylüyorsa büyük cesarettir. cesaret çoğunluğun içerisinde farklılığını ortaya koyabilmek ve bunun arkasında durabilmektir. bencilliğinizi tahammülsüzlüğünüzü burada da koyuyorsunuz.

jhony türban konusunda bunun kimlerin oyunu olduğu konusunda bir fikir birliğine varmıştık sanıyordum vede oyuncakları olmayacaktık hani.

bosver abicim hani biz söz vermistik birbirimize bu muhabbetlere girmeyecegimize dair....?

burda kimin kaç sevgili degistirdigini de biliyoruz, kimin kadin haklarini da savunurken hala birileri adina söylemlerde bulunup onlari savunma ihtiyaci duydugunu da...

sevgili by x men..

hiç bir kadinin erkeklerin sehvet duygusunu örttügü için kapandigini düsünmüyorum.. ama erkeklerin kadinlari nasil gördügü konusunda seninle hem fikirim. her ne kadar biz öyle degiliz deseler bile erkeklerin çogu hatta hemen hemen hepsi kadinlara yaklasirken bu tutuma bürünürler. ama kadinin sadece bu yönde kapanmasi da yanlistir elbette... eger sadece beni cinsel bir obje görüyorlar diye kapandim diyen biri olursa söylemlerinde çok hakli olursun ama kimsenin sadece bunu baz alarak kapandigini düsünmüyorum.

zaten kimin ne için kapandigi önemli degil. herkes kendi inancini kendi yasar. bunu siyasete dökenleredir lafimiz.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar siz benim bunları niye söylediğimin ya farkına varmıyorsunuz yada bu adamların ne dediklerini dikkatle okumuyorsunuz....

Dört kadını ben almıyorum, bir cümle ile erkeğe boşanma hakkı vermiyorum... Erkeğin yapıtğı herşeyi olumlu kadının yaptığı herşeyi ben namus sorunu yapmıyorum senin inandıkların yapıyor.... Kadına mirastan ben mahrum etmiyorum... vs vs vs bu liste çok uzar böyleleri ne dediğini konuştuğunu bilmeyen şahıslardır...

Bu düşünce yapısını anlamanız için bu forumdaki yazıyı dikkatle okunamanız gerekiyor:

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...indpost&p=64642

Forumu okursanız görürsünüz bir gün böyle öteki gün şöyle oluyorlar... Bazan böyle "cirit atın, çi,çek sulayın" basit cümlelerle insanları suçluyorlar ama yemezler....

yukarıdaki şahıs diyorki benim dinim kadını kapatarak Erkeğin şehvetinden koruyor... Nedenmi yukarıda yazdığı yazıya göre bizleri kadınları açarak onları kötü yola düşürmeye çalışmakla ve yararlanmakla suçluyor...

Adamın aklı fikri uçkurunda başka bir yere kilitlenemiyor ve daha sonra diyorki:

Adama bak ya kendi kendine söylüyor kendi kendine sonuçlandırıyor....

Yok öyle arkadaş... Kadını İslam dini niye kapatmaya çalışıyor hadi bakalım hodri meydan:

Ben inanmıyorumla olmaz arkadaş nedeni neymiş kadını kapatmanın....

Hodri meydan açıklayında görelim madem erkeğin şehvetinden korumak için değilse ne için kapatıyor????????

Bu işler böyle birilerini çiçek sulama suçlaması ucuz eleştiri yapmaya benzemez açıklayında anlayalım...

İslamiyetin doğduğu çağ da arap yarımadasında "Cariyelik" denen bir kurum vardı. Cariyeler temizlik, yemek gibi ev işlerinin yanında cinsel ihtiyaçlar içinde kullanılırdı. Köle olan bu kadınlar diğer kölelerle aynı muammeleyi görürdü yani eşya hukukuna tabiydiler. diyelim birinin kölesini öldürdünüz cinayetle değil başkasının malını çalmakla suçlanırdınız köleci toplumalrda. Cariyelerde bu şekilde başkaları tarafından da cinsel istismara sokakta çarşıda maruz kalıyorlardı.

İslamiyetten önce Arapların çölde ki dağınık ve küçük nüfuslu bu gün anadolunun en küçük köyü kadar nüfuslu şehirlerde yaşarlerken, herkes birbirini tanırdı. yani hangi kadın cariye hangisi değil bilirdi herkes. İslamiyetin yayılmasından sonra Mekke, Medine gibi şehirlerin nüfusu yüzlerce kat arttı. Arapların alışık olmadıkları kalabalık şehir yaşamı Mekke ve Medine'de başladı yani kutsal topraklarda. artık insanların birbirini eskisi gibi tanımadığı şehirlerde normal kadınların da sokakalrda Cariyeler gibi muammele görmesi vakaları üzerine. Gençler ayırt edemedikelrini söylediler. bunun üzerine cariye olmayan kadınlar vücutlarını örtmeye başladı. böylece kim cariye kim "ehli namus" ayırt edilebiliyordu.

Dört kadınla evlenme olayı

Öncelikle şöyle bir problem vardı. kadın ve erkek nüfusunda ki orantısızlık. Erkeklerin, savaşlarda, çölde kervanlarda, çalışırken vs ölüm oranları çağın şartlarında üretim sahasının ve toplum yaşamının dışında kalan kadınalra oranla çok çok yüksekti. Arapalr buna ilk çözüm olarak. bir böglede belli sayının üstünde doğan kız çocuklarını diri diri kuma gömmeyi buldular. İslamiyetin doğuşundan sorna bildiğimiz gibi bu uygulama yasaklandı. Fakat bu sosyolojik sorun hala duruyordu. Kadınların üretim sahasının tamamen dışında olduğu bir çağda nüfuslarının erkeklerden fazla olmasının ciddi sakıcnaları vardı. Zira yetişkin olupta evlenemiyen kadınların durumu gerçekten zordu. anne ve babası öldükten sonra. İslam Hukuku bu duruma çare olarak bir erkeğin dört kadınla evlenmesine izin verdi. bu sosyolojik bir soruna çözüm oalrak uygulandı. tabiki o zamanın gerekleri göz önüne alınarak.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar siz benim bunları niye söylediğimin ya farkına varmıyorsunuz yada bu adamların ne dediklerini dikkatle okumuyorsunuz....

Dört kadını ben almıyorum, bir cümle ile erkeğe boşanma hakkı vermiyorum... Erkeğin yapıtğı herşeyi olumlu kadının yaptığı herşeyi ben namus sorunu yapmıyorum senin inandıkların yapıyor.... Kadına mirastan ben mahrum etmiyorum... vs vs vs bu liste çok uzar böyleleri ne dediğini konuştuğunu bilmeyen şahıslardır...

Bu düşünce yapısını anlamanız için bu forumdaki yazıyı dikkatle okunamanız gerekiyor:

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...indpost&p=64642

Forumu okursanız görürsünüz bir gün böyle öteki gün şöyle oluyorlar... Bazan böyle "cirit atın, çi,çek sulayın" basit cümlelerle insanları suçluyorlar ama yemezler....

yukarıdaki şahıs diyorki benim dinim kadını kapatarak Erkeğin şehvetinden koruyor... Nedenmi yukarıda yazdığı yazıya göre bizleri kadınları açarak onları kötü yola düşürmeye çalışmakla ve yararlanmakla suçluyor...

Adamın aklı fikri uçkurunda başka bir yere kilitlenemiyor ve daha sonra diyorki:

Adama bak ya kendi kendine söylüyor kendi kendine sonuçlandırıyor....

Yok öyle arkadaş... Kadını İslam dini niye kapatmaya çalışıyor hadi bakalım hodri meydan:

Ben inanmıyorumla olmaz arkadaş nedeni neymiş kadını kapatmanın....

Hodri meydan açıklayında görelim madem erkeğin şehvetinden korumak için değilse ne için kapatıyor????????

Bu işler böyle birilerini çiçek sulama suçlaması ucuz eleştiri yapmaya benzemez açıklayında anlayalım...

Konuları çarptırmaktaki ustalığınıza hayranım..

İslamda 4 kadınla evlenin diye bir emir yoktur, izin vardır..!!!!!!!!!!

Ama Kuran'ı Kerimde bir ile yetinmemiz öğütleniyor..

Zaten bu devirde biriyle geçindi yada ekonomik refaha ulaştılarda dördemi kaldılar..

Şİmdi olay o değil..

Ya bilmediğinizden yada kastınızdan islamda olmayan şeyleri islama atfediyorsunuz..

Dörde kadar izin verilmesi demek emir yada dini vecibe değilki..

Aksine izin var ama siz tekle yetinin buyruluyor..

BİR ADAM BİRİNCİ EŞİNİN RIZASI OLMADAN İKİNCİ BİR EVLİLİK YAPAMAZ... BU, İSLAMIN BİR HÜKMÜDÜR..!!

ARTIK ŞU BİLMEDİĞİNİZ İSLAMI ÖĞRENMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM..

ÖĞRENMEK İSTEMİYORSANIZ DA İFTİRALARINIZDAN VAZGEÇİN..

SALLAMALARDAN VAZGEÇİN...!!

İsteyen internetten bu konu hakkında işin özünü öğrenebilir..

Olay aynen yazdığım gibidir..

Dinini yaşayan bir kimse birden fazla evliliğin dini şartlarını yerine getirse, yani; birinci hanımı bir özründen yada hastalığından dolayı kocasının ikinci evlilik yapmasına izin verse, o şahıs haram işlemiş olmuyor..

Ama medyada görüyoruz evlilik dışı ilişkileri..

Her gece başka bir barda, diskoda, otelde....

Bana maval okumayın arkadaşım..

Burada hiç birimiz çocuk değiliz, herşeyi görüyoruz biliyoruz..

Televole konularını da.....

Kimler kadın düşkünü ortada..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

BY X MEN insanın 4 kadınla ewlenmesi sadece İSLAmda mı oluyor..

1 eşi 4 metresi olanlarıda biliyoruz Modern olupta...

KAdını Kim mirastan mahrum ediyor iyi oku araştır kadına ilk miras hakkı tanıyan ALLAH dırGönderdiği din İle..

Bu gün anayasamızda Ki KADIN miras Hukuku KURANDA ki gibi 4/1 olarak uygulanır...

NAmus ayrıca beyindedir görünüşte değiL geç senin inandıkların böle görüyor demeyi..

AYRICA iyi Oku BAk bakalım ben ne demişim çarptırma Lütfen..

***by X men ne demek kadınlara şehwet aracı olarak bakmak...

BöLe bir emir yok benim biLdiğim İSlamda nerden uyduruyorsun yahu...

KAdınları erkekleri şehwete düşürmemek için kapanın demiyor benim bildiğim sence böLe olabiLir..

Allah erkeklerin şehwete düşceğini bildiği halde neden kadını yarattı o zaman ....****

SEnde Bu ŞekiLde alğılamişsin yanılmişsin...

***yukarıdaki şahıs diyorki benim dinim kadını kapatarak Erkeğin şehvetinden koruyor... Nedenmi yukarıda yazdığı yazıya göre bizleri kadınları açarak onları kötü yola düşürmeye çalışmakla ve yararlanmakla suçluyor...***

Bu ŞekiLde LAnse etmedim ben AAnlamak istediğin gibi anlamakta özğürsün ama ben BöYle Bi İmada Bulunmadım..

Gönderi tarihi:

BY X MEN insanın 4 kadınla ewlenmesi sadece İSLAmda mı oluyor..

1 eşi 4 metresi olanlarıda biliyoruz Modern olupta...

günümüzde bu tür davranışlar sapkınlık olarak algılanıyor jhonycim :clover:

Gönderi tarihi:

tabi şimdi adnan hocanın evindeki **** partilerini hatırlarsak. ali kalkancı fadime şahin vakasındaki gibi kandırılan genç kızların kerameti kendinden menkul hacı hocalarca nasıl istismar edildiğini düşünürsek. malum vakıfların yurtlarında kalan ortaoku lvel sie öğrencisi çocukların nasıl ****** ********* ve ***********, maruz kaldığını hatırlarsak kimin aklı başka yerine çalışmıyor kolayca anlıyabiliriz :)

Gönderi tarihi:

Bütün bunları islamamı mal ediyorsun Cyrano...??

Sen mala göremi, etikete göremi hareket edersin...

Neden islam mükemmel insanlarla değerlendirilmiyor da, böyle insanlarla değerlendiriliyor..

Yoksa öyle görmek ve bilmek istediğinizdenmi..??

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Sende beni anlamıyorsun arkadaşım ya..

Ben diyorumki, islamı alet edenlere lanet olsun..

Ama sizlerde bıyık altından ukala gülücüklerle olaydan rant çıkarıp, islamı topa tutmayın..

Yani islamı o kişilere göre yorumlamayın..

Heral anladınız dimi..??

Gönderi tarihi:

DEliEMİN benim anlatmak istediğimde buydu insan iLLa islama inanıpta 4 kadınla ewlenmiyor sonuçta...

Her türlü sapkınlığı olna her türlü inançtan insanda 4eş yada 4 metres alabiliyor..Ama MAalesef bunu bazı arkadaşlar sadece islam yönünde ele alıyor biizm sitemimiz bu yönde...

CYRANO adnan hocadan örnek weriyorsun tarikatlardan örnek weriyorsunda ÜNİWERSİTELERDE DEKANLARIN Öğretim görewlilerin ÖĞRENCİLERE olana tacizlerini yada lise ve dengi okullarda öğrencilere karşi olan tacizleri neden örnek wermiyorsun yada Yetiştirme yurtlarında tecawüze uğrayan küçücük bedenleri canları he...

İSlamı karalamak için bir kaç soysuzun yaptığı Çirkin dawranışları ele alıyorsun.. Genel olarak bak Lütfennn...

Gönderi tarihi:

DEliEMİN benim anlatmak istediğimde buydu insan iLLa islama inanıpta 4 kadınla ewlenmiyor sonuçta...

Her türlü sapkınlığı olna her türlü inançtan insanda 4eş yada 4 metres alabiliyor..Ama MAalesef bunu bazı arkadaşlar sadece islam yönünde ele alıyor biizm sitemimiz bu yönde... ARKADAŞ SADECE GÖRDÜĞÜ BİR TEHLİKEYİ ANLATIYOR..

KAFANI KALDIR DA BİRKAÇ İLETİ YUKARI BAK İSLAMLA İLGİLİ OLAN YORUMUNU ORADA YAPMIŞ

CYRANO adnan hocadan örnek weriyorsun tarikatlardan örnek weriyorsunda ÜNİWERSİTELERDE DEKANLARIN Öğretim görewlilerin ÖĞRENCİLERE olana tacizlerini yada lise ve dengi okullarda öğrencilere karşi olan tacizleri neden örnek wermiyorsun yada Yetiştirme yurtlarında tecawüze uğrayan küçücük bedenleri canları he...

İNSANLARIN KİŞİLİK PROBLEMLERİ BİR KİTLEYE YADA HERHANGİ BİR GRUBA MAL EDİLEMEZ.

İSlamı karalamak için bir kaç soysuzun yaptığı Çirkin dawranışları ele alıyorsun.. Genel olarak bak Lütfennn...

Gönderi tarihi:

İSLAMA İNANANLARA MAL EDİLİYOR AMA yUKARIDAKİ ÖRNEKTE... naSIl OLCAK deliemiN AZ KAFANI KALDIR DA YUKARIDAKİ İLETİYİ Bİ ZAHMET SEN OKU....

iNSANLARIN KİŞİLİK PROBLEMLERİNİ BİR GRUBA MAL EDEN BEN DEĞİLİM DİKKAT ET DELİEMİN CYRANO'NUN TA KENDİSİ HER ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ...

Gönderi tarihi:

eğer o insanlar bir misyonun en önde gelenleriyse mal edilebilir. belki sapkın tarafları değil ama cemaatini bir şekilde yönlerdirdiği şüphe götürmezdir.

Gönderi tarihi:

Şimdi çelişki değilmi bu....

ADNAN HOCA ALİ KALKANCI ne zaman islam misyonunun önde gelen isimleri oldu...

Şimdi bir takım cemaatların başindaki sapkın kişilerin yaptığını TÜm Müslümanlara we İSlam dinine lanse etmek ne kadar doğru...

Ama demin bir takim kişilerin kişilik problemleri bir gruba MAl edilemez dedin kendi kendinle çelişiyorsun...

Gönderi tarihi:

Eğer islamı kişilere göre yorumlayacaksanız..

İslamın en önde gideni ve en güzel insanı Hz Muhammet Mustafa (s.a.s) dir..

İslamı ondan öğrenin ve onunla yorumlayın..

Onun dışında hiç bir kimse yada hiçbir grup islamı temsil edemez..

Çünkü bu din onunla gelmiştir...

Saygılar..

Gönderi tarihi:

ne güzel iş be. hem forumdaki tartışmaların yüzde doksanını bir kimsenin yazılarından copy paste yaparak kullanın sonra o adamdan örnek verince. ne alakası var deyin. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.