Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

KADI SADECE ŞU KADARINI SÖYLÜYORUM ÇOK SEVİYESİZ YAPTIKLARIYLA SÖZLERİ BİRBİRİNİ TUTMAYAN KALİTESİZ BİR İNSANSIN

KRAL ÇIPLAK

• Cevaplar 658
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

fikirlerinden rahahtısız olduğu insanlara saldırmak için dini kullanmanın adı ne zamandan beri, değiştide başka bir şey oldu.

zayıf insanlar kendilerini polemiklerde savunabilmek için kutsal şeylere sarılmaya çalışırlar. hiç bir din meczuplar, isnanlra saldırabilmek için kullansın diye inmemiştir.

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

ARKADAŞIM KONU DİNLE VE İNSAN HAKLARIYLA İLGİLİ..

YA SİZDE BİR PROBLEMMİ VAR..

BU FORUMDA ANLAYAMAMA SORUNU SEZİYORUM..

KONU BAŞÖRTÜSÜ ARKADAŞ...!!!, ŞİMDİ BEN BAŞÖRTÜSÜ HAKKINDA GÖRÜŞ İFADE EDERKEN, KALKIP KOZMOLOJİDEN YADA SİSMOLOJİDENMİ BAHSEDEYİM..

YA OMUZLARINIZ ÜZERİNDEKİ O YUVARLAK ŞEYİN KIYMETİNİ BİLİN..

CYRANO KENDİ YAZDIĞINI KENDİN ANLADINMI..)))

Akıllılara selam olsun...

Tarih: Düzenleyen: kralx

Anladığını hiç zannetmiyorum..

Zira anlasan, konusu islamla paralel olan bir konuda, kutsal şeylerden bahsediyorsun diye suçlamazdın...!!!

Gönderi tarihi:

aman aman neler olmus :) ben, cyrano ve emin üçlü ittifak kurmusuz da haberim olmamis :)

kral bence senin gerçekten anlamama sorunun var bir de bana laf ediyorsun. ben hiç din konusunda bilgiliyim dedim mi? herhangi bir yazimda kitabin su hükmüne, allahin adina, kuranin ayetine göre konustummu? ne zaman bilgiliyim dedim din konusunda, nasil da çarpitiyorsun olaylari?

bunaldigim noktayi dahi algilayamamissin yeter artik bu misyonerlik edalarindan vazgeç diyorum. bin kere söyledin yok dinsiz suymus yok kafir söyleymis yok günahkar buymus.. kime göre neye göre beni ateist ilan ediyorsun? kim oluyorsun da bana hakaret edebiliyorsun? nesin bi açiklasana!! copy-paste delikanliliklari ile yürümüyor bu isler. bugüne kadar saygimi korumak istedim ama sen saygidan da anlamiyorsun. beni elestiremezsin. ben türbanin okulda olmasina karsiyim sen burda bana sabaha kadar yaz fikrim degismeyecek. ben türbanlilara artik saygi duymuyorum ve bu fikrimi burda paylasiyorum seni ne ilgilendirir ya? kim verdi sana bu yetkiyi? senin yüzünden kaç kisi gitti bu forumdan, kaç kisi yazmak istemiyor, burda kendi kendine savas veriyorsun. yeter artik bir daha hakkimda sakin tek kelime etme. ben senin karekterini sorgulamadim sen de benimkini sorgulayamazsin.

Cyrano ve Emin gibi insanlarin yanina yakistirdigin için de ayrica tesekkür ederim. Atesit diye, dinsiz diye, bilgisiz diye çamur attigin insanlar karekterlere ve insanlara saygililar. senin gibi misyoner edalari ile, yaptirimci düsüncelerle, hakaretlerle dayatmiyorlar fikirlerini.....

Emin abi, Cyrano....

sevgiler, saygilar.... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hiç gülesim yoktu kralın anlama kabiliyetini sorgulayan takıma bak... :D:D:D:D yine bir organizasyon seziyorum ben tabbii siz ateist oluşlu çok bilgili oluyonuz ya... bize yıllarca eğitimini gördüğümüz ilimlerin açıklamasını bile yapıyorsunuz. size hocam diyebilirmiyim. :D:D

Gönderi tarihi:

Bazı arkadaşlar düşüncelerine körü körüne baglılar inkar etmekte ısrarcı olmakta gayet başarılılar...

KArşisindaki İnsanın inançları doğrultusunda yaptıkları hakaretlerin adına kişilere karşi saygı sewiye diyorlarda bu durum karşi tarafın onlara karşi söylemlerinde neden geçerli değil...

Karşit düşüncedeki İnsanları LAiklik düşmanı cumhuriyet düşmanı olarak lanse etmeye çalişanlar sizler değilmisiniz Yok sözüm ona ŞEriat dewleti kurmak istiyormuşuz falan filan bunlar sizin söylemleriniz değil mi?

Sizler düşüncelrinizi söyleyince neden sizlerin düşüncelerine karşi olan insanlara saygı duymazsınız...YAkıştırmalar yapıyorsunuz da biz yakıştırma yapınca adı saygısızlık oluyor neden he?HAkaret diyorsunuz ya siizn cümle kalıplarınızın arasında kaç hakaret gizli ince nüanslarla görmezden mi geliyorsunuz...

Kendi düşüncesinde olana saygı warda karşit düşüncedekine yok ölemi bumudur sizin demokrasi anlayışınız....

KRALX madem Ki dini alet ediyor bu forumda siizn söyleminizle bana görede sizler LAİKLİK we CUmhuriyeti alet ediyorsunuz tartışmalarda...

Bunuda hakaret olarak algılarsınız şimdi...

Siizn ne kadar düşünce we inanaişlarınız doğrıltusunda yaşama hakkınız warsa okuma hakkınız warsa görmezden geldiğiniz insanlarında siizn kadar hakları war bunda... diyor ya bazı arkadaşlar insanlara saygılı we sewiyeli diye buysa saygı we sewiyeden anladıkları görmezden geldikleri insanların haklarına saygı duymalarını beklemek çok saçma sanırım...

SAyGıLar...

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hiç gülesim yoktu kralın anlama kabiliyetini sorgulayan takıma bak... :D:D:D:D yine bir organizasyon seziyorum ben tabbii siz ateist oluşlu çok bilgili oluyonuz ya... bize yıllarca eğitimini gördüğümüz ilimlerin açıklamasını bile yapıyorsunuz. size hocam diyebilirmiyim. :D:D

hayirdir sen de kral yanlisimisin :)

atesit olup olmadigim hakkinda bilgin var mi? ateist olduguma inaniyorsan söyle yerini ben gelir ispatlarim sana :)

hoca camide.. :P

Bazı arkadaşlar düşüncelerine körü körüne baglılar inkar etmekte ısrarcı olmakta gayet başarılılar...

KArşisindaki İnsanın inançları doğrultusunda yaptıkları hakaretlerin adına kişilere karşi saygı sewiye diyorlarda bu durum karşi tarafın onlara karşi söylemlerinde neden geçerli değil...

Karşit düşüncedeki İnsanları LAiklik düşmanı cumhuriyet düşmanı olarak lanse etmeye çalişanlar sizler değilmisiniz Yok sözüm ona ŞEriat dewleti kurmak istiyormuşuz falan filan bunlar sizin söylemleriniz değil mi?

Sizler düşüncelrinizi söyleyince neden sizlerin düşüncelerine karşi olan insanlara saygı duymazsınız...YAkıştırmalar yapıyorsunuz da biz yakıştırma yapınca adı saygısızlık oluyor neden he?HAkaret diyorsunuz ya siizn cümle kalıplarınızın arasında kaç hakaret gizli ince nüanslarla görmezden mi geliyorsunuz...

Kendi düşüncesinde olana saygı warda karşit düşüncedekine yok ölemi bumudur sizin demokrasi anlayışınız....

KRALX madem Ki dini alet ediyor bu forumda siizn söyleminizle bana görede sizler LAİKLİK we CUmhuriyeti alet ediyorsunuz tartışmalarda...

Bunuda hakaret olarak algılarsınız şimdi...

Siizn ne kadar düşünce we inanaişlarınız doğrıltusunda yaşama hakkınız warsa okuma hakkınız warsa görmezden geldiğiniz insanlarında siizn kadar hakları war bunda... diyor ya bazı arkadaşlar insanlara saygılı we sewiyeli diye buysa saygı we sewiyeden anladıkları görmezden geldikleri insanların haklarına saygı duymalarını beklemek çok saçma sanırım...

SAyGıLar...

:lol:

Ancak gülersin zaten...

İşine gelmeyince alaycı bi edayla gülmeyi ne kadar iyi başarıyorsun...

tebrikLer...

sen alakan olmayan konulara giriyorsun. Aihm'in kararini destekledigim için ateist damgasi vurdunuz ve benden üstüne de saygi bekliyorsunuz, gülünce de alayci oluyorum. kendimi ifade ediyorum anlamiyosunuz, gülüyorum yine anlamiyosunuz. banane ya kapanan kapansin beni hiç ilgilendirmez hiç isim de olmaz, ama kapali bayanlarin bana açik oldugum için yaptiklarini artik görmezden gelmeyecegim. bana ateist saygisiz demek ne senin üstüne vazifedir ne de baskasinin. laf döktürmeye gelince isler ne kadar da güzel dimi? saygidan bahsederken hersey ne kadar hos.. bana neden saygi duymuyorsun o zaman? saygi duyuyorum ben karara, çok saygidan bahsediyorsan bana da saygi duymak zorundasin.

bana ateist diyen benim karsima reelde çiksin!!! burdan oturdugu yerden bana hakaret yagdiracaklar sadece sanal delikanlilardir. çok kendine güvenen yüzüme söyler, yüzüme hakeret eder. kiz basima hepinizden çok delikanliyim..

duymuyorum artik saygi falan kimseye. su ortamda gösterdiniz ne kadar saygi hakettiginizi..

Tarih: Düzenleyen: mara bulge
Gönderi tarihi:

AİHM'in kararına saygı duymadığımız için bizlerde ŞERİATÇi olmakla hatta hatta LAİKLİK düşmanı CUMHURİYET düşmanı olmakla suçlandık buna ne diyeceksin peki... Ben sana hiç ateist demedim bunu iyi bilmeni isterim beni kimsenin inancı baglamaz kişi kendinden sorumludur...KAralama yapma lütfen...

BAna neden saygı duymuyorsun derken önce bana duyduğun saygıyı yargıla sonra benden saygı bekle....

Ben senin şahsına hiç hakaret ettimmi sadece düşünce lerini eleştirdim nasıl sen eleştiryorsan bende senin düşüncelerini eleştirdim bunda bir saygısızlık görmüyorum...

Diyorsun ya bana ateist diyen reelde karşima çıksın...

Bende diyorum Ki bu söylemine cewaben banada ŞERİATÇİ LAİKLİK CUMHURİYET DÜŞMANI diyende benim karşima çıksın...

Delikanlılık zor sanat yükümlülükleri çok fazla herkezin harcı değil...bende dahil olmak üzere..

SAygu duyup weya duymaman seni baglar ben senden saygı beklemedim Ki zaten...

Dilediğinde özğürsün bana saygı duyman içinde bi gayretim yok zaten...

Bizler ne kadar bu ortamda saygıyı hakkettiğimizi gösterdiysek sizlerde gösterdiniz tek yönlü bakma olaya...

Gönderi tarihi:

Benim dikkatimi çeken pkk ile türban patlak vermesi aynı yıllara raslıyor, tabi ayrı konular ama tesadüfe bak. Pkk dan sonra hiyzbullah devreye girecek diye biliyorduk hakikaten de öyle oldu, şimdi sıradakiler daha eli kulağında tetiklenmeleri ama ne başlıyacak 69 tane türkiyeyi parçalama hazırlığı var ama yemezler.

Gönderi tarihi:

Bana kalırsa üniversitelere başını kapatarak girmek isteyen insanların şeriatla falan alakası yok ama bişeyi kırk kere sölerseniz o olurmuş derler ya işte ben ondan korkuyorum.Ayrıca arkadaşlar kişisel tartışmalarla hiçbiryere varamıyacagımız görüşündeyim ama öbür türlüde biryere varamıyoruz siz en iyisimi bildiginiz gibi takılın hem iyi olur stres atarsınız.

Gönderi tarihi:

Yahu bırakın milletin inancından size ne uyulması gereken kuralara uyun yeter, kamu alanlarında yasak işte neyi uzatıyorsunuz neye karşı geliyorsunuz modern yaşam kurallarına uymuyorsanız bu sizin sorununuz o zaman kamusal alanda çalışmazlar olur biter.

Nasıl bir bayan milletvekili mini etek ile meclise girmiyorsa diğer bayan da türbanla giremez tüzük var bu konuda.

Anca milletin inancını eleştirmeyi biliyorsunuz size ne ben ataist olurum diğeri gayrı müslüm olur diğeri çok bağlıdır her koyun kendi bacağından asılmıyormu benim günahlarımı sizmi çekeceksiniz.

Laf lafa geldimi müslüman müslümanı uyarır diyorlar neyi uyarır ben aç kaldığımda beni uyarın yardım edin ben dilimi konuşamadığım zaman bana yardım edin benim ailem ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü zaman yardım edin aksi halde benim baş örtüm yok diye yok cehennemde yanacaksın diye burada fetvalar vermeyin. Müslüman müslümanı uyarır ayağı yapmayın bence inandırıcı olmuyor.

Sizler bir çok insanın başına gelenlere göz yumup müslüman kardeşlerinizin ( sözüm ona kardeşiz ya )

çektiklerine göz yumup aman teröristler işte derseniz fakirlik yoksulluk çeken insanlara canım bu kadarda çocuk yapmasaydılar derseniz burası TÜRKİYE ya sevin ya gidin derseniz aynı yasalar başka kurallarıda sizin üzerinizde uyguladığı zaman böyle yalnız kalırsınız destek bulamazsınız .

İki lafın başında allah allah başlıyorsunuz ya kardeşim bırakın allahı rahat nedir istediğiniz allah kuranı indirmiş size özel emirmi vermiş gidin dayatın uygulatın diye daha ciddi sorunlar varken bu ülkede uğraştığımız şeylere bakın ne diyeyim

Saygılar

Gönderi tarihi:

ne takımı bu a milli futbol takımı mı?

ne yalan söyliyelim sizin şu hayalgücünüz gülmekten öldürüyor beni :D :D

nedir bu takım organizasyon işleri.. reelde tanıdığım iki yada üç kişi var onlarda benim yönlendirmem le geldiler buraya geri kalanıyla arkadaşlığımız sadece burada. fikir ve görüşlerini beğendiğim insanlar ve buranın dışarısınada çıkmıyor. gerçekten hayalgücünüz takdire şayan.

Gönderi tarihi:

AİHM'in kararına saygı duymadığımız için bizlerde ŞERİATÇi olmakla hatta hatta LAİKLİK düşmanı CUMHURİYET düşmanı olmakla suçlandık buna ne diyeceksin peki... Ben sana hiç ateist demedim bunu iyi bilmeni isterim beni kimsenin inancı baglamaz kişi kendinden sorumludur...KAralama yapma lütfen...

BAna neden saygı duymuyorsun derken önce bana duyduğun saygıyı yargıla sonra benden saygı bekle....

Ben senin şahsına hiç hakaret ettimmi sadece düşünce lerini eleştirdim nasıl sen eleştiryorsan bende senin düşüncelerini eleştirdim bunda bir saygısızlık görmüyorum...

Diyorsun ya bana ateist diyen reelde karşima çıksın...

Bende diyorum Ki bu söylemine cewaben banada ŞERİATÇİ LAİKLİK CUMHURİYET DÜŞMANI diyende benim karşima çıksın...

Delikanlılık zor sanat yükümlülükleri çok fazla herkezin harcı değil...bende dahil olmak üzere..

SAygu duyup weya duymaman seni baglar ben senden saygı beklemedim Ki zaten...

Dilediğinde özğürsün bana saygı duyman içinde bi gayretim yok zaten...

Bizler ne kadar bu ortamda saygıyı hakkettiğimizi gösterdiysek sizlerde gösterdiniz tek yönlü bakma olaya...

jhony güzel kardeşim benim bak ne güzel demişsin

"kimsenin inancı beni bağlamaz her kişi kendinden sorumludur."

herkes sorumlu olduğu şeyin farkında ve kendi iradesiyle kendisine bir yaşam tarzı belirlemişken kendilerine misyon yüklemiş kişiler tarafından yaşamı algılayış biçimine karşı saygısızlık görürse aslında istemeden de olsa kırıcı olabiliyor. o nedenle kimsenin inancı sizi bağlamasın. hiçbirimiz birbirimizin baktığı pencereden dünya ya bakmıyor. bırakında sizden biraz olsun farkımız olsun bu size göre eksikliktir bize göre güzelliktir. bunu bize çok görmeyin. :clover:

Mara tek kelimeyle, kal'e alınacak bir bayan değilsin...

Hayat çizgin bile belli değil...

Sadece mantığınla hareket etmeye çalışıyorsun, bilgi birikimin yok..

Neyse seni geçtik...

Türban konusunda birinci hatayı AHİM ' e giden bayan yapmıştır..

Yahu AHİM'E neden gidiyorsun, dinleri ayrı, milletleri ayrı, kültürleri ayrı..

Senin derdini ızdırabını, kendi dininde olanlar bile anlamıyorki AHİM anlasın...!!!

AHİM bugüne kadar islamla ilişkili hangi konuya baktıysa müslümanlık yada müslümanın alyehinde karar vermiştir..

Bir hırıistiyanın davasına bakarken, kiliseden bilir kişi isterler, müslümanın davasına gelince direk yargısız infaz..

Başbakan da bunu dile getirince irtica hortlar..

Vah Türkiyem vaaaahh, yazık yazık....

Bumudur beyİN, akıl, şuur, düşünce, izan, idrak...????

İnadınıza devam edin, sizi hiçbir şekilde zorlayan yok..

Atatürkün kesinlike yasakladığı manda ve himayeciliğe devam edin..

Birde Atatürkçü geçinirsiniz...))

Misyonunu bilenlere selam olsun...

Gönderi tarihi:

iletinin mara ile ilgili olan kısmını çıkartmısın yoksa verdiğin bir sözü hatırlatmak zorunda kalıcam!!

Gönderi tarihi:

Verdiğim söz bana sataşma yapılmaması halinde gene sözdür..

Siz bana sataşın ben armut toplayım öylemi..))

Sen annenin kuzusumusun, ne kadar akıllısın böyle bakim..))

Not: Ben yokken vatandaş benle ilgili ne yazmış oku..!!!

Gönderi tarihi:

okudum

uayrını yaptığını ve vazifeni tamamladığını yazmış gerisinin de ona kaldığını yazmış.

öm ni açsana sen bak kötü birşey yazarsam getirir kopyalarsın buraya böyle adam diye ;)

Gönderi tarihi:

sen daha dün ne konuştuğunu bilmeyen bir adamsın senle ne konuşulur ne muhabbet edilirki?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.