Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Netflix'teki bu çılgın yeni aksiyon filmi yüzünden insanlar akıllarını kaybediyor (Kate)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Netflix'teki bu çılgın yeni aksiyon filmi yüzünden insanlar akıllarını kaybediyor (Filmin Adı: Kate)

AAOkU2Y.img?h=532&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Yeni çıkan Netflix filmi Kate'de her şey var. Mary Elizabeth Winstead, kötü bir suikastçıyı canlandırıyor. Bir video oyunundan fırlamış gibi görünen neonlarla ıslanmış bir şehir manzarası. Ayrıca Yakuza, Woody Harrelson ve neredeyse iki saat boyunca kesintisiz, kana bulanmış, ateşli silahlarla dolu aksiyon.

Pandemi öncesi zamanlarında, sinemalarda böyle bir film izlemeye seve seve giderdim. Ancak Netflix'in bu tür içeriklerin keyfini evde güvenle çıkarmayı mümkün kılması beni çok mutlu ediyor. Ve Kate, yayıncının Ocak ayında verdiği büyük, iddialı sözün bir başka hatırlatıcısı: 2021'i tüm yıl boyunca haftada en az bir kez yeni yıldızlarla dolu filmler yayınlamaya harcayacak. Bu, sonbaharın ve kışın geri kalanında, Army of the Dead prequel Army of Thieves (29 Ekim), Red Notice (12 Kasım) ve Don't Look Up (24 Aralık) gibi büyük oyunları içerir.

Yeni Netflix filmi Kate, şimdi yayında

Bu arada, şu anda %70 izleyici puanıyla Rotten Tomatoes'da oldukça iyi iş çıkaran Kate'e daha yakından bakalım. Temel arsa: İtibari suikastçı, son işi sırasında ölümcül bir şekilde zehirlendi. Zehir yavaş çalışır, ancak Kate'e ölüm emrini kimin verdiğini bulmak ve intikam almak için 24 saat verir. Netflix'in özeti, "Kate, oyununun zirvesinde, ince ayarlı bir suikastçının mükemmel bir örneğidir" diyor.

Zehirlendiğini öğrenene kadar. "Katillerinden intikam alması için ona 24 saatten daha az zaman tanıyan vahşice yavaş bir infaz."

“Vücudu hızla bozulurken, Kate geçmiş kurbanlarından birinin genç kızıyla beklenmedik bir bağ kurar. Başrollerini Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau ve Woody Harrelson'ın paylaştığı ve yönetmenliğini Cedric Nicolas-Troyan'ın yaptığı Kate, yanmış bir suikastçının kendi kendini atadığı son bir iş için öfkeli arayışını izliyor.”

Daha fazla detay

Netflix'in film için hazırladığı basın materyalinde Kate yazarı Umair Aleem, intikam alt türünü övüyor. Ve bu türü en ilkel, varoluşsal biçimine kadar damıtmış bir hikaye anlatmak istemekten bahsediyor. Aleem, "Herkesin bağlantı kurabileceği bir şey" diye açıklıyor. "Yaşlanmak, ölmek, yaşanılan hayatla mücadele etmek - hepsi hızlandı ve bir geceye yoğunlaştı."

Bu arada Kate'in arkasındaki yapım şirketi 87North. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Bullet Train adlı bir romandan uyarlanan yapımlarda heyecan verici bir film daha var.

Temel olarak, birlikte yüksek hızlı bir tren yolculuğuna çıkan bir grup suikastçı hakkında. Şu an kitabı okuyorum ve bu kitabın her yerinde gişe rekorları kıran bir film potansiyeli var. Yeni filmi 87North'ün kurucularından David Leitch yönetiyor. Ve kurucu ortağı Kelly McCormick üretiyor. Zaten ona bağlı olan yıldızlar arasında Brad Pitt, Sandra Bullock, Brian Tyree Henry ve Zazie Beetz sayılabilir.

Kaynak: BGR

netflix-5432181.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.