Φ cronaldo Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 arkadaşlar bir ordudasınız ve size komutanınız ilginç bir emirde bulunuyor Komutan: - vur beni asker sana emrediyorum siz ne yaparsınız arkadaşlar??? ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Benim düşümcem öldürmeye karşıyım ama şunu yaparım öldürüm ama bir kaç şahit önünde böyle bir emrin verdiği bir kağıt alırım.Ne yapalım kardeş dünya hali vursan ölse salakmı kendini öldürsün sana derler.inanmazlar bilerek öldürdün derler ölüyüde diriltmesinde olan olmuşş olur.en iyisi yanına şahitin al imzalı bir kağıt al böyle bir emir vermiş diye sonra daya kafasına sık. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Benim düşümcem öldürmeye karşıyım ama şunu yaparım öldürüm ama bir kaç şahit önünde böyle bir emrin verdiği bir kağıt alırım.Ne yapalım kardeş dünya hali vursan ölse salakmı kendini öldürsün sana derler.inanmazlar bilerek öldürdün derler ölüyüde diriltmesinde olan olmuşş olur.en iyisi yanına şahitin al imzalı bir kağıt al böyle bir emir vermiş diye sonra daya kafasına sık. iyide vur deyince illaki öldürmenmi lazım demezlermi adama?şahitlerle bile suçlu duruma düşersin. ben olsam emiri yazılı vermesini ister ve vurmayarak hapse girerdim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ben vururdum işte... Ya adam vur demiş niye vurmim ki sadistmiyim ben... Vur diyosa vurcan kardeşim emir büyük yerden... aloooooo ne vurimmmmmmmm ha vur diyince öldür mü dedik deyi mi benim de aklıma gelmişti bu arada vuralım da o ister ölsün istemez ölmesin... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 verilen EMRİN askeriyede uygulanmama gibi şansı yok... EMİR demek askerliğn temeli demek..ve ben de aldığım emri harfiyen uygularım... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 arkadaşlar bir ordudasınız ve size komutanınız ilginç bir emirde bulunuyor Komutan: - vur beni asker sana emrediyorum siz ne yaparsınız arkadaşlar??? ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA cevabımı tekrar edeyim. bana verilen emir:''ASKER BENİ VUR''dur.eğer vurup öldürürsem emirin dışına çıkarım.çünkü öldür diye emir vermemiş.emri en mantıklı olarak komutanı ölmüyecek yerinden vurarak yerine getirebilirsin.emir emirdir... kısaca:öldürürsen, emri yerine getirmemiş,ayrıca suç işlemiş olursun. vurmassan,emre itaatsizlikten suç işlemiş olursun. en güzeli topuklarına sıkacaksın bak bakalım böyle emirler verebiliyormu bir daha Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 iyide vur deyince illaki öldürmenmi lazım demezlermi adama?şahitlerle bile suçlu duruma düşersin. ben olsam emiri yazılı vermesini ister ve vurmayarak hapse girerdim Yaw kardeş yazdıklarımızı tam okuyamıyormusuz.Al iyi oku;''Ne yapalım kardeş dünya hali vursan ölse salakmı kendini öldürsün sana derler.inanmazlar bilerek öldürdün derler ölüyüde diriltmesinde olan olmuşş olur.en iyisi yanına şahitin al imzalı bir kağıt al böyle bir emir vermiş diye sonra daya kafasına sık'' Ben ölürse ihtimalini aldım. Aman ha iyi oku yorumun ona göre yap.''bana şahitler suçlu yerine düşer demişsiz.Yaw şahitleri orada bir noter gibi düşündüm komutan yazacak ben böyle bir emir verdi diye bir kağıt imzalıyacak kendi rızasıyla ve şahitin imzasını alırsınız.Şimdi neden girsin şahit içeriye hadi bakım. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 arkadaşlar bir ordudasınız ve size komutanınız ilginç bir emirde bulunuyor Komutan: - vur beni asker sana emrediyorum siz ne yaparsınız arkadaşlar??? ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Neyle vurmamı istediğini belirtmemiş, kağıttan top yapar onunla vururum. Vurdum mu? vurdum Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 evet arkadaşlar hepinizin yorumuda çok güzel mosyna güzel açıklamış emir büyük yerden arkadaşlar vurmamız gerekir ama dediğimiz gibi vurmamız gerekir öldürmemiz gerekmez bence biz yinede vuralımda emiri yerine getirelim --------------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 evet arkadaşlar hepinizin yorumuda çok güzel mosyna güzel açıklamış emir büyük yerden arkadaşlar vurmamız gerekir ama dediğimiz gibi vurmamız gerekir öldürmemiz gerekmez bence biz yinede vuralımda emiri yerine getirelim --------------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Yaw en iyisi cronaldo şunu yapalım emir büyük yerde doğru diyor arkadaşımız.Emri gerçekleştirelim ama; Bunu ben arkadaşlarımın yazdıklarında çıkardım. Eğer asker vur beni diyorsa şunu yapaırız..Ama ''mosyan'' şunu dedi ;''verilen EMRİN askeriyede uygulanmama gibi şansı yok...EMİR demek askerliğn temeli demek..ve ben de aldığım emri harfiyen uygularım...''Bizde uygulayalım. ama benim düşüncem şudu birkaç şahit bulup komutanın kendi rızasıyla yazılı bir belge yazarak bunu şahitlerede imzalarız.yani emri yazıya dükmüş oluruz.Yaw o komutan o da benim gibi vatanını koruyor orda.Bu kutsal görevi yapan insanı öldüremem.Arkadaşımız BODRUMLU şu sözü var.''emri en mantıklı olarak komutanı ölmüyecek yerinden vurarak yerine getirebilirsin'' bizde bunu yaparız komutanı ölmeyecek vururuz.böylelikle emri yerine getiririz.Ama komutan vurmaktan askeri mahkemeye çıkarılırız.Bize verilen yazılı emri hakime verip emri yerine getirdiğimi söleriz.Böylelikle ne kimse ölür nede ben ceza alırım. THE END Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yaw en iyisi cronaldo şunu yapalım emir büyük yerde doğru diyor arkadaşımız.Emri gerçekleştirelim ama; Bunu ben arkadaşlarımın yazdıklarında çıkardım. Eğer asker vur beni diyorsa şunu yapaırız..Ama ''mosyan'' şunu dedi ;''verilen EMRİN askeriyede uygulanmama gibi şansı yok...EMİR demek askerliğn temeli demek..ve ben de aldığım emri harfiyen uygularım...''Bizde uygulayalım. ama benim düşüncem şudu birkaç şahit bulup komutanın kendi rızasıyla yazılı bir belge yazarak bunu şahitlerede imzalarız.yani emri yazıya dükmüş oluruz.Yaw o komutan o da benim gibi vatanını koruyor orda.Bu kutsal görevi yapan insanı öldüremem.Arkadaşımız BODRUMLU şu sözü var.''emri en mantıklı olarak komutanı ölmüyecek yerinden vurarak yerine getirebilirsin'' bizde bunu yaparız komutanı ölmeyecek vururuz.böylelikle emri yerine getiririz.Ama komutan vurmaktan askeri mahkemeye çıkarılırız.Bize verilen yazılı emri hakime verip emri yerine getirdiğimi söleriz.Böylelikle ne kimse ölür nede ben ceza alırım. THE END the end'de anladık.kim bildi?söylememişsin terliklerim eskidi göndermemişsin Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 '' Yaw kardeş yazdıklarımızı tam okuyamıyormusuz.Al iyi oku;''Ne yapalım kardeş dünya hali vursan ölse salakmı kendini öldürsün sana derler.inanmazlar bilerek öldürdün derler ölüyüde diriltmesinde olan olmuşş olur.en iyisi yanına şahitin al imzalı bir kağıt al böyle bir emir vermiş diye sonra daya kafasına sık'' Ben ölürse ihtimalini aldım. Aman ha iyi oku yorumun ona göre yap.''bana şahitler suçlu yerine düşer demişsiz.Yaw şahitleri orada bir noter gibi düşündüm komutan yazacak ben böyle bir emir verdi diye bir kağıt imzalıyacak kendi rızasıyla ve şahitin imzasını alırsınız.Şimdi neden girsin şahit içeriye hadi bakım. yaw arkadaşım yazdıklarını okuyoruz.bide sen okusan çok iyi olacak bak yukarıda ne demişim ''şahitlerle bile suçlu durumuna düşersin''(şahitlerle birlikte değil!)yani şahitlerin şahitliği seni kurtarmaz. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 vur dediyse öldür demedi herhalde adamın boğazına birşey takılmıştır sırtına vurmasını emreder Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.