Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yaw arkadaşlar özür dilerim tam olarak olmadı yeni olduğumdan düzeltmesini bilmiyordum soru şöyle;

zamanın büyük krallarından biri savaşta yenik düşer ve esir alınır. Bir kuleye kapatılır,yemek ve su verilmez ölüme terkedilir. Esir alan kral son bir iyilik yapar ve esir olan kralın ölene kadar sadece kızını görmesine izin verir, kızı hergün babasını bir saat ziyaret edebilecektir, fakat çıplak olarak. Bu hergün tekrarlanır ama yaşlı kral açlıktan ve susuzluktan öleceğine dahada kendine gelmeye başlamıştır, bunu kızına sorarlar ve kızı şu cevabı verir :

babam benim babam ben babamın kızıyım babamda benim oğlum.

Bu nasıl oluyor bulun hadi. :(

Gönderi tarihi:

babanı emzirmişsin :wub:

Vala tebrikler ben sorunun yanıtını bulmak için epey bir zamanımı aldı.Bana sorulunan iki sorudan birdir.

Birini bulamadım bana yardımcı olabilirmisiz.Kafam çok takıldı bu bilmeceyi bulmayı.eğer müsadeniz varsa yazayım buraya bende cevabını bulamadım. :blushing:

Gönderi tarihi:

Vala tebrikler ben sorunun yanıtını bulmak için epey bir zamanımı aldı.Bana sorulunan iki sorudan birdir.

Birini bulamadım bana yardımcı olabilirmisiz.Kafam çok takıldı bu bilmeceyi bulmayı.eğer müsadeniz varsa yazayım buraya bende cevabını bulamadım. :blushing:

yaz ama buraya yazma yeni başlık olarak aç olur mu?

Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben biraz az katılıyorum bugünlerde aranıza çok yoğunum ama özlemişim ben bu sayfayı yaaaaa

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.