Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 BABAM BENİM OĞLUM BEN BABAMIN KIZIYIM. Bu nasıl oluyor.Bulun hadi Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yaw arkadaşlar özür dilerim tam olarak olmadı yeni olduğumdan düzeltmesini bilmiyordum soru şöyle; zamanın büyük krallarından biri savaşta yenik düşer ve esir alınır. Bir kuleye kapatılır,yemek ve su verilmez ölüme terkedilir. Esir alan kral son bir iyilik yapar ve esir olan kralın ölene kadar sadece kızını görmesine izin verir, kızı hergün babasını bir saat ziyaret edebilecektir, fakat çıplak olarak. Bu hergün tekrarlanır ama yaşlı kral açlıktan ve susuzluktan öleceğine dahada kendine gelmeye başlamıştır, bunu kızına sorarlar ve kızı şu cevabı verir : babam benim babam ben babamın kızıyım babamda benim oğlum. Bu nasıl oluyor bulun hadi. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 BABAM BENİM OĞLUM BEN BABAMIN KIZIYIM. Bu nasıl oluyor.Bulun hadi babanı emzirmişsin Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 babanı emzirmişsin Vala tebrikler ben sorunun yanıtını bulmak için epey bir zamanımı aldı.Bana sorulunan iki sorudan birdir. Birini bulamadım bana yardımcı olabilirmisiz.Kafam çok takıldı bu bilmeceyi bulmayı.eğer müsadeniz varsa yazayım buraya bende cevabını bulamadım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Vala tebrikler ben sorunun yanıtını bulmak için epey bir zamanımı aldı.Bana sorulunan iki sorudan birdir. Birini bulamadım bana yardımcı olabilirmisiz.Kafam çok takıldı bu bilmeceyi bulmayı.eğer müsadeniz varsa yazayım buraya bende cevabını bulamadım. yaz ama buraya yazma yeni başlık olarak aç olur mu? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 arkadaşlar ben biraz az katılıyorum bugünlerde aranıza çok yoğunum ama özlemişim ben bu sayfayı yaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.