Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu milyarderin Gelir Vergisi gezegendeki herkesi COVID-19'a karşı aşılayabilir


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu milyarderin Gelir Vergisi gezegendeki herkesi COVID-19'a karşı aşılayabilir

AANfFCJ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

COVID-19 krizine vergisel bir çözüm mü?

COVID-19 pandemisi dünyayı kasıp kavurmaya devam ederken, yeni analizler, kriz sırasında dünya milyarderlerinin kazandığı paraya bir defaya mahsus %99'luk bir verginin dünyadaki herkesin aşı olması için ödeyebileceğini ve herkese ödeyebileceğini buldu. işsiz kişi 20.000 dolar. Oxfam, Eşitsizlikle Mücadele İttifakı, Politika Araştırmaları Enstitüsü ve Yurtsever Milyonerler tarafından yapılan analiz, verginin 5,4 trilyon dolar artıracağını ve yine de en zengin insanları 55 milyar dolar daha iyi durumda bırakacağını buldu. Milyarder serveti, pandeminin başlangıcından bu yana şaşırtıcı bir şekilde %69 arttı.

Bu yılın başlarında, dünyanın en zengin 83 kişiden oluşan bir grup, kendileri de dahil olmak üzere toplumun en zengin üyelerinin bir "İnsanlık için Milyonerler" mektubunda COVID-19'un maliyetini karşılamaya yardımcı olmak için daha fazla vergi ödemelerini talep etmek için bir araya geldi ve bu, Süper zenginler ilk kez şu anda yapmak zorunda olduklarından daha fazla katkıda bulunmak istediler. Dünyanın süper zenginlerinden bazılarına tıklayın veya daha fazla vergi ödemeye hazır ve istekliler arasında gezinin.

BB17ieTx.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Bill Gates, net değer: 130,5 milyar dolar

Zenginler üzerinde daha yüksek vergilendirmenin sık sık savunucusu olan Gates, yaşamı boyunca 10 milyar dolardan fazla vergi ödedi ve geçen yıl 20 milyar dolara çıkarsa bunun “iyi” olacağını söyledi. Gates, daha ilerici bir sisteme şiddetle inanıyor ve özellikle sermaye kazançları için daha fazla ödeme yapması gerektiği görüşünde. O ve şimdiki eski karısı Melinda, her yıl yoksulluk ve hastalıkla mücadele için milyarlarca dolar harcayan bir vakıf kurdu ve aynı zamanda dünyanın en zenginlerinin, servetlerinin çoğunluğunu bağışlayacaklarını taahhüt edebilecekleri The Giving Pledge'i kışkırttı. ömürleri.Zenginler üzerinde daha yüksek vergilendirmenin sık sık savunucusu olan Gates, yaşamı boyunca 10 milyar dolardan fazla vergi ödedi ve geçen yıl 20 milyar dolara çıkarsa bunun “iyi” olacağını söyledi. Gates, daha ilerici bir sisteme şiddetle inanıyor ve özellikle sermaye kazançları için daha fazla ödeme yapması gerektiği görüşünde. O ve şimdiki eski karısı Melinda, her yıl yoksulluk ve hastalıkla mücadele için milyarlarca dolar harcayan bir vakıf kurdu ve aynı zamanda dünyanın en zenginlerinin, servetlerinin çoğunluğunu bağışlayacaklarını taahhüt edebilecekleri The Giving Pledge'i kışkırttı. ömürleri.

Kaynak: love money

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.