Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hakemler yine iş başında Türkiye kupasında Galatasaray tur atladı nasıl mı Başakşehir'in antrenörüne kırmızı kart gösterdiler ve Galatasaray'a tur atlattılar... Hadi hayırlısı. 

• Cevaplar 111
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:

Devam edelim mi... Hadi edelim....

Fenerbahçe'den Cihan Aydın tepkisi

Fenerbahçe Yöneticisi Fethi Pekin, Kasımpaşa-Galatasaray maçını yönetecek olan hakem Cihan Aydın ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa-Galatasaray maçının hakemi Cihan Aydın, Fenerbahçe'nin tepkisine neden oldu.

Fenerbahçe Yöneticisi Fethi Pekin, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ligimizde yakın dönemde “En büyük Galatasaray” nicki ile hakem seminerine katılmış bir hakem,

Süper Ligin 26. haftasında yarın Galatasaray maçı yönetecek.

Bu gerçekten hareketle kamuoyuna soruyoruz;

Türk futbol kamuoyunun, taraftarlık kimliğini tesadüfen öğrendiği bu hakemin, yarınki maçı tarafsız yönetmesi mümkün mü?

Bu durum adil mi?

Dünyanın herhangi bir liginde böyle bir durum söz konusu mu?

Geçmişte formalarını giymiş Ryan Babel isimli futbolcunun, bugün gündemi sarsan “Hakemler bize yardımcı oluyor ve 3 puanı alıyorduk.” itirafları karşısında,

bu kulübün sözde adalet bekçisi yöneticilerinin yorumu nedir?

Şampiyonlar Ligi finali yönetmiş, kariyeri ile dünyanın en elit hakemleri arasında yer alan bir hakemin dahi günlerce tartışıldığı bu ortamda, gerçeklerden yola çıkarak sorduğumuz bu soruları tüm kamuoyunun dikkatine sunuyorum."

Vay be şimdi ne olacak... hadi görelim Galatasaray bu maçı kaç farkla kazanacak görelim... 

• Admin
Gönderi tarihi:

Bir Adımda Penaltı atışı - Hırvatistandan

• 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

PSG Liverpool'u penaltılarla eledi

• Admin
Gönderi tarihi:

• Admin
Gönderi tarihi:

Bugün oynanan maçta Türkiye: 3 - Macaristan: 0

• 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Trabzonspor'un gençleri Avrupa da tarih yazmaya devam ediyor! Rekorla yarı finalde

Trabzonspor U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi Çeyrek Finali’nde taraftar rekorunun kırıldığı maçta Inter U19 Takımı'nı 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Trabzonspor U19 Juventus ve Atalanta'dan sonra bir başka İtalyan devi Inter'i de eleyen Trabzonspor'un gençleri, UEFA Gençlik Ligi'nde yarı finale yükselen ilk Türk takımı oldu.

UEFA Gençlik Ligi çeyrek finalinde Trabzonspor U19 Takımı, sahasında konuk ettiği İtalya ekibi Inter U19 Takımı'nı 1-0 mağlup edip, adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşma sonrasında bordo-mavili ekibin galibiyet golünü kaydeden Ekrem Terzi, ”Oyuna girmeden önce nasıl gol atabileceğimi düşünüyordum. Rakip takım hata yaptı, ben de topu sürerek vurdum ve gol oldu. Bu anı tarif edecek kelime bulamıyorum. Golü taraftarlarımıza armağan ediyorum. Yardımcı hocamız Fatih Hoca bana 'Ekrem, gol atacaksın' demişti. Benim de içime doğmuştu. Böyle bir taraftar önünde oynamak inanılmaz bir his. Artık İtalyanlar bizi iyi tanıyor. Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz” dedi.

• 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı Fatih Vatan Spor'u 2-1 yendi

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Hakkarigücü'nü mağlup etti

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Petrol Ofisi, konuk olduğu Hakkarigücüspor'u 2-1 mağlup etti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Trabzonspor'un gençleri tarih yazdı: Avrupa da UEFA Gençlik Ligi'nde finale çıktı!

Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi yarı finalinde karşılaştığı Salzburg'u 2-1 mağlup ederek turnuvada finale yükseldi.

• Admin
Gönderi tarihi:

Bugün oynanan maçta Trabzonspor U19 Futbol Takımı UEFA Gençlik Ligi'nde finalde Barcelona U-19 takımına 4-1 yenilerek UEFA Gençlik ligi ikincisi oldu

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.