Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Arkadaş söylemek isteyipte söliyemediğiniz ne varsa bu başlıkta topluyalım bakalım kimler neler sölicek Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ÖYLE BOŞ BOĞAZ BİRİYİM Kİ İÇİMDE HİÇ BİR ŞEYİ TUTAMAM ZATEN..YANİ YOK SÖYLEMEK İSTEYİPTE SÖYLEYEMEDİĞİM.... SADECE ŞU VAR.....BAY MUŞTİK ARTIK SEN TARİH OLDUN...HABERİN OLA Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 bizim okulda bi kız var çıktıgından bi ayrılsa ilk gidip ona sölücem seni seviyorum diyeeeeee Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 sevgili babacım ben lise bire giderken . bir sabah evden ofisine gitmek için çıktın ve park ettiğin yerde arabayı vurulmuş oalrak buldun. itiraf ediyorum onu dayım değil ben yaptım.sabahları sendne öncve kalkıp arabayla sahilde turlar ve yine aynı yere park ederdim haberin olmadan. o gün trafik ekibini görünce panikle mızıka çıkmazına girip arabayı vurmuştum. ve o küllükte bulduğun iki bin sigarasınıda dayımın montunun cebinden alıp arabanın küllüğünde söndürmüştüm bilerek. ama sen cep teline gelen mesajları bile bize okutacak kadar teknoloji düşmanı bir adam olduğun için nasılsa burayı okumazsın. tekrar sevgiler ve hürmetler. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 valla süper :D euheuheuhe Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 çok şükür yok öyle bir durumum.söylerim içimde kalacağına,beni yiyip bitireceğine sölerim valla.söyledim de zati Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ben hep şarkı söylemek istedim ya......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ben hep şarkı söylemek istedim ya......... yok sen başka topiğe mümkünse başka foruma Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 herkese hayir diyorum rest çekiyorum herkesi kiriyorum (ben bunlari yapamam birine hayir demem gerektiginde kirmamak için binbir yol denerim ) herkese hayir!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ya kirilin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 herkese hayir diyorum rest çekiyorum herkesi kiriyorum (ben bunlari yapamam birine hayir demem gerektiginde kirmamak için binbir yol denerim ) herkese hayir!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ya kirilin sen çocukken kafana bişiler mi çarptı ciddi söyle Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 sen çocukken kafana bişiler mi çarptı ciddi söyle hhaahhyytttt aman ne komik Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 yemedi mi ne alakasi var yemekle alla alla Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ne alakasi var yemekle alla alla ne bilem ben ya alla soruyom yedimi yemedimi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 yok sen başka topiğe mümkünse başka foruma önden buyur.................. ya seninle ya seninle.......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 önden buyur.................. ya seninle ya seninle.......... önden bayanlar arkandan kapıyı kilitlemicem söz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 önden bayanlar arkandan kapıyı kilitlemicem söz valla ben eşitlikten yanayım............mümkünse yanyana gidelim........ abanmaaa abanmaaa hadi gir koluma.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 valla ben eşitlikten yanayım............mümkünse yanyana gidelim........ abanmaaa abanmaaa hadi gir koluma.... made in bu cümlemi kanıt olarak kullanmıyacana söz ver bişi dicem sen aslında iyi birine benziyon (atlarız bea ayıp ettin ) bu gün iyiliğim üstümde ne iş bende anlamadım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 made in bu cümlemi kanıt olarak kullanmıyacana söz ver bişi dicem sen aslında iyi birine benziyon (atlarız bea ayıp ettin ) bu gün iyiliğim üstümde ne iş bende anlamadım benimde iyiliğim üstümde.......demek isterdim ama yok..iyiliğim izne çıkmış... .......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 benimde iyiliğim üstümde.......demek isterdim ama yok..iyiliğim izne çıkmış... .......... bak 2500 sana denk geldi kıymetini bil Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 bak 2500 sana denk geldi kıymetini bil oo made in de bizden biri olmus.. anladim ben golli sen niye made'i çekemiyodun Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 oo made in de bizden biri olmus.. anladim ben golli sen niye made'i çekemiyodun ya admin bey made in le aynı öselliklere sahip olamam ben Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 bizden biri oldunda başın göğe erdi.............. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 bizden biri oldunda başın göğe erdi.............. yoo.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 yoo.. belliiiii............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.