Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl belliii... yafff kahve içersin...... öff bide gözel olmuş ki sorma.......
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl Yazar sizin söylemek isteyipde söliyemediğiniz şeyler bunlar herhalde ilginç
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl yafff kahve içersin...... öff bide gözel olmuş ki sorma....... senin elinden zehir olsa içerim dicemde sen harbiden zehir yaparsın falan ... mazallah sizin söylemek isteyipde söliyemediğiniz şeyler bunlar herhalde ilginç ya evet yıllardır '' belliiii '' demek istiyodum kısmet bugüneymiş
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 19 yıl çok hoşlandığım birine asılan bi kız var uzak duurrrrr ondannnnnnnnn
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl pek kalmadı herşeyi sööledim artık lafımı esirgemiyorum en iyisi
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 19 yıl berbat bir yalancı vede kendine yetemeyen aciz bir insandın................ o yüzden ayrıldık annadınmı.....................oh beeeeeeeeeeeeeeee............
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl 14 şubat yaklaşıyor ve yine aklıma sen düştün...... ben seni çok sevdim ve en yakın zamanda seni izlemeye gelecem ama sen bilmeyeceksin...........
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl ne oo yenge artiz galiba...... söylemek isteyipte söyleyemedim şey.......aman boşverin gene söylemeyeyim....
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl bilmiyorum... neyin doğru neyin yannış olduğunu artık.. bilmiyorum..
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl ya iyiki varsın fenerbahçem yav hiç bi şeye değişmem hey allahım deli bu jojuk.........
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl gitmesen olmazmı..... +1 ama gitmek gerekmiş....ondan gitmiş.......
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl onlarıda senide kırmak istemiyorum ama kendim mafoluyorum yeter yaaaa
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl senin fikrine de saygı duyuyorum ama bence yanlış düşünüyorsun demeyi isterdim
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl susacagım yine.... zaman anlatacak sana ilk anlattıgımı ama kabullenmediğini...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.