Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl eeeeeeeeee....................... yoookkk söyleyemiyorummm yaaaa ....sseeeennn...................yaaaaa yokkk olmadı yapamadım.bi daha denicem sonra......hem zaten yok burdaaaa........
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl uye olmayan hemen hemen tum arkadaslarıma... gece gec bır saatten sonra benı aramayın Allah(cc) rızası ıcın telefon calıyo konusuyorum uyuyamıyorum ardından sabaha kadar guguk kusu gıbı otur... bı azcık rahat verın gunduz beraberız demi ee daa ne sabah soleyın ne dıyceksenız....
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Bugün hiç çalışmak istemiyorum ve çalışamıyorum da zaten Bahardandır bahardan
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Şuan içimden ona birşeyler demek geliyor ( o kendini bilmiyor sanırım )ama elimden uçup gider diye korkuyorum Karanlık geceler ortak edemem seni kıyamam sana......
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl aşkım seni tanıdıkdan sonra ölümden korkar oldum... ölümün azabından deil senden ayrılacagımdandır korkum...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Hep aklımdasın sakın unutma
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl bazıları çok kıskanç öyleki aslında yapmayacakları şeyleri yaparak kırarlar adamı , neden insan sahip olabileceği ile yetinmez , fazlasını ister , alamayıncada krizlere girer , bu durum olgunluk gerektirmezmi , söle bakalım kıskanç şey , şımarık çocuk , kim ne yapsın seni bu halde
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl biri şu ukla,kendını beğenmiş,fesad kıza bişey desin ya,aynı ortamda görmeye dayanamıyorum sevdiğim işyerımi bıranda cehenneme çevirdi,herkes mutsuzz
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Beni dün gece benzetenler; Tarih ve forum size bunun hesabını soracaktır..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ooofffffffffffff uleeeeeeynnn offffffffffffff oh be rahatladım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.