Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Günün Fotoğrafı - Türkiye ve Dünyadan - Haber Fotoğrafları


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

 

Johannesburg'da şiddet gecesi

Johannesburg (AFP) - Bir Güney Afrika Polis Teşkilatı (SAPS) memuru, Wolhuter Men's Hostel sakinleriyle çıkan çatışmalar sırasında, tüfeğini gelen bir minibüse doğrultarak onu durdurarak Johannesburg, Jeppestown'da durdurdu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

 

Küba'da nadir görülen hükümet karşıtı protestolar patlak verdi

Miami (AFP) - Versailles Restaurant'ta Küba hükümetine karşı düzenlenen protesto sırasında bazıları Küba bayrakları taşıyan insanlar gösteri yapıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin featured this başlık
  • Admin

 

Galata kulesi

İstanbul (AFP) - İstanbul'da Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir adam, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresinin sergilendiği Galata Kulesi'nin fotoğrafını çekiyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

 

Cannes Film Festivali'nde Modeller

Cannes (Fransa) (AFP) - Modeller, Güney Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen 74. Cannes Film Festivali'nde "Fransa" filminin gösterimi için gelirken merdivenlerde poz veriyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

 

Belçika'da sel felaketi

Verviers (Belçika) (AFP) - Bir fotoğraf, Belçika'nın Verviers kentinde şiddetli yağmurlar ve sel baskınlarının Batı Avrupa'yı kasıp kavurması ve Belçika'da en az iki kişinin ölümüne yol açmasının ardından sular altında kalan bir kavşakta yığılmış arabaları gösteriyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin bu başlık sabitledi
  • Admin

 

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletindeki Ahr nehri boyunca Bad Neuenahr-Ahrweiler'de şiddetli yağışların ardından bir adam hasarlı araç yığınının yanından geçiyor. REUTERS/Wolfgang Rattay

 

Belediye Kentsel Temizlik Şirketi (COMLURB) tarafından en genç "Yeşil Ajan" seçilen 4 yaşındaki Nina Gomes, deniz biyoloğu ve sivil toplum kuruluşu Instituto Mar Urbano'nun yöneticisi babası Ricardo Gomes eşliğinde denizde çöp topluyor. , Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Praia Vermelha plajında. REUTERS/Pilar Olivares

 

Yunanistan'ın başkenti Atina'daki parlamento binasının önünde koronavirüs aşılarına karşı bir protesto sırasında bir polis memuru göstericilere biber gazı sıkıyor. REUTERS/Kostas Baltas

 

İnsanlar İsrail'in Tel Aviv kentinde Kurban Bayramı'nın Müslüman tatili sırasında Akdeniz'de yıkanıyor. REUTERS/Nir Elias

 

Genç bir taraftar, Tokyo Olimpiyatları'nda Çin ve Brezilya arasındaki futbol maçından önce stadyumun içinde yüz maskesi takıyor. REUTERS/Molly Darlington

Kaynak: Reuters

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin unfeatured this başlık
  • Admin

Almanya sel

Dernau (Almanya) (AFP) - Almanya'nın batısındaki Bad Neuenahr-Ahrweiler yakınlarındaki Dernau'da, Ahr bölgesinde şiddetli yağmur ve sellerin büyük hasara yol açmasından günler sonra işçiler, hasarlı bir evden çamur atmak için kova kullanıyor.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 5 ay sonra...
  • Admin

Japon sahiline vuran gizemli küre sonunda teşhis edilmiş olabilir

Dalgaların karaya attığı odun, deniz camı, güzel deniz kabukları - herhangi bir kıyı gezintisinde potansiyel keşifler için her zaman gözlerinizi dört açmaya değer.

AA17PWCT.img?w=768&h=403&m=6

Ancak Hamamatsu Şehrindeki Enshu Plajı'ndaki günübirlikçiler, dalganın sürüklediği şey karşısında Salı günü şaşkına döndü.

Bir yerli, kısa süre sonra dünya tarafından "gizemli küre" olarak damgalanan dev bir topa rastladı ve yetkililerle temasa geçti.

Bazıları bunun 'Godzilla'nın yumurtası' olabileceğini öne sürerken, diğerleri bunun yeni bir 'casus balonu' biçimi olabileceğini düşündü.

Ancak paniğin yanlış bir alarm olduğu ve "gizemli kürenin" sıradan bir denizcilik ekipmanı olabileceği anlaşılıyor.

Uzmanlar, büyük topun Çinli gemi inşa şirketi Nantong Yangfan tarafından yapılan çelik bir şamandıraya benzediğini söylüyor.

Denizcilere rehberlik etmek veya okyanustaki konumları işaretlemek için kullanılır.

Yerel basına göre, cismin çapı yaklaşık 1,5 metre ve paslanmış gibi görünüyordu, bu da onun demirden yapılmış olabileceğini düşündürüyor.

AA17Q1KA.img?w=768&h=432&m=6

Küre bulunduktan sonra, daha fazla inceleme için Japon öz savunma kuvvetlerine ve sahil güvenliğe fotoğraflar gönderildi.

Garip küresel şekli araştırmak için bomba uzmanları Enshu Plajı'na bile çağrıldı.

Yapılan keşif sonucunda bölge kısa sürede boşaltıldı.

AA17PYG9.img?w=520&h=377&m=6

Düzenli olarak sahilde koşan yerel bir adam, kamu yayıncısı NHK'ya yaptığı açıklamada, topun neden bir anda ilgi odağı haline geldiğini anlamadığını söyledi.

"Bir aydır orada" dedi. "İtmeye çalıştım ama yerinden kıpırdamadı."

Haber, Amerikan savaş uçaklarının geçtiğimiz ay ABD ve Kanada hava sahasında tespit edilen bir dizi "tanımlanamayan nesneyi" düşürmesinin ardından geldi.

Başkan Biden geçen hafta başlarında, düşürülen nesnelerin aslında büyük olasılıkla tekdüze araştırma balonları olduğunu açıklamıştı.

Biden, "Bu üç nesnenin tam olarak ne olduğunu henüz bilmiyoruz, ancak şu anda bunların Çin'in casus balon programıyla ilgili olduğunu veya başka herhangi bir ülkeden gözetleme araçları olduklarını gösteren hiçbir şey yok" dedi.

Çin ayrıca iddia edilen casus balonunun yalnızca sivil araştırma amaçlı olduğunu iddia etti.

Kaynak: Metro

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.