Φ nobody Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 mosyna ve ustundağa da tebrikler benim de aklıma gelmeyen nuriye ve kibariyeyi bulmuşlar bu durumda soruyu bidaha sorarsam yalnızca -ye ekiyle sınırlandırmam gerekiyor cevap yalnızca huriye oluyor o zaman Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 benim düşündüğüm de huriydi başka da yok galiba uydurmasyonları saymıyorum tabi aferin bodrumlu terbrikler!!!! tşkler nur nuriye'de doğru bence çünkü ye- iye ekleri demişsin Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 tşkler nur nuriye'de doğru bence çünkü ye- iye ekleri demişsin tabii ki doğru, kızmayın ben ilerde bu sorumu başkalarına da sorarsam -ye diye sorayım demek istemiştim, cevabı zorlaştırmak için.. selamlar... gerçi gloria bu soruyu sormuş daha önceden ama ben kendi sorum sanıyordum... Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yaw nuriye iyide sanki bana erkek ismine -ye eki getirilmiş gibi nuri-ye=nuriye Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 tabii ki doğru, kızmayın ben ilerde bu sorumu başkalarına da sorarsam -ye diye sorayım demek istemiştim, cevabı zorlaştırmak için.. selamlar... gerçi gloria bu soruyu sormuş daha önceden ama ben kendi sorum sanıyordum... aaaa ben mi sormuşum valla hatırlamıyorummm ne zaman sormuşum? Başkasıdır o nobody karıştırmış olmayasın. Ya da ben yine kısmi hafıza kaybı olayına girdim oluyo bana boyle arada bilen bilir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ben bilmiyom valla,beni hatirliyor musun Gloria? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ben bilmiyom valla,beni hatirliyor musun Gloria? sizi sanki bi yerlerden gözüm ısırıyo ama çıkaramadım valla kimdiniz pardon Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 durum ciddi gibi,bi gosterelim seni Gloriacigim, LEYLA ben LEYLA ya bu arada ben kusura bakmazsaniz Nur-Nuriye'yi daha cok begendim. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 daha önce gloria başlatmıştı bunu... bende M.ALİ MALİYE yazmıştımmmm.. :w00t: aaaa ben mi sormuşum valla hatırlamıyorummm ne zaman sormuşum? Başkasıdır o nobody karıştırmış olmayasın. Ya da ben yine kısmi hafıza kaybı olayına girdim oluyo bana boyle arada bilen bilir bir bellek zayıflığı sorunu var birinde ama o ben değilim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 bir bellek zayıflığı sorunu var birinde ama o ben değilim. ha şimdi anlaşıldı mevzu mosyna dediyse no problem onun bugünlerde hafıza kaybı yaşaması normal Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ha şimdi anlaşıldı mevzu mosyna dediyse no problem onun bugünlerde hafıza kaybı yaşaması normal Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ayyy üzülmeee tamam tamam ben yaşıyorum hafıza kaybını sen degil sormuştum tamam kabul ediyorum sormuşumdur sormuştuum sanırsam ki Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ayyy üzülmeee tamam tamam ben yaşıyorum hafıza kaybını sen degil sormuştum tamam kabul ediyorum sormuşumdur sormuştuum sanırsam ki ben üzülmedimki.....hayır ben hafıza kaybı yaşıyorum ve yaşamak istiyorum...çünkü geçmiş unutmak istiyorum...forumdaki sevgili arkadaşlarımın dışında... bu da SEVGİLİ ARKADAŞLARIMA... iim ben ......keyfim çok ii gloria.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ben üzülmedimki.....hayır ben hafıza kaybı yaşıyorum ve yaşamak istiyorum...çünkü geçmiş unutmak istiyorum...forumdaki sevgili arkadaşlarımın dışında... bu da SEVGİLİ ARKADAŞLARIMA... iim ben ......keyfim çok ii gloria.... ok o halde madem iyisin sorun yok... İyi ol daaaa senn Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yaw nuriye iyide sanki bana erkek ismine -ye eki getirilmiş gibi nuri-ye=nuriye nuri + ye deyil nur+iye olarak yazmıştım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.