Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ben yazar olmak isterdim ........ saçmalıklarımı size okutmak için.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ben yazar olmak isterdim ........ saçmalıklarımı size okutmak için.... kör bi .... olmak isterdim yazdığın saçmalıkları okumamak için Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 istanbulun fatihi olmak isterdim sevdiğime yakın olmak için Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 istanbulun fatihi olmak isterdim sevdiğime yakın olmak için Yavaşş ol Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Hayatın anlamı olamak isterdim ! Tüm anlamsızlıkları anlatabilmek için , tabiki anlayanlara....!!! Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 kör bi .... olmak isterdim yazdığın saçmalıkları okumamak için ................................ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 avrupa fatihi olmak isterdim bende... topicin güzelolmuş...hayellerini süsleyen bir topic olsun .. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 teşekürler . hayallerim çoğu gerçekleşti......... geri kalanlarsa çok büyük buraya sığmaz. Arada bir bu adada yaşamak isterdim . biraz kafa dinlerdim.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 teşekürler . hayallerim çoğu gerçekleşti......... geri kalanlarsa çok büyük buraya sığmaz. Arada bir bu adada yaşamak isterdim . biraz kafa dinlerdim.. kuzzzssum , klopatra burda kurt, kuzu vardır yemesinler seniiii kurtla arkadaş olursan baltayı elinden bırakma o zaman ..... way bee adada güzelmiş bişey hatırlatıyor ama neyy kalp Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ................................ ............................... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ............................................................... .......................................................... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ............................................................... .......................................................... ........................................................ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ada diyorum güzelmiş ...................... ...................................................... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Bütün hayallerimi gerçekleştirebileceğim bi mesleği seçmek isterdim Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 kendim olmak isterdim kendimi seviyorum ondan Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bütün hayallerinizi gerçekleştirebilecek sihirli bir güce sahip olmak isterdim. ama yinede bazılarınız çok fazla şey isterdi............... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 ne mi......olmak isterdim...... insanların basit sebeblerle birbirini incitmediği , insan yerine koyduğun için yanlış anlasılmadığı, bazılarımızın hoşgörüsüz davranışlarına maruz kalmadığı............. bir dünyada yaşamak isterdim.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 şizofren, deli olmak isterdim .......... her şeye gülüp geçerdim........... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 şu an soğuk karlı bi yerlerde tatilde olmak isterdim........... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ben turizmci olmak isterdim... turizmci oldum ... çünkü seviyorumm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bu dünyada ne olsan faydası yok ! ne yapsan ne etsen imseye yaranamassınız bunu unutmayın.Yaramaz biri olmak isterdim. nede olsa hep aynı ........ Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 suya sabuna karışmayan olmak isterdim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Mesleki anlamda zehir gibi bir yazılımcı olmak isterdim Hayallerle dolu bi dünya da alemlere dalacak olsam Bir melek olmak isterdim Sevdiğim kişinin başunda onu her haliyle takip edebilen Koruyan ve kollayan bi yaradılış.. işte Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 kör bi .... olmak isterdim yazdığın saçmalıkları okumamak için ne mi......olmak isterdim......insanların basit sebeblerle birbirini incitmediği , insan yerine koyduğun için yanlış anlasılmadığı, bazılarımızın hoşgörüsüz davranışlarına maruz kalmadığı............. bir dünyada yaşamak isterdim.. şu an soğuk karlı bi yerlerde tatilde olmak isterdim........... evet... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Ben yazar olmak isterdim ........ saçmalıklarımı size okutmak için.... yayımcı olmak isterdim beğenmediğim kitapları basmamak için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.