Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Hatam belki kalbi oyuncak sanmam, Aşkta salıncak gibi sallanmam, O kadar cahilimkii hayalini bile kurmam, İmkansız sevginin sevgilim... Bugün bana aşk nedir diye sorsan, Tek anlamı geceler boyu ağlamam, Üstüm başım sevda içinde, Yakalandım bitap biçimde, Ellerimde kadife kelepçe.... Veda deyilmi bu.... Yolun sonu uçurumlar, Kolay deyilki bu... Dolunca gözlere yaşlar, Zaman gelince nafile, DERSİN BİR KÜÇÜK ELVEDA... Keremcem-AŞK OYUNU Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sözleri unutmuşum. deli kızın türküsü..........sezen aksu........ yağmur yağar akasyalar ıslanır ben yağmura deli buluta deli bir büyük oyun bu yaşamak dediğin beni ya sevmeli ya öldürmeli bitirmeli ne varsa başlamalı yeniden bu anlamsız bu yağmur işlemez karanlıkta garipliğine yan yan yürek yan gitti giden gitti giden yitirmeli ne varsa başlamalı yeniden sana büyük caddelerin birinde rastlasam elimi uzatsam tutsam götürsem gözlerine baksam gözlerine konuşmasak ah anlasan elimi uzatsam tutamasam olanca sevgimi yalnızlığımı düşünsem hayır hayır düşünmesem senin hiç hiç haberin olmasa yitirmeli ne varsa başlamalı yeniden bu anlamsız bu yağmur işlemez karanlıkta garipliğine yan yan yürek yan gitti giden gitti giden................ Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 şarkı sözlerini yazmıycam.. haketmedim seni( grup koridor) Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Deli kızım -Şebnem Ferah gece geçmez gündüz olmaz can bu dünyaya dayanmaz neden haykırdım dağlara duymaz bekledim günlerce yok ki gelen karlı dağların ardında biri yaşarmış bulut olur yağmur olur bize bakarmış hem yakın hem uzakmış yanakları al almış deli kızım uyan söylenenler yalan deli kızım uyan bir tek sensin duyan bir tek sensin duyan! yerde oldum gökte oldum sormayın halim ah başım duman gönül uslanmayı bilmez düşlerim gerçek gerçeğim yalan Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzluğum Bilmeden saklı duygularımı Çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca Çok mu kalender sandınız dert anlatmayınca Gamsız hayat, herkese başka sunar garip oyunlarını Gamsız hayat, herkese başka kurar ***** tuzaklarını Gamsız hayat, herkese başka sorar geçmi hesaplarını Gamsız hayat, herkesi başka yorar görmez gözünün yanı Sanmayın biter bu durgunluğum Sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzluğum Açmadan saklı duygularım Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca Söz: Aylin Atalay Candan Erçetin Müzik: Candan Erçetin Düzenleme: Alper Erinç Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Demir kapı yine kapandı Ağır Ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu Kilit kilit yüreğime Bir ben var ki benim içimde Benden öte senden ziyade Barış Manço Alıntı
Φ pürkusur sağlıkçı Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Emrah Unutabilsem Barış Manço Unutamadım Deniz Seki'ydi galiba Unut demek dile kolay , ateş düştüğü yeri yakar anlamazki o zalim yarrr Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bir garip ask bestesiyim...Bilemezsin ne haldeyim cok uzakta bir sehirde tek basima sersefilim.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bakışların bir ok sanki.. gülmek senin ellerinde.. hançer gibi yaralıyor .. bir mana var sözlerinde .. biz seninle aşk ararken .. dağlar kadar derdi bulduk.. ne bir başka aşk isterim.. ne başka bir mutluluk.. gülmek bizim hakkımızsa.. bu dünyada yaşıyorsak.. neden ayrı kaldık, neden. ölesiye seviyorsak.. bir çile var bir neşe var.. şu an ölüm kurtuluş var.. sonuna dek seni sevip.. ömür boyu kahroluş var.. müslüm gürses.. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 yanlızım dostlarııııım yalnızım yalnız Alıntı
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Sagopa Kajmer - 24 Nakarat: Dudaklarım Kilitli.. Hoşçakal Bugün.. Sen De Yolcusun.. Dünlerimde Sorgusun.. Ve 24 lük Yorgunsun.. Git De Dinlen Gidenlerle.. Yarınım Kapıda Bekliyor.. Ve Son Veda Zamanı.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Doksan altmış doksan vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum (arkadaş demiyoo yaa akkedaş diyoo kızz) Aradığım bana uyacak dediğimi yapacak bugün bu şarkıyıda duydum ve dedimki işte bu!!! bu şarkı beni anlatıyoooo Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 gidelim buralardan dayanamıyorum..nazan öncel.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım her nefesim her anım sanadır canım... Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Burda mı yollar karanlık Işık mı kaybettik biraz Kimse sebebini bilemez hadi baştan, hadi baştan yaz anlatabilmeyi isterdim sebebini bilmeyen insanlara aldatabilmeyi isterdim belki de herkesi ara sıra insanoğlu bu dengesiz mahluk varlığıyla yokluğu belli değil ara sıra öpsem ne fark eder kaderi biz yazdık, eğil! giden sendin dönen ben kaybettiğim eski günlerime ne çok şey alıp götürdün bir ben kalmadı artık bende bir sen bulsam şu caddelerde senin gibi olmaz bilirim bir ben bulsam dörtlüklerde artık eskisi gibi değil öyle ağırım ki kendime sen benden gittin gideli tenim küs olmuş tenime sen benden gittin gideli anahtarımı değiştirmedim belki gelirsin bir gün diye bu şehir beni boğacak bir gün nedense geliyor ütüme üstüme kahvaltıları seninle yapmak seninle yatmak seninle kalkmak sigarayla çakmak berbat sensiz olmak korkmak benim harcım değil korktuğum gün belki de ölürüm en son aldığın tişörtü gydim bugün benim doğum günüm hava da soğuk sen de yoksun ben de yokum o günden beri şubata çok az kaldı bebeğim sevgililer günü yalnız şimdi ayrılık ne zor şeymiş be hiç bir şarkısı uymuyor bize ben deli sen benden deli kaç kere yaşanır böyle hikaye elimde yazdğın mektuplar resmin ve sensiz acılar dilimde küfrün artırdığı rep bizbize yine kaldık tek... öyle ağırım ki kendime sen benden gittin gideli tenim küs olmuş tenime sen benden gittin gideli Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 bi de bu var tabi: bir umutla beklemez oldum iade ettim her günümü sen bul bi çıkış emanetimdir al yarınlarımı dünümü bir gülü sevsem dikenleriyle solar mı bir gün ağlamasam rüya da olsa gelir misin sen ben ebediyen uyanmasam hiç gece olmasa sen güneş olsan vurur mu ışığın pencereme bak yüzüme tut elimi dinle ne olur bir kere sen de dene adınla titrer yüreğim deprem gibidir bir gülüşün kalbime fay adıyla başlar her doğum Allah sence unutmak çok mu kolay yakarım uğruna geçmişi söyle birkaç hatıra kar mı kalır yazarım adını kalbime iste şahidim olsun her bi satır yada iste vazgeçeyim elden negelir olsan sen de bi sır asır da geçse unutmam ancak boşver yalvarmak yakarmak boşunaaaaa hasretinle başa çıkamam tutsak ettin rüyalarımı kaybettim ben umutlarımı yarınlarımıııı kır artık kilidi bak yarınlara erir tüm buzlar çarpar kalbim bir bakışınla sensiz halim nasıl anlarsın bir bak bana sorma gidem hangi yola ruh bedenden ayrılsa da hep sen varsın yanımda bu gözler anlatır herşeyi seninle öğrendim ben sevmeyi elinden tutsam bastırır derdimi söyledim gerçeği AŞKtır ismi nutkum tutulur duydu mu sesini anla artık verdiğim değeri dinle beni kapama gözlerini kır artık tüm kilitleri Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 vega-desemde inanma Alıntı
Φ muzaffer 1905 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Ben imkansız aşklar için yaratılmışım.. Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı. Kayboldum kuytusunda yanlızlıkların Yaşadım en karasını sevdanın.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Doksan altmış doksan vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum (arkadaş demiyoo yaa akkedaş diyoo kızz) Aradığım bana uyacak dediğimi yapacak bugün bu şarkıyıda duydum ve dedimki işte bu!!! bu şarkı beni anlatıyoooo akkedaş Alıntı
Φ killwithkillers Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 nerde sözler of nerde yüreğim ben de sevdim of sevmedi bilenim ver elini sonsuza al beni dünyadan of kalmadı sevenim yürekler alınmaz pulla parayla kim yenmiş kaderi duayla gelinlik giymeden ışığı görmeden bebeğimden önce vazgeçtim dünyadan kaderi yenmeden utandım kendimden daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan nerden geldim of yolculuk nereye belki söyler of sorarsam kadere yok sevenim arzuyla mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene şebo-vazgeçtim dünyadan ----------------------------- Kaç, kaç benden, kaç Açılmaz sandığım o kapıyı yavaşça açtın Bilmiyorsun ki sen ta içimdeki keskin birşeyleri yerinden oynattın Yok, sen beni kurtaramazsın Kurtaramamış kimse kimseyi Yüzümü tutup kaldıran elin o kadar güzel o kadar arsız Sen, Senin adın, ellerin, Gözlerin, duan, dudakların... İçimdeki karanlığı yeniden kanattın Sesimi duyma... Bu rüzgarla karışamam diyeceksen eğer Hiç tadını duyma hayatı acı tatlı içmeyeceksen eğer Koş git buradan, kaç git buradan şimdi Asla adını sormam Yoksam ben... Yoksam sende... Yalnızlığa yerini soramam Hiç yoksam, hiç olmadıysam Ağlamam, ağlayamayacağım vega-yok (tabe teo-soluk soluğa yı unutmayayım) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Hiç bir zaman hayat bayram olmadı yada her nefes alışımız bayramdı.. aldım elime sazıımııı... Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 SENİ SEVDİM DİYE DELİ DEDİLER ALDIRMADIM SENİ SEVDİĞİM İÇİN BIRAKIRDA BİRGÜN GİDER DEDİLER KIRDIM DOSTLARIMI HEP SENİN İÇİN bu sözleri yazın bi yere.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Rafet El Roman - Unut Onu Boşver buda geçer Zamana bırak yeter Eski unutulur, yenisi bulunur Sıkma canını ne olur Olan oldu artık Ne söylesem yeri değil Bitmeyecekti sandın Bir rüyaya kandın Damla damla düştün dilim dilim bölündün bin parçaya Unut onu gitsin of of Unut onu bitsin ay ay Boşver buda geçer Zamana bırak yeter Eski unutulur, yenisi bulunur Sıkma canını ne olur Bak geriye ne kaldı Aşk acısından ayrı Bitmeyecekti sandın Bir rüyaya kandın Damla damla düştün Dilim dilim bölündün bin parçaya Unut onu gitsin of of Unut onu bitsin ay ay Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 İBRAHİM ERKAL-YALNIZIM YALNIZIM GECEDEN YALNIZ YALNIZIM ZAMANSIZ UMUDUM YOK VAKTİM DAR GÖNLÜMDE BİTMEZ ARZULAR Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur.. Gönül nasıl derin bir kederde.. Aşkından ümidi kestim, hiç olmazsa.. Evim şenlensin sohpete gelde.. Sen hiç farketmeden kalp kırmadınmı.. Merak edip vicdanına sormadınmı.. Ne yaptım ben sana! bukadar nihayet.. Bende bir anadan doğmadımmı.., Birdaha olmaz binkere tövbe.. Kan davasımı bu, bu nasıl öfke.. Perişanım şimdi mutlu oldunmu.. Başını yastığa rahat koydunmu. keşke sözleri bana ait olsaydı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.