Φ helin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bu sene iyi geçmedi söylemem lazım kader beni seçmedi ama görmemem lazım belki birden yeniden başlamam gerek eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım yeni bir haber, yeni bi kader, bunlar için bana şans lazım yeni bir duruş yeni dokunuş, tek tek keşfetmem lazım yeni bi hayat gerisi bayat kendime yeni bi ben lazım kendime yeni bi neden lazım. günler güzel geçmedi, unutmam lazım asıp yüzümü, kalmışım azıcık kırıtmam lazım hep içime atmışım, anlatmam gerek, hepsini atıp bi kazana toptan kaynatmam gerek... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 hotel california...(EAGLES) Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 isyan sana kırık yaşıyor her bir bakışım yıktığın hayeller tek can yoldaşım seninle hep vardım seninle kaldım hıçkırık bağrımda son aldanışım sana buruk dudaklar her bir gülüşte neşeyle hüznünün her deyi işte seninle hep yandım seninle soldum hüsranlı gönlümde son bulunuşum sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrtar isteyemem ziyan edersin seninle hep yandım seninle soldum bir varlığım yokki muradım olsun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 sarı sıcak yazlar uzak.. dost uzanan eller uzak.. hasımlarım kurmuş tuzak.. benim sonum dünden belli.. haramiler sarmış yolumu.. müfrezeler dağlarım gözler.. diyardan diyara fermanım gider.. benim sonum dünden belli.. gözlerim dolar kan sanırım.. betonlar buhular nefessiz kalırım.. şahidim yoktur.. perdeler örtük.. inanamazsın.. ağlarsın.. suskunum.. vurgunum .. tedirginim.. haylanmaz uslanmaz tedirgin.. gecelermi.. sen.. ben mi yorgunum.. mermilermi..sen.. ben mi yangınım.. düşlerim tutsak.. yüreğim rehin.. içimde bir çocuk.. tedirgin... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 komple bitiğiz komple kritiğiz komple tikiyiz bıraktımı hadi ya üzülme be abi ya hayat kısa tabi ya yürü başka kızmı yok Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 şu an dinlediğim şarkıyı yazayım bari.. bitiyorum her nefeste.. ne halim varsa gördüm çok koştum çok yoruldum ve şimdi bende düştüm... bağıra bağıra söylemeniz halinde stresssss atıyorsunuz.. duyurulur.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 bu aralar beni komple şarkısı anlatıyo Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 gecenin nemimi düşmüş gözlerine ne olur ıslak ıslak bakma öyle saçını dök sineme, derdini söyle yeterki ıslak ıslak bakma öyle sürerim buluttan tarlaları yağmurlar ekerim göğün göğsüne güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veririm ben feleğin şu çarkına çomak sokarım ben feleğin tekeline çomak sokarım yeterki ıslak ıslak bakma öyle ne olur ıslak ıslak bakma öyle Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Parada pulda gözüm yok inan baba Eloğlu kıyar gülünün fidanına Olur a dara düşerim, ihtimal Baba kapıyı kapatma Kınalı gelin uçuyor yuvadan Günü saati biliyor yaradan Duvağım, telim, kırmızı kemerim Dileğim bi kız, bi oğlan Vurun davullar güm be de güm güm Geçer mi geçer ah sayılı gün Hem ağlarım hem giderim Bahtıma ne çıkarsa kabulüm Olur a dara düşerim, ihtimal Baba kapıyı kapatma Olur a dara düşerim, ihtimal Gülüne su ver unutma Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Tahtalara Vur HİÇ HEVESİM YOKRU ÜMİTSİZDİM NİYETSİZDİM SON GÜNLER HASAT İŞLER KESAT SEBEPSİZDİM KAPILARIM KAPALI ASKERLİĞİ YAPALI KAFA KARIŞIK BULANIK İSTANBULA GELELİ GEL DE İNANMA ALLAH KORUSUN NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDAN TAHTALARA VUR DAĞLARA TAŞLARA YANARSA YANSIN DÜNYA AŞKTAN GÜN SIRADAN DOĞDU SAAT BEŞTE OLAN OLDU BİR KARA ELMASIN GÖZLERİNDE AY TUTULDU BEN HİÇ BÖYLE OLMADIM BENİ BİLDİM BİLELİ DAHA HİÇ UYUMADIM SENİ SEVDİM SEVELİ GEL DE İNANMA ALLAH KORUSUN NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDAN TAHTALARA VUR DAĞLARA TAŞLARA YANARSA YANSIN DÜNYA AŞKTAN Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 kenan doğulu: yüzsüz yürek.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 şiirlerde..şarkılarda ..romanlarda yaşıyorum..(zeki müren) Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 şarkı değil türkü: zeynep bu güzellik var mı soyunda? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 arada bir bu klibi internetten çıkarıp izlerim..şu an yine izliyorum.. --Jeanny / FALCO artık kime neyi nasıl anlattırıyordur bilemem ama.. koptum kafadan...kopmak isteyenlere tavsiyemdir.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin, Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Ne çok sevmiştim seni ne çok hatırlar mısın, Aşiyan yollarından ses versem duyar mısın, Hala beni düşünür ve hala ağlar mısın, Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönül Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Bu aşkı burada sen noktaladın Artık ne duamsın nede bedduam Kendini mechule sen uğurladın Artık ne duamsın nede bedduam Yıllarca aşkınla boşa yanmışım Seni bir sevgili bir dost sanmışım Bir hiçmişsin meyer ben aldanmışım Artık ne duamsın nede bedduam Gül değil dikensin gönül tahtımda Bir kara çalısın aşk mezarımda Şimdi bir ölüsün sen mezarımda Artık ne duamsın nede bedduam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 akıl almaz hasretinden geceler boyu bıkmadım uyurgezer düşlerimden senin gibi korkmadım ben unutmadım ben unutamadım unut beni unut gitsin bu hikaye burada bitsin yar gözün aydın yar gözün aydın artık benden kurtuldun yar dudağımda sır kalamam yüreğinde yer bulamam gidiyorum kalamam Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gözümde özleyiş, gönlümde acı Alnımda sevdânın sıcak izi var Bana benden yakın, benden yabancı İçimde dolaşan, gezen biri var Ne kapımı çalan garip postacı Ne beni bekleyen, özleyen bir yâr Bana benden yakın, benden yabancı İçimde dolaşan, gezen biri var Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 seni bir kez görebilseydim eğer... sırtıma bir dilenci torbası alıp.. sokak sokak gezerdim.. garibim, yar sensizim.. garibim, yar oksüzüm.. garibem..zavallıyam.. garibem yarr garibeemm... diye devam ediyor.. ---yani şu çağımız postmodernizminin içinde, şu yürekli türkü beni etkiledi.. dün gece..neşemin en ayyuka çıkmışlığındaydım..yakın bir arkadaşım ve eşi ile birlikteydik..menevşe dediki eşine hadi gitarınla bize bir şarkı söyle..arkadaşım bas bari ton sesiyle gitar eşliğinde bu şarkıyı söledi..biraz ağır söylenen bir şarkı...hüznün dibine vurdu bizi..atmosfer değişti..valla acayip bi şarkı..nasıl yürekten..etkilenmemek yalan olur..menevşe de bende öylece kaldık..rakı da almadığımıza pişman olduk.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim bir ömür boyunca sevenlerdenimm ellerin elime deymesin derim eğerki sonunda ayrılacaksann... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Penceremin perdesini Havalandiran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandiran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancisin buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen basucuma Belli ki çok yorulmussun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmey anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarim demeliyim Rüzgarligi anlat bana Senin gibi esmeliyim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ...... ne kadar az yol almışım.. ne kadar az yolun başındaymışım meğer elimde yalandan kocaman rengarenk geçici oyuncak zaferler.. ---sezen aksu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.