Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ingilizcem sence nie 2 yumote??? anlamadığım iiçin olmasın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Fear of The Dark Iron Maiden I am a man who walks alone And when I'm walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when it's dark Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Have you run your fingers down the wall And have you felt your neck skin crawl When you're searching for the light? Sometimes when you're scared to take a look At the corner of the room You've sensed that something's watching you Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Have you ever been alone at night Thought you heard footsteps behind And turned around and no one's there? And as you quicken up your pace You find it hard to look again Because you're sure there's someone there Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Fear of the dark, fear of the dark Fear of the dark, fear of the dark Fear of the dark, fear of the dark Fear of the dark, fear of the dark Watching horror films the night before Debating witches and folklores The unknown troubles on your mind Maybe your mind is playing tricks You sense, and suddenly eyes fix On dancing shadows from behind Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there When I'm walking a dark road I am a man who walks alone beni en iyi anlatan not:bu arada sen estikçe ben titrerime çok teşekkür ediyorum rica ederim mannakkk....lafı mı olur.... bu arada şu pembe şekerimin yazdıığıda tam bilmiyorum ama sanırım hani burada hiç birşey korku değil...yada korkulmaz burdan falan demiş..ama yalnız yürürken iyi...böle bişiy oluyo sanırım..... bu sefer tamamen kendimden çeviri yaptım yannış olma ihtimali yüzde yüz Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ingilizcem sence nie 2 yumote???anlamadığım iiçin olmasın aman canım geliştirmek için fırsat bitmez hem de yabancı müzik dinliyorsan daha fazla imkanın var gelişir ama ne bileyim anlarsın diye yazmıştım ah ah sen estikçe ben titrerim tatlım benim ya yazıyım bari korkma çünkü korkulacak bişey yok dedim ama yalnız yürümek iyidir dedim şarkıda öle diyo ya ondan fobim var diyo o bakımdan kızmayın ya bak üzülürüm Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 yumote.. bisey sorcam.. sana cok lisan bilen kisi diyorlar.. ayiptir söylemesi.. kac dil biliyorsun??? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ahh..ahhh..hastayım..yatmam lazım evde..ama.ama oo..kıraç.. yaktı beni..dumanlı iken kafanız..dinlemeyin kıraç...indim..evin aşağısı internet..ve söylüyor kıraç... Endamın Yeter Endamın yeter, gözlerin yeter Uğramasın sana ne hüzün ne de keder -------------- -------- ----- Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 aman canım geliştirmek için fırsat bitmez hem de yabancı müzik dinliyorsan daha fazla imkanın var gelişir ama ne bileyim anlarsın diye yazmıştım ah ah sen estikçe ben titrerim tatlım benim ya yazıyım bari korkma çünkü korkulacak bişey yok dedim ama yalnız yürümek iyidir dedim şarkıda öle diyo ya ondan fobim var diyo o bakımdan kızmayın ya bak üzülürüm sana kim kızar yaa.... pembe şekerim benm.... bu arada söz güzelmiş...demiştim yüzde yüz bi yanlışım var diye ama olsun öğreniiyorum... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 sana kim kızar yaa.... pembe şekerim benm.... bu arada söz güzelmiş...demiştim yüzde yüz bi yanlışım var diye ama olsun öğreniiyorum... canımsın sen iste ben size çeviririm bazen siyah arkadaşım güzel soru sevgi dilini biliyorum nefret dilini öğrenemedim ve reddediyorum sevgiden diyorlar ama bikaç tane biliyoruz işte idare eder Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara bu sert iklimli ıssız hayata delgeç gibi deleceksin sende ruhumu biliyorum durma gel bide sen vur hadi gel bide sen vur............... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Köprü Ben bir yerde hata yaptım ama nerde Vermeye çalışırken dolu bir şeyler Kurmaya çalışlırken doğru bir şeyler Kopup gitti ellerimden birer birer sevgililer Özlemlerimle yıllarca yanarak Sözüm ona sen böyle bir şey aradın Duygularınsa çocuktu üç yaşında Kaçıp kovalanmaktı heyecanların Bense kurulduğunu sanıyordum köprüler İçimde sevinci vardı sağlıklı sevgilerin Oysa eskilerden tek farkı bu kandırmacanın Daha akıllı ve hesaplı olmasaydı Kuru kuru aşk değil biraz paylaşmak Ya da bir şeyleri sevgiyle yaratmak Yüreğinde güven yol yol damar damar Böyle bir düş için bile değer İnan mutsuz olmak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 serdar ortaç-mesafe iki sohbet aralığı bütün hikayemiz sevdim anlamıyoorrrrrrrrrrr............ Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Ne kartpostallar yolladım. Arasına resimler koydum. Kaç eylül daha geçti, bir cevap alamadım, Ama ben bekliyorum...ama yok yazmıyorsun Peki, ozaman öyle olsun Kırılan kalbim olsun Dalgaların, denizlerin, selamı var herkesin. Öp dediler yanaklarından, bir kere de bizim için... Nerdeysen, ama nerdeysen Kimleysen, her nerdeysen Radyoda o şarkiyi bu sabah gene dinledim Tam evden çıkıyordum, bir garip oldu içim Ama ben bekliyorum... ama yok gelmiyorsun. Peki, ozaman öyle olsun Kırılan kalbim olsun Çocukların, balıkçıların selamı var martıların. Öp dediler gözlerinden, bir kere de bizim için... Nerdeysen, ama nerdeysen Kimleysen, her nerdeysen Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sevdim çok sevdim tanıdım aşkın en saf halini kokladım gecelerce bıraktığın eşya ve boş evi uzanamadı elim telefona defalarca gidip geldim yenik düştüm kendime göre göre gurur sandım aslında ümitsizliğimdin anladım temelli gittiğini haklıydın üstelik suç benimdi sen üzülme gülüm incinme canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine bilirsin aslında adaletsizliğini istemezdin hani sen de bittiğini ama kendinden yanadır ya hep yürek feda edip aşkı korur ya kendini Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 MEĞER ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer boşa kalbimi açmışım meğer vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere ben ne çok hata yapmışım meğer seni yokken var saymışım meğer yollar gitmiş ben kalmışım meğer aşkım deyip hapsolmuşum meğer bir ömür sürer sanmışım meğer ben boşa kürek çekmişim meğer vakit kaybıydı diyemem ama senden çoktan vazgeçmişim meğer Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bulutsuzluk özlemi - Uçtu Uçtu Sabah oldu kalktım, Elim bosa gidiyordu. Gitarımın alt teli kopmus, Arayıp bulamıyordum. Aklımı tutamadım, kafatasımdan Uçtu uçtu. Helada iki musluk bozuk Cırıl cırıl cırlıyordu. Kalktım bi de ben cırlattım. Yok "çok sesli" yok "tek sesli". Aklımı tutamadım, kafatasımdan Uçtu uçtu. Bak ellerim nasırlastı Ulasmaya uğrasmaktan. Parmaklarıma kan oturdu. Ve Selamünkavlenmürabbirrahim. Aklımı tutamadım, kafatasımdan Uçtu uçtu. Cep delik cepken delik, Cebimde yok bir metelik "bazen". Ve beton yeşili deliyordu. Deliriyordum çok yoruyordu. Aklımı tutamadım, kafatasımdan Uçtu uçtu. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Hasret rüzgarlari cok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamisti bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanriya yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Hala Aşk Var Mı ( Redd ) Çöpü kalmış elma masal Bu toklukta adem n'apar Esir olmuş televizyon bakar Külü kalmış ateş masal Akıl vermiş neye yarar Hapı yutup rüyaya dalar Bir melek bir şehir bir dünya var mı Bir insan bir güzel hala aşk var mı? Bu boşlukta insan n'apar Canı sıkılır aya dalar Kendi bakar maymunu yollar Gözü döner adam asar Sonra mars'ta hayat arar Canlı yayında şeytanlar Bir melek bir şehir bir dünya var mı Bir insan bir güzel hala aşk var mı Bir melek bir tanrı bir şeytan var mı Bir çirkin bir güzel , hala.. Bir melek , bir şehir bir dünya var mı Bir insan bie güzel hala aşk var mı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 atiye deniz - don't think Yaşamıyor Bu aşk seninle yaşamıyor Yanıldım Sana aşkım artık kalmadı Biliyorum biliyorum Biliyorumki beni yine üzeceksin Beni geri kazanabileceğini sanma Yaşamıyor Bu aşk seninle yaşamıyor Yanıldım Sana aşkım artık kalmadı Biliyorum biliyorum Biliyorumki beni yine üzeceksin Beni geri kazanabileceğini sanma Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta ölsekte bu yolda Hep yalnızlık yavrum yalnızlık ömür boyu yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi özlesek Ömür boyu bağlansakta sevinsekte üzülsekte yalnızlık omur boyu Birden sen gelsen aklıma Seni unutsam bazı bazı Meraklansam gizlice delice kıskansam seni Hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu Hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta ölsekte bu yolda Hep yalnızlık yavrum yalnızlık ömür boyu yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi özlesek Ömür boyu bağlansakta sevinsekte üzülsekte yalnızlık omur boyu Birden sen gelsen aklıma Seni unutsam bazı bazı Meraklansam gizlice delice kıskansam seni Hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu Hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu Bugün canın çok sıkkın, Hersey sana zor geliyor Olabilir. Bugün askın bitmiş, O seni terkedip gitmiş Olabilir. Sanki sen hiç bilmediğin Bir kaos içindesin, Kimbilir. Günlerin getirdiği, Senin yitirdiklerin. Sanki hiç umut yok. Çok yorgunsun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Bugün duyduğun haberler Sana utanç veriyor Olabilir. Bugün din ve ırk uğruna Cinayet işleniyor Olabilir. Mostar Köprüsü çökmüş, Neretva ne kadar üzgün Kimbilir. Günlerin getirdiği, Açlık ve gözyaşı. İnsan hep umut eder, Biliyorsun bunu. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Bugün canın çok sıkkın,Hersey sana zor geliyor Olabilir. Bugün askın bitmiş, O seni terkedip gitmiş Olabilir. Sanki sen hiç bilmediğin Bir kaos içindesin, Kimbilir. Günlerin getirdiği, Senin yitirdiklerin. Sanki hiç umut yok. Çok yorgunsun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Bugün duyduğun haberler Sana utanç veriyor Olabilir. Bugün din ve ırk uğruna Cinayet işleniyor Olabilir. Mostar Köprüsü çökmüş, Neretva ne kadar üzgün Kimbilir. Günlerin getirdiği, Açlık ve gözyaşı. İnsan hep umut eder, Biliyorsun bunu. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. nesin sen ya...... yine farkettirdin kendini.... Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 nesin sen ya...... yine farkettirdin kendini....Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor... ölsem , ölsem , ölsem .... hemen şimdi kaçsam , GİTSEM , kaçsam ... tam da şimdi BU KEZ PEK Bİ AFİLİ YALNIZLIK aldatan bir kadın kadar düşman AĞZI BOZUK ÜSTELİK... bırakmıyor acıtmadan bu kez pek bir afili yalnızlık ağlayan bir kadın kadar düşman tuzaklar kurmuş üstelik BIRAKMIYOR ACITMADAN bitiyorum her nefeste ne halim varsa gördüm çok koştum , çok yoruldum ve şimdi ben DE düştüm ... sövdüm , sövdüm ,SÖVDÜM ben dünyaya acılara , sokaklara , ait olmaya , insanlara bu kez pek bir afili yalnızlık aldatan bir kadın kadar DÜŞMAN ağzı bozuk üstelik ... BIRAKMIYOR ACITMADAN bu kez pek bir afili yalnızlık ağlayan bir kadın kadar düşman tuzaklar kurmuş üstelik bırakmıyor acıtmadan BİTİYORUM her nefeste ne halim varsa gördüm çok koştum , çok yoruldum ve şimdi ben de düştüm ... değmezmiş hiç uğraşmaya BU KEZ MECALİM YOK HİÇ DAYANMAYA.... dayanmaya ... bitiyorum HER NEFESTE ne halim varsa gördüm çok koştum ,ÇOK YORULDUM ve şimdi ben DE düştüm ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 düştü elleri içimdeki boşluğa su titredi yaprak oynadı dalında kesti elimi yüzündeki kirpiği kalbimde bir çiçek açtı yine bir rüya olmalı gördüğüm, gördüğüm bir rüya olmalı belki de belki de hiç uyanmamalı sonbahar sonbahar olmalı sebebi sebebi sonbahar sonbahar sonbahar korkmuyorum hiç başla hadi sar karanlığınla beni al ellerine hadi sar bir kere sar bir kere başla hadi vur yalnızlığınla beni yerden yere yerden yere hadi vur bir kere vur bir kere başla yıka yağmurlarında beni ıslat yine ıslat yine hadi at kaybet kaldırımlarında beni yürüt yine üşüt yine hadi korkmuyorum korkmuyorum ben bu adamın şarkılarını dinleyince bi hoş oluyorum... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 hoobastank - the reason I'm not a perfect person As many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears That's why I need you to hear I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is You [x4] I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 The Reason Bu da klibinin linki.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Beni en iyi anlatan 2 şarkı var ikisi de Anathema'nın, Lost Control ve Flying.. Bu grubun tüm şarkıları bana göre yaaaaaa Çoook seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.