Φ arman Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Bir ya da birden fazla şarkıda olabilir... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var kalbimi seve seve sana veririm bir kerede senin için ölsün yar Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 aşk söz konusu olunca mor ve ötesi bir derdim var hayat söz konusu ise yeni türkü çember. başka da üstüne tanımam Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 bulutsuzluk özlemi----ne olursa olsun yaşamaya mecbursun................ Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 zaten bi masaldir yasamak bir özlem yanginidir yasamak acisi derdi cok olsada yine`de güzel yasamak Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Sezen Aksu ----------> Firuze Candan Ercetin-------> Meger Candan Ercetin-------> Elbette Candan Ercetin-------> Gamsiz hayat Sebnem Ferah -------> Oyunun sonu Sebnem Ferah--------> Oyunlar simdilik bu kadar Alıntı
Φ Efsunlu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Sezen Aksu-DÜŞ BAHÇELERİ Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 hangı bırını sayayım yaa oyle cok varkı bu benım dedıgım sarkı... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Onuncu ayın onuncu günü saat on buçukta yanmış umum Otuzbeş yıl oldu ( olmadı gerçi ya ) ihtiyar bir çocuktur güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu.... Feridun Düzağaç Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 gülmüyor yüzüm hayat zor oldu.. güller susuz kurudu soldu.. tövbe ettim gene bozuldu.. yüregim yanar mazeretim var asabiyim ben... eskidim belki gönül yoruldu.. asik oldum soru soruldu.. affet beni kirdim istemeden.. mazeretim var asabiyim ben..... bos laf bunlar hepsi bahane halim ne kötü ne sahane nedir bu böyle ayni hikaye suç kimde neden böyle..... üzdün yeter üstüme varma! soru sorma biliyorsun mazeretim var bos konusma görüyorsun asabiyim ben..... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 SEZEN AKSU_MASUM DEĞİLİZ. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 senin gördüğün yanağımdan süzülenler içimde içinde yüzdüğüm bir deniz var. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 ELLERİNİ ÇEKİP BENDEN YARİM BİRGÜN GİDER OLMUŞ HEM SEVER HEM SEVİLİRKEN BU AYRILIK NEDEN OLMUŞ......KESİNLİKLE BENİM ŞARKIM BU. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 grup dinmeyen sen tarihin oğlusun yaşadın on bin yıldır spartakus'un köle ordusunda neferdin Paris barikatında umut olduğun direndin Afrika'da zenciydin, Panco Villa'yla köylü Ernesto'yla Castro'nun bağımsız küba düşü çok mu iddialı oldu ne Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 The Doors Unhappy girl Left all alone Playing solitaire Playing warden to your soul You are locked in a prison Of your own devise And you can't believe What it does to me To see you Crying Unhappy girl Tear your web away Saw thru all your bars Melt your cell today You are caught in a prison Of your own devise Unhappy girl Fly fast away Don't miss your chance To swim in mystery You are dying in a prison Of your own devise Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Ben İnsan Değilmiyim(İBRAHİM TATLISES).....))) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 ay ne çok sarkim varmis benim.. hasret beni yordun sanmaaaaa sancim... diner elbet zamanlaaa kim bilir belki bir gün kurtulurum sonunda o eski günlerden.... o simsiyah nefessiz günlerden ahhhhhhhh hep aglardim ben o uyurken hep saklandim ben kendi dünyama...... affet nefret ettiiim sendeeen! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Kurşun adres sormaz ki - Kenan Doğulu Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Zara - Nisan Yağmuru isteyene gönderebilirim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Zerrin Özer - Ben seni Sevmeyi Sevdim Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 ben melamet hirkasini kendim giydim eynime ar-ı namus şişesini taşa caldim kime ne sofular haram demişler aşkımın şarabına ben doldurur ben içerim günah benim kime ne kah giderim medreseye ders okurum hak için kah giderim meyhaneye dem çekerim aşk için. kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi kah inerim yeryüzüne seyreyler alem beni nesimi'ye sorsalar ki yarın ile hoş musun, hoş olayım, olmayayım o yar benim kime ne. Alıntı
Φ anesa_ Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 funda arar - seni dusunurum Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 gümüş renkli güne başlarken yağmur altında ağlarken kokun var üstümde şafakta bu sahilde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.