Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yazar Kendimi hıyar gibi hissediyorum... Hani dilim dilim doğrasalar beni Atlas okyanusu ve hatta büyük okyanus cacık olur diyorum... BARIŞ MANÇO
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl Soner Arıca Bize Umut Lazım Üstüste gelsede bütün dertler boşver üzülme yüreğim şarkılar söyle yine sen şarkılar söyle Aldırma aşk yüzünden için yanarsa gelir geçer bu de yüreğim bize umut lazım )
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ooo piti piti karamela sepeti terazi lastik jimnastik.. Nil Ünal.
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl şu dağlarda bir top kar idim yağdı yağmur vurdu güneş eridim evvel yarin sevdiği ben idim şimdi uzaklardan bakan el oldum..... sevdim bu topici aklımı geldikçe yazarım...........
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl ben melamet hirkasini kendim giydim eynime ar-ı namus şişesini taşa caldim kime ne sofular haram demişler aşkımın şarabına ben doldurur ben içerim günah benim kime ne kah giderim medreseye ders okurum hak için kah giderim meyhaneye dem çekerim aşk için. kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi kah inerim yeryüzüne seyreyler alem beni nesimi'ye sorsalar ki yarın ile hoş musun, hoş olayım, olmayayım o yar benim kime ne. (bunu bizim amcaoğlu içip söylüyorsa lezzet alıyorum o zaman içten söylüyor...) alev alev yandığım doğru küllerimden doğarmıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim sendeyim ...al beni ne yaparsan yap...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Bugüne kadar hiç bir şarkı beni gerçekten anlatmıyormuş meğer İşte İntizar ve Ihlamurların Altında Kar tanesi gibi nazlı Kuş kanadı gibi kırık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşın gözümden damladı Dillerim lal dokunmayın Aşkı ben de ,sokulmayın Başımı yere eğdirir Bu yarayı kanatmayın El yastığı yaban gelmez mi İçin benim kadar üzülmez mi Her dünya da ahım peşim de Aşkın bana hesap vermez mi
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Bugüne kadar hiç bir şarkı beni gerçekten anlatmıyormuş meğer İşte İntizar ve Ihlamurların Altında Kar tanesi gibi nazlı Kuş kanadı gibi kırık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşın gözümden damladı Dillerim lal dokunmayın Aşkı ben de ,sokulmayın Başımı yere eğdirir Bu yarayı kanatmayın El yastığı yaban gelmez mi İçin benim kadar üzülmez mi Her dünya da ahım peşim de Aşkın bana hesap vermez mi gece yağmuru; işte şarkı budur diyorum
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl bana kaderimin bir oyunu mu bu aldı sevdiğimi verdi zulumu.... yaf buda çok mu acıklı olduki acep
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl ahmet kaya şimdi gözlerime ağlamayı öğrettın ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl anlatmıyoo... ben anlatıyorum şarkılaraa ay ne güzel bu konu. sezen aksudan tükenecegiz umarim bir kac ay sonra degisir.
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl gokan kirdar hayal et Hayal et içinden geçir beni Hayal et Gözünü yum orada bul Hayal et içnden geçir beni Hayal et Gözünü yum orada bul beni. ve benden kotu sevgilileri anlatan da ozgun seytan Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle büyük hata yaptım Elveda tatlım
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl haluk levent beni biraz anlasana falla çok iyi anlatıyor beni anlamayan baya bi kişi varda
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl daha dün annemizin.... şaka şaka kerim tekin "haykırsam dünyaya".. rahmetle anıyoruz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.