Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

qqr60309qt7.jpg

Hüzün bana, Mutluluk sana, Dert bana,

Huzur sana,Ölüm bana,Yasam sana,

Sana gelsin gülüm!

Göz göregöre,içimdeki düşleri öldüresiye,yapamayacağımı,hep eksik kalacağımı bile bile senden vazgeçiyorum!Gittikçe acın artıyor,sol yanım daha bir sızlıyor olsa da bitirmek zorundayım,yokluğunla yetinmek zorundayım...Nasıl hesapsız bağlandıysam sana,nasıl sevdamı tuz yapıp bastıysam yarama,içimi ağlaya ağlaya nasıl kuruttuysam...elbet vazgeçmenin yolunuda bulurum meçhul bir zamanda.Nasıl yaparım: sorma

resim1mz8.jpg

Avucuma aldim kalbini....

....atmiyor....

Biraktim orda geri kalanimi....

....artik yasamiyor......

"Gücün bütün yollarından geçtim, kalabalıkta bir yüz olmayı seçtim,

Anladım ki benim için yaşamak budur, bir işe yaradığını bilmek ve fotoğrafta görünmemek..."

YA SİZLER...böyle sevebilirmisini?

Gönderi tarihi:

Beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem...

...Hayat öyle hızlı geçiyor ki..

....Gelişler gibi gidişlerde ani oluyor...

.......Ben öyle birini sevemem....

Zorrr.. aşklara inanmam Hop hop hop hop hop...

......Bir öyle bir böyle

Bana sorma Kanmam varsa yoksa,

.......hep yalannn... Kim sana aldanan...

Nevarki sanki sevecek söyle.....birini böyle...

aslında haklısında böyle sevenlerde var

Gönderi tarihi:

218rdjq0mp4.jpg

Kefen yerine gelinlik giydirin bana..

Görünce sevgilim sakın ağlama..

Beni kara topraklarda ara...

Bilki arkam dönük giderken..

Ben ölüme gidiyorum...

Sen yoksan ben zaten ölmüşüm..

Bu canı taşımak niye...

36oicimdekisenikk8.gif

ndgolumemahkumdurok5.gif

Gittin gideli ellerim hep titriyor..

Kalbim bu acıyı saklıyor..

Sen gittin ben bu sevdayı kalbime gömdüm..

ve sen hiç görmedinki.

Her defasında acıtmak için bu kalbimi..

Kesip Delik deşik ettim..

ady815474yk.jpg

bloodbar7eg3aq.gif

Kalbim yetmedi sevdiğim ..

Bu vücut kesik param parça olsada..

Benden başkası artık acıtamaz...

Senin yaktığın kadar ben bile yakamam ..

Gönderi tarihi:

atmassan küserim bak :(

Kıs.. :) küstünmü yoksa civciv..

Çok erken attım kusura bakma.. ;):D

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Selam Gün Nasılsın Seni Burda Buldum Ne Yapıyım Görüşürüz Kendine iyi Bak :flowers: (umarım Tanımışın'dır Bir Bakıyım Dedim Senin Yazını Gördüm) Özelden Yazmak İstemedim Burdan Yazdım Hadi Sevgiyle Alakalı İse Bende Yazıyım.....

"Bilirim Aşıksın Güle Gülün Halinden Kim Bile Bizim Bahçede ki Güle Dolaşıp Laf Atma BÜLBÜL"...

Gönderi tarihi:
qqr60309qt7.jpg

Hüzün bana, Mutluluk sana, Dert bana,

Huzur sana,Ölüm bana,Yasam sana,

Sana gelsin gülüm!

Göz göregöre,içimdeki düşleri öldüresiye,yapamayacağımı,hep eksik kalacağımı bile bile senden vazgeçiyorum!Gittikçe acın artıyor,sol yanım daha bir sızlıyor olsa da bitirmek zorundayım,yokluğunla yetinmek zorundayım...Nasıl hesapsız bağlandıysam sana,nasıl sevdamı tuz yapıp bastıysam yarama,içimi ağlaya ağlaya nasıl kuruttuysam...elbet vazgeçmenin yolunuda bulurum meçhul bir zamanda.Nasıl yaparım: sorma

resim1mz8.jpg

Avucuma aldim kalbini....

....atmiyor....

Biraktim orda geri kalanimi....

....artik yasamiyor......

"Gücün bütün yollarından geçtim, kalabalıkta bir yüz olmayı seçtim,

Anladım ki benim için yaşamak budur, bir işe yaradığını bilmek ve fotoğrafta görünmemek..."

YA SİZLER...böyle sevebilirmisini?

aşk bu kadar gaddar olmamalı... -_-

aşktan da çıkarılacak hisse vardır..ne güzel ki o duyguları tatma şansına sahıp oldun ve oldum..kalbi sökmemeli..o kalp yine atacaktır ve o kalbi attıran yine çıkacaktır.hayat nelere gebedir bilinmez sadece doğum anına sabırlı olmalı :clover:

Gönderi tarihi:

sizi hayata bağlayan bir aşkınız varsa ne mutlu size ama sedoşumunda söylediği gibi aşk bu kadar gaddar olmamalı. o kanlı resimler beni rahatsız etti...

verebileceğiniz bir aşkınız varsa sizi sevene verin. eğer aşkı yaşadıysanız çok şanslısınız demektir. pek az kimseye nasip oluyor. aşkın en büyük azabı, hicran yarasıdır ve kalp ağrısıdır... aslında belkide güzel tarafından biridir ve en güzel takamül yöntemi budur... aşk terbiye eder, eğitir, eritir, acıtır, öğretir, havalara uçurur, hayaller kurdurur, susturur, konuşturur, düşündürür, herkesi herşeyi daha güzel gösterir, aşk affedicidir. emek ister, hoşgörü ister, sabır ister...

ancak... aşk kansız olmalı, sizi bırakıp gitti diye ona ya da kendinize fiziksel zararlar açtırmamalı... eğer gerçekten aşıksanız çektiğiniz gönül acısı bütün acılara bedeldir. :original:

Gönderi tarihi:

bu kadar gaddar olmamalı...ama aşk o kadar garip bi hastalık ki...!

Samsun dayken annemin çocukluk arkadaşı vefat etmişti. :crying: ..(Allah rahmet eylesin...)

aradan tam 1 yıl geçmedi ardından eşi de vefat etti :( ..(Allah rahmet eylesin...)

İŞTE gerçekten aşk acıtırsa böyle acıtır...kansız bir şekilde...kanatmamalı gerçekten...yüreği acıtırsa da işte en iyi örneği... :(

yaşım gereği aşkın bu kadar da olur mu? sorusuna cevabını almama erken yaşımda sebep olmuşlardı...

o kadar kötü olmuştum ki...yaş değildi üzüntümün sebebi..

insan küçük de olsa büyük de olsa etkilenir böyle birşeyden.......

ve ben erkenden cevabını vermiştim en önemli sorunun..

ama ağlarken tek bi sebebim vardı bu olanların ardından...arkalarında bıraktıkları 1-2 yaşlarında minicik yüreğiyle,tatlılığıyla kızlarıydı...kuzum benim şu an bunları yazarken bile tutamıorum göz yaşlarımı.. :crying:

o miniğimin yazgısına bakın...kuuzum...ağlarken hep onu düşündüm de ağladım..bi aşk kurbanı olan varsa bence ablam ve eşi değildi..minicik yürecikleriydi-bebişleriydi- :crying:

hani ölümler diyoruz ya...nasıl ölüm istersiniz?..bence böylesini kimse isteemezdi..! Allah evlatları-ki bende bi evlat olarak- annesiz babasız koymasın bu kalabalığın içinde....AMİN.... :( :(

Gönderi tarihi:

ölürüm sana ben, ne kadar yazık ama malesef hayat bazen çok acımasız. her an bebecikler yetim kalabiliyor. acıların en büyüğü ise kendi evladını kaybetmektir. Allah kimseye göstermesin...

birbirine gerçekten aşık olan çiftlerden biri bu dünyadan gittiğinde diğeri çok yaşamazmış... :crying:

Gönderi tarihi:
ölürüm sana ben, ne kadar yazık ama malesef hayat bazen çok acımasız. her an bebecikler yetim kalabiliyor. acıların en büyüğü ise kendi evladını kaybetmektir. Allah kimseye göstermesin...

birbirine gerçekten aşık olan çiftlerden biri bu dünyadan gittiğinde diğeri çok yaşamazmış... :crying:

evet ablam (canım annem)...

bazen annemle oturup konuşuyoruz zaten...evlat acısı herşeyden öte der bana... :(

şimdi benim kalbine tutunup,sıkıca ssarmalayacağım annem var ama demi....benim duam bu...ama annelerde hep evlatlarım derler...

bende anne olurum bi gün Allah'ım nasip ederse...

o zaman duama dua katmak istiyorum..

Allah'ım sen kimseyi ailesinden(annesinnden,babasından,kardeşinden)ırak etme....annelerimize de evlat acısı gösterme.....sabır ver böyle durumlarda ailelere Allah'ım...AMİN...

Gönderi tarihi:
evet ablam (canım annem)...

bazen annemle oturup konuşuyoruz zaten...evlat acısı herşeyden öte der bana... :(

şimdi benim kalbine tutunup,sıkıca ssarmalayacağım annem var ama demi....benim duam bu...ama annelerde hep evlatlarım derler...

bende anne olurum bi gün Allah'ım nasip ederse...

o zaman duama dua katmak istiyorum..

Allah'ım sen kimseyi ailesinden(annesinnden,babasından,kardeşinden)ırak etme....annelerimize de evlat acısı gösterme.....sabır ver böyle durumlarda ailelere Allah'ım...AMİN...

AMİNNN MELEĞİM... :wub:

ben bütün sevdiklerimden önce ölmek isterim hiç dayanamam. onlarda öyle söylüyor nasıl olcak bilmem... :hug:

Gönderi tarihi:

Bi' Daha Oynaşır mıyım bi' daha

Kadın mı kız mı bi' daha

Ben ettim sen etme affet

Bırakma beni bu karda kışta

Bitti Geçti gitti tövbe

Tövbe tövbe

Tövbe tövbe

E tövbe e tövbe

Dolaşır mıyım bi' daha

O bar bu bar geceden sabaha

Hadi kapat beni evlere at

Dönersem eğer koy kapıya

Kalk gidelim

Ele oh dedirtme

Sevdiğini kurda kuşa yedirtme

Hadi gidelim kalk gidelim

Bize gidelim eve gidelim

Bi' daha bi' daha

Tövbe e tövbe

A a ben mi sert erkeğim

Kanatsız bir meleğim

Dersimi aldım geldim

Ver elini ayağını öpeyim

Tırnağın bile olamaz

Ben değil onlar yaramaz

Bu hain sensiz yapamaz

Kapıyı aç n'olur gireyim

Kalk gidelim

Ele oh dedirtme

Bize gidelim eve gidelim

Bi' daha bi' daha

Tövbe e tövbe

Aklımı aldı başımdan

Oldum eşimden arkadaşımdan

Cehaletime gençliğime ver

Hadi geri sar al en başından

Oynaşır mıyım bi' daha

Kadın mı kız mı bi' daha

Ben ettim sen etme affet

Kalk gidelim

Ele oh dedirtme

Bize gidelim eve gidelim

Bi' daha bi' daha

Tövbe e tövbe

:stuart:

Gönderi tarihi:
Bi' Daha Oynaşır mıyım bi' daha

Kadın mı kız mı bi' daha

Ben ettim sen etme affet

Bitti Geçti gitti tövbe

Tövbe tövbe

Tövbe tövbe

E tövbe e tövbe

Dolaşır mıyım bi' daha

O bar bu bar geceden sabaha

Hadi kapat beni evlere at

Dönersem eğer koy kapıya

Kalk gidelim

Ele oh dedirtme

Bize gidelim eve gidelim

Bi' daha bi' daha

Tövbe e tövbe

A a ben mi sert erkeğim

Kanatsız bir meleğim

Dersimi aldım geldim

Ver elini ayağını öpeyim

Tırnağın bile olamaz

Ben değil onlar yaramaz

Bu hain sensiz yapamaz

Kapıyı aç n'olur gireyim

Kalk gidelim

Ele oh dedirtme

Bize gidelim eve gidelim

Bi' daha bi' daha

Tövbe e tövbe

Aklımı aldı başımdan

Oldum eşimden arkadaşımdan

Cehaletime gençliğime ver

:clover: Hadi geri sar al en başından :clover:

Oynaşır mıyım bi' daha

Kadın mı kız mı bi' daha

Ben ettim sen etme affet

Kalk gidelim

Ele oh dedirtme

Bize gidelim eve gidelim

Bi' daha bi' daha

Tövbe e tövbe

:stuart:

tövbe e tövbe :lol:

Gönderi tarihi:
tövbe e tövbe :lol:

böyle sevende var işte demi ama. bi daha mı tövbeeeeeeeeeeee :stuart::P:wub:

benim güzel meleğim görüşürüz :clover:

sevginizi ne kadar hissettirebiliyor sunuz? karşınızdakinin anlamasını beklerken takındığınız tutum yüzünden onları yaraladığınız olmuyor mu? sevgi hissedilebileceği gibi görülmek, duyulmak ve bilinmek ister.

dokunarak sevginizi gösterebilirsiniz, söyleyerek ancak söyleme tarzınız da önemlidir. yapmacık ve zorunda kalmış gibi olmamalı. bakışınız, kucaklamanız, söylemeniz gerekir.

sevdiklerimize onları gerçekten sevdiğimizi gösterebilmeyi diliyorum. umarım gösteriyoruzdur.

Gönderi tarihi:

Gitmiştim.. Saçımdan tırnaklarıma kadar boylu boyunca bir gidiştim...

Durakta beklemekle otobüse binmek arasındaki çırpınışları kaplıyordu aklım.. Aklım öyle sevimsizdir ki böyle zamanlarda, bulutlarla yerkabuğu arasında sıkışır kalırım.. Doyumsuz bir yolculuk şoku ardı ardına gözlerime saplanır..İki adımda bir kavşak serilir önüme. Karasızlık buhranı sonra... Her acının yürüdüğü söylence bir yol vardır.İşte kavşakları hep acıya ayarlanan gidişlerim bu söylenceye aldanır... Kandili kısık bir aydınlıkta zamanın geç kalmışlığında yolları birbirine düğümlerim... Günü ikiye böler acının kılıcı yüzüne yakışan rengi seçer, geceyi giyinir acının kanayan yarıklarından küçük adımlar geçer... Resmi sevinç, içi ezinç başlangıçla gözüm görmeye başlar. Dilim tatlanır, ceplerimde kıvranır ellerim.. Oysa yürek yeniktir hala.Bunu artık kim değiştirebilir. İnsan görebilirse erdiğini soğuk sokaklara sokulma vakti gelmiştir. Alnımdan su eksildiğinde, acıların kayaları küflendiğinde aynalara suretimin sığmadığı zamanlarda gözüme dokunacak bir göz olmadığında sırası gelmiştir çantayı sırtlamanın. o günden sonra bütün kent sokaklarında asit yağmurlarında tek başıma yürürüm. Yüzüm keskin bir mehtapta küskün bir kedi kadar kimsesiz, yüzüm kapalı tüller kadar sessiz...

Az evvel bütün ıışıkların ardına baktım yoktun!!

Bu kentte senin lisanını konuşuyorum aşk boyu.. Lisanım var inanıyorum öyleyse bu gözümü alan sessizlik neden? Bu sağır özlemin failini göster bana.. Her gün yüreğimi ipe götüren bir cellatı arıyorum..

Gözlerimi gösteriyorum kalabalığa gören yok mu? Peki tanıyan celladı mı? Bir yol daha uzadı önüme, kıyısında sıra sıra meşe kolyesi.. Her meşenin gövdesine bir kelime yazıp geçmşim o yoldan..S enden başka kim başarabilirdi ağaçlardan cümle kurmayı...Ve beklediğim oldu ağaçların yolun sonu denize çıktığı..Ben seni denizsizken bilirim... Gözlerindeki son damla maviyi ellerinle saklardın her seferinde.. Daha engelleri aramızdan söküp karşımıza almadan gittin... Deniz sıçradı üzerine, tuza, yakamoza aldanıp gittin!!!

Ne zaman rüzgar saçılsa bir kadıın saçlarına, benim bungun ellerim ağlıyor şimdi.. Gel ben ölmekteyim... Caddelerde adımlarım boğuluyor, gözlerindeki surları katlime örüp durma!! Rengi kokuşmuş yazlara mezarımı kazma!! Naçar oturup ağladığım, güldüğüm çay bahçelerinde denizden donuk gözlü balıklar bakıyor bana.. Vapurların bir bir sana seferi yok.. Gözlerimdeki kayıp ilanlarına aldıran da.. İç bükey bir acıyla geldiğim kentte enkaz oldum.. Bana ayrılan kül bulutlarını soğuruyorum şimdi.. Kanat ve el gibi tutabilir mi bir başka eli ey deniz?

Bugün varlığımın infazına hükmettim.. Durgun bir denizle yanan bir kentin arasında kaldım.. Yamacıma yanaşan şu gemi son kavşağım olsun. İsimsiz olsun.. Eylüle açılıyor dalgalar.. Ah kalbim üzerine çullanacak yine sonbahar.. Sulara sok kanlı saçlarını.. El salla tren istasyonuna, kıyıdaki cam kırıklarını damıt.. Olsa olsa bir sevgiden düşmüştür bu acı.. Peki neden ben oldum bu acının sarnıcı? -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.