Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bakın size bir hikaye anlatayım ve şu okul yardımı konusuna dönelim tekrar..

Evlerindeki televizyonun bozulması üzerine eve tamirci çağırılır.Gelen tamirci Tv'nin arka kapağını açar ve bir bakar ki tv'nin içi ekmek kırıntılarıyla dolu.Evsahibi hanım faili bulmakta pek zorlanmaz,bunu yapabilecek tek kişi evin 5 yaşındaki küçük kızıdır.Sinirlenir sinirlenmesine ama neden yaptığını öğrenmek için kızını karşısına alır ve neden yaptığını sorar sakince.Kızının verdiği çocuk masumluğundaki cevabı tüm öfkesini merhamete ve üzüntüye çevirir.Zira küçük kız haberlerde ve çeşitli tv programlarında ne zaman aç insanlarla ilgili bir haber görse hoparlör ızgaralarından içeriye onlar için ekmek attığını söylemiştir..

Bildiğim kadarıyla yaşanmış bir hikayedir bu.Şimdi gelin biz de kendimizi mutlu edebilmek,huzurlu uyuyabilmek adına şu okul işinin üzerine gidelim.Gloria şu sıralarda zaten araştırmalarnı yapıyor,yakın zamanda adresimiz belli olacak sanırım..

Sevgilerimle..:clover:

• Cevaplar 104
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bu konuda gayet faydalı olabilecek bir önerim var..

öncelikle kendım de bir öğretmen olduğumu belırtmek istıyorum...

şu anda halk oyunlarına katıldığım bır dernek var..

orada bir yardım kampanyası var,fakat para üzerıne değil...

ılköğretım veya lise düzeyınde;hıkaye kıtabı,yardımcı kaynak,öss hazırlık,soru bankası gibi kullanılmış veya kullanılmamış kıtap toplanıyor..istek olursa ç.anta kalem,defter gıbı araç gereçde olabılıyor..ders kitabı harıcınde,çunku zaten ücretsız olarak devlet verıyor..

bunlar toplandıktan sonra okullara dağıtılacak,daha çok İstanbul un ücra köşelerındeki imkanı kısıtlı okullara dağıtılacak..

eğer yardımda bulunmak ısteyen varsa öm ile derneğin adresını verebılırım,oraya posta ile göndererek yardımda bulunabılırsınız..

şu anda uzak şehırlerden bıle kolı ıle kıtaplar gelıyor..

dediğim gibi para yardımı değil,kıtap araç gereç vs. yardımı üzerıne bır kampanya..

ilgilenenlere şimdiden teşekkurler..

Gönderi tarihi:

teşekkurler mugmuge :clover:

benım okulumda da durumu iyi olmayan öğrencı çok.onlara çeşitli yerlerden yardım gelıyor...buraya okulumun adresını vermek ıstemedım..

fakat adresını vereceğim derneğe kullanılmış yada kullanılmamış her tür okul için gerekli kıtap yollanırsa çok faydalı olacağından emınım..

bunları okullara bız dağıtacağız,gereken yerlere gıdeceğinden emın olabılırsınız..dediğim gibi para yardımı kabul edılmıyor..sadece kitap ve defter türü...

canım benim gayet güzel bir öneri bu, bence uygulanabilir. Neden olmasın degil mi? Arkadaşlarımızın çoğu evlerindeki ansiklopedileri kitapları gönderebileceklerini daha önce söylemişlerdi zaten. Sen kolilerin gönderilebileceği adresleri buradan verirsen böylece ilk adımı atmış oluruz. Teşekkürler Sedoş'um...

İkincisi, en son yazımda ne yapabiliriz diye bir kaç öneride bulunmuştum ama orada kafamı kurcalayan bir takım sorunlar oldugundan da bahsetmiştim. Bunlar birincisi, banka hesabı, ikincisi depo sorunu üçüncüsü de nakliye problemiydi. Öğrendim ki bu tür yardımar için banka hesabı actırmamız zormuş o nedenle ancak bir dernek veya vakfın acmış oldugu bir hesabı kullanacağız (bunun için görüşmelere devam ediyorum) depo sorununu ve nakliye sorununu da yine anlaşacağımız vakıf veya dernek aracılığıyla halledeceğiz. Sanırım önümüzdeki cumaya kadar herşey netleşmiş olacak...

Üçüncüsü sevgili arkadaşlar, üstteki mesajlardan birinde de okumuştum ve benim de daha onceden bildigim bir web sitesiyle ilgili bir bilgi daha vereceğim sizlere...

http://www.kardesinisec.com isimli web sitesi... 28 KASIM 2004 tarihinde kurulan bir web sitesi bu ve hiçbir vakıf veya dernekle ilgisi yok tamamen tek kişilik sivil bir hareket bu... Yine öğrenciler söz konusu... Gönüllü çalışanlar tarafından titizlikle seçilen ve okumak için yardıma ihtiyacı olan bu öğrencilerin içinden istediğiniz bir tanesini kendinize kardeş olarak seçiyorsunuz... Üye olanlardan beklenen ise, bu çocukları eğitim hayatları boyunca yalnız bırakmamanız... Neler yapabilirsiniz kardeşleriniz için; sizden istenen onlara direk para göndermeniz değil ama hediyeler gönderebilirsiniz mesela, defter, kalem gibi kırtasiye giderleri olabilir, mont, ayakkabı gibi kişisel ihtiyaçları olabilir ya da mektup yollayabilir, sürekli yanında oldugunu da hissettirebilirsiniz, kişiliklerini geliştirmeye katkıda bulunabilirsiniz vs. vs.

Arkadaşlar aranızda bu siteyle ilgili yazdıklarımdan sonra üye olmak isteyenler olacaktır tabii, aynı zamanda olmak istemeyecekler de olacaktır ama yine de bu siteyi ziyaret etmeniz sizden hiçbir şey kaybettirmez. hadi bir bakalım o halde...

Ayrıca foruma üye arkadaşlarımız arasında bu siteye üye olanlar varsa ve görüşlerini bildirirlerse çok sevinirim. Böylece deneyimli bir arkadaşımızdan da bilgi edinmiş oluruz...

Bugünlerde çok yoğun olduğumu size daha onceden de bildirmiştim. Yazılanlara her gün cevap veremeyebiliyorum ama mutlaka okuyorum arkadaşlar ve inanın beni yalnız bırakmadığınız için duyarlılığınız için her birinize çok çok teşekkür ediyorum... :clover:

Hoşçakalın...

Gönderi tarihi:

Gerçekten önemli bir konu bu ! hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız ben kendi payıma düşeni yapmaya çalışacağım ! teşekkürler arkadaşlar faydalı bir konu ellerinize sağık ! benide konudan haberdar edin .Neler yapabiliriz ve nereye yardım edeceğiz ! Gloria ve Sedelina TEŞEKKÜRLER :clover:

Gönderi tarihi:

öm attım ısteyen arkadaşlara...benımle forumdan yuzyuze tanışan arkadaşlar da var..soylemek ıstediğim yardımlarınızın gereken yere ulaşacağıdır..zaten para türü bır kampanya değil..

Gönderi tarihi:

bu kampanyaya daha yardım olacağını umut edıyordum ama sadece birkaç kişi adres aldı benden..

yapacağınız sadece ınsanlardan kullanmadıkları kıtap,hıkaye,soru bankası gibi kaynakları toplyıp göndermekti..

sanırım bazı şeyler sözde kalıyor.. :(

Gönderi tarihi:

sedelinacım en kısa zamanda çevremdende toplayacağım kitapları ulaştıracağım derneğe... çam sakızı çoban armağanı ne bulursam söz getiricem... yeterki okusun çocuklarımız, bir kitap demek bir insan yetiştirmek demek, ben buna inanıyorum... çok teşekkür ederim benim aydın, düşünceli, merhametli, yardımsever öğretmenim... :clover: senin yetiştirdiğin aydın çocuklara emanet bu vatan... :wub:

canımsın güzel arkadaşım bütün gayretin için saol... bir de şunu belirtmek isterim bu işler lafla olmuyor icraat gerek... (sanırım mesaj gitmiştir) :P

Gönderi tarihi:

bır yardım geldiğinde bir çocuğun gözündeki sevinci çok iyi bilirim...

bazen biizm için çok önemli olmayan birşey bır hayatı değiştirebılıyor...

çok zeki bir öğrencının yardımcı kaynağa olan ıhtıyacı gibi...belkı bazılarının kullanmıyoruz dıye sobaya yada çöpe atacağı bir kitap bir öğrencının hayatını değiştirebilir...

herşey için eğitim şart dıyoruz ya,işte eğitime güzel bir destek fırsatı..

biz zaten bu tarz şeylerle hep ilgilenıyoruz..

madem forumda böyle bır başlık açıldı bende kampanyamızı duyurmak istedım...

katılım ne kadar çok olursa o kadar kitap demektır,ve ne kadar kitapsa eğitime o kadar katkı demektir...

bazen küçük şeyler bazıları için büyük olabilir unutmayalım :clover:

Gönderi tarihi:

Sardunyam ve sedelina bunları gerçekten gerçekleştirebilmek için gayret göstermek gerekiyor sanırım .

Bence biraz daha gayret etmek lazım tüm arkadaşlar olarak bende bu konuyu arkadaşlara duyuracağım

umarım başarabiliriz . bir çocuk bile sevindirebilirsek ne mutlu bize ! sizlerleyim birlikten kuvvet doğar !

sizlere çabanızdan dolayı teşekkür ederim yola devam .yeni duyurduk ama sonu iyi olur sanırım .

Çocuklarımızın yüzündeki bir tebessüm dünyalara bedel . Allah Yardımccınız olsun ...... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

şuana kadar 2 seri ansiklopedi buldum bir kaç tanede hikaye kitabı... hafta sonuna kadar çevremde bulunanlardan da isteyeceğim ve umuyorum epey kitap toplayacağım...

murti san evet gayret göstermek gerekiyor. gerçi sedelina, gloria, gelincik bu faaliyetleri gönüllü olarak yapıyorlar epey zamandır üstelik. bende kendi yağımca hep bunun gayreti içerisindeyim her hangi bir derneğe üye değilim tamamen amatör olarak kendi çevremizde ki okullara ve çevremizde ihtiyaç sahibi insanlara elimizden gelen bütün yardımları yapıyoruz.

insan yaptığı bütün iyi işleri kalkıp bir forumda paylaşmaz. ben şunu yapıyorum bunu yapıyorum demek yakışık almıyor. ama bunu söylemek zorunda hissettim kendimi çünkü insanlar bilmedikleri halde yorum yapabiliyorlar. inancımız gereği sağ elin verdiğini sol el bilmemeli diye söylemiyoruz hiç birini. söylememelide zaten. ama birlikte bir hareket yapacaksak ben elimden geleni yapmaya hazırım...

selamlar

Gönderi tarihi:

Evet haklısın ama biz bunları duyurmalıyız ki diğer arkadaşlarda yardım etmek istyebilirler .

ben bunu paula ya söyledim o da yardım etmek istiyor . sedelina paulayla irtibata geçsin !

haber bekliyor paula ... sen doğru olanı yapıyorsun sardunyam ellerine sağlık sizlerin ! el ele daha güzel şeyleri başarmak için :clover: sevgiler.... :):clover:

Gönderi tarihi:

bugün maddi durumu iyi veliler kitap ve defter kalem vs. göndermişler..

bunu gören bir öğrencim(kendı çok fakir ve ona da yardım yapılıyor) kalem kutusunu boşaltıp yardım için verdi.öyle duygulandım ki,kendısıne geri verdim kalem kutu almıyorlarmış diye..

kendi durumu olmadığı halde yardım için çıkarıp vermesi çok ince bır davranıştı.. :(

Gönderi tarihi:

bu kampanyaya daha yardım olacağını umut edıyordum ama sadece birkaç kişi adres aldı benden..

yapacağınız sadece ınsanlardan kullanmadıkları kıtap,hıkaye,soru bankası gibi kaynakları toplyıp göndermekti..

sanırım bazı şeyler sözde kalıyor.. :(

bence adresi burada yayınlamanızın sakıncası olmaz

para yardımı istenmiyor ne de olsa

benim gibi ÖM ye çekinenler de katılabilir böylece :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlar, hayatta hep birşeylerin yanlış gittiğini görmüşüzdür, hissetmişizdir... Peki biz bu yanlışların ne kadarına müdahale edebiliyoruz, ne kadarını düzeltmeye çalışıyoruz hiç düşündünüz mü? Ben, şimdi bir temizlik kampanyası başlatıyorum, Ama öncelikli olarak kendimizden başlamayı öneriyorum.

Hadi bakalım temizlik zamanı...

Bir kendinizden, bir de toplumumuzdan bişeyleri değiştirelim...

Kendim için: Ben önyargılarımdan rahatsızımdır. Ne kadar önyargısızım desem de biliyorum ki aslında her insan gibi benim de olaylara ve kişiler öncelikli bakışım önyargılarımla başlar... Zaman geçtikçe ve önyargım beni terketmeye başladıkça üzülürüm bazen, utanırım düşündüklerimden... Ne kadar ayıp benim yaptığım derim... Şimdi, şu an itibariyle artık bir karar alıyor ve önyargı kelimesini sözlüğümden siliyorum...

Toplumum için: Bazen etrafımızda bir takım olaylar olur ve görmezden geliriz, çevreyi yok eden etmenler, yardıma ihtiyacı olan insanlar, okumak isteyen ama imkanları elverişsiz olduğu için okuyamayan çocuklar, Güzel işler yapmaya çalışan ama maddi imkansızlıklarından zorlanan sivil toplum kuruluşları vs. vs. İçlerinden bazıları benim için çok önemli, özelikle eğitimle ilgili olanı... Ne yapabilirim diye düşünüyorum bazen, aslında çok kolay, sadece bu konuyu önemseyen sivil toplum kuruluşlarıyla bağlantıya geçmek, kazandığım paranın bir kısmını her ay bu kuruluşa bağışlamak... Bunun ne kadar önemli olduğunu bilirim... Çünkü ben üniversiteyi, aldığım burslarla okudum ve o burslar sayesinde şimdi bu parayı kazanıyorum... O halde kazandığım paramın bir kısmını onlarla paylaşmaktan gocunmamam lazım... Çağdaş Eğitim Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği özellikle benim önemsediğim, ve ne yaptıklarından emin olduğum vakıflar...

Bu arada aslında yeri gelmişken, özellikle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği hakkında güncelde açılan bir başlık vardı, olumsuz bir dolu da yazı... Buradan o yazıları yazan insanları kınıyorum ve soruyorum: Ne biliyorsunuz ki? Medyadan öğrendiklerinizin dışında... Medyaya nasıl o kadar güvenebiliyorsunuz ki... Yazdıklarının yarısı yalan... Ben onlardan 4 yıl burs aldım... Ayrıca sadece burs vermediler, sosyal anlamda da her türlü ihtiyacımızı karşıladılar benim ve bir çok arkadaşımın, hala da devam ediyorlar buna... Üniversite öğrencisi, düşünmeyi, tartışmayı bilmeli, doğru iletişim kurmalı, çevresinde olup bitenleri görmeli, fikri olmalı, kendini geliştirebilmelidir. İşte ben bunları onlardan öğrendim... Yemekler düzenlerler ve bütün bursiyerlerini bir araya getirirlerdi, tanışırdık, kaynaşırdık... Ayda bir sinemaya, tiyatroya götürürlerdi bizi... Güzel dostluklar kurduk onlar sayesinde, sosyal olduk, iletişim kurduk... Paneller, sempozyumlar düzenlerlerdi özellikle eğitimle ilgili... Tartışmayı ve düşünmeyi öğrendik... Herneyse bu ve bunun gibi birçok aktiviteyle desteklediler hep bizi... Şimdi de doğuda okuyamayan kızlarımızı okutmaya çalışıyorlar, destek bekleyen okullara, öğrencilere destek vermeye çalışıyorlar... Bunu yaparken de tüm samimiyetleriyle yaptıklarını "vakti zamanında bir bursiyerleri olarak" biliyorum ben...

Tek amaçları işte bu, tam da söyledikleri gibi "Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak"... Altında art niyet aramayın!!!

Ben payıma düşeni yapacağım... Sorunun değil çözümün bir parçası olacağım... Eğer sizler de benim gibi çağdaş eğitimi önemsiyorsanız o zaman bu web sitesini mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.

http://www.cydd.org.tr/

Ha bu arada eger Ulu Önderimiz Atatürk sizin için hiç bir şey ifade etmiyorsa, boşuna o sayfaya bakmanıza gerek yok, çünkü onlar, Mustafa Kemal'in Çocuklarını yetiştiriyorlar... Demeyin madem eğitimi önemsiyor o halde neden bütün öğrencilere eğitim vermiyor diye... Dedim ya adı üstünde ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ...

Bu arada ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI (http://www.cev.org.tr) da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kadar önemsediğim bir diğer vakıftır. Sadece ÇYDD'yi anlattım belki ama aslında ikisini birden anlatmama gerek olmadığından... İkisinin de amaçları, hedefleri, uyguladıkları hep aynıdır. Bu ikisi kardeş vakıflar gibidir. Birini, diğerinden asla ayırmam...

Sevgiyle...

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlar, hayatta hep birşeylerin yanlış gittiğini görmüşüzdür, hissetmişizdir... Peki biz bu yanlışların ne kadarına müdahale edebiliyoruz, ne kadarını düzeltmeye çalışıyoruz hiç düşündünüz mü? Ben, şimdi bir temizlik kampanyası başlatıyorum, Ama öncelikli olarak kendimizden başlamayı öneriyorum.

Hadi bakalım temizlik zamanı...

Bir kendinizden, bir de toplumumuzdan bişeyleri değiştirelim...

Kendim için: Ben önyargılarımdan rahatsızımdır. Ne kadar önyargısızım desem de biliyorum ki aslında her insan gibi benim de olaylara ve kişiler öncelikli bakışım önyargılarımla başlar... Zaman geçtikçe ve önyargım beni terketmeye başladıkça üzülürüm bazen, utanırım düşündüklerimden... Ne kadar ayıp benim yaptığım derim... Şimdi, şu an itibariyle artık bir karar alıyor ve önyargı kelimesini sözlüğümden siliyorum...

Toplumum için: Bazen etrafımızda bir takım olaylar olur ve görmezden geliriz, çevreyi yok eden etmenler, yardıma ihtiyacı olan insanlar, okumak isteyen ama imkanları elverişsiz olduğu için okuyamayan çocuklar, Güzel işler yapmaya çalışan ama maddi imkansızlıklarından zorlanan sivil toplum kuruluşları vs. vs. İçlerinden bazıları benim için çok önemli, özelikle eğitimle ilgili olanı... Ne yapabilirim diye düşünüyorum bazen, aslında çok kolay, sadece bu konuyu önemseyen sivil toplum kuruluşlarıyla bağlantıya geçmek, kazandığım paranın bir kısmını her ay bu kuruluşa bağışlamak... Bunun ne kadar önemli olduğunu bilirim... Çünkü ben üniversiteyi, aldığım burslarla okudum ve o burslar sayesinde şimdi bu parayı kazanıyorum... O halde kazandığım paramın bir kısmını onlarla paylaşmaktan gocunmamam lazım... Çağdaş Eğitim Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği özellikle benim önemsediğim, ve ne yaptıklarından emin olduğum vakıflar...

Bu arada aslında yeri gelmişken, özellikle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği hakkında güncelde açılan bir başlık vardı, olumsuz bir dolu da yazı... Buradan o yazıları yazan insanları kınıyorum ve soruyorum: Ne biliyorsunuz ki? Medyadan öğrendiklerinizin dışında... Medyaya nasıl o kadar güvenebiliyorsunuz ki... Yazdıklarının yarısı yalan... Ben onlardan 4 yıl burs aldım... Ayrıca sadece burs vermediler, sosyal anlamda da her türlü ihtiyacımızı karşıladılar benim ve bir çok arkadaşımın, hala da devam ediyorlar buna... Üniversite öğrencisi, düşünmeyi, tartışmayı bilmeli, doğru iletişim kurmalı, çevresinde olup bitenleri görmeli, fikri olmalı, kendini geliştirebilmelidir. İşte ben bunları onlardan öğrendim... Yemekler düzenlerler ve bütün bursiyerlerini bir araya getirirlerdi, tanışırdık, kaynaşırdık... Ayda bir sinemaya, tiyatroya götürürlerdi bizi... Güzel dostluklar kurduk onlar sayesinde, sosyal olduk, iletişim kurduk... Paneller, sempozyumlar düzenlerlerdi özellikle eğitimle ilgili... Tartışmayı ve düşünmeyi öğrendik... Herneyse bu ve bunun gibi birçok aktiviteyle desteklediler hep bizi... Şimdi de doğuda okuyamayan kızlarımızı okutmaya çalışıyorlar, destek bekleyen okullara, öğrencilere destek vermeye çalışıyorlar... Bunu yaparken de tüm samimiyetleriyle yaptıklarını "vakti zamanında bir bursiyerleri olarak" biliyorum ben...

Tek amaçları işte bu, tam da söyledikleri gibi "Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak"... Altında art niyet aramayın!!!

Ben payıma düşeni yapacağım... Sorunun değil çözümün bir parçası olacağım... Eğer sizler de benim gibi çağdaş eğitimi önemsiyorsanız o zaman bu web sitesini mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.

http://www.cydd.org.tr/'>http://www.cydd.org.tr/

Ha bu arada eger Ulu Önderimiz Atatürk sizin için hiç bir şey ifade etmiyorsa, boşuna o sayfaya bakmanıza gerek yok, çünkü onlar, Mustafa Kemal'in Çocuklarını yetiştiriyorlar... Demeyin madem eğitimi önemsiyor o halde neden bütün öğrencilere eğitim vermiyor diye... Dedim ya adı üstünde ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ...

Bu arada ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI (http://www.cev.org.tr) da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kadar önemsediğim bir diğer vakıftır. Sadece ÇYDD'yi anlattım belki ama aslında ikisini birden anlatmama gerek olmadığından... İkisinin de amaçları, hedefleri, uyguladıkları hep aynıdır. Bu ikisi kardeş vakıflar gibidir. Birini, diğerinden asla ayırmam...

Sevgiyle...

Sevgili forumdaşlar..

Değerli dostlar...

Birşeye dikkatini çekmek istiyorum...

Yukarıdaki yazının ve yüreğin umarım farkındasınızdır..

Bunu diğer yardım ve kampanyalardan farklı kılan önemli bir tarafını sanıyorum görmüş olmalısınız...

Tabiki hepimiz çevremize alabildiğine yardım yapıyor ve desteklerimizi esirgemiyoruz..

Yapacağızda...

Ama burada farklı bir oluşuma imza atmamız için dostluk ve forumdaşlığın gereği olduğunu düşünüyorum...

Nedenine gelince;

Bizlere değerli katkılarını ve paylaşımlarını her zaman esirgemeyen..

Aydın ve ilerici tutumundan taviz vermeyen...

Sevgi dolu ve sempatik yapısını bizlere gösterdiği sıcaklık ve gülen kelimelerinden hissettiğimiz...

Değerli dostumuz sevgili Gloria'mıza vermiş olduğu burs ile okutarak, burada bizlere kazandıran bu derneklerden birine katkı sunmak ve yardımda bulunmak onurluca bir davranış olacağı düşüncedir...

Bu nedenle sevgili Gloria arkadaşız halen bu dernekte görevlidir ve irtibat halindedir.. (http://www.cydd.org.tr) Forum olarak yapılan yardımların yerine ulaştığını bu wep sayfasında görmemiz de mümkün olacaktır...

Dolayısıyla ben daha onlarca, belki yüzlerce gloria arkadaşlarımızı bu topluma kazandıran bu güzel derneğe yardım yapmayı bir görev biliyor ve kampanyayı başlatıyorum sevgili forumdaşlar...

ŞİMDİ LAF DEĞİL EYLEM ZAMANI... :clover:

Kampanya ile ilgil Notlar:

1- Kaypanya 1 ay sürecektir (24 KASIM 2006 tarihinde _ÖĞRETMENLER GÜNÜ_ başlayıp 22 ARALIK 2006) tarihinde bitecektir....

2- Kampanya ile ilgili olarak admin'in katkı ve önerilerine mutlaka ihtiyaç talebimiz olacaktır ve gerekenler konusunda bizleri aydınlatacaktır.. (Çünü kampanyanın özü bu forum ve forum üyelerini kapsamaktadır)

3-Yardım yapacakları miktarını taahhüt edecek arkadaşlarımız kendi nic'leri ve yapdım yapacağı miktarları belirtek sıra ile isimlerin ardına ekleyerek sürdürecektir...

4- Kampanya ile ilgili olarak hesap numaraları ve şekli burada süreç içinde bildirilecektir...

5- Kampanya ile ilgili olarak mutemel görüş ve önerileriniz buradan sizlere duyurulacaktır...

1- DİPNOT................................................... ***.- YTL..

Gönderi tarihi:

birseyleri degiştirirken kendimizi degil yüregimizi koyalım :clover: ben iyi egitim alamadıysam,arkadasım akademisyen olup araştırma yapamıyorsa,birileri işsiz kalıyorsa bunun sorumlusu ne..siyasetciler iyi yönetemiyorsa bunun nedeni ne? okadaarcok dernek olmasına ragmen neden kalkınmıyoruz...degerli abla,abi,arkadaslarım,bence nedeni girişimcilerin cogu yaptıgı işe kendini koyuyor,yüregini degil.kendi cocugunu düşünüyor,başkasının cocugunu degil..hadi..bir şeyleri değiştirelim bakalım,buyrun..yalnız hep eğitimden bahsettik.ee başka?..saygılar :clover: okudugunuz için tesekkurler :clover:

Gönderi tarihi:

Ben de bir miktar yardım yapıcam ama burada yapacağım yardım miktarını yazmak pek hoş gelmedi.Ayrıca buraya yazacağımız/yazdığımız miktarlar daha az yardım yapabilecek arkadaşları (5-10-20 ytl gibi) vazgeçirebilir kaygısını taşıyorum.Sevgili Dipnot ve Yamyam arkadaşımı eleştiriyor görünmediğimi umarak bu fikrimi de sizlerle paylaşmak istedim..

Yardım kampanyasına katılacaklara ve önderlik eden Gloria,Dipnot ve Yamyam'a teşekkür ediyorum..:clover:

Sevgilerimle..

Gönderi tarihi:

3-Taurus arkadaşımın sırası.

4-Kampanyaya destek olarak Sevgili gloria'ya özel bildireceğim bir miktar YTL.

Başarılar diler, tüm forumdaşlarımdan bu çok değerli göreve katılmalarını rica ederim.

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım SEDELİNA bu başlık açıldığında bende bu konuda yardım isteyen arkadaşlara bir takım öneriler getirdim ve bilgi isteyenler için de hem ÇYYD hemde TOÇEV in başlattığıbir kampanyadan haberdar ederek bununla ilgili hesap numaraları verdim ve yapılacak bağış sadece ve sadece 22.milyondu.Ancak gördüm ki bırakın herhangi bir tepki verilmesini mesaj hiç yokmuş gibi davranılıyor ve bu amanın bizi bilgilendirin diyen arkadaşlar laf olsun mesaj sayımız artsın diye herhalde birbirlerini tebrik edip duruyorlar.Hatta sevgili adminimiz bu mesajlarımı görmüş ve bu bölümde kaybolacağını düşünerek bana bağış bölümüne kopyalamam şeklinde bir tavsiye de bulundu.

O YÜZDEN BU KONUDA ÜZÜLMEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.BÖYLE BİR ŞEYE NİYETİ OLAN İNSANLAR ZATEN KENDİ ÇEVRESİNDE YADA BU TİP KURULUŞLARI BULARAK GEREKLİ ŞEYLERİ YAPIYORLAR.oNUN İÇİN MÜSTERİH OLUN LÜTFEN.

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım SEDELİNA bu başlık açıldığında bende bu konuda yardım isteyen arkadaşlara bir takım öneriler getirdim ve bilgi isteyenler için de hem ÇYYD hemde TOÇEV in başlattığıbir kampanyadan haberdar ederek bununla ilgili hesap numaraları verdim ve yapılacak bağış sadece ve sadece 22.milyondu.Ancak gördüm ki bırakın herhangi bir tepki verilmesini mesaj hiç yokmuş gibi davranılıyor ve bu amanın bizi bilgilendirin diyen arkadaşlar laf olsun mesaj sayımız artsın diye herhalde birbirlerini tebrik edip duruyorlar.Hatta sevgili adminimiz bu mesajlarımı görmüş ve bu bölümde kaybolacağını düşünerek bana bağış bölümüne kopyalamam şeklinde bir tavsiye de bulundu.

O YÜZDEN BU KONUDA ÜZÜLMEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.BÖYLE BİR ŞEYE NİYETİ OLAN İNSANLAR ZATEN KENDİ ÇEVRESİNDE YADA BU TİP KURULUŞLARI BULARAK GEREKLİ ŞEYLERİ YAPIYORLAR.oNUN İÇİN MÜSTERİH OLUN LÜTFEN.

sayın gelincik yazınızı üzülerek okudum,üzülerek diyorum çünkü hepimizi itham altına alıyor sözleriniz..

hiç kimse burda yaptığı yardımları açıklamak zorunda değildir..arkadaşlar adına konuşmayayım ..ben kendi adıma bunu uygunsuz buluyorum...sevgili gloria ve dipnot arkadaşımız forum adına bir yardım yapalım önerisi getirmiştir diğer arkadaşlar gibi bende bu yardıma katkıda bulunmak istediğim için mesaj yazmışımdır...mesaj sayımı arttırmak için değil...

kırıcı olmanın bir yararı yoktur..yinede eğer sözlerinizi yanlış yorumladıysam kusuruma bakmayın lütfen..

Gönderi tarihi:

sayın gelincik yazınızı üzülerek okudum,üzülerek diyorum çünkü hepimizi itham altına alıyor sözleriniz..

hiç kimse burda yaptığı yardımları açıklamak zorunda değildir..arkadaşlar adına konuşmayayım ..ben kendi adıma bunu uygunsuz buluyorum...sevgili gloria ve dipnot arkadaşımız forum adına bir yardım yapalım önerisi getirmiştir diğer arkadaşlar gibi bende bu yardıma katkıda bulunmak istediğim için mesaj yazmışımdır...mesaj sayımı arttırmak için değil...

kırıcı olmanın bir yararı yoktur..yinede eğer sözlerinizi yanlış yorumladıysam kusuruma bakmayın lütfen..

Sevgili arkadaşım yazımda zaten bazı arkadaşlar dedim eğer bu konuda samimi iseniz zaten hiç bir sorun yok.Ben eğer önceden yazdıklarımı okuduysanız hemen altında sanki bu mesaj yokmuş gibi halen bizi bilgilendirin diye mesaj çeken kişilerden bahsediyorum.Tabiki insanlar burada yaptıkları yardımları anlatmak zorunda değil ama illa bizi bilgilendirin deyipte üç beş mesaj sonra da halen bu söylemlere devam ediyor olmak işin samimiyetsizliğini gösterir.Bende zaten yardımlarınızı anlatın demiyorum bu yardımları nasıl yapabileceğiniz veya bu kuruluşlara nasıl ulaşılabileceği konusunda destek olmak amacıyla yazı yazdım eğer benden önce ve sonra yazılanları tekrar okursanız amacın dostlar alışverişte olsun mantığıyla birebir örtüştüğünü görürsünüz ve ben söylediklerimin her zaman arkasındayım ve hayatım boyunca da doğru bildiğimi söyledim 9 köyden kovulsamda.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar özellikle İstanbul ,Ankara ve İzmir dışından bu foruma katıla arkadaşlarımız varsa izlere yardımcı olabilir.Çünkü doğu ve güneydoğu gibi yoksulluk oranı yüksek olan bölgelerde eğer yardım edilecek okullarda tanıdık öğretmen arkadaşlar yok ise yollanan yardımlar yollarda ya kayboluyor ve yerine ulaşmıyor yada yağmalanmış vaziyette ulaşıyor.Bu yüzden bu anlamda öncelikle bir yardım gerekiyor

Ayrıca TOÇEV in başlatmış olduğu "bir şey değişir herşey değişir kampanyası"var. Sadece 22 milyonluk bir katkıda bulunarak yoksul çocuklara bot ve mont alınıyor.Önce ki kampanyada aynı miktar para ile 17.500 çocuğa kitap ve kırtasiye yardımı yapılmış.Arzu edenler bu kampanyaya katılabilir.Bunun için banka ve hesap numaralarını aşağıda yazıyorum

GARANTİ BANKASI LEVENT ŞUBESİ: HESAP NO:(401) 6297978

ŞEKERBANK LEVENT ÇARŞI ŞUBESİ HESAP NO(247) 24751938

TOÇEV TEL: 0212 28289 16/[email protected]

ÇYYD ile ilgili bilgileri bir iki mesaj önce vermiştim ilgilenenler yukarı çıkıp okuyabilirler.

Teşekkür ediyorum ilgilenenlere

Ve Kaan Bebeto gloria arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum.İstersen her konuda şaka yapacağım diye kendini zorlama

sevgili gelincik bu iletinizi buraya tekrar alıntıladım çünkü görmeyen arkadaşlar olabilir..

ayrıca bütün söylediklerimde samimiyim ve lütfen siz doğru bildiğinizi söylemeye devam edin..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.