Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 ÇİÇEKLERİN ANLAMLARI Beyaz Gül: Masumluk Kırmızı Gül: Aşk Pembe Gül: Gönlüm Sende Sarı Gül: Sıcak Sevgi Beyaz Karanfil: Temizlik, saflık Kırmızı Karanfil: Sevgi Pembe Karanfil: İçtenlik Sarı Karanfil: Hüzün Anemon: Gençlik Beyaz Glayör: Dostluk Kırmızı Glayör: İstek Pembe Glayör: Zerafet Sarı Glayör: Kıskançlık Mor Glayör: İnanç Orkide: Mağrur, gururlu Sterliçya: Sıcak Sevgi Ağlayan Gelin: İsyan Nilüfer: Gelecek yenileme Beyaz Lale: Saflık, temizlik Kırmızı Lale: Seni Seviyorum Pembe Lale: Anlayış Sarı Lale: Gerginlik Margarit: Bolluk, sıhhat Menekşe: Alçak Gönüllü İris: Hatıra, Zarafet Kamelya: Mağrur Lilyum: Güven Gerbera: İyimser Frezya: Suçsuzluk Beyaz Krizantem: Sadakat Kırmızı Krizantem: Sessiz istek Sarı Krizantem: Karşılıksız Sevgi Mor Krizantem: Burukluk Mersedes Gülü: Melankoli Altın Kadeh: Umut Fulya: Unutma AŞK DİLİNDE ÇiÇEK VE ANLAMLARI Menekşe: Ketum Aşk Kamelya: Mağrur Aşk Lale: Asil Aşk Mavi Gül: İlahi Aşk Anemon: Aşkta Saadet Gelincik: Mazlum Aşk Papatya: Uysal Aşk Hercai: şefkatli Aşk Kırmızı Gül: Ateşli Aşk Salkım: Geçici Aşk İris: Aşk Hatırası Sıklemen: Aşk Haberi Krizantem: Melankoli Kış Gülü: Temizlenmiş Aşk Küpe: Aşkta Hafiflik,Hoppa Aşk ULUSLARARASI DİLDE ÇİÇEK RENKLERİ Pembe Renk: Şefkat Beyaz Renk: Saflık, temizlik Mavi Renk: Yumuşak başlılık Yeşil Renk: Ümit ve istikbal Mor Renk: Dul Altın Sarısı: Sevinç, Bolluk Kırmızı Renk: Aşk Kahverengi: Geçmiş Siyah Renk: Üzüntü Gri: Melankoli ve Sevgi ister................... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Zambak ? Papatya: Uysal Aşk Papatya kaldı elimizde NATALİA eee zambak ne anlama geliyor ben bilmiyorum NATALİA Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Papatya kalsın.. Ben zambagı merak ediorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Papatya kalsın.. Ben zambagı merak ediorum gel bir kere daha düşün bak papatya senmi soldurdun yoksa hııı ...........................zambak:seni neşeli ,nazik ve çakici buluyorum demek........................... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Töbe töbee Demek öyle demek.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Orkide: Mağrur, gururlu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Zambak ? Naty'cim; Zambak cenaze çiçeğidir.Dolayısıyla hüzünü,ayrılığı anlatır.. Sarı lale için verilen anlamlardan gerginlik o güzel çiçeğe yakışmamış,hele ki canım arkadaşım kendine onu avatar seçmişken.. Sarı lale:Dostluk,zeka ve sevecenlik anlamına geliyor.(Enazından benim lugatımda.. ) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 yaf bu zambagı ne kadar çok belirtisi ve anlamı varmışşş... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Beyaz Gül: Masumluk Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Mor renk dul... Adam önce morartıyor,sonra dul kalıyor galiba...... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 O zaman kıza mor renkte ki çiçekleri götürüyim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bende bitane seçeyim dedim ama bana göre yok galiba ben ortaya karışık bir çiçek olsun isterim .....!!!!!! Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 LOTUS ÇİÇEĞİ ..ve dillendirilişi.. Lotus her şeyden önce, onu diğer bitkilerden ayıran ve Budist bir simge haline getiren, ekolojik bir özelliğe sahiptir. Mevsimler bir döngü içinde hareket ederken, çiçekler de çiçek açıp ölürler. Ancak bitkilerin pek çoğu önce çiçek açıp çiçeklerini döktükten sonra meyve verirken, lotus meyvesi olgunken çiçek açar. Bu nedenle Budistler, lotusun geçmişin, şimdinin ve geleceğin bir aradalığının bir ifadesi olduğunu düşünmüştür. Buda her şeyin - geçmiş, şimdi ve gelecek; cennet ve cehennem; uzay ve zaman; zengin ve yoksul; ucuz ve değerli - eşit olduğunu vurgulamıştır. Sukhavati cennetinde geçmiş, şimdi yada gelecek yoktur. Zaman ve uzayın her tür kısıtlamalarını aşma gücüne sahip olan lotus, Saflık ülkesinin çiçeği olmak gibi eşsiz bir fırsatı hak eder. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Sarı Krizantem: Karşılıksız Sevgi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Papatya: Uysal Aşk Hehh.. Bu çiçeğin anlamını arıyordum.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Hehh.. Bu çiçeğin anlamını arıyordum.. bak beni şimdi meraklandırdın niye arıyorsun bakiyim.anlamını Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Pembe Glayör: Zerafet Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 SARDUNYA: "İçin rahat olsun, her zaman yanındayım!" Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Pembe Lale: Anlayış Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.